..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 ianuarie 2016

URMEAZA ACESTE SFATURI PENTRU A TE INSANATOSI

Un articol de Cristian Iacov 

Dr. Knjazkin: Ceapa poate face minuni!

Reteta urmatoare, creata de renumitul medic din Sankt Petersburg, a fost prezentata pe un canal celebru al televiziunii ruse, si se adreseaza persoanelor cu hipotiroidism (tiroida subactiva).

Seara, inainte de culcare, taie o ceapa pe jumatate si asteapta sa isi lase sucul..........




Glanda tiroida este alcatuita din doi lobi, unul stang si unul drept, legati intre ei printr-o fasie subtire denumita istm.

Ia cele doua jumatati de ceapa si maseaza usor cu ele zona glandei tiroide, folosind miscari circulare. Foloseste una dintre bucati pentru lobul drept, iar pe cealalta pentru lobul stang. Dupa incheierea masajului baga-te direct in pat, fara sa speli zonele de aplicatie, astfel incat sucul de ceapa sa poata actiona in continuare pe timpul noptii. Acesta este un mod complet natural de a stimula functia glandei tiroide.

Sfatul Dr. Torsunov - CANTA!

Dr. Oleg Torsunov sustine ca bolile tiroidiene, in special hipotiroidismul, pot fi tratate prin folosirea muzicala a vocii (chakra gatului). Potrivit medicului, sistemul endocrin, precum si toate celelalte organe ale corpului, se afla in stransa legatura cu sentimentele si emotiile, in special cu sentimentul de iubire. Prin urmare, glanda tiroida este afectata in mod direct de emotiile negative.

Emotiile negative raman blocate in corp, unde se inmagazineaza pana ce incep sa genereze boli tiroidiene.

Potrivit Dr. Torsunov, cel mai bun mod de a dispersa emotiile negative acumulate este prin cantec. In opinia lui, cantatul poate ajuta la reducerea nodulilor tiroidieni intr-un timp foarte scurt.

Scapa de problemele de tiroida ascultand cuvintele vindecatoare ale academicianului Sytin

George Sytin este un celebru academician rus si singurul om de stiinta din istorie care a dezvoltat o metoda stiintifica de a scadea varsta biologica a unei persoane. Argumentele sale stiintifice au fost acceptate si recunoscute de numerosi cercetatori contemporani renumiti din Rusia, SUA si Europa. Metoda stiintifica dezvoltata de Sytin poarta denumirea de SOEVUS, si reprezinta o tehnica de control emotional si al functiilor fiziologice ale corpului prin intermediul cuvintelor rostite.

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, academicianul rus a fost grav ranit, iar medicii au considerat ca invaliditatea dobandita avea sa fie permanenta si netratabila. Cercetatorul a conceput in acea perioada o serie de manuscrise vindecatoare care, contrar asteptarilor, l-au ajutat sa se refaca complet.

Axata pe tehnici de control al vocii, SOEVUS este o metoda complexa de gestionare a starilor emotionale cu rasfrangere directa asupra functiilor fiziologice ale corpului.

Pentru a avea rezultate, trebuie sa asculti cel putin unul dintre textele concepute de Sytin de cca. 500-1000 de ori. Poti face asta oricand pe parcursul zilei, in timp ce esti la serviciu, acasa, sau atunci cand te deplasezi cu masina, cu autobuzul sau pe jos.

Testul cu iod conceput de Malahov

Seara, inainte de a merge la culcare, fa testul cu iod-povidona. Substanta este disponibila in orice farmacie. Inmoaie in iod un tampon de bumbac si traseaza trei linii (subtire, medie si groasa) pe muschii bratul stang. Astepta ca iodul sa se usuce, apoi mergi la culcare.

Verifica starea bratului in dimineata urmatoare. Daca remarci ca doar linia subtire a disparut, inseamna ca nivelul de iod din organism este unul normal. Daca a disparut linia medie sau groasa, inseamna ca ai un deficit de iod. Daca au disparut toate cele trei linii, este semn ca suferi de un deficit sever de iod, care poate duce la boli tiroidiene.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/10/urmeaza-aceste-sfaturi-pentru-te.html#sthash.KiFdesPt.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu