..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 ianuarie 2016

Pastreaza-ti sanatatea restabilind echilibrul corect acid-baza in organismul tau

7 lucruri importante pentru sanatatea ta, care ar trebui sa te puna pe ganduri
Despre necesitatea consumului de apa alcalina se vorbeste inca de pe la 1850. Atunci, in Rusia, s-a descoperit importanta ionilor negativi si a inceput lupta pentru a-i aduce in organism, in ideea imbunatatirii sanatatii. Cea mai simpla cale de indepartare a acidului excesiv din organism s-a dovedit a fi apa alcalina (ionizata). De atunci, nenumarati medici, cercetatori si oameni de stiinta au incercat sa readuca apa alcalina in prim plan.
Iata cateva dintre concluziile si rezultatele cercetarilor lor, concluzii de care ar trebui sa tinem cont cu totii:
  1. In general, bolile degenerative sunt rezultatul acumularii de deseuri acide in noi.” (Sang Whang, in cartea sa “Inversarea imbatranirii”)
       
  2. Nivelul scazut de oxigen la nivel celular favorizeaza scaderea pH-ului sub 6 (valori acide) si “hranirea” cancerului.” (Otto Warburg, premiul Nobel pentru medicina in 1931) 
     
  3. Eliminarea toxinelor din sangele acid se face in celule pana la o anumita limita, ducand la aparitia celulelor maligne (celule toxice, lipsite de oxigen, cu aciditate crescuta, rezistente in mediul acid).
     
  4. Nefiind inscrise in ADN uman, celulele maligne nu sunt recunoscute de organism si, ca atare, functioneaza dupa reguli proprii, reproducandu-se la infinit. Acesta este cancerul. (Keiichi Morishita, in cartea sa “Adevarul ascuns al cancerului”).
     
  5. Organismul uman nu poate functiona in lipsa ionilor negativi, raspunzatori de cresterea alcalinitatii.” Bob McCauley, consultant nutritionist acreditat, fitoterapeut.
     
  6. Primul pas spre vindecare - alcalinizarea corpului printr-o dieta adecvata si consum de apa alcalina, bogata in ioni, antioxidanti si minerale alcaline.
     
  7. Apa alcalin-ionizata inlesneste eliminarea deseurilor toxice din organism, restabilirea echilibrului corect acid- alcalin (valori ale pH-ului >7) si conduce la buna hranire si functionare a celulelor.
     
Iata care sunt avantajele demonstrate ale consumului de apa alcalina: 
  • aduce fiecarei celule din organism un aport benefic de ioni negativi, minerale alcaline si antioxidanti   
  • faciliteaza hranirea si functionarea corecta a celulelor
  • transforma mediul acid din organism intr-unul alcalin
  • elimina deseurile toxice din organism si metalele grele
  • intensifica metabolismul
  • previne si impiedica aparitia unor boli grave
  • intareste sistemul imunitar al organismului
  • reinstaureaza starea de sanatate
  • intarzie imbatranirea
  • confera elasticitate si o stralucire deosebita fiecarui centimetru de piele
  • accelereaza activitatea cerebrala
  • creste capacitatea de concentrare, atentia si memoria
  • revigoreaza organismul
Sunt doar cateva dintre efectele demonstrate ale apei alcalinizate asupra organismului. La nivel celular, transformarile sunt multe si importante. Datorita dimensiunilor foarte reduse ale moleculelor de apa alacalina, penetrarea membranei celulare se face cu usurinta. Procesul conduce la hranirea corecta si la eliminarea toxinelor. Astfel are loc normalizarea functionarii celulelor si reinstaurarea unei stari de sanatate benefica intregului organism.
http://magzone.ro/alkaion-dispozitiv-pentru-apa-alcalina/?cs=1594014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu