..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 ianuarie 2016

10 semne care indica probleme de sanatate

Corpul uman este o masinărie sofisticata, de care ar trebui sa avem mare grija. Este foarte important sa ne ascultam corpul atunci cand da semne ca ceva nu este in regula.

Iata 10 semne pe care nu trebuie niciodata sa le ignori:
1. Par alb inainte de 40 de ani
Albirea parului este un fenomen natural care depinde in mare masura de mostenirea genetica. Insa daca ai peste 50% din par incaruntit inainte sa implinesti 40 de ani si nu exista alte cazuri de albire timpurie a parului in familie, acesta poate fi un semn ca suferi de diabet.

sanatate2. Buze crapate
Buzele pot crapa din cauza temperaturilor extreme si a vantului, insa atunci cand nu exista astfel de circumstante, buzele crapate pot indica o lipsa de zinc si de vitamina B in organism. Daca buzele iti sunt crapate in mod frecvent, pot exista infectii fungice in corp.

3. Gat umflat
Daca observi ca ai gatul umflat, mergi imediat la medic, deoarece pot exista probleme cu glanda tiroida.

4. Albul ochilor
Albul ochilor ar trebui sa fie intotdeauna de culoare alba. Exceptand cazurile de raceala sau de lipsa de somn, schimbarea culorii poate indica anumite dereglari in organism.
Cand albul ochilor capata culoare galbuie, pot exista probleme la nivelul ficatului sau al bilei.
Cand albul ochilor capata culoare rosiatica, este posibil sa suferi de hipertensiune sau de conjunctivita.

5. Alunite
Majoritatea alunitelor sunt inofensive si benigne, insa exista anumite alunite care pot reprezenta pericole pentru sanatate, in special cele cauzate de soare.

6. Picioare reci
Bolile vasculare se manifesta, mai intai, la picioare, deoarece acestea sunt cel mai departe de inima. Sindromul Raynaud este o boala autoimuna care produce contractarea vaselor de sange in anumite parti ale corpului, cum ar fi in degete si in picioare, nas si urechi, astfel incat acestea devin reci si palide.

7. Maini rosii
Cand mainile capata o culoare rosiatica sau se instaleaza o senzatie de usturime, poate fi vorba de dermatita, eczeme sau reactii alergice la anumite medicamente, metale, alimente sau bauturi. Acest simptom poate indica, de asemenea, boli de ficat.

8. Rosu in obraji
Chiar daca modificarile hormonale, schimbarile de temperatura sau alimentele amare pot contribui la roseata din obraji, acest simptom poate fi cauzat de rozacee, o boala cronica de piele care afecteaza in special femeile si a carei cauza nu este cunoscuta.

9. Modificari la nivelul unghiilor
Unghiile ne pot spune multe despre starea generala de sanatate, iar orice modificare la nivelul unghiilor poate indica anumite dereglari.

10. Pierderea sprancenelor
Pierderea brusca a sprancenelor poate fi un semn al problemelor cu glanda tiroida, dupa care urmeaza pierderea parului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu