..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 iulie 2015

Cu fiecare zi, Noua Lumină strălucește mai puternic (I)

Mesaje de la Adama, Mama Divină, OWS (Cel Care Servește) și Ashira
(29 iulie 2015; channeleri James Mc Connell și dr. Susan Sammarco)
(Notă: mesaje primite pe 26 iulie 2015 in Glendale, AZ)
Traducere Const. Mihăilescu.


Mama Divină 
Eu sunt Mama Divină. Voi mă știți și sub numele Mama Maria și am avut, ca și voi, multe încarnări. Mama Divină pare a fi numele cel mai potrivit pentru sarcinile și menirea mea.
În acest moment, spațiul acestei camere este plin cu lumina multor ființe care au trăit cândva în corp fizic sau numai în corp de lumină. Aceste ființe au venit din multe locuri și multe dimensiuni ale universului. Ele sunt aici pentru a vă împărtăși lumina și dragostea lor. Mesajul pe care ele vi-l aduc este de profundă dragoste și încurajare.
Dragilor, în această perioadă, observăm că mulți din familia umană sunt stresați, obosiți și chiar disperați. Chiar unii dintre cei care au ales să facă parte din forța Lucrătorilor întru Lumină, încep să dea semne de oboseală și de oarecare descurajare. 

Cei din acest grup au avut în ultima perioadă o creștere de frecvență în energia lor și sperăm că în perioada următoare își vor menține trendul ascendent.
Dragilor, voi sunteți ființe minunate, ființe frumoase, sunteți copiii noștri, partenerii și prietenii noștri. Știm că o bună parte din informațiile care vă parvin sunt de necrezut și greu de înțeles. De mai multe luni vă furnizăm asemenea informații, unele dintre ele producând fie neliniște fie nerăbdare, iar, pentru unii, probabil teamă.
Dansul informațiilor este unul delicat și destul de complicat, de multe ori voi neputând depista sau crede tot adevărul cuprins în ele. Noutățile care vi s-au adus se referă nu numai la evenimentele din mediul înconjurător dar și din ființa voastră. Aceste informații vă parvin când sunteți fie în stare de veghe fie în timpul somnului. Însă calea cea mai bună și cea mai puțin deformantă a adevărurilor este meditația. Observați că de la o vreme, toate spiritele superioare, ființele de lumină și prietenii voștri din civilizațiile foarte avansate, vă îndeamnă să practicați tehnicile de meditație. Această convergență nu este întâmplătoare. Trebuie lărgită calea prin care voi primiți informații, și cea mai indicată este meditația, deoarece ea este modalitatea cea mai directă prin care puteți intra în contact cu lumea spiritelor și cu cea din dimensiunile superioare. De asemenea, această legătură energetică este cea mai puțin „bruiată” și cea mai operativă.
Suntem încântați de viziunile fraților și surorile voastre galactice. Multe dintre aceste ființe se află în navele spațiale aflate mai aproape sau mai departe de Pământ. Dar ele se află, și nu de puțină vreme, și în interiorul planetei, la diferite adâncimi, acolo unde există mari spații (goluri) despre a căror existență voi nu aveți habar. Dar nu numai în solul și subsolul planetei se află staționate formațiuni de proveniență extraterestră, ele există la mari adâncimi în oceanul planetar, în solul acoperit de ape.
Scopul prezenței lor în proximitatea planetei, pe planetă sau în interiorul ei, este unul eminamente pașnic și benefic pentru civilizația umană. Aceste civilizații încearcă să vindece rănile planetei, să o revitalizeze și să-i redea frumusețea și puritatea de altă dată.


Revenind la prezența noastră și a voastră în această sală, eu îmi întind brațele și vă cuprind pe toți cei prezenți, care vă aflați aici din dorința de a vă hrăni cu adevărurile sacre, cu iubirea divină și cu din ce în ce mai multă cunoaștere.Vă ofer iubirea mea, compasiunea mea și protecția mea. Lăsați sufletele voastre să se întărească cu energia iubirii mele. Deschideți inimile voastre pentru a primi energia unei mame devotate și iubitoare.
Dragilor, întăriți-vă credința în Creatorul și în Dumnezeul vostru, simțiți vibrațiile inimii mele și lăsați ca în inimile voastre să se aștearnă pacea și împăcarea. Voi trebuie să fiți convinși că sunteți fiii mei cei mai iubiți, de dragul cărora am adus pe Pământ pe Fratele și Mântuitorul vostru. Mulțumesc! 
Adama 
Sunt Adama. Eu mă alătur mai rar acestui grup de ființe divine și superioare. O fac atunci când doresc să vă aduc un mesaj din partea fraților și surorilor voastre din Pământul Interior. În primul rând doresc să vă asigur că noi nu ne neglijăm îndatoririle și angajamentele față de lumea de la suprafață. Cel mai important rezultat obținut în ultima perioadă este că a crescut substanțial posibilitatea de comunicare cu voi, datorită ridicării semnificative a frecvenței de vibrație a multora ființe umane de la suprafață, ceea ce a făcut ca energetica planetei să cunoască o îmbunătățire. În această privință au loc progrese care ne dau nu numai speranța dar și certitudinea că modalitatea de comunicare între noi va fi, nu peste multă vreme, la nivelul care să ne permită interacționări directe. O foarte importantă contribuție, în acest sens, o aduc Lucrătorii întru Lumină, a căror muncă face ca din ce în ce numărul ființelor umane care se trezesc să crească. 
Este minunat și reconfortant când observăm că apar noi luminițe, din ce în ce mai strălucitoare, în componența colectivităților voastre. Câmpul energetic de la suprafață devine mai luminos și mai strălucitor. Mare păcat că voi încă nu aveți abilitatea de a vedea acest spectacol luminos, care se amplifică cu fiecare zi care trece.
Imaginați-vă că pe o suprafață vastă, apar din ce în ce mai multe luminițe multicolore care se deplasează în toate direcțiile. Sunt milioane de scântei, unele mai mari, altele mai mici, de culori și intensități diferite. Ce tablou minunat! Este cu atât mai minunat cu cât realizăm că aceasta înseamnă creșterea conștiinței umane a celor de la suprafață. 

Această înseamnă și că fiecare dintre voi începe să înțeleagă mai bine, mai cuprinzător, cine este și pentru ce se află acolo unde-și strălucește lumina.
Cu cât acest câmp luminos crește, se extinde și se întărește, cu atât "Evenimentul" se apropie. Această creștere este observabilă de la zi la zi. Știm că această intensificare de lumină, înseamnă creștere de frecvență, creștere de conștiință și apropiere de dimensiunea superioară 5D. 

Și noi, cei din Pământul Interior, suntem angajați în procesul de ascensionare, deși suntem cu câțiva pași înaintea voastră (Nota C.M.: civilizația din Agatha se află de mult în dimensiunea 4D și este angrenată pe calea ascensionării în 5D).
Pe de altă parte, civilizația noastră din tărâmul interior se pregătește pentru întâlnirea cu civilizația voastră, de la suprafață. Știm că aceasta se va întâmpla când spectrul vostru de vibrație va deveni compatibil cu al nostru. Atunci, vălul care acum vă împiedică să ne vedeți, va fi fost dat la o parte și noi vom apărea în fața voastră cu fizionomii observabile și palpabile. 

Atunci, incursiunile noastre la suprafață vor putea fi efectuate fără restricții, așa cum, de altfel și voi ne veți putea vizita. Pentru aceste întâlniri și călătorii, la noi se lucrează de mai multă vreme, atât ca puncte de acces (locații) cât și ca pregătiri festive. Știți probabil, sau măcar unii dintre voi, că sunt multe căi de acces între tărâmul interior și suprafața Pământului. (Nota C.M.: aceste intrări sunt amplasate în locuri ferite de vederea celor de la suprafață și mascate cu elemente ale dimensiunii 4D, neobservabile de ființele trăitoare în dimensiunea 3D)
Noi apreciem că cele două civilizații ale noastre sunt foarte aproape de momentul când se vor întâlni. Vă puteți imagina bucuria întâlnirii dintre noi? Trăim de multă vreme pe aceeași planetă dar numai nouă ne-a fost dat să vă vedem. De multă vreme navele noastre călătoresc în galaxie, dar, ca un făcut, nu ne vedem, nu ne vizităm și nu ne salutăm, deși suntem cei mai apropiați vecini. De fapt, se poate spune că locuim în aceeași casă, dar la nivele diferite. Cu toate acestea, locatarii „de sus” cred că în pământul de sub picioarele lor nu există nimeni. Această anomalie trebuie să dispară cât mai curând. În cea mai mare măsură aceasta depinde de creșterea nivelului vostru vibrațional.
Vă las acum în iubire și pace.
Adonai. 

SURSE: www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

miercuri, 29 iulie 2015

Subconştientul este mai ”inteligent” decât se credea

Subconştientul este mai ”inteligent” decât se credea

02.23.2015 |
Foto: Publimedia // Shutterstock    +ZOOM
Atunci când citim sau când reuşim să rezolvăm o ghicitoare avem impresia că deţinem controlul, spune Tom Stafford, specialist în ştiinţe cognitive. Un nou experiment arată, însă, că procesele care au loc independent de gândirea conştientă ar putea fi mai vaste decât se credea.
Psihologii sunt de acord cu faptul că există un subconştient care are un rol foarte important în orice proces de gândire. Dacă vă întrebaţi care este capitala Franţa, Parisul vă vine imediat în minte. Dacă vă mişcaţi degetele de la picioare, procesul nu a fost pregătit în prealabil în mod conştient. Acesta a fost pus la dispoziţie de inconştient.
Marea întrebarea din lumea psihologiei este ce anume realizează inconştientul şi ce necesită gândire conştientă. O teorie populară spune că inconştientul este responsabil de acţiunile simple de stimul-răspuns, de reţinerea unor lucruri de bază, de recunoaşterea obiectelor şi de executarea unor mişcări învăţate. Cogniţia complexă, cea care implică planificare, raţionament logic şi combinarea ideilor, este un proces al gândirii conştiente.
Un experiment recent al unor cercetători din Israel arată că lucruri nu stau chiar aşa. Ran Hassin şi colegii săi au folosit un truc vizual numit ”suprimare flash continuă” pentru a ”planta” anumite informaţii în mintea voluntarilor fără ca aceştia să fie conştienţi de ele.
Tehnica se foloseşte de faptul că avem doi ochi, iar creierul încearcă să contopească cele două imagini primite într-o singure viziune coerentă a lumii. Suprimarea flash continuă foloseşte nişte ochelari speciali pentru a le arăta subiecţilor imagini diferite în fiecare ochi. Un ochi vede o succesiune rapidă de pătrate colorate ţipător care distrag atenţia atât de mult încât atunci când celălalt ochi primeşte infomaţii autentice, persoana nu este imediat conştientă de asta. În realitate, e nevoie de câteva secunde până când ceva ce este, în teorie, perfect vizibil, să fie conştientizat.
Experimentul lui Hassin a implicat prezentarea unor probleme de aritmetică în mod inconştient. întrebările erau de tipul ”9 - 3 - 4 =” şi erau urmate de prezentarea unui număr perfect vizibil pe care participanţii îl citeau cu voce tare. Numărul era fie răspunsul corect la problema de aritmetică, fie un alt număr care nu avea nicio legătură cu aceasta. Rezultatele arată că participanţii au avut un timp de reacţie semnificativ mai bună dacă numărul pe care trebuia să îl citească reprezenta răspunsul corect al problemei de aritmetică, decât dacă acesta era ales la întâmplare.
Acest lucru arată că ecuaţia a fost procesată şi rezolvată în mintea lor, chiar dacă nu au fost conştienţi de problemă. Prin urmare, ei au fost mai predispuşi să citească numărul corect mai repede.
Rezultatele sugerează că mintea inconştientă are capacităţi mai sofisticate decât se credea. Spre deosebire de alte studii similare, acesta nu a testat reacţia automată la un stimul, ci un răspuns concret la care se putea ajunge doar urmând regulile aritmeticii, lucru despre care se poate spune că necesită un anumit nivel de deliberare.
Autorii studiului spun că tehnica folosită ”schimbă tot ce ştim despre studiul inconştientului”, argumentând că ”procesele inconştiente pot executa orice funcţie de bază pe care o poate executa un proces conştient”.
Sursă: BBC
Preluare de pe http://www.descopera.ro/

Oamenii de ştiinţă au creat picăturile care dizolvă cataracta

STIINȚĂ
07.27.2015
   
Cercetătorii americani au dezvoltat un nou medicament care poate fi administrat direct în ochi printr-un picurător destinat micşorării şi dizolvării cataractei, principala cauză de orbire la oameni.
Cu toate că efectele acestui medicament nu au fost încă testate pe oameni, echipa de la University of California din San Diego speră să obţină şi în studiile clinice aceleaşi rezultate obţinute în timpul testărilor pe cobai şi să ofere o alternativă la singurul tratament disponibil în prezent pentru pacienţii cu cataractă: chirurgia dureroasă şi deseori prohibitivă datorită costurilor.
Afectând zeci de milioane de oameni din întreaga lume, cataracta este cauzată de opacifierea cristalinului iar atunci când este lăsată netratată poate duce la orbire totală. Acest lucru se întâmplă în cazul în care structura proteinelor cristalinului care alcătuiesc lentila ochilor noştri se deteriorează, provocând proteinele deteriorate sau dezorganizate să se strângă în grupuri şi să formeze un strat de culoare albastru lăptos sau maro care împiedică vederea clară. Deşi cataracta nu se poate propaga de la un ochi la altul, ea poate să apară în mod independent la ambii ochi.
Oamenii de ştiinţă nu sunt în totalitate siguri în legătură cu cauzele producerii cataractei, dar cele mai multe cazuri sunt legate de vârstă. Potrivit US National Eye Institute, la vârsta de 80 de ani, mai mult de jumătate dintre americani au fie o cataractă, fie o operaţie de cataractă. Cu toate că este neplăcută, procedura chirurgicală de eliminare a cataractei este foarte simplă şi sigură, însă multe comunităţi din ţările în curs de dezvoltare şi din anumite arii regionale nu au acces la bani sau facilităţi pentru a o efectua, ceea ce înseamnă că orbirea este inevitabilă pentru marea majoritate a pacienţilor.
Potrivit Fred Hollows Foundation, un număr estimat la 32,4 milioane de oameni din întreaga lume sunt orbi şi 90 la sută dintre ei trăiesc în ţări în curs de dezvoltare. Mai mult de jumătate dintre aceste cazuri au fost cauzate de cataractă, ceea ce înseamnă că nişte picături oculare ar fi o alternativa la intervenţia chirurgicală, ceea ce ar face o diferenţa incredibilă faţă de situaţia actuală.
Noul medicament se bazează pe un steroid natural numit 'lanosterol'. Ideea de a testa eficienţa lanosterolului în cazul cataractei le-a venit cercetătorilor atunci când au cunoscut doi copii din China cu o formă congenitală de cataractă, care nu i-a afectat niciodată pe părinţii lor. Cercetătorii au descoperit că aceşti fraţi au în comun o mutaţie care opreşte producţia de lanosterol, pe care părinţii lor nu o aveau.
Aşadar, în cazul în care părinţii au fost producători de lanosterol şi nu au făcut cataractă, iar copiii lor nu au fost producători de lanosterol şi au dezvoltat cataractă, cercetatorii au sugerat că steroizii ar putea opri proteinele defecte ale cristalinului să intre în starea de agregare şi să formeze cataracta în forma necongenitală a bolii.
Ei au testat picăturile pentru ochi pe bază de lanosterol în trei tipuri de experimente. În primul rând au lucrat cu cristaline umane de laborator şi au văzut o scădere în dimensiuni a cataractei. Apoi au testat efectele asupra iepurilor şi, potrivit Hanaei Armitage de la Science Mag, după şase zile, din totalul de 13 pacienţi, doi care aveau forme severe de cataractă au ajuns la forme moderate, iar restul nu au mai avut nici un fel de cataractă. În cele din urmă au testat picăturile pentru ochi pe câini care fac în mod natural cataractă.
La fel ca în cazurile cristalinului uman de laborator şi al iepurilor, câinii au răspuns pozitiv la medicament, cei cu cataractă severă vindecându-se complet sau aproape complet.
Studiul a fost publicat în revista "Nature".
"Aceasta este o lucrare foarte cuprinzătoare şi convingătoare, cea mai puternică de acest gen pe care am văzut-o pe parcursul unui deceniu", a spus biologul molecular Jonathan King de la Massachusetts Institute of Technology (MIT). Deşi nu a participat la acest studiu, King, care a fost implicat în cercetarea cataractei în ultimii 15 ani, a remarcat că echipa de cercetători a descoperit fenomenele şi a făcut experimentele necesare.
Următorul pas pentru cercetători este de a afla exact cum picăturile pentru ochi bazate pe lanosterol provoacă acest răspuns din partea proteinelor cataractei şi de a trece la studiile pe fiinţe umane.
Sursa: Science Alert

duminică, 26 iulie 2015

Unde este multă MINTE este şi multă PROSTIE

...iar unde este puţină minte, este ENORM de multă prostie  

Aforisme despre PROSTIE
 
De fapt, ce este prostia? O negare, o privare de utilizarea facultăţilor intelectuale, cu posibilitatea sau imposibilitatea de a le dezvolta.
Sau dacă vrem să vorbim despre prostie, atunci ar trebui să-l deplângem pe cel care (din păcate!) nu e prost decât pentru că nu a fost instruit sau, ceea ce e şi mai rău pentru el, pentru că, printr-un viciu de structurare mentală, facultăţile inteligenţei sale nu se pot dezvolta şi manifesta.  

În limba română, antonimul prostului nu este inteligentul, ci înţeleptul, adică persoană experimentată, cumpătată şi erudită. Luciditatea în faţa prostiei nu presupune câtuşi de puţin sentimentul clar al existenţei unei inteligenţe, ci dimpotrivă: „Cu excepţia cretinilor murim întotdeauna cu nesiguranţa propriei valori şi a operelor noastre…” (Flaubert). Dacă nu ar fi prostia nu ar fi existat nici inteligenţa.
Omul modern crede că el poate exista dincolo de prostie. El se dezvaţă să se amuze pe socoteala ei. Cum să râzi de o pură aparenţă? Te crezi superior, râzi în hohote de slăbiciunea celuilalt. Fiinţa umană, serioasă până la sufocare îşi înghite lacrimile, îşi înăbuşă surâsul şi îşi dă apoi drumul pe panta prostiei pe care nu o mai simte şi nu o mai înţelege. De ce râdem, dacă nu de prostie? Ea se află în cel care râde şi, în egală măsură, în ceea ce-l face să râdă; astfel, râsul o denunţă şi îi dezvăluie absurditatea. Râsul eliberează anihilând ceea ce ameninţă cu nimicirea.
 Prostia înseamnă a nu vedea ce altul vede.

 Prostia este BESTIA TRIUMFĂTOARE care face ca înţelepciunea să iasă veşnic din vizuină.

 Prostia este singurul nostru duşman pe lume.

 Prostia, păstrătoarea frumuseţii, alungă ridurile; e un cosmetic divin ce ne apără idolii de muşcăturile pe care cugetarea le păstrează pentru noi, neputincioşi savanţi ce suntem.

 În noaptea ignoranţei în care ne aflăm toţi, învăţatul care-şi pune întrebări se loveşte uneori de perete, în timp ce ignorantul rămâne liniştit şi nepăsător în mijlocul odăii.

 Prostia este sora cea mai apropiată a răutăţii.

 Poate să spună cineva multe lucruri înţelepte unui prost, că acestuia tot i se va părea că cel înţelept nu vorbeşte bine.

 Celor fără minte nu vorba le este spre învăţătură, ci nenorocirea.

 După un mort eşti în întristare şapte zile, dar cu un prost sau cu un nelegiuit eşti în întristare în toate zilele vieţii lor.

 Prostul se impune atâta timp cât nu deschide gura.

 Şi cel prost se deşteaptă dacă este atent şi rămâne în contact cu cel inteligent.

 O bucată de sticlă, în contact cu aurul, capătă strălucire de smarald; tot astfel, în apropierea celor aleşi, prostul devine prin puterea exemplului iscusit.

 Deşi lumea este plină cu proşti, nu există aproape nimeni care să creadă aceasta despre el, ba nici măcar n-o bănuieşte.

 Este cu totul îngrozitor când proştii îşi bat joc de un om superior.

 Cel deştept nu comite nici măcar prostii neînsemnate.

 Prostul cu memorie bună are la dispoziţia lui multe gânduri şi fapte, dar aproape în nici o situaţie nu ştie să 
tragă din ele nici o concluzie.

 Prostul este de două feluri: cel care nu se îndoieşte de nimic şi cel care se îndoieşte de toate.

 Prostul este singurul răufăcător de care suntem dinainte dezarmaţi.

 Prostul este în realitate un potenţial deştept care se ignoră.

 Mare pagubă aduc proştilor cei care îi laudă.

 Înainte de a începe o treabă, deapăn-o mai întâi cu de-amănuntul în gând.

 Este mai bine să acţionăm în chip raţional şi să dăm greş decât să acţionăm fără raţiune şi să câştigăm.

 Dorinţa de a şti şi de a învăţa a fost dată numai omului, dintre toate animalele.

 Proştii nu ştiu nici să râdă, nici să plângă. Când râd, îşi arată dinţii, când plâng, urlă. De aceea, adesea lacrimile lor trezesc de obicei râsete, iar râsul lor face să apară oftări de durere.

 A recunoaşte că nu ştii ceva înseamnă a avea multă înţelepciune.

 Surdul vorbeşte mai tare decât cel ce aude; şi prostul discută mai mult decât cel ce înţelege.

 Este o mare nebunie să vrei să fii singur înţelept.

 Dacă simţurile ne înşală, raţiunea de asemenea se înşală.

 Între două căi rele, întodeauna înţeleptul trebuie să o urmeze pe cea mai puţin rea.

 Două excese: a exclude raţiunea, a nu admite decât raţiunea.

 Nu-s de ajuns nenorocirile ca să facă dintr-un nătărău un om inteligent.

 Cei cuminţi şi înţelepţi întocmai ca şi albinele ce scot miere din cimbru (buruiana cea mai pişcătoare şi cea mai seacă), ştiu adesea să scoată ceva bun şi folositor chiar şi din lucrurile cele mai potrivnice.

 Simpla constatare că eşti prost nu este încă dovadă de inteligenţă.

 Pentru orice lucru există leac arătat de cărţile înţelepciunii; numai prostul nu vede niciodată soluţia căci pentru el mai nimic nu are leac.

 Înţeleptul se adaptează cât mai bine la lumea în care trăieşte; cel lipsit de înţelepciune se încăpăţânează să schimbe lumea după el însuşi. De aceea, decăderea omenirii se datorează atât de mult celor lipsiţi de înţelepciune.

 Cei mai supărători dintre proşti sunt proştii „spirituali”.

 Prostul cel mai prost este prostul alterat de filosofie speculativă şi aberantă.
 Articol scris de Gregorian Bivolaru
 yogaesoteric

duminică, 19 iulie 2015

MISTERELE NEELUCIDATE ALE TIBETULUI CARE L-AU INSPAIMANTAT CHIAR SI PE HITLER!


Misterele Tibetului fascineaza chiar si in zilele noastre, fiind un taram legendar unde zeii se intalnesc de cand e lumea.

Stiti prea bine cum s-au preocupat nazistii de promovarea rasei pure, aryan. Pentru asta au vrut sa-i extermine pe evrei si pe tigani, ca sa ramana numai ceea ce ei credeau ca sta la baza speciei lor. Sa nu credeti ca germanii nu s-au interesat mult si despre originile acestei rase, despre care se zice ca ar fi ocupat Asia si indeosebi Himalaya, acum mii de ani.

In 1935, celebrul Heinrich Himmler primeste „binecuvantarea” de la Hitler pentru a infiinta Ahnenerbe, prima organizatie menita sa desluseasca unele mistere cu privire la rasa aryana. Nazistii au inceput sa scotoceasca prin multe tari, ajungand pana in Tibet. Acolo, au amplasat radiotransmitatoare si si-au facut tabere permanente. Au actionat asa deoarece credeau ca locul si oamenii de acolo ii pot invata cum sa cucereasca lumea. Putin mai tarziu, academicianul Theodore Illion pleaca in Tibet, unde reuseste sa intre intr-o grupare de calugari care traia sub pamant, intr-un sistem de galerii. Calugarii i-au spus ca ei controleaza toata lumea prin proiectie astrala si telepatie. Lucrurile pareau fascinante, insa Illion a trebuit sa plece imediat cand a primit la cina supa cu carne de om… A ajuns cu chiu cu vai in Germania si i-a povestit Fuhrerului toata intamplarea. Hitler a trimis imediat misiuni acolo, sa caute acea gruparare. Nu i-ar fi cazut rau deloc sa-i aiba pe acei calugari care sustineau ca ei puteau controla lumea… Se pare ca multe documente au incaput pe mana OSS, organizatie care avea sa devina CIA. Cine stie ce relatii au mai avut nazistii cu Tibetul?


1. Ciuperca bogatiei
Oare cum se poate explica puterea tamaduitoare a unei ciuperci ce paraziteaza larva unui fluture? „Yartsa gunbu” in tibetana sau „Caterpillar fungus” in engleza, ciuperca mai e cunoscuta cu numele latinesc de Cordyceps sinensis. Folosirea ei are o lunga istorie in medicina traditionala chineza si tibetana ca afrodisiac si ca tratament pentru diverse boli, de la oboseala la cancer. Are un echilibru excelent de yin si yang intrucat este si animal, si planta, este si dulce, si calda. Patrunde in plamani si prin canalele rinichiului. Cercetarile au dovedit ca aceste ciuperci produc multe substante farmacologic active. In Tibet, sunt una dintre cele mai importante surse de venit in zonele rurale, contribuind cu 40 la suta la venitul familiilor locale si cu 8,5 la suta la PIB in 2004. Preturile au crescut continuu, mai ales de la sfarsitul anilor 1990, in 2008 un kilogram costand de la 2.500 de euro (calitatea inferioara) la 15.000 de euro (cea mai buna calitate determinata de marimea larvei). Productia anuala in Tibet este estimata la 100-200 tone.

2. „Inmormantarea cerului”, misterul socant din Tibet
Considerat de marea majoritate cel mai bine pastrat secret al Tibetului, „inmormantarea cerului” este un ritual obisnuit pentru locuitorii zonei si SOCANT pentru restul lumii. In Tibet, problema „ce facem cu cadavrele?” este una acuta din cauza conditiilor geografice improprii. Este aproape imposibil pentru oricine doreste sa-si ingroape rudele. Pentru budisti, nu este obligatoriu ca trupurile celor decedati sa fie pastrate. Trupurile trebuie sa „reintre” in natura, mai ales ca acestia cred in reincarnare. Dupa o procesiune solemna, cortegiul ajunge intr-un loc cat mai retras, insa de dinainte stabilit. Apoi, cel care a murit este dezbracat de haine si pus pe pamant, iar apropiatii lui vin si ii fac zeci de taieturi pe intreg corpul. Pleaca de langa cadavru si asteapta ca „natura sa isi faca partea sa”: zeci de vulturi, atrasi de mirosul de sange, vin si isi devoreaza pur si simplu „masa”. Apoi, dupa ce vulturii si-au terminat treaba lor, familia vine si recupereaza ramasitele trupului: toate oasele sunt adunate intr-un loc si taiate marunt. Practica „inmormantarii cerului” este considerata ca fiind un act de generozitate. Cel care a murit ofera prin „jertfa sa” mancare rudelor sau apropiatilor care au ramas in viata. Autoritatile chineze, care controleaza Tibetul, au interzis aceasta practica in anii ’60, dar au acceptat-o din nou ca fiind legala in anii ’80.

3. Ce a facut Iisus in copilarie?
Potrivit Bibliei, la 12 ani Iisus era intr-un templu din Ierusalim. Apoi, la 30 de ani era botezat de catre Ioan Botezatorul. Ce s-a intamplat in aceasta perioada cu cu Iisus Cristos? In 1887, exploratorul rus Nicholas Notovich a ajuns in Tibet, unde a descoperit o scriere veche de cel putin o mie de ani. In ea se vorbea despre un anume Issa, care a studiat printre calugari. Notovich a scris si o carte intitulata „Viata secreta a lui Iisus”, plecand de la toate aceste informatii pe care le-a cules din zona. Exista si o scriere numita Bhavishya Maha Purana, in care un print al Tibetului vorbeste despre intalnirea fascinanta cu un om alb, foarte intelept, care spunea ca este nascut dintr-o virgina.

4. Misterul calendarului tibetan
In anul 2013, data la care incepe Anul Sarpelui de Apa este 10 februarie, a doua zi dupa Anul Nou chinezesc. Calendarul tibetan reprezinta un adevarat mister si a fost elaborat de experti in astrologie, iar calculele s-au bazat pe 2.000 de ani de cercetare. Concluziile acestora sunt incluse in calendarul tibetan din fiecare an, scrie China. Calendarul a fost prima carte citita de un copil, iar parintii au consultat-o, folosind-o pentru a afla informatii despre vreme, cautand datele ideale pentru efectuarea lucrarile de araturi si de recoltare.

„Am avut cate o brosura in fiecare an. Culorile copertilor au variat, dar a existat intotdeauna un tablou referitor la araturile din primavara”, a spus Tsering Dondrup, un locuitor cu parul alb din Lhasa. Cand el a avansat in varsta, a aflat ca anii din calendarul tibetan erau identificati in diferite culori, precum alb, negru, verde, galben si rosu. „Culoarea galbena este pentru pamant, in timp ce albastru, verde si rosu sunt pentru ani ai apei, lemnului si focului”. Anul 2013 este spre exemplu „Anul sarpelui de apa”, astfel incat calendarul are o coperta albastra. Calendarele reprezinta o istorie fascinanta si sunt elemente proeminente ale culturii chineze. Calendarul tibetan ofera imaginea de ansamblu al vremii dintr-un an, fenomenele astrologice si potentialele pericole. „Acesta arata o previziune a timpului pentru tibetani, figurandu-se perioadele de insamantare si de recoltare al culturilor, dar si bolile care pot aparea in diferitele momente ale anului”, a spus Tsetop, adjunctul sefului Institutului de astrologie din cadrul Spitalului tibetan din Lhasa.

5. Taine la hotarul cu cerul

Tibetul isi merita renumele de misterios. Daca norul in forma de steag de deasupra celui mai inalt munte din lume, Everestul, isi are explicatia in conditiile meteo exceptionale la altitudinea de peste 8.000 de metri, iar ciudata zapada rosie se datoreaza unei alge, prabusirea brusca a regatului Guge ramane o taina. Istoricii nu stiu nici astazi de ce s-a distrus peste noapte o civilizatie puternica, veche de 700 de ani. Nici despre misteriosul Xiangxiong, cea mai veche civilizatie din centrul platoului, nu se stiu prea multe, doar ca Xiangxiong inseamna „tara uriasei pasari mitice roc”. La fel de tainice sunt si sacrificiile rituale, scenele de vanatoare, caii, antilopele, ori casele si oamenii reprezentati in picturile rupestre de la Rutong.




6. “Țevile” din Tibet
Arheologii americani ajunsesera in zona de nord a Tibetului in cautarea osemintelor de dinozaur, insa ce au descoperit a fost dincolo de imaginatia lor. In urma cu aproape 11 ani, in vara anului 2002, acestia au gasit, chiar langa izvorul raului Yangtze, mai multe tevi care pareau ca ies din stanca muntelui Baigong. Aceste formatiuni ciudate nu pareau facute de mana omului. Tot in aceasta zona muntoasa se afla si doua lacuri „indragostite”, despre care calugarii budisti spun ca ar fi fermecate – unul este cu apa dulce, iar celalalt lac este cu apa sarata. Langa aceste lacuri se afla si o piramida cu o inaltime de 50 de metri, care este in apropierea unor pesteri ale caror intrari sunt in forma de triunghi. Cercetatorii care au intrat in aceste pesteri au povestit ca din mijlocul lor se vad mai multe tuburi care strapung stanca si se indreapta spre exterior. Pentru a vedea din ce material sunt facute aceste tuburi, s-au prelevat mai multe bucati si au fost trimise pentru teste in laborator. Rezultatul? „Tevile” contin 30% oxid feric, amestecat cu o cantitate mare de dioxid de siliciu si oxid de calciu. Insa, interesant este faptul ca 8% din compozitie nu a putut fi identificat. Aceasta concluzie demonstreaza faptul ca aceste tuburi au fost construite din materiale ori inexistente pe Terra, ori care inca nu au fost descoperite.

7. Mesagerii Lung-Gom-Pa

Legende despre capacitatile extraordinare ale preotilor tibetani si despre performantele uluitoare pe care le poate atinge corpul acestora in urma unei intense pregatiri si stari de meditatie au impanzit lumea occidentala de sute de ani. Nu este un secret astazi ca in templele si manastirile din Asia, initiatii pot reusi lucruri ce ar parea imposibile pentru oamenii de rand. In aceeasi ordine de idei, va propun sa analizam impreuna unul dintre cele mai misterioase si mai de neinteles fenomene care au iesit la lumina din prea putin cunoscuta lume a misticilor tibetani… mesagerii Lung-Gom-Pa. Capacitatile paranormale ale misticilor tibetani au constituit subiectul multor dezbateri stiintifice, cu precadere la sfarsitul secolul al XIX-lea si inceputul secolului XX, atunci cand oamenii de stiinta europeni au incercat sa rupa barierele culturale existente intre civilizatia occidentala si cea a micutului stat asiatic. Oamenii care puteau comunica prin telepatie, care puteau levita, sau care isi puteau impinge organismul catre limite de neimaginat pentru un european, erau doar cateva dintre temele preferate de discutie ale medicilor, psihologilor sau teologilor din acea perioada. Multe dintre ele, insa, erau considerate exagerari si erau puse pe seama imaginatiei prea infierbantate a celor care pretindeau ca au vazut pe viu astfel de manifestari. Este si cazul mesagarilor Lung-Gom-Pa, cei despre care localnicii tibetani spuneau ca se puteau aseza pe un spic de grau sau pe un ou fara a le strivi, ca se puteau aseza pe o gramada de orez fara a misca un singur graunte sau, cel mai important, ca puteau calatori zile si nopti fara oprire, intr-un ritm ce il depasea chiar si pe cel al animalelor de tractiune. La urma urmei, intr-o societate in care se punea un puternic accent pe stiintele exacte, asa cum era societatea europeana, astfel de manifestari pareau de neconceput.

8. Podisul Tibet, un tinut plin de mister
Considerat al treilea pol al globului pamantesc,datorita faptului ca aici se inregistreaza cele mai mari altitudini ale planetei, Podisul Tibet este un tinut plin de mister,greu accesibil din exterior, fiind inconjurat din toate partile de culmi muntoase de peste 6000 de metri.Timp de milenii a fost ca o cetate de piatra inexpugnabila,astfel incat vechea cultura tibetana a ramas,in mare masura,neafectata de culturile din jur,iar putinele influente nu au facut decat sa o imbogateasca.

Aspecte de geografie fizica
Situat la o altitudine medie de peste 4500 m,Tibetul este cel mai inalt podis din lume,desfasurandu-se pe o suprafata de peste 1,22 milioane km patrati,avand un aspect accidentat, datorita numeroaselor lanturi muntoase care-l brazdeaza pe lungimi de sute de kilometri si cu inaltimi ce trec frecvent de 6-7000 de metri, uneori chiar 8000 de metri. Intre aceste lanturi muntoase se desfasoara vai adanci, pe alocuri inguste, ale caror albii sunt captusite cu grohotisuri pravalite de pe povarnisurile muntilor,iar din loc in loc sunt presarate cu lacuri,multe dintre ele cu apa sarata. Tibetul se dezvolta pe unul dintre vechile scuturi precambriene ale Terrei, puternic fragmentat de falii in urma orogenezei alpine,ceea ce provoaca numeroase cutremure cu magnitudine medie si mare.Formarea sa este legata strans de miscarea orogenetica puternica,determinate de coliziunea subcontinentului indian de continental asiatic, ce a dat nastere celui mai impunator lant muntos al Terrei-Himalaya.Relieful este foarte variat,alternand suprafetele netede,sub forma unor sesuri ocupate de lacuri sarate,cu lanturi muntoase de peste 6000 de metri,aproape toate orientate pe directia vest-est.Principalele culmi muntoase sunt Kuku-Shili, Baian-Kara-Ula(in nord),Alin-Tangri, Tangla (in centru) si Transhimalaya(in sud). Prin pozitia sa,Tibetul este un urias nod hidrografic,partile de est si de sud fiind brazdate de numeroase fluvii,remarcandu-se Indus,Tsangpo(Brahmaputra),Salwen,Mekong,Yangtze si Huang He.

9. Extraterestri din TibetConform oamenilor de stiinta chinezi, civilizatia Dropa, care a trait acum 12.000 de ani, a venit din Cosmos. O echipa de arheologi de la Universitatea din Beijing, condusa de profesorul Chi Pu Tei, descoperea in pesterile Baian Kara Ula, din muntii Himalaya, urmele unei civilizatii ciudate de pitici.

Scheletele scoase atunci din micile morminte subterane aveau sa socheze intreaga planeta,civilizatia tibetana descoperita avea sa primeasca numele de Dropa, care in limba chineza inseamna „gnomi extraterestri”. In urma cu mai bine de 12.000 de ani, in adancurile calde ale muntilor Himalaya, in apropierea granitei dintre China si Tibet, se stabilea o civilizatie misterioasa de fiinte esuate din spatiu. Apartenenta nepamanteana a celor 138 de schelete descoperite a fost enuntata inca din 1938, cand echipa de arheologi a profesorului Chi Pu Tei scotea la iveala mormanele de oase cu cranii imense, membre fragile si de dimensiuni mici. Insa, poate ca aceasta teorie nu ar fi supravietuit prea mult timp daca nu ar fi existat o alta descoperire care sa dea peste cap ideile oamenilor de stiinta: discurile Dropa. La intrarea in mormintele subterane nu exista nici o piatra funerara sau vreun indiciu cultural care sa ofere detalii despre ritualul funerar, in afara unor mici discuri din piatra cu diametrul de 30 de centimetri si cu gauri de 20 de milimetri in centru. Inscriptionate cu mici hieroglife stilizate, aceste discuri perfecte sunt inca un mister pentru stiinta moderna, datorita faptului ca atunci cand sunt atinse de un impuls electromagnetic bucatile de piatra incep sa emita sunete. Zgomotul produs de acestea seamana cu rugaciunile din timpul meditatiei calugarilor budisti, dar fiind extrem de ritmate. Conform cercetatorilor chinezi, „hum”-ul produs de discuri era amplificat de ecoul pesterilor si putea fi foarte bine un mesaj transmis catre cer in speranta ca o alta nava extraterestra le va auzi si ii va recupera pe naufragiatii misteriosei civilizatii.

http://caplimpede.ro




vineri, 17 iulie 2015

O miraculoasă translaţie temporală sau cum au fost salvaţi trei naufragiaţi de pe vasul Titanic în... 1990!

de Teofil Teodorescu
 
În ziua de 24 septembrie 1990, în nordul Atlanticului, la 340 de km sud-vest de Islanda, pescarii norvegieni aflaţi sub comanda căpitanului Carl-Yorgen Huss au găsit, spre uimirea lor, o tânără femeie înfricoşată şi zgribulită care se adăpostise pe un aisberg. Femeia, care arăta ca de 30 de ani, a declarat că numele ei este Winnie Cowts şi afirma că tocmai s-a salvat, printr-o minune dumnezeiască, de la naufragiul Titanicului! Totodată, tânăra femeie era foarte îngrijorată pentru soarta celorlalţi pasageri şi era foarte convinsă că în acea zi era 15 aprilie 1912... În plus, veşminele pe care le purta Winnie Cowts erau întocmai ca acelea pe care le îmbrăcau femeile „la modă“ la începutul secolului trecut. Membrilor echipajului norvegian nu le venea să creadă ceea ce le spunea tânăra. Căpitanul Huss a anunţat oficialităţile despre descoperirea făcută şi despre declaraţiile şocante ale tinerei. Autorităţile norvegiene au trimis pentru investigarea cazului o echipă de experţi, care a stabilit fără dubiu că tânăra era pe deplin sănătoasă psihic.
Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Experţii au luat legătura cu oficialităţile maritime britanice. De la Londra a venit confirmarea că miss Winnie Cowts din Southampton era, într-adevăr, pe lista călătorilor îmbarcaţi pe Titanic. Lucrul cel mai straniu este, însă, acela că ea nu arăta deloc ca şi cum ar fi avut 108 ani, ci era proaspătă şi tânără ca la 30! „La mijloc este ceva supranatural“, au afirmat într-un glas cei 27 de medici şi savanţi care au examinat-o. „Se pare că pentru ea, timpul s-a oprit în mod miraculos în loc. N-a îmbătrânit deloc.“ Practic, era ca şi cum pentru această femeie, timpul s-ar fi oprit în loc în tragica zi a scufundării Titanicului, zi pe care o trăia emoţional atât de puternic, de parcă nici n-ar fi trecut 78 de ani de atunci!
Peste aproape un an, la 9 august 1991, vaporul de cercetări norvegian Larsson Nayper l-a pescuit chiar pe E. John Smith, căpitanul Titanicului, la 365 km sud-vest de Islanda! Bărbatul era nevătămat, dar cutremurat de cele petrecute. Era îmbrăcat într-o uniformă excelentă, marca White Star. Salvatorii au procedat exact ca în cazul lui Winnie. L-au „predat“ pe Smith autorităţilor de la Oslo, care l-au supus unei serii de examinări şi de teste psihice. Smith le-a trecut cu brio pe toate. Era perfect sănătos. Şocul cel mai mare a venit, însă, atunci când s-au comparat amprentele digitale din dosarele marinei britanice cu cele ale lui Smith. Se potriveau în cele mai mici detalii! Chiar dacă cei doi supravieţuitori se simţeau excelent, autorităţile au exclus total posibilitatea unui interviu cu cei doi naufragiaţi de pe Titanic, până în zilele noastre! Toate acestea se făceau sub pretextul readaptării celor doi la societatea modernă, pentru că cei doi încă mai credeau că sunt în anul 1912…
Peste 3 ani, în 1994, în aproape aceleaşi locuri (sud-vest de Islanda, 300-400 km) a fost găsită o fetiţă de 10 luni, aproape îngheţată, care a supravieţuit. De unde a apărut acest bebeluş, care evident că nu putea să înoate la o asemenea distanţă de mal? Cum de a mai rămas în viaţă? Copiliţa plutea pe apă datorită unui colac de salvare care aparţinea, ţineţi-vă bine, vasului Titanic! Cu tot incredibilul situaţiei, cercetătorii acestui caz au găsit menţionată în arhive existenţa unui copil cu exact aceleaşi semnalmente ca ale celui găsit de marinari…
Majoritatea marinarilor care trec prin zona în care s-a produs catastrofa Titanicului susţin că le apare de fiecare dată în faţa ochilor, ca-ntr-o vedenie, un vas imens scufundându-se… Unii spun că este fantoma Titanicului. Alţii, în schimb, susţin că în momentul scufundării, uriaşul vas transoceanic ar fi nimerit într-un „vîrtej“ al timpului şi că aceasta explică, în mod paranormal, salvările miraculoase, ce au avut loc prin intermediul unei anumite forme de translaţie temporală. Oricum, Pentagonul deja a clasificat acest subiect „Top Secret“, exact aşa cum a muşamalizat şi a ascuns de ochii publicului şi multe alte fenomene interesante, stranii şi inexplicabile, numai bune de stârnit investigaţiile independente.

 
Articol preluat din Caietul Taberei yoghine de vacanță Costinești 2010, publicat la Editura Shambala, tipărit de Ganesha Publishing House.

yogaesoteric
16 iulie 2016

duminică, 12 iulie 2015

Mesaj și meditație cu Maria Magdalena

(4 iulie 2015; channeler Fran Zepeda)

Traducere Const. Mihăilescu

Buna ziua, dragilor. Până la trezirea la vasta frumusețe din interiorul vostru și ajungerea la toate darurile rafinate aflate în voi mai este nevoie de un singur pas. Pe măsură ce vă întindeți aripile Iubirii și asimilați energia Iubirii Divine, trezirea voastră devine tot mai profundă. Dincolo de temerile și limitările care sunt de înțeles voi vă deschideți cu tot mai multă încredere, vă expansionați, strălucindu-vă tot mai observabil frumusețea și lumina. Încet dar sigur, vă îndreptați spre întâlnirea cu Sinele vostru Divin. El a așteptat încrezător că vă veți trezi și veți înainta către întâlnirea și contopirea sufletului vostru cu el. Când această minunată, magnifică joncțiune va fi realizată, veți deveni ființe multidimensionale cu multiple aptitudini și caracteristici care vă vor permite deplasări aproape instantanee, materializări la voință, corectarea unor incipiente neconcordanțe cu conceptul de perfecțiune etc.
Dragilor, acum este momentul pentru o trezire mai profundă și apropierea de Sinele vostru Divin, în vederea contopirii cu el. Inima voastră știe către ce vă îndreptați și tresaltă de bucurie pentru ceea ce va veni.
Prin meditațiile pe care vă invit să le faceți, alăturați-vă mie pentru ca împreună să explorăm minunățiile din interiorul ființei voastre și din universul încă necunoscut vouă. Mult timp ați stat în spatele ușilor închise neputând să treceți dincolo de ele din cauza condiționărilor care se regăseau în matricea vieților voastre din dualitate.  În această lungă așteptare ați rămas eoni, dar speranța că peste vremuri, aceste uși vi se vor deschide, nu v-a părăsit. Iată că ați ajuns ca, în această viață, ușile să vi se deschidă. Ce veți face cu ceea ce veți găsi dincolo de ele?


Vă propun un exercițiu de meditație. 

Imaginați-vă că în spațiul inimii voastre, căruia i-ați permis să se extindă, vă aflați în mijlocul unui vast spațiu circular, încărcat cu bijuterii, cristale și pietre prețioase de mare limpezime și cu nuanțe de culori nedescris de frumoase. Alegeți unul dintre aceste nestemate, care vi se pare mai intim și vi se potrivește cel mai mult, și gândiți-vă că pe celelalte vi le rezervați pentru viitor, atunci când veți considera potrivit că veți avea nevoie de ele. 

Sunteți acum în posesia unei bijuterii minunate, cu multiple proprietăți. Permiteți-vă acum să intrați în energia acestei bijuterii, astfel încât această energie să vă înconjoare și să vă pătrundă ființa. Observați cum această energie nu numai că vă vitalizează dar vă inspiră să găsiți multiple posibilități de exprimare a frumosului și a iubirii.

Cereți ca această nestemată să devină obiectul cel mai de preț al vostru, gata oricând să găsiți în el intențiile voastre cele mai înălțătoare și puterea de a vă aduce beneficii vouă și tuturor celor pe care doriți să-i ajutați. Analizați-vă simțămintele față de acest dar deosebit și învestiți-l cu puterea de a vă realiza toate dorințele legate de persoana voastră și a celor către care ați dori să se îndrepte puterile binefăcătoare ale nestematului. 
Încercați să personalizați cât mai bine acest obiect. Observați-l cu atenție și vedeți cu ce seamănă, ce miros degajă, ce formă are. Gândiți-vă cam cu ce puteri doriți să-l învestiți și cum să vă reprezinte în relația cu oamenii din mediul în care existați.
Tratați acest prețios obiect ca pe o ființă care vă dăruiește prietenia și ajutorul ei plin de iubire. Încercați chiar să intrați în dialog cu el, intuiți că el ar putea să danseze în fața voastră, să vă răspundă sau să vă cânte unele dintre melodiile care v-au rămas în minte.
Începeți să gândiți că v-ați găsit un prieten de neprețuit, un  ajutor de nădejde, un fel de prelungire a ființei voastre cu capacități multiple. Hotărâți ca acest obiect-prieten să se materializeze într-o formă imaginată de voi și într-o perioadă rezonabilă de timp. 
Simțiți că acest bun prieten va face să apară în ființa voastră transformările cele mai benefice. Întăriți-vă convingerea că acest nestemat va fi, de acum încolo, totdeauna aproape de voi, gata să vă satisfacă cele mai importante doleanțe. 
Acum sunteți gata să primiți „botezul” unirii vibraționale cu acest minunat dar. 

Folosiți momentele de răgaz și relaționați cu acest obiect căruia puteți să-i transmiteți gândurile voastre cele mai intime. Acum sunteți posesorul unui extraordinar mijloc de a vă realiza intențiile și dorințele. În tot ceea ce faceți, cereți prietenului vostru să participe la realizarea acelui obiectiv. Dacă este cazul, cereți-i sfatul în găsirea celei mai potrivite soluții. 
Dragilor, știți voi ce tocmai ați realizat prin înființarea, imaginară deocamdată, a acestui obiect? V-ați multiplicat capacitățile de realizare a ceea ce intenționați.
Povestea de mai sus nu este chiar o simplă poveste. Voi aveți din totdeauna capacitatea de a crea și, prin acest joc al imaginației, ați pus în mișcare energii care, dacă veți insista și veți crede în acest proces creativ, veți ajunge să materializați ceea ce ați gândit.
 Această posibilitate există în mod real căci tot ceea ce există este energie, mai mult sau mai puțin condensată. Dacă un operator învață cum să modeleze această energie, printr-un proces de voință și gândire, toate condițiile de aducere în realitate a acestui gând pot fi îndeplinite. 
Lumea voastră, ca de altfel toate lumile universului, este o formă de materializare a energiilor. 
Cu cât înaintați pe calea ascensiunii voastre, apropiindu-vă tot mai mult de dimensiunile proprii înaltelor vibrații, cu atât micșorați distanța dintre dorință (gând) și transpunerea în realitatea palpabilă a intențiilor voastre.
Este treaba celor care nu cred în asemenea posibilități dar eu vă garantez că ele nu sunt utopii. Totul este să crezi.
Prin exercițiul de mai sus, voi tocmai v-ați putut dezvălui una dintre fațetele puterii de creație cu care sunteți învestiți de Creator. Acesta poate fi un început al expansionării voinței voastre, condiția este să credeți în acest proces și să faceți din el o obișnuință, chiar o obsesie.

Calitatea voastră de co-creatori vă permite să vă extindeți aria experimentărilor mult mai mult decât ați crezut până acum. Posibilitățile voastre de experimentare sunt practic nelimitate. Credeți în puterea voastră căci ea este mult mai mare  decât v-ați putea voi imagina. 
Părăsind lumea dualității, ușile care nu vă permiteau să treceți dincolo, se deschid larg, pentru ca voi să vă puteți lua în serios rolul de creatori.  
Acolo veți găsi Iubirea Creatorului din care faceți parte integrantă

Dacă veți pune IUBIREA la baza a tot ceea ce faceți și intenționați, aproape orice este posibil să realizați. 
Namaste!
Eu sunt Maria Magdalena.
SURSA: http://www.ouremergingdivinity.com