..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 iunie 2015

Saint Germain, 21 iunie 2015

Chnneler Ann Dahlberg
Traducere Const. Mihăilescu
Sunt Saint Germain și am astăzi niște vești pentru voi. Sume foarte importante de bani au fost acum transferate în fondurile create pentru a fi utilizate pentru diferite proiecte de către cei calificați să le primească , în primul rând oamenilor foarte săraci. Acesta este primul pas în direcția distribuirii de fonduri la nivel mondial. Cei numiți să se ocupe de această distribuire de valută au adoptat măsuri importante de evitarea drenării banilor către surse oculte. În primă fază au fost trimise aceste fonduri către un anumit număr de state, urmând ca lista beneficiarilor să se completeze. Îl considerăm un pas important pentru planetă, pas care nu va fi singurul.  Cu toată desfășurarea de evenimente destul de multe și, pentru unii alarmante, umanitatea voastră se îndreaptă spre pace și spre cooperare. 
Anunțul NESARA se va produce la scurt timp după ce reforma monetară va avea loc și moneda unică va fi recunoscută de majoritatea țărilor.
Ați făcut o treabă fantastică și pentru aceasta , noi suntem mândri de voi, cei care ați lucrat cu atâta dăruire. Și aliații noștri au lucrat pentru a produce această schimbare în lumea monetară și constituirea importantelor fondurilor financiare.
Puteți trimite și voi lumina și recunoștința voastră către aceste ființe, pentru munca altruistă și curajul cu care s-au angajat în această vastă acțiune. Ei au față de voi, pământenii, cele mai bune intenții și depun eforturi constante pentru a vă ajuta. În ciuda eșecurilor, uneori majore, pe care le-au avut, pe parcurs au adoptat o nouă strategie care se dovedește de mare succes.
Ne adresăm tuturor persoanelor, indiferent de nivelul evolutiv la care au ajuns. Sperăm că, în ciuda necazurilor și eșecurilor, lumea voastră va continua să învețe și să avanseze pe o cale mai bună. Este cazul să folosiți cu încredere și discernământ oportunitățile acestei perioade, pentru a nu fi obligați să repetați lecțiile, dacă nu vi le-ați însușit mulțumitor. Niciun pas nu se poate face înainte fără o acumulare calitativă care să vă garanteze deplina creștere a conștiinței.

Aveți credință în viitor, oameni buni! Schimbările majore au început să lase urme și vor deveni în scurt timp evidente pentru toți. Nu vă fie teamă dacă la început apar anumite aspecte ale haosului. Stările de incertitudine vor fi depășite în curând și certitudinile vor începe să apară. Ceea ce se întâmplă este lucrul cel mai potrivit pentru voi și planeta voastră. Aliații noștri cunosc foarte bine și țin sub control desfășurarea programului, aceasta fiind sarcina lor cea mai importantă și rațiunea prezenței lor în proximitatea planetei. Ei acționează în deplină armonie și contopire cu Sinele lor Superior, nivel la care, în viitorul apropiat, veți ajunge și voi. Pentru ei,este suficient să-și dorească și să se concentreze asupra obiectivelor, pentru ca în acțiunile lor să nu dea greș.
Aceasta deoarece ei primesc sfaturi și coordonare la modul conștient de la Sinele lor Superior.
Este rândul vostru să începeți colaborarea cu Sinele vostru Superior, și aceasta se va întâmpla pe măsură ce vă veți ridica nivelul vibrațional.
Etapizat, veți ajunge să colaborați cu sufletul planetei, Gaia și , din această colaborare, veți înțelege cât de important este respectul față de mediul înconjurător.
De asemenea, fiecare dintre voi lucrează pentru formarea și consolidarea conștiinței colective, care este o formă superioară de evoluție a fiecărui individ. Voi veți deveni gardienii Pământului, veghind la protejarea mediului și a tuturor viețuitoarelor. În viitor nimeni nu-și va mai permite să nesocotească nevoile Mamei Pământ, nu va mai exista poluare de niciun fel și nici exterminarea viețuitoarelor.
Toți aveți datoria proptejării fragilului ecosistem al planetei. Pentru această muncă viitoare veți activa toate abilitățile și capacitățile pe care le aveți dar pe care le-ați uitat.
Colectivitatea umană poate și va fi capabilă să facă adevărate minuni, inclusiv transformarea planetei în frumoasa grădină a lui Dumnezeu.
M-am bucurat că am fost cu voi pentru a vă transmite acest mesaj. Cu stimă și iubire, Saint Germain
Original site: www.sananda.website

vineri, 26 iunie 2015

Lady Nada: Ați introdus o nouă etapă în trezirea voastră

(18 iunie 2015; channeler Fran Zepeda) 
Traducere Const. Mihăilescu.

Lady Nada
Salutări, preaiubiților. Eu sunt Lady Nada, și fac această comunicare, înainte de începerea unei noi etape în perspectiva trezirii voastre (n.m.: ocazionată de solstițiul de vară). Da, ați ajuns destul de departe în programul vostru evolutiv. Nicio analiză n-ar putea dezvălui exact cât de mult ați urcat. În schimb, voi trebuie să simțiți diferența și să percepeți cât de mult v-ați extins strălucirea.  
Pe măsură ce înaintați, trezirea umanității poate fi constatată destul de ușor deși, pentru observatorul grăbit, s-ar putea ca nuanțele să-i scape. Este însă cert că ați intrat într-o nouă fază a procesului de trezire, în sensul că percepțiile vi s-au multiplicat, puterea de înțelegere a crescut la foarte mulți dintre voi, în așa fel încât deciziile pe care majoritatea celor treziți le iau nu mai stau sub semnul hazardului, al întâmplării sau predispoziției de moment. În mod natural, aceste creșteri vor continua dacă fiecare dintre voi va fi deschis  noului camp energetic care s-a format în sistemul vostru planetar. De această dată, este mai bine să nu faceți nimic special ci să acceptați cu încredere, să fiți deschiși pentru asimilarea energiilor care vi se trimit.  Vrem să spunem că, în această perioadă, nu este productivă încrâncenarea de a obține ceva anume. Mai degrabă, voi ar trebui să aveți o atitudine de încredere și de optimism în viitor. Nu este potrivit nici să încercați să măsurați, să cântăriți, deci să evaluați rezultatele la care ați ajuns pe calea ascensionării voastre. Dați dreptul miracolelor să se manifeste, fără a vă propune să le disecați sau să le anticipați. Când trebuie să vină, ele vor veni. Noi vă garantăm că în fiecare zi, în fiecare clipă, realitățile se modifică, transferurile energetice se întețesc iar câmpul energetic care vă înconjoară și care vă aduce lumina, se amplifică și se răspândește în toate spațiile sistemului planetar, în toate ființele, cu sau fără știrea lor.
Solstițiul
Preaiubiților, ați făcut un drum lung, iar acum vă dați seama că totul a început să funcționeze în favoarea voastră, a voastră, a celor bineintenționați și angajați pe calea evoluției. Vechile sisteme de evaluare nu mai funcționează, nu mai sunt practicabile și asta, pentru simplul motiv că ele au la bază energii care nu mai sunt conforme cu faza în care a ajuns lumea voastră.
Totuși, voi trebuie să aveți o preocupare, cea mai importantă în stadiul la care ați ajuns: TREBUIE SĂ VĂ DORIȚI CA SUFLETUL VOSTRU SĂ FUZIONEZE CU SINELE VOSTRU SUPERIOR adică cu prezența voastră EU SUNT, cu SURSA. Nu-i o treabă ușoară dar este necesară și voi sunteți capabili, la nivelul la care ați ajuns, să o îndepliniți cu foarte bune rezultate. Este, de asemenea, important să vă împământați cât mai perfect, adică să asimilați energiile planetei voastre și să stabiliți o legătură cât mai trainică cu sufletul Pământului, Gaia.
În această fază, care înseamnă un impuls puternic pentru o nouă expansiune, va exista un sentiment de libertate care va fi perceput de voi într-un fel cu care nu v-ați mai întâlnit până acum. Vă rog să credeți în ceea ce vă spun deși, pentru unii, afirmația pare a fi un fel de „lichid extrem de diluat”. Vă invit să credeți și să vă bucurați de această nouă fază evolutivă în care veți intra odată cu solstițiul de vară. Perioadă care urmează este extrem de propice pentru eliminarea tuturor „construcțiilor” în care ați folosit vechi energii, ceea  e va permite esenței voastre divine să strălucească mai luminos decât oricând.

Vă propun acum să luăm o scurtă pauză în care să respirați profund (Nota C.M.: respirație yoghină completă). Imaginați-vă cum energiile iubirii venite din cosmos, vă cuprind ființa și pătrund în fiecare celulă a corpului vostru. Apoi, în faza de expir, imaginați-vă cum aceste energii, îmbibate cu iubirea voastră, ies din corp și se îndreaptă în toate direcțiile, unde întâlnesc energiile oamenilor de pe planetă, cu care formează un imens șuvoi de lumină care pătrunde în inima Pământului, după care se răspândește în întregul univers, pentru a se întâlni cu marele câmp energetic de lumină format din totalitatea sentimentelor de iubire ale tuturor ființelor (inclusiv planete și sori). Extraordinara lumină, de o strălucire incomensurabilă, se îndreaptă acum către SURSA –DUMNEZEU, care o primește un zâmbet plin de iubire pentru întreaga Sa creație atât de recunoscătoare! Rămâneți câteva minute în această stare inefabilă de extaz, fericiți dincolo de orice exprimare pentru că partea voastră de iubire a ajuns și s-a predat odată cu toate celelalte, Dumnezeului acestui univers.
Veți fi trăit astfel clipe de o imensă bucurie, pe care nu le veți uita niciodată.
Savurați acest sentiment inefabil în liniște deplină, în împăcare și iubire pentru toată creația. Puteți avea sentimentul de plinătate că fiecare dintre celulele corpului vostru strălucește ca o mică stea, care se adaugă strălucirii tuturor celulelor care vă compun, într-o feerie imposibil de descris.
Dragilor, acesta nu este un timp pentru evaluare, sau pentru raționamente privind progresul obținut până în acest moment.
Acesta este timpul în care se impune ca sufletul și Sinele vostru Superior să se întâlnească și să se contopească.
Acesta este timpul în care trebuie să aveți deplină încredere în procesul care v-a cuprins și pe voi, proces conceput de însuși Creatorul.
Sunteți pe drumul de întoarcere la SURSĂ.
Sunteți parte inseparabilă din Dumnezeu, sunteți dumnezei. Aveți toată puterea de a arăta și a demonstra vouă și oricui acest adevăr.
Puterea voastră este imensă. Amintiți-vă că sunteți multidimensionali și că nu există bariere pe care nu le-ați putea depăși. Calea către dimensiunile superioare vă este larg deschisă.
Lumina și Iubirea fac parte din esența voastră, căci voi ați fost făcuți din Lumină și din Iubire, așa cu este și Tatăl care v-a creat.
Sunteți iubire, respirați IUBIRE.
Namaste!
Sunt Lady Nada
SURSA: ww.franhealing.com                                                           


marți, 23 iunie 2015

Comunicare cu Federația Luminii

(13 iunie 2015; Blossom Goodchild   
Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Bună dimineața, vouă! Există un subiect, la care aș dori să faceți referire în comunicarea de astăzi. El este legat de evenimentele care se preconizează a avea loc în luna septembrie a acestui an. Diferite surse fac mențiunea că între 22 și 28 septembrie un mare eveniment se va produce. Unele vorbesc că acest eveniment este dătător de speranță, altele, dimpotrivă. ... M-ar interesa părerea voastră în această privință.
Federația Luminii: Cu inima și mintea deschise, te salutăm, pe tine și pe cititorii tăi. (Blossom: am simțit o schimbare dramatică de energie....am închis ochii și m-am pregătit să recepționez mesajul. Aici este link-ul pentru a auzi ceea ce „au spus” iar mai jos este transcrierea. Vă recomand... chiar dacă preferați să citiți ... , să și ascultați timbrul dat vocii mele, care are o intonație și o vibrație deosebite.        
Accesați deci: http://youtu.be/Wo_kFmni7qI)
Federația Luminii: Salutări tuturor celor care au timp și urechi pentru a asculta ceea ce alegem să le prezentăm în această zi. Înțelegem perfect întrebarea pe care ne-ai adresat-o, în ceea ce privește luna septembrie a acestui an, 2015.
Noi vă spunem că ... într-adevăr ... ca întotdeauna, multe speculații s-au făcut la acea perioadă asupra unor evenimente care s-ar putea produce sau nu. Unii au avansat ideea unor posibile răpiri înfăptuite de extratereștri. Când spunem „răpiri extraterestre” nu putem să nu zâmbim ...

Iubiților, „am venit” la această „întâlnire” pentru a vă spune că, într-adevăr, vor exista cu necesitate mari schimbări în perioada care urmează. Care vor fi aceste schimbări? În fond, vor fi sau nu asemenea schimbări? Care vor fi ele? Noi vă cerem să simțiți energiile pe care vi le trimitem acum prin spațiu și care se adresează în special inimii voastre. Aceste energii sunt modulate cu mesaje pe care inima voastră are capacitatea de a le decripta. Vă iubim!
Am vorbit cu voi, prin acest canal, de mai mult de un an adresându-ne sufletului vostru care știe să interpreteze aceste mesaje. Tot ceea ce vă spuneam înainte de 2015 vine peste voi în perioada următoare.
Veți cunoaște ..veți simți ...veți experimenta ..O VASTĂ SCHIMBARE în energia planetei voastre, PĂMÂNT. Această energie care vine și se prăvălește peste planetă, va fi absorbită de fiecare dintre voi, de fiecare viețuitoare, și va schimba perspectiva, modul în care vedeți și înțelegeți voi lumea și universul în care trăiți.

Fiecare viețuitoare, ... fiecare lucru existent ... va avea posibilitatea să-și ia „zborul”.
Această experiență, pe care o confirmăm, vă va ridica nivelul prin împingerea fiecărei ființe umane către o valoare vibrațională superioară și către un loc încă necunoscut pentru voi. Vă veți trezi din acel eveniment cu un simț diferit, în ceea ce privește însăși esența a cine sunteți voi cu adevărat.
IUBIRE.
Blossom ne întreabă... dacă va fi o schimbare treptată,  sau va fi chiar EVENIMENTUL despre care am vorbit în mai multe rânduri până acum? Important este că acele zile vor însemna pentru voi BUCURIE, confirmarea unor promisiuni. Nu va fi „un eveniment” care să fie simțit și înțeles de toată lumea, deși toți îl vor trăi. Cei care nu vor fi ajuns până atunci la nivelul evolutiv suficient, nu vor experimenta plinătatea evenimentului, din cauza poziționării lor înafara zonei vibraționale perceptibile. Și, prin aceasta, nu ne referim la o poziționare geografică...ci la cea definită de rezonanța energetică. Aceste zone vor exista în aria geografică a fiecăruia.

Ne cereți să vă spunem exact ceea ce urmează să aibă loc, nu? Răspunsul nostru exact este: vi se va trimite în acea perioadă un anume fel de energie de mai înaltă vibrație, sub influența căreia lumea voastră se va schimba radical începând de atunci încolo. Suntem siguri că există destui printre voi care înțeleg foarte bine la ce trebuie să se aștepte și care va fi impactul acelor energii asupra fiecărui individ care le va asimila.
Suntem precauți în această chestiune, așa cum o facem de mai multă vreme încoace. De ce? Pentru că acestea sunt potențialități și potențialitățile nu trebuie confundate cu certitudinile. Și, încă o dată, DE CE? Pentru că potențialitățile pot fi modificate de anumite circumstanțe. Aceste circumstanțe sunt create în marea lor majoritate de cei vizați, adică de voi, umanitatea Pământului. Noi nu vrem să vă dăm speranțe false. Să spunem așa: potențialitățile devin cu siguranță certitudini (indubitabile), dacă numărul minim necesar realizării masei critice este îndeplinit. (Tare am vrea să puteți vedea zâmbetul de pe chipurile noastre, cei care realizăm acum cu voi această comunicare!!)  Date fiind așteptările voastre, aproape că evităm să mai folosim expresia "în curând" ...și aceasta din cauza interpretării diferite pe care o dăm noi și voi acestei formulări lingvistice. Credem că mai important este să adoptați acel stil de viață, acea credință și acea atitudine care să asigure ridicarea nivelului vibrațional al ființei voastre. Pentru a nu vă complica: toate aceste condiții sunt îndeplinite dacă gândiți și acționați cu IUBIRE față de orice produs al creației (ființă, lucru).

Constatăm că Blossom continuă să ne solicite să lămurim cum va fi simțit acel eveniment. „Va fi doar simțit, și atât? Sau va fi un eveniment puternic marcat, care să intre în istoria omenirii ca unul de care toți să-și aducă aminte?”
Iubiților ... dacă vă umpleți inimile cu speranță, adevărul nu vă va dezamăgi. 
Vedem că cea care ne interoghează neobosit și insistent, încă mai cere certitudini....” Va fi sau nu un eveniment real?”
Ne bucură această insistență și totuși ... am ales să spunem ... "Da. Nu trebuie să fie neapărat trâmbițat "... Să mai păstrăm, măcar pentru un timp, tăcerea asupra acestei perioade din septembrie. Să fim ponderați și să nu ocazionăm exaltări de pe acum. Mai bine un pic de dezamăgire acum și o exaltare atunci...
Se va trăi experiența unei MARI SCHIMBĂRI.  Acea energie va fi integrată energiei planetare și energiei ființelor...
Reamintiți-vă cine sunteți!! Amintiți-vă să respirați profund! Amintiți-vă că trebuie să vă ascultați doar inima. Aceste condiții îndeplinite vă vor asigura startul către aflarea ADEVĂRULUI la care n-ați avut acces până acum.

Multă tulburare s-a produs în sufletul multora dintre voi. Încă o dată ... vechi tipare au apărut. Probleme vechi revin acum în mintea voastră și nu vă dau pace. Ele v-au atins cândva inima și mintea și, iată, acum au revenit pentru ca voi să le dezlegați și să vă iertați pe voi înșivă.
De data aceasta, primiți-le, acceptați că sunt ale voastre, după care, eliberați-le cu iubire, și fără reproșuri. Ele au nevoie să fie eliberate definitiv, dar, pentru aceasta, încărcați-le cu energia iubirii, fără de care nu vă vor putea părăsi. Poate că de unele ați mai putea avea nevoie: le puteți reține. Majoritatea lor însă nu vă mai servesc și pe acestea, eliberați-le. Gândurile și amintirile neplăcute din trecut vă leagă de picioare o greutate care vă stânjenește la mers sau vă împiedică să vă desfaceți „aripile” pentru a vă putea avânta către înălțimi. Pentru că nu vă mai sunt de folos, ele au devenit o piedică în călătoria voastră spre dimensiuni superioare. În locul lor, Deschideți-vă inima și sufletul pentru ca, în locul lor, să primiți noile energii. Ce veți simți atunci când vă eliberați de aceste grele „bagaje”? O senzație de eliberare, de ușurare și de zbor. Asta veți simți.

Chiar de astăzi, dar, mai cu seamă după 22 septembrie, ar fi normal să simțiți cum, în fiecare dintre voi, se reclădește un nou edificiu, folosind noua energie, un edificiu construit pentru a fi predat speranței, armoniei, frumuseții și iubirii.

Dragi suflete de pe Pământ, uneori îndoiala v-a frânt aripile, uneori v-ați blocat înaintarea, alte ori teama de a cunoaște adevărul v-a făcut să nu stați în lumină ci ascunși în cotloanele întunericului. Nu v-ați hrănit cu Lumină ci cu surogate, pe care le-ați considerat cea mai potrivită hrană. Nu era ceea ce ați vrut voi să credeți.
Dragilor, cam asta vroiam să vă spunem în acest mesaj. Poate vom relua subiectul data viitoare, dacă asta veți dori.
Doamna ne întreabă ... doamna cu nume de floare (n.m. Blossom înseamnă floare), de ce până acum nu am vorbit de „eveniment”? Ba da, am vorbit în mai multe rânduri, dar nu l-am plasat într-o anume perioadă de timp în viitor.
Trebuie să se înțeleagă ... că există o condiție necesar a fi îndeplinită, pentru ca „evenimentul” să se producă în realitatea voastră. Da, ați ghicit, este vorba de vibrații. Orice eveniment superior, pentru a se produce, are nevoie de un anumit nivel al vibrațiilor. Și acel nivel depinde nu numai de sursa care le trimite dar și de factorul de multiplicare cu care contribuiți voi.
Este cert că în perioada amintită vor veni puternice energii, care să vă accelereze creșterea în conștiință. Cum le veți primi, care vă va fi atitudinea, ce decideți să faceți până atunci? Sunt întrebări cărora numai voi le puteți răspunde.
Umpleți-vă inima și sufletul cu IUBIRE, și totul se va întâmpla așa cum vă doriți. În stare de veghe sau în somn, rămâneți în iubire.                
Sunteți atât de aproape de înfăptuirea acestui deziderat!! Familia noastră din Lumină vă îndeamnă să nu abandonați înaintarea, tocmai acum când mai aveți foarte puțin până la linia de sosire. Pentru toate încercările prin care ați trecut, meritați acest premiu.Vă iubim și vă mulțumim.



luni, 22 iunie 2015

EXTREME

Oameni cu aptitudini deosebite și caractere puternice.
Într-adevăr, sunt deasupra oamenilor normali.

ACCESAȚI: 
                      http://safeshare.tv/w/MRMDIWCFec

sâmbătă, 20 iunie 2015

Energiile lunii iunie 2015 aduc o rapidă creștere a conștiinței colective și individuale.

( 13 iunie 2015, channeler Sharig)
Traducere Const. Mihăilescu

Energia acestei luni, iunie se schimbă rapid într-o recalibrare a propriilor noastre identități: în mod special, în ceea ce privește modul în care a ne definim în relațiile cu prietenii, familia, și cele de dragoste. Această rapidă creștere se aplică la toată lumea de pe planetă, conștientă sau nu; ne descoperim sau redescoperim structuri noi sau uitate în relațiile noastre cu ceilalți.
Pe măsură ce creștem rapid în conștiință, descoperim noi valențe ale conceptului de libertate, de bucurie și de împlinire, devenind mai conștienți de abilitățile și puterea noastră. Conștiința colectivă a umanității face salturi calitative ca urmare a acumulărilor cantitative care încep să se exprime mai pregnant în această lună.
Într-un moment al mesajului de la Kuthumi, acesta îmi arata o sferă pe care o numea conștiință colectivității, sferă care se extindea cu un factor de multiplicare de x5, pentru luna iunie. Faptul semnifică o creștere importantă a conștiinței fiecărei persoane, mai mult decât au obținut unele dintre ele într-o întreagă viață anterioară.
Este timpul să vă eliberați de întrebări de genul „cum?”, „ de ce?”, și să renunțați la tentația de a vă învinovăți pentru fapte pentru care v-ați simțit ulterior vinovați sau rușinați. Ștergeți aceste vinovății și priviți cu încredere ziua care urmează.
IERTAREA este cheia care vă eliberează de vinovății și care vă permite să lăsați trecutul urmă, pentru totdeauna. Iertarea ne permite să ne eliberăm de iluziile trecutului, și, printr-o respirație, să acceptăm revelațiile prezentului care este reprezentat de noua conștiință ale cărei energii le vom ancora rapid în această lună.
Să ne amintim mereu că suntem susținuți permanent, că nu suntem singuri și că, în această perioadă de tranziție, ne putem baza pe ajutorul fraților și conștiințelor din univers. Toate răspunsurile pe care le căutăm le puteam afla în interiorul nostru, și la ele putem avea oricând acces prin meditație. Toate entitățile care ne susțin ne garantează că, în demersul nostru de ascensionare, am obținut și continuăm să obținem remarcabile rezultate. 
Vă transmit iubirea mea și vă rog să faceți numai ceea ce pornește din inima voastră, indiferent care ar fi natura problemei cu care vă confruntați. Progresiv, în luna iunie ne vom simți mai ușurați de diversele sarcini, a căror rezolvare o vom obține cu mai puțină enervare și mai puțin disconfort. Mulți dintre noi ar trebui să constate că sunt mai calmi, mai încrezători și mai puțin stresați, comparativ cu perioada anterioară. Călătoria noastră continuă și fiecare dintre noi are dreptul să fie satisfăcut de ceea ce a realizat până acum.
Multe binecuvântări,
Sharig
SURSA: www.goldsunhealing.com


duminică, 14 iunie 2015

Câteva descoperiri importante realizate prin intermediul unor aparente «întâmplări» care s-au dovedit a fi rodul unor coincidenţe semnificative (II)

Multe dintre descoperirile utile şi importante pentru viaţa de zi cu zi a omului modern au fost făcute aparent „întâmplător“. În realitate, însă, ele au devenit posibile prin intermediul unor fericite coincidenţe semnificative, a căror cauzalitate este atât de subtilă încât depăşeşte cadrul îngust al determinismului materialist, pentru a se înscrie în sfera conexiunilor acauzale. Marele biochimist Albert Szent-Györgyi, laureat al premiului Nobel, spunea la un moment dat, în mod foarte semnificativ: „O descoperire este rodul întâlnirii dintre întâmplare şi o minte pregătită.“ La rândul lui, cercetătorul Richard Gaughan afirma: „Descoperirile aşa-zis întâmplătoare sau accidentale rezultă prin convergența aspiraţiei, dorinţei şi oportunităților care apar şi sunt apoi fructificate în mod înţelept“.
Citiţi prima parte a articolului

Oţelul inoxidabil
Cum s-a făcut descoperirea: În 1908, metalurgului englez Harry Brearly i-a fost oferită oportunitatea de a prelua conducerea laboratorului de cercetareBrown Firth din Sheffield. Brearly, deşi lipsit de studii superioare, era pasionat de studiul oțelului şi a devenit un specialist autodidact în producerea şi analiza acestuia. La patru ani de la preluarea postului de conducere al institutului, Brearly a primit însărcinarea de a cerceta şi de a găsi o modalitate de eliminare a ruginii care apărea în țevile puștilor, căci aceasta era o mare problemă la acea vreme, ea afectând precizia tirului armelor de foc. Brearly s-a dedicat acestei sarcini şi, timp de câteva luni de zile a realizat experimente cu tot felul de aliaje, adăugând tot felul de metale în compoziția oțelului. Niciuna dintre „reţete“ nu a avut succes în reducerea nivelului de coroziune din țevile de puşcă, aşa că Brearly a strâns la un loc într-o grămadă toate rezultatele încercărilor sale şi le-a abandonat undeva în curtea laboratorului. La câteva luni după aceea, trecând pe lângă maldărul de aliaje, ce fusese între timp spălat de multe ploi, Brearly a observat că una dintre bucățile de metal îşi păstrase luciul puternic şi nu ruginise, spre deosebire de celelalte. S-a dovedit că amestecul în cauză conţinea o cantitate neobişnuită de crom – aproximativ 12% – care îi dădea rezistenţa specifică la rugină. Brearly şi-a denumit descoperirea „oţel inoxidabil“ şi a început să o folosească în producţia locală de cuţite de bucătărie. Dar descoperirea sa nu a avut un succes imediat – aliajul lui Brearly nu permitea ascuțirea corespunzătoare a cuțitelor, şi prin urmare, Brearly a dobândit proasta reputaţie de producător al unor cuţite care nu taie. Au mai trebuit ani de zile de cercetare pentru ca, prin rafinarea aliajului, acesta să fie, în cele din urmă, întrebuințat cu succesul cunoscut acum de noi toţi, în foarte multe aplicaţii casnice.
Utilitatea descoperirii: Descoperirea oțelului inoxidabil a fost utilă în aproape fiecare ramură a industriei moderne, în industria aparatelor şi ustensilelor casnice, în medicină, în industria alimentară, în construcția vapoarelor, în industria transporturilor etc. Oțelul inoxidabil se găseşte în fiecare casă – de la chiuveta din bucătărie la acele de cusut, de la tacâmuri la mașina de spălat. Greutatea redusă, durata lungă de viaţă (100 de ani), rezistenţa la rugină şi faptul că nu necesită o întreţinere specială, au făcut din oțelul inoxidabil una dintre invențiile cu cea mai răspândită şi mai variată aplicabilitate, fiind considerat cu adevărat o minune tehnologică.
Penicilina
Cum s-a făcut descoperirea: În 1928, înainte de a pleca într-o vacanţă la ţară, Alexander Fleming (botanistul şi biologul britanic, laureat al premiului Nobel) a făcut curățenie în laboratorul său, dar a omis să spele vasele cu diverse culturi de bacterii pe care le folosea pentru experimentele sale biologice. Când s-a întors din vacanţă, făcând ordine printre eprubetele şi vasele rămase nespălate, a descoperit că într-unul dintre ele apăruse mucegai. Mucegaiul în sine nu era atât de deosebit, dar ceea ce i-a atras atenţia lui Fleming a fost faptul că stafilococul ce se aflase iniţial în acel vas a fost anihilat de către mucegai. După câteva alte experimente, de data aceasta intenționate, Fleming, împreună cu micologul C.J. La Touche, au stabilit că mucegaiul face parte din familia Penicillium şi drept urmare i-au pus numele de penicilină. Cu toate acestea, Fleming, nefiind chimist, ci biolog, nu a reuşit să înainteze foarte mult cu studiile legate de folosirea penicilinei. Aveau să mai treacă încă 12 ani până când australianul Howard Florey şi germanul Ernst Chain au reuşit să stabilizeze proprietăţile penicilinei şi să o proceseze ca şi medicament. Penicilina nu a fost singura invenţie „întâmplătoare“ a lui Fleming. Cu 6 ani înainte de descoperirea acesteia, pe când stătea aplecat deasupra unei culturi de bacterii, lui Fleming a început să îi curgă nasul, câteva picături căzând peste cultura respectivă. Instantaneu, bacteria a fost anihilată, iar cu această ocazie Fleming a descoperit că trupul uman conţine o substanţă naturală, ce se găseşte în lacrimi, în salivă şi în mucoasa nazală şi care este eficientă în lupta împotriva bacteriilor. Fleming a denumit substanţa lysozyme.
Utilitatea descoperirii: Penicilina este, la ora actuală, antibioticul cu cea mai mare răspândire şi întrebuințare. S-a estimat că introducerea acesteia, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în tratarea soldaților răniţi, a micșorat cu 12% - 15% numărul de decese sau de amputări ce erau cauzate de răni infectate.
Biletele Post-It
Cum s-a făcut descoperirea: În 1968, Spencer Silver, un angajat al companiei americane 3M, desfăşura experimente în încercarea de a descoperi un adeziv foarte puternic, care să fie folosit în industria aerospațială, la construcția avioanelor. Experimentul său a eşuat, dând naştere unei substanţe care se afla la polul opus faţă de intenţiile sale: în loc să fie un super-lipici, era un adeziv deosebit de slab, care avea însă proprietatea novatoare de a putea fi înlăturat cu uşurinţă, fără să lase urme, şi de a-şi păstra, în acelaşi timp, caracteristicile „lipicioase“. Silver s-a străduit timp de 5 ani de zile să găsească o întrebuințare adezivului nou creat, promovându-l printre colegii săi de la 3M în încercarea de a-i găsi o aplicabilitate comercială. Dar nimeni din companie nu era interesat de un adeziv care părea să fie mult prea slab pentru a putea fi folosit la ceva. Cu toate acestea, un nou „accident“ avea să ducă invenţia lui Silver într-o nouă etapă. Unul dintre colegii lui Silver de la 3M, Art Fry, îşi petrecea duminicile cântând în corul bisericii şi se confrunta aproape de fiecare dată cu o problemă: semnele de carte pe care le punea în culegerea de imnuri bisericești alunecau de fiecare dată, iar Fry pierdea rândul. La un moment dat, el a avut ideea genială de a încerca să folosească adezivul lui Silver pentru a-şi fixa semnele de carte, împiedicându-le astfel să mai cadă. Ideea a funcționat, iar Fry s-a întors la 3M în săptămâna ce a urmat, prezentând conducerii descoperirea sa. Managerul companiei, încă neîncrezător în utilitatea şi mai ales în profitabilitatea produsului, l-a acceptat cu rezerve, introducându-l însă pe piaţă abia în 1980. Deja din primul an de la introducere, vânzările de Post-It au fost în valoare de 2 milioane de dolari, iar acum aduc un profit de 1 miliard de dolari anual.
Utilitatea descoperirii: Bileţelele Post-It sunt răspunsul la o problemă care nu s-a pus niciodată. Cu siguranță, mulți dintre noi am realizat cât de folositoare sunt aceste mici bucăţele lipicioase de hârtie în viaţa de zi cu zi, în birouri, în şcoli, acasă şi aşa mai departe. Bileţelele Post-It sunt suportul mesajelor şi ale memento urilor noastre în viața de zi cu zi. Ele au dobândit un succes atât de mare, încât a fost creată chiar şi varianta lor virtuală.
Velcro („arici“ sau „scai“)
Cum s-a făcut descoperirea: Într-o zi a anului 1941, când inginerul francez George de Mestral s-a întors acasă după o plimbare în natură făcută alături de câinele său, a observat că atât el însuşi cât şi câinele aveau picioarele acoperite de scaieți. În mod normal, George ar fi înlăturat scaieții şi i-ar fi aruncat. Dar în acea zi, s-a decis să studieze micii agățători la microscopul său. Ceea ce a descoperit l-a uimit. Scaieții erau, de fapt, nişte seminţe ce erau prevăzute cu sute de mici cârlige, prin intermediul cărora ele se „agățau“ de blana animalelor, pentru ca, după parcurgerea unor distanţe lungi, ele să cadă pe pământ, unde încolţeau şi astfel noua plantă prindea rădăcini. Minunându-se de ingeniozitatea naturii, de Mestral, care era de mic copil un pasionat inventator, a fost de îndată inspirat să copieze structura cârligelor pe care le-a observat la scaieți, pentru a crea un nou sistem de fixare. Timp de 8 ani, de Mestral a experimentat diverse tipuri de materiale până ce, în final, a găsit combinația perfectă. Numele de „velcro“ a apărut prin combinarea cuvintelor franceze velour (catifea) şicrochet (cârlig). Iniţial, invenţia s-a dovedit a nu fi atât de apreciată de către producători pe cât sperase de Mestral, dar în cele din urmă a devenit foarte profitabilă, aducând câştiguri anuale de milioane de dolari.
Utilitatea descoperirii: Velcro a fost iniţial primit cu rezerve, fiindcă se considera că îmbrăcămintea care folosea un astfel de sistem de prindere nu arată bine. Acesta este motivul pentru care succesul său nu a venit în urma utilizării sale în industria textilă ci, surprinzător, în industria aerospațială. Velcro a fost foarte repede adoptat ca sistem de prindere în cazul costumelor cosmonauților şi al obiectelor folosite de aceştia în spaţiul cosmic. De aici, s-a extins în foarte multe alte domenii şi astăzi este folosit pe scară largă în industria textilă şi nu numai.
Stimulatorul cardiac
Cum s-a făcut descoperirea: La sfârşitul anilor 1950, profesorul universitar şi inventatorul Wilson Greatbatch lucra împreună cu un medic cardiolog pentru a găsi o metodă de a înregistra sunetele bătăilor inimii. Într-una din zile, pe când construia un dispozitiv experimental pe care voia să îl folosească în acest scop, Greatbatch se pregătea să instaleze un anume rezistor pentru a regulariza curentul electric. Căutând în cutia cu piese, el a ales, fără să-şi dea seama, un rezistor de 100 de ori mai puternic. Când a conectat rezistorul, a auzit mai întâi o pulsație scurtă, după care a urmat o pauză mai lungă și apoi din nou o pulsație scurtă. Greatbatch a realizat de îndată că pulsațiile electrice date de rezistor erau aproape identice cu cele ale unei inimi umane, și a fost imediat inspirat să-l folosească pentru a-i ajuta pe cei cu probleme cardiace. Greatbatch a lucrat o vreme pentru a rafina dispozitivul și i-a redus dimensiunile de la mărimea unei mese de bucătărie la cea a palmei unui bebeluș, făcându-l astfel portabil și utilizabil pe scară largă. În doi ani, Greatbatch a reușit să pună la punct stimulatorul și să-l pună la dispoziția tuturor celor care aveau nevoie de el.
Utilitatea descoperirii: Descoperirea stimulatorului cardiac a fost providențială pentru mulți. Se estimează că anual sunt implantate 600.000 de stimulatoare cardiace în întreaga lume. Prima persoană care a beneficiat de un asemenea dispozitiv, ce i-a fost conectat în 1961, a trăit până în 1999. Dintre persoanele celebre care au purtat un stimulator îi amintim pe Maica Tereza și pe celebrul actor Kirk Douglas.
Sticla securit
Cum s-a făcut descoperirea: Invenția sticlei securit a fost şi ea rodul unei fericite coincidențe. În 1903, francezul Édouard Bénédictus lucra în laboratorul său când, urcat fiind pe o scară, a lovit din neatenție şi a trântit la podea un flacon de sticlă. Impactul cu solul a spart flaconul, dar nu l-a făcut țăndări așa cum se aștepta Bénédictus. În loc să se împrăștie în sute și mii de cioburi, flaconul crăpase în foarte multe locuri, păstrându și aproape intactă forma. Surprins de aceasta, Bénédictus a început să studieze cu atenţie flaconul pentru a vedea care era cauza acestui fenomen neobișnuit. El a descoperit că nitratul de celuloză, un lichid plastic pe care flaconul îl conținuse cândva, se uscase pe pereții interni ai recipientului și crease un înveliș adeziv, care a împiedicat sticla să se spargă în mii de cioburi. În aceeaşi săptămână, Bénédictus a citit apoi într-un ziar parizian că în urma unui accident de maşină care avusese loc recent, șoferul fusese serios rănit şi tăiat de geamurile sparte ale automobilului. El a notat apoi în jurnalul său: „Deodată, în faţa ochilor mei a apărut imaginea flaconului spart. Am suspinat şi m-am grăbit spre laborator unde m-am concentrat să găsesc o soluţie practică pentru aceste situaţii tragice. În aceeaşi seară, am produs prima mostră de triplex (geam securizat), plin de promisiuni pentru viitor.“ Rezultatul a fost cel intenționat, dar au fost necesari nişte ani buni până când invenția a fost adoptată, mai întâi de industria de război şi abia apoi de industria constructoare de mașini, ai cărei patroni erau preocupaţi mai mult de reducerea costurilor şi mai puţin de minimizarea riscului de rănire al pasagerilor în cazul unui accident.
Utilitatea descoperirii: Introducerea sticlei laminate a fost de un ajutor imens în reducerea numărului de victime cauzate de accidentele de mașină. Sticla laminată este folosită la fabricarea lentilelor de ochelari, a geamurilor anti-glonț, a geamurilor de la ferestre (fiind mult mai sigură în cazul cutremurelor), a rafturilor de sticlă, a monitoarelor ş.a.m.d., ajutând foarte mult la crearea unui mediu de lucru mult mai sigur decât cel oferit de sticla obișnuită.
Articol preluat din Programul Taberei yoghine de vacanţă Costineşti 2013, publicat la edituraShambala, tipărit la Ganesha Publishing House.
yogaesoteric
9 iunie 2015

joi, 11 iunie 2015

De la IUDA ISCARIOTEANUL

(6 iunie 2015; Channeler: Ann Dahlberg

Nota C.M.: mărturisesc că am avut unele dubii atunci când am tradus și hotărât să postez acest mesaj. Aceasta deoarece știam cine a fost acest personaj și rolul lui de trădător al Mântuitorului. M-am gândit însă că, trăitor fiind în această lume, nu am de unde cunoaște tot adevărul despre acele evenimente tragice, și care a fost justificarea acelui act. Poate că Iuda a avut un rol educativ, arătând lumii cum nu trebuie să se poarte un popor cu cel trimis să aducă iubire și descătușare. Știu, îndoieli pot apărea și asupra channeler-ului și intențiilor lui. Am luat în considerare numai conținutul mesajului, care este pozitiv și încurajator. Sper că n-am greșit.

I.I.
Sunt Iuda Iscarioteanul și vă salut pe toți de aici, de sus. Astăzi iau legătura cu voi pentru a vă spune și a vă asigura că totul progresează conform planului. De data aceasta, nu ați mai înregistrat întârzieri în desfășurarea procesului de ascensionare. Totul merge conform planului. Pentru aceasta, vă suntem foarte recunoscători .
Lumina strălucește puternic acum și influențează întreaga umanitate într-un mod subtil. Transformarea are loc în interiorul corpului uman, atât colectiv cât și individual. Corpul vostru se transformă dintr-o entitate mai mică și destul de grosieră într-una mai subtilă, mai rafinată și mai extinsă. Acest lucru nu poate trece neobservat. Mulți simt această transformare acum, atât fizic cât și mental. Apar multe schimbări în viața oamenilor cu scopul de a se adapta la noua compoziție care se va baza din ce în ce mai mult pe vibrațiile tot mai înalte. Prin experiențe zilnice, veți constata că stilul de viață, înțelegerea a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru este diferit de cum era înainte. Totalitatea ființei voastre simte apropierea unui eveniment așteptat, pe care nu l-a mai trăit altă dată.

Toți prietenii voștri vă dau sfaturi acum; nici eu nu voi face excepție.    
Încercați să trăiți cât mai mult posibil în momentul de ACUM, în prezent și aveți o atitudine permisivă, de acceptare a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru și chiar în ființa voastră. Vreau să spun că, în această perioadă, cea mai bună atitudine este aceea de a lăsa energiile să curgă fără a încerca să le obstrucționați. Faceți doar ceea ce vă place să faceți, nu vă impuneți executarea unui program pe care nu-l agreați. Tineți cont, mai mult decât altă dată, de ceea ce vrea sufletul și inima voastră. Încecați să fiți cât mai înțelepți, mai puțin ranchiunoși.
Trăiți emoțiile așa cum vă vin, nu le interziceți exteriorizarea. Tindeți să aveți tot timpul atitudini coerente și nu refuzați îndemnurile pertinente ale altora, dacă și inima voastră vă spune că este bine să faceți acel lucru.
Nu lasați egoul uman să vă păcălească și nu dați curs raționamentelor care pun pe prim plan un câștig sau o poziționare superioară în societate, de dragul de a „fi cineva”, sau pentru a avea unele beneficii materiale. Corpul și, mai ales inima voastră, vă va spune de fiecare dată cum este mai bine să procedați. Refuzați situațiile care crează confuzie sau conflicte.

 Planeta voastră este pe cale de a-și recupera vigoarea de altă dată. Pământul se curăță de toxine, deși, din păcate, nu toți oamenii dau prea multă importanță acestei necesități. Din fericire, sunteți ajutați de civilizațiile iubitoare ale universului care sunt conștiente de importanța păstrării unui mediu nepoluat.

Planeta respiră mai ușurată și mai încrezătoare în viitorul ei căci știe că nu este departe momentul când va ajunge în dimensiunea 5D.
Ea este cu atât mai bucuroasă cu cât constată că multe (sperăm ca majoritatea, dacă nu toate) ființe umane fac progrese evidente pe calea ascensionării.
Marele organism al planetei este însoțit de multele organisme vii care înaintează „braț la braț” spre Noua Lume.
Este bine să vă așteptați că în viitor, procesul înălțării să fie puternic accelerat. Pentru cei care l-au acceptat, va fi o plăcere tot mai mare să participe la el. Din păcate, cei care-l refuză încă, și nu renunță la ceea ce le oferă dimensiunea inferioară, lucrurile se vor înrăutăți.
 Tineți cont de transformările prin care treceți și aveți încredere în tendințele și cerințele corpului vostru. Hrăniți-l corect, odihniți-l când v-o cere, protejați-l, căci în dimensiunea 5D trebuie să ajungeți teferi, plini de vigoare și gata să vă bucurați de tot ceea ce vă oferă ea.
Ne înălțăm împreună și trebuie să rămânem împreună Ajutați-vă reciproc și fiți bucuroși când faceți o faptă bună pentru un om, un pom, un animal. Nu uitați că tot ceea ce faceți rămâne consemnat undeva. Faceți cu bucurie ceea ce faceți, spre binele oricui altcuiva. Eforturile sau mărinimia voastră vor fi răsplătite.
Țineți aprinsă flacăra iubirii căci toți aveți nevoie de ea.

Dumnezeu Tatăl dorește să vă mulțumească pentru lumina și curajul vostru, și pentru toată bucuria pe care I-o aduceți Lui și semenilor voștri.
Vă repet și eu că drumul pe care-l parcurgeți vă apropie de ceea ce numiți voi și noi ACASĂ.
Ați făcut o treabă bună până acum, și toată suflarea galaxiei și universului v-o recunoaște. Noi suntem mândri de ceea ce ați făcut și faceți.
Mă simt fericit că am trăit cândva pe planeta voastră.

Iubiților, sunteți la o „aruncătură de băț” de linia de sosire.
Repetăm, că multîncercatul vostru trup are nevoie acum de întreaga voastră atenție și înțelegere. Mulțumiți-i că v-a adus atât de aproape de izbândă și oferiți-i tot ce are nevoie pentru a parcurge cu bine și această „linie dreaptă”. El trebuie ajutat să facă trecerea la energiile mai înalte. Încă odată: hrăniți-l, odihniți-l și, mai cu seamă, iubiți-l.
Trupul vostru a lucrat și lucrează pentru voi; considerați-l cel mai bun și devotat prieten. Ajutați-l să se miște ușor, să fie activ și fericit și să gândească bine. Faceți-i legătura cu sufletul vostru curat.
Trebuie ca, mai cu seamă în această perioadă, să fiți curajoși dar nu aventuroși. Nu este cazul să bravați. Eliberați orice sentiment de frică, de ranchiună, de ură sau de minciună. Frica  este un sentiment primar care nu vă ajută să înaintați. Frica vă aruncă o năframă peste ochi.

Suntem aproape de voi și gata să vă ajutăm atunci când ne-o cereți. Voi nu ați fost lăsați niciodată singuri.
Rămâneți în iubire, minunate ființe ale Pământului.
Cu multă dragoste!
Judas (Iuda).

SURSA: http://sananda.website

marți, 9 iunie 2015

De la Mama Maria

(24 mai 2015; channeler Ann Dahlberg)

Traducere: Const. Mihăilescu

Eu sunt Mama Maria și mă aflu astăzi aici, pentru că vreau să vă spun că acum este momentul pentru un salt cuantic. Cerul v-a lăudat și a constatat că sunteți gata pentru un salt major de conștiință. Acest lucru este valabil pentru întreaga omenire dat fiind faptul că conștiința colectiva a umanității, a crescut și se apropie de momentul basculării. Lumina a ajuns acum la un număr important de inimi, ceea ce face posibil ca în curând condiția energetică să fie îndeplinită. 
Acesta place inimii mele căci nu foarte mulți oameni vor rămâne înafara saltului cuantic, care vă va duce într-o dimensiune superioară. 
Cum această veste este extrem de proaspătă, aveți și avem tot dreptul să considerăm momentul prezent ca un prilej de mare sărbătoare.
Mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut acest gest de mare înțelegere și iubire față de poporul meu, oferindu-i Înalta Sa Grație. El lasă să i se vadă strălucirea Sa și permite ca Lumina să penetreze în cele mai ascunse unghere. Iubiții mei, se deschid în curând porțile tărâmului pe care l-ați visat și spre care ați mers multe vieți. Întunericul se va risipi repede și norii negrii și amenințători, care vă acopereau orizontul și lumina, se destramă.
Odată ieșiți dincolo de neguri, veți deveni cu adevărat și pentru totdeauna, liberi.
Multe ființe celeste și din civilizațiile iubitoare ale universului, sunt aproape de voi, vă îndrumă și vă ajută efectiv să faceți cât mai curând acest salt cuantic. Le este și lor mult mai ușor s-o facă acum căci aproape tot întunericul dispare, creând-le și lor condiții optime de staționare. Voi, unii dintre voi, trebuie să facă și ultimul efort pentru a arunca tot întunericul care mai există ei, în corpul și mintea lor. Polaritate va exista totdeauna însă între cele două aspecte, la nivel de univers, trebuie să existe un perfect echilibru. La voi, pentru ca echilibrul să se restabilească a fost nevoie de o puternică infuzie de Lumină. Partea bună a lucrurilor, a creației, se va manifesta și în această parte a universului. Acesta este țelul, acesta este sensul mișcării, aceasta este intenția generală și majoritară a ființelor angrenate în ascensiune. Mulți dintre voi au ajuns deja, alții sunt așteptați să sosească. 
Dacă ați putea vedea ce priveliște idilică, ce minunat tablou, ce extraordinară panoramă oferiți voi cei care intrați „pe porțile larg deschise” unde sunteți întâmpinați cu flori și zâmbete de iubire !! Toți care sosesc sunt înfometați, dar nu de prozaica hrană ci de Lumină.  Cât de mult îmi place să privesc aceste minunate scene de exuberanță !! 
FACEȚI LOC, CĂCI VIN COPIII MEI DE PE PĂMÂNT !!
 Știu că uneori ați avut dubii, în mintea voastră a încolțit teama că ați rătăcit calea, că eforturile ar putea fi zadarnice. Dar inima și sufletul vostru v-au încurajat să depășiți acele momente de cumpănă, de restriște, și, din când în când, Spiritul vostru Interior v-a dat câte un fulger ca să vă lumineze calea.
Voi Lucrătorii întru Lumină aveți de ce fi mulțumiți. Prin ceea ce ați făcut și faceți dați dovadă de o înțelegere superioară și de un devotament de care eu, Mama voastră, mă simt mândră. Doamne, iartă-mă că mă laud cu faptele copiilor mei !! Munca voastră a deschis o nouă lume pentru mulți oameni din întreaga lume a planetei.
Toți suntem aici recunoscători pentru munca intensă pe care ați depus-o. Pentru acest minunat rezultat și pentru determinarea voastră, vă mulțumim și vă iubim dincolo de cuvinte. Vă aclamăm pentru curajul vostru. În eoni de existență, curajul vostru și dârzenia nu vi s-au epuizat. Ați avut adversari puternici, căliți în multe lupte ale universului. Cu toate acestea, voi sunteți învingătorii. Ați cucerit redutele întunericului.
Acum veți ieși din iluzie, dragilor, și ceea ce veți vedea și veți înțelege va fi peste tot ce ați întâlnit până acum, s-au v-ați putut imagina. Știu că nu v-a fost deloc ușor. Această etapă a călătoriei o veți încheia cât de curând.
Puțin mai aveți voi, cei care încă n-ați ajuns. Încercați să nu lăsați pe nimeni în întuneric, dar nu-i forțați s-o facă.
Dorul de lumină v-a făcut să vă accelerați înaintarea. Iat-o, LUMINA se ivește la orizont. E dreptul vostru să iuțiți pasul sau să alergați spre ia. Toate temerile vor dispărea; deplina voastră libertate devine o realitate de necontestat;voi renașteți ca pasărea Phoenix și veți zbura ori unde veți dori. Lumina va străluci în inima voastră pură și neprihănită                                   
Vă iubesc atât de mult !!
Mama voastră, Maria
SURSA:  www.sananda.website


sâmbătă, 6 iunie 2015

De la Grupul Arcturian

 (24 mai 2015; channeler: Marilyn Raffaele)

Noi venim cu dragoste pentru a ajuta toate ființele aflate în călătoria lor evolutivă.       

M.R.
În acest moment, lumea voastră pare a fi saturată cu imagini intense ale binelui și răului – la cotele cele mai înalte ale dualității. Acest lucru se datorează faptului că energiile Luminii răscolesc stabilitatea dogmelor filozofice ale vechilor concepte de credință.
Bucurați-vă, dragilor, pentru că înlăturarea lespezilor grele ale întunericului ajută la trezirea și conștientizarea voastră. Acum se învață că tot ceea ce este în exterior reprezintă o reflectare a ceea ce există în interior.
Încet, dar sigur, conștiința Unimii se dezvoltă, ia amploare. Tot mai mulți oameni sunt ghidați intuitiv spre a fi în slujba omenirii și a fiecărei ființe: om, animal, plantă, mediu, în general. O înțelegere a multora că TOTUL ÎNSEAMNĂ UNUL se naște treptat, implementată mai întâi în inconștient, după care trece în înțelegerea conștientă.

Mari energii venite din înaltele dimensiuni servesc pentru a deschide inimile tuturor celor care sunt gata, trecerea lor în mai adâncul înțelegerii faptului că fiecare persoană, indiferent de culoarea pielii sau de limba pe care o vorbește, precum și toate formele de viață, sunt plămădite din aceeași substanță și se nasc pentru a căuta același lucru, dar în funcție de nivelul de înțelegere al fiecăruia. Aceste dorințe sunt: pacea, armonia, abundența, bucuria -- toate aspectele iubirii necondiționate, esența divină a tot ce există, mereu prezentă și întotdeauna așteptată.

Adesea, aceasta este doar o experiență manifestată, uneori, prin dezastre la nivel fizic, dar care aduce conștientizare celor care mai țin încă strâns la avuția materială, și sunt dominați de sentimentul separării. Ei aleg să trăiască în turnuri și palate, demonstrând opulență și infatuare. Ei ajung să se separe tot mai mult de lume, creându-și o lume a lor minusculă, în care își etalează „agoniseala” strânsă, mai tot timpul, prin jaf, corupție și minciună. Schimbarea nu este percepută de aceștia ca o binefacere, o înălțare ci o nenorocire care-i propulsează în față pentru ca societatea să le vadă adevărata față, adevăratul caracter. Și, pentru aceasta ei urăsc schimbarea și se agață de prezent sau de trecut.
Dragilor, mesajul de astăzi este despre dragoste, un subiect despre care se vorbește și se discutată la toate nivelurile în întreaga voastră lume.

O înțelegere profundă și mai adevărată a naturii divine a Iubirii este vitală pentru evoluția spirituală. IUBIREA este sentimentul de unitate și stă la baza a tot ce există. Acesta este liantul care ține laolaltă toate lucrurile, toate lumile, „cerul și pământul”  și este interpretat și experimentat în funcție de starea de conștiență a individului.
Exemplu: Iubirea ca energie de legătură între toate lucrurile din cadrul UNITĂȚII. Conștiința, omniprezentă, interpretată prin starea evoluată UNU, și care nu se manifestă în exterior prin război, viol, abuz, și toate celelalte experiențe ale dualității și separării. Starea de conștiință consensuală admite colectivitatea în unitate, interesul, țelul și regăsirea individului într-un tot în care părțile se manifestă în armonie și consens.
Un sentiment de mai înaltă iubire începe să se trezească în inimile oamenilor. Dragostea, energia de legătură între toate lucrurile vii, începe să experimenteze și altceva, să recunoască și să cerceteze mai profund dincolo de sistemele de credinta din trecut.
Cei mai mulți dintre voi au avut sau au vieți în care iubirea a însemnat, în general, numai relația dintre mamă și copil, sau poate între prieteni sau iubiți. Dragostea a fost mai mult un barter și aproape niciodată necondiționată. Adesea, căsătoriile nu s-au bazat pe iubire ci mai mult pe interese, mai cu seamă materiale. Multă, prea multă vreme, căsătoriile au reprezentat niște contracte prin care se încerca sau se garanta, cel puțin în prima parte, un anume confort, o anume siguranță materială iar „la nivele mai înalte” condiția îndeplinită a unei păci între două țări, sau familii, mai ales regale. Pentru cei din clasele de jos, căsătoria a reprezentat adesea încă o pereche de brațe care să muncească pentru a face față vicisitudinilor vieții.
Femeile au fost, de cele mai multe ori, considerate monedă de schimb sau pur și simplu bun mobil, un mijloc pentru atingerea unui scop.
Dragostea, chiar și în sens uman, rareori a fost luată în calcul, atunci când s-au tranzacționat căsătoriile. Când s-a întâmplat să fie vorba de o dragoste curată, netranzacționabilă, cel puțin una din familii a contestat-o ca fiind necorespunzătoare rangului pretins.
S-a acordat foarte puțină înțelegere naturii reale a Iubirii, cu excepția misticismului de ocazie. Concepte care se regăsesc în dualitate au proliferat separarea sau constituirea de mici nuclee cu identitate de conștiință în care iubirea a fost mereu condiționată sau, după caz, reprimată, mai cu seamă din cauza unor modele limitate de gândire și dogme stereotipe.

De data aceasta, în epoca actuală, dragostea începe să fie recunoscută ca mult mai mult decât simplu atașament emoțional.
De-a lungul timpului, anumite conștiințe mai evoluate au încercat să implementeze conceptul iubirii necondiționate, prin diverse discursuri și alte acțiuni, dar cea mai mare parte a umanității a rămas în espectativă sau nu a acceptat acest concept. („Cum adică? fără să primesc ceva în schimb?”) Cea mai mare parte a ființelor umane au repudiat demersul căci, de fapt, el era plasat pe un palier superior de conștiință și înțelegere.

 Actualele transformări din interiorul ființei voastre vor duce la o nouă conștiință a fiecăruia dintre voi, și sunt șanse mari ca această „operațiune” să reușească.  Se va ajunge destul de repede la creșterea capacității de învățare, de înțelegere și acceptare a faptului că acest adevăr universal, IUBIREA NECONDIȚIONATĂ, stă la baza a tot ce există în Univers și în Cosmos.
Ați evoluat mult, atât de mult încât sunteți pregătiți să acceptați și să integrați adevărul universal al iubirii neconditionate.
Aceasta trebuie să devină o stare de conștiință neechivocă, pe care sufletul vostru o dorește.
Nu trebuie să fi atins pe deplin această stare de conștiință, pentru a putea merge mai departe, dar trebuie să aveți intenția de a face acest lucru, în modul cel mai onest.
Dimensiunile mai înalte sunt dimensiunile în care baza existenței este iubirea, fără de care ființa se abate din drum și alege căile separării, izolării, fricii și urii.

Necesitatea iubirii necondiționate este un urcuș care trebuie escaladat pentru ca odată ajunși în vârf să puteți vedea toată măreția panoramei a adevărului universal.
Este posibil să existe dragoste necondiționată, chiar și la cei care trăiesc la niveluri foarte dense de conștiință, de îndată ce se înțelege și se acceptă că iubirea necondiționată nu este o acceptare a acțiunilor cuiva, nici o scădere a nivelului tău de conștiință, ci o realitate pe care o întâlnești și căreia trebuie să-i accepți existența.
Nu este nici impunerea nașterii unei atracții sau acceptarea totală a tot ce există în lume, indiferent cât de mult haos poate cuprinde această lume. Nu este nici dorința emoțională de a fi cu persoana, locul sau activitatea preferată. Ele pot fi părți componente ale acesteia dar nu condiționalități.
Iubirea necondiționată este recunoașterea a ceea ce există, și reprezintă o formă a creației divine, din moment ce divinitatea se regăsește în toate, chiar dacă acelui produs al creației nu-i pasă de cum se poziționează Divinitatea față de el.
Iubirea necondiționată înseamnă sentimentul care se revarsă asupra oricărei persoane sau situații față de existența căreia devii conștient.
Pentru a învăța să-ți exprimi iubirea necondiționată există și anumite tehnici care te pot ajuta.
Începe prin a vizualiza existența unui diamant în inima fiecărui om. Încearcă să devii conștient de valoarea lui și dorește-ți să fii cât mai aproape de el pentru a-i admira reflexele și toate detaliile. Când întâlnești sau relaționezi cu cineva, caută să-i întrevezi diamantul, căci sigur el există. Poate că fizionomia acelei persoane nu te atrage, poate că atitudinea ei nu-i cea mai potrivită, dar nu uita că el poartă necondiționat un diamant pe care, din varii motive, îl ține ascuns, sau nu este conștient că-l are. Tu caută-l și delectează-te cu frumusețea lui căci nu este un diamant oarecare ci unul divin.

Dragilor, în mod necondiționat va veni momentul când fiecare dintre voi va realiza că există o unitate în conștiința lumii care nu a existat, nu putea exista în dualitate, acolo unde separarea făcea legea. Mulți dintre voi sunteți Lucrători întru Lumină și aveți menirea de a face să se apropie acel moment.

Încercați și vă eliberați de tentația de a-i judeca pe ceilalți. Judecata și critica sunt moduri de exprimare a sentimentului fricii. Frica determină îngrijorarea, preocuparea că ceilalți vă vor lua ceea ce aveți: proprietăți materiale sau libertatea. Schimbați-vă aceste convingeri amintindu-vă că voi sunteți în principal sufletul pe care nimeni nu vi-l poate lua fără ca voi să acceptați.

Tu ceea ce se așteaptă acum de la voi este să nu vă opriți, să faceți următorul pas, și aceasta înseamnă să acceptați să fiți promotorii IUBIRII NECONDIȚIONATE.
 Poate la început mintea voastră va fi reticentă, dar, prin insistență, o puteți convinge să vi se alăture în acest demers. 

Acest lucru nu înseamnă că singurul vostru obiectiv în viitor trebuie să fie acceptarea comportamentului în care dați prioritate iubirii necondiționate. Important este ca, atunci când se ivește ocazia, să nu cedați tentației de a întoarce spatele. 
Oricum, acesta este pasul care se așteaptă de la voi să-l faceți pe drumul călătoriei pe care v-ați angajat. Știm că sunteți pregătiți pentru aceasta.
Suntem Grupul Arcturian.

Sursa: http://www.onenessofall.com/newest.html