”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 decembrie 2015

COBRA : INTERVIU cu PFC.net („Prepare for Change”)

Ai putea să confirmi că este o informaţie adevărată?
COBRA – Nu pot să confirm această informaţie.
Lynn – OK. Dacă este corect mă bucur.
COBRA – Nu aş spune că e corect, în acest punct.
Lynn – Multe schimbări în Orientul Mijlociu în această lună...
Se pare că ţările principale care sponsorizează terorismul pe planetă, precum Israel, Arabia Saudită şi Tucia sunt izolate.
Întreaga forţă a armatei americane se retrage din Orientul Mijlociu şi Ruşii par să preia întreaga zonă şi să strivească forţa Statului Islamic, ucigînd liderii acestuia în doar două săptămâni de bombardament.
De ce a apărut tot această schimbare într-o formă aşa dramatică ?
COBRA – A fost plănuită în secret, de ceva timp. Şi a fost necesar să fie realizată la momentul corect şi momentul corect a venit când Putin a fost capabil să livreze mesajul său la ONU pentru a pregăti... media internaţională să sprijine misiunea sa.
lungă plănuire a Alianţei Estice, pentru a face ca aceasta să aibă loc.
Lynn – Deci asta n-a avut loc chiar aşa de-odată, a fost plănuit.
COBRA – Nu a fost brusc, a fost parte a unui plan pe termen lung.
Lynn – OK. Grozav. Ai putea să ne spui care este scopul Dragonilor Albi relaţionat cu eliberarea Planetei ?
COBRA – Dragonii Albi este un „termen-umbrelă” care de fapt descrie diferite facţiuni ale dragonilor.
Şi fiecare dintre facţiunile dragon au propriul rol în procesul de eliberare. Unii din ei sunt mai înclinaţi către politică, alţii sunt preocupaţi de crearea alternativelor în sistemul financiar şi alţii fac o lucrare spirituală în această perioadă de transformare.
Lynn – Am o a doua întrebare despre Dragoni şi este despre Dragonii Aurii şi Dragonii Albaştri. Ai putea defini diferenţele lor şi rolurile lor specifice ?
COBRA – Aş spune că Dragonii Albaştri sunt partea spirituală. Ei sunt cei care au fost contactaţi de către Reţeaua Agartha acum multe sute de ani şi puterile lor spirituale vin din acea conexiune cu Reţeaua Agartha.
Dragonii Aurii sau aş spune Dragonii Galbeni sunt cei care încearcă să aducă schimbări pozitive în structura politică din Est şi gradat cu conexiunea lor cu Templierii din Vest.
Lynn – Mulţumesc. Este adevărat că angajaţii guvernului care s-au mişcat pentru a ajuta Forţele Luminii, sunt înlocuiţi de A.I. (Inteligenţa Artificială), pentru a menţine Agenda Cabalei în funcţiune ?
COBRA – Nu, nu.
Lynn – Deci nimic din asta nu este corect.
COBRA – Nu, nu este corect.
Lynn – Minunat. Ok. Acum aş dori să defineşti clonarea.
COBRA – Clonarea este un proces în care poţi crea o copie genetică exactă a unei anumite fiinţe vii prin reproducerea ADN şi de asemenea prin manipularea ADN într-un fel în care poate crea o versiune îmbunătăţită a originalului vechi.
Deci, înseamnă că în ambele situaţii, aceasta este o copie exactă şi o copiere îmbunătăţită a originalului.
Lynn – Clonele au „sentimente” normale, precum „curiozitate” sau „preocupări” ca oamenii normali ?
COBRA – Clonele nu sunt mult diferite de oamenii obişnuiţi, pentru că într-un corp clonat este nevoie să fie pus un suflet, deci corpul clonat fără suflet este doar o bucată de carne stricată.
E necesar să însufleţeşti clona prin punerea unui suflet, o fiinţă vie în acel corp.
Lynn – Clonarea este pozitivă sau negativă ?
COBRA – Depinde de SCOPUL din spatele acesteia. Pot fi amîndouă.
Lynn – Clonele au suflete ?
COBRA – Tocmai am răspuns la această întrebare.
Lynn – Ce este un suflet artificial ?
COBRA – Suflet artificial nu există. În ultima vreme a existat multă frică în planul fizic, despre A.I., dar în realitate nu există. Este doar un program de computer care întotdeauna este necesar ca să fie operat la un anumit nivel de o entitate vie şi conştientă.
Deci în fapt, A.I. este un termen care este o contradicţie.
Lynn – Poate un uman „real” să fie implantat prin tehnologie forţată într-o clonă ?
COBRA – Nu este sufletul care este implantat, ci personalitatea care este însufleţită este implantatădiferite corpuri energetice pot fi implantate şi, din păcate, corpul fizic de asemenea poate fi implantat.
Lynn – Care este media de viaţă a clonelor ?
COBRA – Depinde de calitatea clonei, dar nu este mai mică decât o fiinţă de la suprafaţa Planetei.
Lynn – Ai putea numi principalele diferenţe psihologice, fizice şi spirituale dintre un uman normal cu suflet şi o clonă fără suflet ?
COBRA – Clonă fără suflet nu există. Întotdeauna e necesar să pui un suflet în acel corp. Ceea ce oamenii numesc clone fără suflet sunt de fapt fiinţe robotice care au fost deja eliminate de la suprafaţa planetei şi de sub suprafaţa planetei.
Lynn – OK. Mulţumesc. Din moment ce tehnologia de transplantare a organelor este atât de avansată în ziua de azi, de ce nu se poate transplanta doar un creier sau o inimă unei clone, pentru a extinde viaţa cuiva ?
COBRA – Asta este posibil, desigur, cu medicina avansată, dar chiar şi asta a devenit redundant, pentru că avem acum replicatoare sub suprafaţa planetei care pot re-crea organul original în condiţia sa perfectă.
Lynn – Uau. Dacă ar fi pentru un creier, ai avea amintirile înapoi cu un alt creier ?
COBRA – Memoria la un nivel înalt nu este asociată cu creierul. Amintirile sunt stocate în corpul de suflet. Creierul doar transmite amintirile din corpul de suflet în corpul fizic. Deci amintirile din corpul de suflet sunt întotdeauna complete.
Şi desigur, poţi re-crea un creier, pentru a reconstrui un corp cu acele amintiri.
Lynn – Am câteva întrebări cu privire la Mexic.
Care este planul Forţelor Luminii pentru a termina cu traficul masiv de droguri de acolo ?
COBRA – Este foarte simplu. Este parte a unui plan pentru Eveniment.
Ei vor aresta agenţii Cabalei. Ei vor aresta Iezuiţii şi comerţul de droguri se va termina.
Lynn – Următoarea întrebare care are de-a face cu asta este de ce această ţară este atât de coruptă şi violentă ?
COBRA – De fapt, Mexicul, acum mult timp, a fost una din fortăreţele majore de pe Planetă, pentru reptilieni.
Lynn – Deci au fost motive oculte în spatele aceste concentrări neobişnuite de rău în această ţară, în afară de problemele evidente cu drogurile ?
COBRA – Bazic a fost o fortăreaţă reptiliană şi Iezuiţii au folosit asta în mod greşit şi această influenţă Iezuită în acea ţară a fost destul de puternică în ultimele, aş spune, 3-4 secole.
Lynn – Când prevezi schimbarea sistemului şi schimbare pentru beneficiul oamenilor ?
COBRA – La Momentul Evenimentului.
Lynn – OK. Ştiam că o să spui asta. (Desigur.) Ce sfat ai da tuturor celor care sunt disperaţi, care trăiesc în Mexic şi în jurul lumii, pentru ca schimbarea să aibă loc mai devreme decât mai târziu?
COBRA – Le-aş recomanda să se concentreze pe Lumină, să lucreze împreună.
Să facă orice pot pentru Eliberarea Planetară şi să studieze procesul de manifestare pentru că dacă înţeleg procesul de manifestare, legile manifestării, ei pot să îmbunătăţească propriile vieţi, în mod semnificativ, indiferent de condiţiile pe care le au în acest moment.
Universul este plin de posibilităţi infinite şi întotdeauna este posibil ca să ieşi din situaţia curentă, dacă ştii şi înţelegi legile creaţiei, legile manifestării.
Lynn – Grozav. Cât de multă influenţă asupra vieţilor noastre mai au Archonii, în prezent ?
COBRA – Încă destul de mare, pentru că ei controlează mass-media, ei controlează industria alimentară, ei controlează nivelele de energie într-o mare măsură, dar libera ta voinţă este întotdeauna deasupra.
Lynn – Există Archoni care s-au trezit de curând pentru a preveni succesul Lucrătorilor şi Luptătorilor Luminii şi să prevină Eliberarea Planetară ? Cu alte cuvinte există vreo creştere a acestui fenomen ?
COBRA – Archoni să se trezească... (Da)... către Lumină ?
Lynn – E confuz. Aş interpreta aşa : dacă sunt treziţi şi dacă se opun Lucrătorilor şi Luptătorii Luminii de a reuşi în Eliberarea Planetei.
COBRA – Ei fac asta de când au venit aici, acum multe mii de ani, deci asta nu s-a schimbat.
Lynn – Deci acestea sunt chestiuni vechi.
COBRA – Asta are loc permanent. Acum se terminăm cu ei. Asta este tot.
Lynn – Ai dat peste Archoni Fizici de Natură Pozitivă (aşa numiţi Gardieni) care trăiesc pe Terra şi, cu alte cuvinte, care lucrează pentru Lumină. Există o confuzie şi poate neînţelegere că au fost doar 4 Archoni Fizici ai Nobilimii Italiene, acum prezenţi pe Terra. Asta se pare că nu este aşa.
Ai putea să ne spui despre aceşti Archoni de pe Terra, în special Gardienii ?
COBRA – Ok, din nou, este o confuzie despre mai multe lucruri.
Archonii nu sunt ai LuminiiArchonii nu sunt Gardieni. Există încă Archoni Fizici în familiile nobilimii negre italiene, cei mai mulţi dintre ei fiind în familii din nobilimea neagră germanăşi din alte naţiuni, dar ei pierd puterea pe zi ce trece.
Lynn – Ok. Există aşa numitul „Născut cu Adevărat pe Terra” ?
Toţi ştim despre Seminţele StelareLucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii care au fost de acord să se încarneze aici pe Terra pentru a ajuta procesul de Eliberare al Planetei şi Ascensiunea. Ei au venit din alte Stele, poate alte Galaxii.
Dar de ce există această discrepanţă enormă între aceştia şi restul Omenirii ?
COBRA – Este simplu, pentru că oamenii din stele care au venit din alte sisteme stelare au trăit experienţa altor dimensiuni înalte, înainte, în timp ce marea masă a umanităţii nu a trăit niciodată experienţa Ascensiunii.
Masa umanităţii creşte către Ascensiune, pentru prima dată.
Lynn – Deci există ceea ce se numeşte „Născut cu Adevărat pe Terra”, care nu a avut încarnări în alte locuri.
COBRA – Marea majoritate a oamenilor de pe această Planetă sunt în această categorie.
Lynn – OK. Cu toate forţele obscure care se unesc Forţelor Luminii, cum putem să avem încredere în ei ?
COBRA – OK, nu este umanitatea de la suprafaţă care selectează acest proces.
Sunt Lucrători şi Luptători ai Luminii din Forţele Luminii din această regiune a Galaxiei, şi ei pot citi gîndurile, ei pot citi aura şi ei ştiu exact care sunt motivaţiile celor dedicaţi întunericului şi motivaţiile lor sunt complet transparente, deci aici nu există greşeli.
Lynn – OK. Ai putea să ne spui ceva despre Fiinţa Reptiliană de putere supremă care este cunoscută ca Regina BEE ?
COBRA – Ce ai dori să ştii ?
Lynn – Cred că se doreşte o descriere generală, istoria acestei fiinţe reptiliene şi care este scopul ei, şi orice ai putea să ne spui despre ea.
COBRA – La acest moment nu aş da informaţii despre fiinţe reptiliene, în particular, pentru diferite motive.
Lynn – OK. Se pare că există un număr enorm de Reptilieni care trăiesc printre noi. Unii, o minoritate, sunt aici ca să ne ajute, şi lucrează pentru Lumină, dar marile staruri din industria spectacolelor sau mari actori par să fie Reptilieni hibrizi – este adevărat ?
COBRA – Da, este adevărat.
Lynn – Există oameni care doresc să ştie despre micro-chip-uri. Sunt sigur că se referă la implanturi.
Cobra, ne poţi spune despre actualul stadiu al micro-chip-urilor ?
COBRA – OK. Micro-chip-urile nu mai sunt o problemă. A fost o problemă mare, cu decade în urmă. De fapt, campania de micro-chip-are a început după al doilea război mondialdupă campania de vaccinare de la finalul anilor 1940.
Mişcarea de Rezistenţă a neutralizat toate micro-chip-urile, deci acestea nu mai sunt active.
Lynn – Minunat. Asta va face mulţi oameni fericiţi.
Sunt locuri în jurul lumii unde oraşe au fost construite la sau sub nivelul mării. Există vreun risc ca aceste oraşe să fie înghiţite de ape, la un moment dat ? Este posibil să ni se dea vreun avertisment, înainte ca aceasta să se întâmple ?
Ne poţi face o actualizare despre schimbările fizice de pe Terra ?
COBRA – Forţele Luminii, în special Confederaţia Galactică, au stabilizat grilele Terrei, până la punctul în care să nu mai existe schimbări drastice de aşteptat, în special înainte de Eveniment, deci oamenii nu trebuie să se îngrijoreze pentru asta.
Lynn – Grozav. Ce eforturi se pot face şi ce ar trebui făcut pentru a contacta diferite figuri publice, pentru a facilita crearea unei alianţe sau a unei coaliţii ?
COBRA – Este foarte încurajator pentru oameni să încerce să ajungă la aceste figuri publice, şi cu speranţă, unii din ei vor răspunde, pentru că asta ar da multă putere momentului.


Lynn – Ar fi benefic să informăm şi important să ajungem la aceşti indivizi, la momentul Evenimentului, în speranţa ca ei să sprijine cu privire la diseminarea informaţiei ?
COBRA – De asemenea, da.
Lynn – Aş dori să adaug aici că PFC.net a creat un parteneriat cu COEO.CC pentru a ajuta la participarea oamenilor din jurul lumii şi a ajuta la găsirea grupurilor în zona lor şi să se întîlnească şi să se pregătească pentru Eveniment şi, de asemenea, să facă Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară.
Deci, dacă oamenii doresc să participe, o pot face la prepareforchange.coeo.cc.
Lynn – Schimbarea Comisiei Rezervei Federale înseamnă că fondurile vor fi tăiate în detrimentul corporaţiilor Cabalei ?
COBRA – OK, schimbarea FRB nu s-a petrecut încă. Schimbarea aceasta va avea loc atunci când va fi momentul re-setării financiare.
Lynn – În regulă, Cobra. Acesta este finalul întrebărilor despre Eveniment.
Acum îl voi lăsa pe Richard să te întrebe despre „ORIGINI”.
COBRA – Ok.
Richard – Salut Cobra, îmi pare foarte bine să te cunosc.
COBRA – Şi eu mă bucur să te cunosc.
Richard – Mulţumesc foarte mult. Prima mea întrebare ar fi : Ce este SURSA ?
COBRA – Sursa este Câmpul Universal al Conştienţei, este UNICUL.
Richard – Ce este PRIM-CREATORUL ?
COBRA – Prim-Creatorul este Sursa, este cîmpul de conştienţă din care fiecare are părţi de sine proiectate în Anomalia Primară, pentru a o înţelege şi a o rezolva.
Richard – Care este diferenţa dintre Prim-Creator şi Creaţia în sine ?
COBRA – Creaţia (pentru a defini Universul ca şi Creaţie) este o interacţiune dintre Sursă şi Anomalia Primară.
Şi Sursa a proiectat părţi de sine, scântei de sine în Creaţie, pentru a rezolva şi a absorbi Anomalia Primară înapoi în Sursă.
Richard – Cum a apărut Prim-Creatorul ?
COBRA – Unicul a existat permanent, niciodată nu a început şi întotdeauna va exista.
Richard – Mulţumesc. Care sunt scopurile Prim-Creatorului ?
COBRA – Scopul Unimii este să vindece Anomalia Primară şi, pentru toate părţile din conştienţa sa, pentru toate Scânteile Divine, să se reîntoarcă în Sursă.
Richard – Prim-Creatorul judecă ?
COBRA – Nu.
Richard – Frumos. Cum creează Prim-Creatorul ?
COBRA – De fapt, cuvîntul „Creator” nu este absolut corect, pentru că Sursa nu Creează. Sursa inter-acţionează – proiectează Scântei de Conştienţă în Anomalia Primară şi această fuziune a două elemente diferite creează Creaţia.
Richard – Înţeleg, mulţumesc.
Cum putem învăţa Să Creăm Realitatea ?
COBRA – Prin înţelegerea Legilor Creaţiei – iar legile creţiei sunt foarte simple.
Creaţia sau manifestarea este precipitarea intenţiei tale, prin diferite elemente, către planul fizic şi, dacă îţi aliniezi aspectele fiinţei tale cu dorinţa divină, acea dorinţă divină va fi manifestată în planul fizic.
Richard – Atunci, este un proces prin care, cumva, este nevoie ca să treci.
COBRA – Aş spune : focul electric al propriei conştienţe.
Richard – Pot Fiinţele înalte să creeze Materie prin puterea gândului ?
COBRA – Exact.
Richard – Toţi umanii au această abilitate ?
COBRA – Toate fiinţele ascensionate au această abilitate.
Richard – Ok. Toţi umanii au abilitatea să manifeste realitate, să creeze Realitate ?
COBRA – Da, dar această abilitatea nu este manifestată completEste doar un potenţial care are nevoie să fie exersat.
Richard – Noi suntem cu adevărat Sursa în planul fizic ?
COBRA – Da.
Richard – Fără să intrăm în prea mult detaliu, cum am uitat că eram Sursa ?
COBRA – Am uitat pentru că am fost supuşi prea mult din acestei Anomalii Primare şi expunerea excesivă la Anomalia Primară ne-a făcut ca să uităm.
Richard – Înţeleg. Cum putem deveni din nou Sursa ? Cum putem re-câştiga acele abilităţi fizice şi amintirile ?
COBRA – Prin conectarea cu Sinele Superior al propriului Suflet, iar acea conexiune va re-crea legătura noastră directă cu Sursa.
Richard – Mulţumesc - asta răspunde la următoarea mea întrebare : Care este calea cea mai bună de a ne conecta cu Spiritul/Sursa, pentru a construi cel mai bine o relaţie ? Calea ar fi ca să ne conectăm cu propriul Spirit, da ?
COBRA – Fiecare persoană are propria cale individuală de a se conecta, dar există câteva principii universale
centrarea către Lumină
- conectarea cu frumuseţea şi 
- folosirea propriei voinţe; propria voinţă pentru a lua decizii care au conexiune cu propriul sine, cu propriul suflet.
Richard – Mulţumesc. Este adevărat că fiecare spirit este o parte din Sursa Primoridală ?
COBRA – Da.
Richard – Care este Scopul Spiritului ?
COBRA – Scopul spiritului este acelaşi ca şi scopul Unimii, al Sursei.
Richard – Înţeleg. Când ai o anumită conexiune cu propriul spirit, ce anume îţi permite ca să faci fizic şi mental ?
COBRA – Când ai o conexiune cu propriul spirit, eşti capabil ca să trăieşti propria viaţă în concordanţă cu legile manifestării.
Poţi să-ţi modelezi propria viaţă potrivit acesteia şi poţi să îţi îndeplineşti misiunea, poţi face partea ta din procesul eliberării planetare.
Richard – Mulţumesc foarte mult. Spiritul te face mai deştept sau îţi dă informaţie ?
COBRA – Te face mai înţeleptnu doar deşteptÎţi amplifică inteligenţa, dar nu doar într-un fel liniar. Amplifică toată creativitateatoate talentele şi face să-ţi fie mai uşor ca să îţi poţi îndeplini Misiunea.
Richard – Grozav. Îţi mulţumesc foarte mult.
Când poţi spune că ai o conexiune cu Spiritul ?
COBRA – Când ai o conexiune cu Spiritul, manifeşti aspecte legate de Spirit, ca frumuseţe, iubire, putere interioară şi Lumină şi multe alte atribute ale Spiritului.
Richard – Înţeleg, mulţumesc. Ce este Lumea Spiritelor ?
COBRA – Lumea spiritelor este o manifestare a principiilor pe care tocmai le-am menţionat.
Richard – Ok. Ar putea fi considerată „Rai” lumea spiritelor ?
COBRA – Da.
Richard – Mulţumesc. Există spirite rele ? Sau acestea sunt suflete ale spiritelor bune care încă au nevoie ca să crească ?
COBRA – Răul este Libera Voinţă care a fost aleasă pentru a se opune frumosului şi iubirii, deci este o liberă voinţă care s-a întors către cealaltă latură – Libera Voinţă care a ales să extindă şi să mărească Anomalia Primară.
Acea liberă voinţă poate face asta numai când este pierdută conexiunea cu sufletul.
Richard – Cum echilibrăm energiile masculine şi feminine în interiorul nostru ?
COBRA – Prin conectarea cu ambele şi lăsându-le ca să interacţioneze cu noi.
Richard – Ce este Iluminarea ?
COBRA – Iluminarea este un proces de re-conectare cu propria ta SCÂNTEIE DIVINĂ(Conectarea cu propriul Spirit) – cu propriul Suflet şi chiar cu aspectele mai înalte ale Sinelui.
Richard – Care sunt semnele Iluminării ?
COBRA – Cel mai important semn al Iluminării este când ştii cine eşti !
Nu mai ai acea întrebare „Cine sunt Eu ?”, pentru că ştii şi, din acea conştientizare, poţi crea tot restul.
Richard – Ok. Care este diferenţa dintre Creaţia Fizică şi Creaţia Spirituală ?
COBRA – Creaţia fizică aşa cum ştim, este ultima manifestare a ideilor care s-au născut în planurile înalte. Creaţia Spirituală este manifestarea unor idei în planurile spirituale.
Richard – Mulţumesc foarte mult.
Există doar 4 legi ale Creaţiei ? Ai putea să le explici pentru noi toţi ?
COBRA – Asta este doar o descriere arbitrară despre cum înţeleg oamenii Legile Creaţiei.
Poţi condensa aceasta în una sau 2 legi sau 3 legi, oricum doreşti... deci Iluminarea, propria experienţă a lui „EU SUNT Prezenţă” şi orice altceva, va veni din aceasta.
Richard – Mulţumesc. (Cu plăcere.)
Ce este Universul ?
COBRA – Este totalul creaţiilor manifestate în toate dimensiunile.
Richard – Toate Universurile sunt la fel ?
COBRA – De fapt sunt bule de spaţiu-timp care apar din vortexul interacţiunii dintre Sursă şi Anomalia Primară.
Richard – Ce este Galaxia ?
COBRA – O galaxie este un vortex care creşte din Portalul Central, care este Soarele Central Galactic.
Richard – Câte planete e normal ca să existe întru Sistem Stelar ?
COBRA – De obicei sunt 10, mai mult sau mai puţin, în sistemele stelare medii.
Richard – Ok. Toate planetele au un soare sau pot să fie mai mulţi ?
COBRA – Aş spune că Sistemele duble sau chiar triple sunt destul de comune în toate galaxiile.
Richard – Poţi descrie cum arată alte planete şi civilizaţii avansate ?
COBRA – Au compoziţii similare cu ce avem în acest Sistem Solar. Planetele mai mici tind să fie mai solide.
Unele din ele au oceane, apă lichidă. Majoritatea dintre ele sunt stâncoasePlanetele mai mari sunt, de obicei, giganţi de gaz, similar cu ce avem în acest Sistem Solar.
Richard – Mulţumesc foarte mult. E adevărat că Viaţa pe Terra a fost adusă din univers – insecte, plante, animale ?
COBRA – Da, viaţa nu s-a născut aici. Viaţa a venit de departe.
Richard – De dincolo. Mulţumesc.
Ai putea să ne dai doar un exemplu despre viaţa extraterestră, cum ar fi viaţa într-o zi... pe altă planetă.
COBRA – De fapt, acum, când cea mai mare parte a Universului este eliberatmajoritatea fiinţelor experimentează; orice fac – ei fac totul din acea frecvenţă a Iubirii Divine.
Ei folosesc această frecvenţă în toate acţiunile lor şi, de aceea, viaţa lor este plină de bucurie, frumuseţe şi armonie, netrăind experienţa acestui conflict intens pe care îl avem aici, pe această Planetă.
Deci vieţile lor sunt foarte, foarte frumoase. Singura problemă pe care o au este când privesc la această Planetă şi doresc să ajute şi simt agonia şi suferinţa fiinţelor de aici.
Deci, centrarea majoră şi problema majoră în acest Univers de acum, este de a rezolva complet această Anomalie Primară şi această situaţie de ostatici pe care o avem pe această Planetă şi, apoi, întreg Universul va trăi experienţa unui Salt Uriaş Cosmic, pe care toţi îl doresc.
Richard – Îţi mulţumesc foarte mult pentru aceasta.
Ce fac majoritatea extratereştrilor ? Au locuri de muncă ? Cum îşi petrec ziua ?, pe lângă ceea ce ai spus.
COBRA – Ei nu au nevoie ca „să aibă de muncă, pentru că ei pot crea orice doar la dorinţă, cu tehnologia lor avansată. Ei se centrează pe creativitatea lor, pe a explora universul mai adânc.
Ei înaintează cu ştiinţa lor. Ei avansează cu spiritualitatea lor. Ei se conectează unii cu alţiiEi creează. Ei au o viaţă bună.
Richard – Asta e uimitor. Mulţumesc foarte mult.
COBRA – Ei nu au rutina aceasta de sclavieLocurile de muncă” de pe această Planetă reprezintă o idee adusă de pe ORION.
Asta nu este ceva care este normal. Nu este considerat normal, în restul Universului.
Richard – De ce se arată ei doar din când în când, iar apoi pleacă ?
COBRA – Ei nu se pot arăta, pentru că Bombele Strangelet ar fi declanşate şi asta ar conduce la consecinţe drastice. Bombele Strangelet ar fi detonate. 
Richard – De ce obişnuiau ET să facă teste pe umani ?
COBRA – Ei, de fapt, blocau armele nucleare. Ei dezvoltau tehnologie pentru a bloca complet armele nucleare, deci asta s-a reuşit într-un anumit grad dar, acum, ameninţările nucleare au fost aproape complet eliminate.
Aş spune că 99% şi mai mult chiar, au fost elimintate.Richard – Există specii de ET care au acelaşi nivel de conştienţă ca al umanilor ?
COBRA – Aş spune că nivelul este acelaşi, dar calitatea nu este, pentru că aceste specii nu sunt expuse haosului şi negativităţii pe care o avem pe această planetă.
Deci ei au o calitate mai ridicată a Vieţii.
Richard – Cât de multe specii ai putea spune că există ?
COBRA – Sunt câteva arhetipuri majore, dar sunt milioane şi milioane de diferite specii de ET.
Richard – Cum a fost creată viaţa aşa cum o ştim noi, plantele şi animalele ?
COBRA – Există o evoluţie ghidată de fiinţe angelice şi această evoluţie ghidată nu a fost fără „încercare şi eroare”, pentru că Anomalia Primară este implicată în acest proces, din păcate, într-o mare măsură.
Deci au fost multe erori în evoluţia din trecut. Dar acum, Universul devine mai înţelept şi sunt tot mai puţine erori şi mai multă înţelepciune este prezentă, deci formele de viaţă care vor fi dezvoltate în viitor vor fi mult mai aproape de perfecţiune.
Richard – Uau, mulţumesc. Toate cele care sunt vii au suflet ?
COBRA – Toate fiinţele au suflet, nu există nicio fiinţă fără suflet, chiar şi animalele şi plantele au un suflet. Este un suflet bun, dar da, ele au o anumită prezenţă înaltă. Fără acea prezenţă evoluţia nu ar fi posibilă.
Richard – Înţeleg. Este la fel şi pentru minerale şi apă şi orez şi toate acestea ?
COBRA – Există un Grup de Conştienţă, o Fiinţă-Esenţă de SUFLET DE GRUP care aşteaptă timpul potrivit pentru ca aceste minerale şi apa să se trezească într-un grad mai mare, pentru a evolua mai departe în Regatul Plantelor, în Regatul Animal şi mai departe.
Richard – Uau. Mulţumesc foarte mult.
Ce se înţelege prin Co-Creatori ?
COBRA – Orice Fiinţă în acest Univers are o Prezenţă EU SUNT cu care poate crea.
Şi această creaţie este întotdeauna în inter-acţiune cu alte Libere Voinţe, şi asta se numeşte co-creaţie.
Richard – Frumos. Mulţumesc. Care este scopul Soarelui nostru ?
COBRA – Soarele din acest Sistem Solar este un Portal care conectează întregul Sistem Solar cu Centrul Galactic şi este sursa de energie pentru Sistemul Solar.
Richard – Ce este Soarele Galactic ?
COBRA – Centrul Galactic este un Portal care, de fapt, aduce Forţa Vieţii în întreaga Galaxie şi ghidează evoluţia fluxurilor de Lumină în această Galaxie.
Richard – Care este numele Soarelui Galactic al Terrei ?
COBRA – Al Soarelui Galactic ? (Da.) Nu voi elibera încă numele său, pentru că este un nume foarte puternic şi, la invocarea acelei energii, mulţi oameni încă nu sînt pregătiţi pentru aceasta.
Richard – Aceasta sună uimitor. Deci există un Soare Galactic Universal sau fiecare Galaxie are propriul Soare Central Individual.
COBRA – Fiecare Galaxie are propriul Soare Central Galactic individual, dar există noduri de natură extra-galactică, aşa cum avem clusterele galactice, care sunt, de obicei, o Galaxie Centrală care are un Soare Central care conectează şi îmbrăţişează toate galaxiile în acel Centru Galactic şi Cluster Galactic, şi apoi este Soarele Universal care este conectat direct cu Sursa.
Richard – Acesta este Soarele Galactic de unde va fi eliberată Unda de Energie pentru culminarea Evenimentului ?
COBRA – Da.
Richard – Astea au fost întrebările pe care le-am avut despre Univers şi Soarele Galactic.
Richard – Avem mai departe întrebări despre VOLUNTARIAT şi CONŞTIENŢĂ.
Doar o întrebare rapidă pentru tine : Te-ai oferit voluntar în această misiune ?
COBRA – M-am oferit voluntar pentru Misiune, acum multe mii de ani, dar nu am înţeles în ce mă băgam. Nu am ştiut cum va fi asta.
Richard – Cum ai aflat despre Misiunea de pe Terra ?
COBRA – Nu am aflat despre această misiune aici, pe Terra. Am ştiut că am o misiune, niciodată nu am uitat asta.
Richard – A fost o chemare care a pornit către Univers, care solicita voluntari care să vină pe Terra pentru a ajuta la schimbare ?
COBRA – Da.
Richard – Poţi intra în detalii despre asta ? De unde a venit această CHEMARE şi cum a mers ?
COBRA – Chemarea a venit din multe surse.
Una din ele a fost Conştienţa Planetei în sine, GAIA, pentru că la un anumit punct lucrurile nu mergeau aşa cum fusese plănuit de către Forţele Luminii şi chemarea a pornit către diferite Sisteme Stelare.
Cei mai avansaţi Lucrători şi Luptători ai Luminii au venit în sprijin, pentru rezolvarea situaţiei. Şi s-a ştiut permanent că era o Misiune riscantă, dar niciodată nu s-a ştiut cu exactitate cum vor merge treburile.
Richard – Am altă întrebare: spuneai că am avut multe energii care curgeau prin corpul meu. Ai putea spune ce sunt aceste energii ?
COBRA – De obicei nu răspund la întrebări individuale cu privire la dezvoltarea spirituală. Majoritatea oamenilor au nevoie să facă propriile conexiuni interioare şi să-şi răspundă ei înşişi acestor întrebări.
Richard – Ai mai făcut aceasta şi pe alte planete ? Spiritul tău a făcut aceasta de multe ori (Eliberarea Planetară), ca să faci schimbările pentru care ai venit aici (Misiunea ta) ?
COBRA – Am fost implicat de multe ori în Galaxie, dar niciodată nu a fost ca aici.
Richard – Înţeleg. Mulţumesc. Cum poţi creşte conştienţa ?
COBRA – Poţi creşte conştienţa prin conectare cu propriul Sine Superior şi cu Sursa.
Richard – Există niveluri de conştienţă ?
COBRA – Da, desigur, există niveluri de conştienţă şi fiecare dintre ele corespunde cu o anumită frecvenţă vibraţională a diferitelor corpuri energetice ale tale.
Richard – Ce este Conştienţa Colectivă ?
COBRA – Câmpul unificat al conştienţei tuturor persoanelor implicate şi, de obicei, acest termen este folosit pentru populaţia de la Suprafaţa acestei Planete.
Richard – Deci am putea spune că fiecare specie are o conştienţă colectivă a acelei specii.
COBRA – Da.
Richard – Mulţumesc. Ce este Evoluţia Sufletului ?
COBRA – Evoluţia sufletului este un proces prin care sufletul creşte şi începe să înţeleagă mai bine poziţia sa în acest Univers şi relaţia sa cu Sursa şi să creeze Universul lui însuşi.
Richard – OK. Cum evoluează un suflet ?
COBRA – Sufletul evoluează prin experienţă şi prin conexiune crescută cu Sursa.
Richard – Care este scopul evoluţiei sufletului ?
COBRA – Scopul evoluţiei sufletului este să se reîntoarcă la Sursă.
Richard – Ce este ASCENSIUNEA ?
COBRA – Nu voi răspunde la această întrebare, încă, pentru că este o întrebare profundă şi am nevoie ca să răspund într-o formă adecvată, iar când timpul va veni, voi elibera informaţii despre procesul de ascensiune prin blogul meu.
Richard – Mulţumesc. Încercam să ajung la cum anume se poate pregăti cineva pentru Ascensiune în alt fel decât prin „popularul” Iubire şi Lumină.
Cum te poţi pregăti pentru Ascensiune ?
COBRA – OK. Voi spune simplu, te conectezi cu propriul Suflet.
Acesta este răspunsul principal.
Răspunsul principal nu este să-ţi schimbi ADN-ul, nu înseamnă să-ţi activezi Corpul de Lumină ci să te conectezi cu Sufletul.
Richard – Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc foarte mult că ai spus asta.
Există mai mult de un proces de ascensiune pentru evoluţia sufletului ?
COBRA – Este un proces de Ascensiune şi asta este suficient.
Richard – Trăim în dimensiunile joase, acum. Cum va fi în următoarele dimensiuni ? Ce vom face acolo ?
Când primim conştienţa noastră, când ne recuperăm conştienţa deplină şi părăsim acest tărâm, către următorul tărâm, mă întreb la ce ne vom uita, acolo ?
COBRA – OK. Voi descrie asta în detaliu când voi posta informaţii despre Procesul de Ascensiune.
Richard – Mulţumesc. Pe măsură ce sufletul progresează, doar mergem într-o viaţă umană sau într-o viaţă animală ?
Am putea trăi ca alte specii, pe măsură ce evoluăm ?
COBRA – Cînd ai progresat la viaţă umană nu te mai întorci niciodată la viaţă animală, din nou, şi majoritatea oamenilor stelari nu au experimentat niciodată o viaţă de animal.
Deci doar ne reîntoarcem la minunăţia Prezenţei noastre de Suflet.
Richard – Ce este „păcatul” ? Păcatul este ceva ce a fost inventat de către Religie ?
COBRA – Păcatul” este un concept care a fost inventat de către Archoni pentru a controla şi suprima dezvoltarea spirituală a populaţiei de la suprafaţă.
Richard – Ce este Frecvenţa Vibraţională ?
COBRA – Frecvenţa vibraţională este frecvenţa de rotaţie a atomilor permanenţi, după cum sunt numiţi în diferite corpuri spirituale ale constituţiei noastre, ale fiinţei noastre.
Richard – OK. Care este scopul frecvenţei vibraţionale ?
COBRA – Este doar descrierea unui anumit proces fizicCu cât mai repede se rotesc aceşti atomi, cu atât mai înaltă este fecvenţa vibraţională şi cu atât mai conectat este cu Sursa.
Richard – Voi trece la următorul grup de întrebări care sunt despre galaxie şi mai multe detalii despre unde ne aflăm acum.
Cum a fost creată Galaxia ?
COBRA – O Galaxie se naşte din Portalul Soarelui Central Galactic – este ca o bulă de energie care explodează în Spaţiu-Timp şi acea materie care este născută prin portalul Soarelui Central se roteşte ca un Vortex în jurul acelui Centru.
Şi, când galaxia evoluează, de obicei creşte într-o spirală care este o galaxie complet dezvoltată.
Richard – ET cred în Prim-Creator ?
COBRA – ET-ii nu cred, ei ştiuEi sunt conectaţi cu Sursa.
Richard – Există ET buni şi ET răi ?
COBRA – Noi toţi am trăit experienţa ET buni şi a ET răi, în vieţile noastre.
Richard – OK. Pentru acei ET negativia fost o alegere din partea lor, este o alegere pe care ei o fac ?
COBRA – Da, a fost o alegere de a răspunde Anomaliei Primare.
Richard – De unde a apărut răul ?
COBRA – Răul a apărut din decizia de a se opune Luminii. Este o decizie de Liberă Voinţă care a fost făcută ca rezultat al inter-acţiunii dintre Libera Voinţă şi Anomalia Primară, după cum am mai descris.
Richard – De ce suferă oamenii ?
COBRA – Oamenii suferă pentru că sunt expuşi Anomaliei Primare şi pentru că sunt expuşi condiţiilor care sunt generate de toate alegerile negative care au fost făcute pe această Planetă.
Richard – Înţeleg. Înainte să venim în această viaţă, am ales cine suntem, am ales această viaţă, am ales unde vom fi, ce vom face, ce vom experimenta ?
COBRA – Am făcut alegera iniţială ca să venim în această zonă, dar când am venit aici, am fost, de fapt, încarceraţi, iar opţiunile noastre au fost destul de limitate.
Am avut un cuvânt de spus în încarnările noastre unde să fim, dar marea majoritate a alegerilor au fost făcute de către Archoni.
Ei ne-au oferit o zonă de acţiune limitată şi au impus multe condiţii cu care nu am fi fost de acord niciodată.
Richard – Ce sunt chakrele ?
COBRA – Chakrele sunt vortexuri care, de fapt, transmit un flux de Prana în diferite corpuri energetice.
Richard – Avem nevoie de chakre ?
COBRA – Da.
Richard – Care este scopul lor ?
COBRA – Cum am spus, scopul lor este să transmită prana. Ele acţionează ca nişte Portaluri şi fiecare chakră ne conectează cu o anumită frecvenţă vibraţională specifică care este necesară pentru acea parte de corp energetic, pentru a funcţiona.
Richard – Cum ne curăţăm chakrele sau este aceasta recomandat ?
COBRA – Există diferite tehnici, nu voi intra în detalii aici. Dar, în general, poţi curăţa chakrele cu Flacăra Violet a Maestrului SAINT GERMAIN.
Richard – Există multă confuzie. De fapt, noi ne activăm chakrele ? Sau ele sunt deja activate şi noi doar avem nevoie să învăţăm ca să le folosim ?
COBRA – Există o cale de a ajuta la activarea chakrelor. Unul dintre aspecte este acela de a elimina blocajele şi distorsiunile din chakre şi celălalt aspect este să permitem conştienţei noastre să ajute ca chakra să funcţioneze corect.
Dar aceasta este destul de avansat şi majoritatea oamenilor au citit multă dezinformare pe internet, despre asta.
Nu există mulţi practicanţi calificaţi care ştiu cum să asiste oamenii pentru a-şi activa corect chakrele.
Richard – Care sunt cele mai bune căi de a elimina frica ?
COBRA – Cele mai bune căi de a elimina frica este să treci dincolo de zona de confort.
Deci, dacă îţi este frică de înălţime, să te expui la ceva mai mult decât atât. Dacă ţi-e frică de zbor cu avionul, se te expui gradat acestuia.
Prin cucerirea fricilor personale, devii mai puternic. Nu îţi nega frica. Accept-o, însă treci dincolo de ea.
Richard – Cum putem elimina neîncrederea în noi înşine ?
COBRA – Prin a te cunoaşte pe tine însuţi. Prin cunoaşterea propriilor motivaţii, fiind sincer cu tine însuţi şi integrarea părţilor din tine.
Richard – Care este cea mai bună cale pentru a elimina furia şi ura ?
COBRA – Mânia este inspiraţie frustrată. Eşti furios pentru că vrei să faci ceva şi cineva te împiedică să o faci.
Deci, dacă vei canaliza această mânie în moduri constructive, aceasta poate deveni o unealtă foarte puternică pentru Eliberarea Planetară.
Richard – Cum putem lucra asupra faptului de a-i judeca pe alţi oameni şi alte situaţii ?
COBRA – Simplu, prin înţelegerea faptului că ei au trecut prin situaţii dure, cândva în trecut, şi că nu ştiu cum să se comporte mai bine.
Richard – Mulţumesc. Cum putem lucra asupra eliminării geloziei şi invidiei ?
COBRA – Simplu, prin înţelegerea că fiecare persoană are propria sa Misiune, propria sa poziţie în viaţă şi propria sa poziţie în societatea umană şi că nimeni nu poate înlocui pe nimeni.
Richard – Cobra, care este SCOPUL VIEŢII ?
COBRA – Scopul vieţii este să găsească o cale de întoarcere în Unime.
Richard – Ce este Tărîmul Eteric ?
COBRA – Planul Eteric este planul creaţiei care este mai puţin dens decât cel fizic dar un pic mai dens decât cel astral. Este planul de energie.
Richard – Ce este Planul Astral ?
COBRA – Planul astral este planul care este ceva mai puţin dens decât planul eteric. Este emoţional. Este câmpul de energie emoţională.

Richard – Cum sunt capabili Maeştrii Ascensionaţi să lucreze cu noi ?
COBRA – Majoritatea dintre ei lucrează cu conştienţa noastră, Ei ne inspiră să ne conectăm cu propriul suflet şi ei ne sprijină în acea creştere, prin trimiterea către noi, de energie a Iubirii, sprijin, iluminare şi ne împuternicesc pentru ca noi să devenim Cine Suntem cu adevărat.
Richard – Asta a fost frumos. Mulţumesc.
Cum lucrăm noi cu aceşti Maeştri Ascensionaţi ?
COBRA – Prin adresarea către ei. Prin comunicare cu ei în conştienţa noastră, ca şi cum ai comunica cu un bun prieten.
Richard – Mulţumesc foarte mult, Cobra. Asta a fost ultima mea întrebare. Mulţumesc foarte mult pentru timpul tău.
COBRA – Cu plăcere.
Lynn – Mulţumesc foarte mult, Cobra pentru toate răspunsurile pe care ni le-ai dat astăzi. Vom continua cu Partea a 2-a din seria „Originilor” în următoarele episoade.
Invităm audienţa noastră să pună întrebări, care pot fi adresate pe site-ul web, iar eu le voi păstra pentru următorul interviu.
COBRA – OK. Foarte bine.
Lynn – Cobra, există ceva ce ai dori să spui în închidere ?
COBRA – Da, aş dori să spun aceasta din nou : Este foarte important ca să-şi alăture forţele oricine doreşte ca să avem această Planetă eliberată.
Este unul din elementele critice ale Eliberării Planetare.
Lynn – Sunt de acord. Mulţumesc foarte mult.
COBRA – Mulţumesc pentru interviu.
Lynn – Prea bine. Pe data viitoare.
Richard – Cobra, mulţumesc foarte mult. La revedere.
Lynn – Mulţumim pentru că aţi fost cu noi în această oră. [...] Vă rugăm să vă reamintiţi că PFC este un grup de voluntari.
Supravieţuim numai din donaţii, deci priviţi adânc în interior şi dacă vă simţiţi ghidaţi, vă încurajăm să mergeţi şi să donaţi orice sumă vă puteţi permite. Aceasta ne va sprijini ca să continuăm să lucrăm pentru Mişcarea Globală.
Vă mulţumim pentru generozitate şi pentru mult necesara voastră exprimare de iubire şi afecţiune.
Ţineţi minte, cu toţii suntem VOCI ale LUMII !...
Un comentariu: