..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 octombrie 2015

OAMENII POT TRĂI SUTE DE ANI: masajul japonez care te scapă de TOATE bolile

| 19 oct, 18:12
Japonezii cred cu tărie că organismul uman are un punct al longevităţii. Acest loc mai este numit și punctul celor o sută de boli.

Copul are 365 de puncte și 12 meridiane majore. Aceste numere ne amintesc de numărul de zile dintr-un an și numărul de luni.
Masajul se realizează prin digipunctură. Cu ajutorul degetelor, prin apăsarea zonei se deschid canale energetice, care sunt asociate unor organe.
În medicina chineză, corpul uman este considerat ca fiind un mare canal energetic. Masajul poate modifica fluxul energetic și implicit activitatea și funcționarea unor organe.
Punctul se află în josul rotulei, în dreapta. Pentru a-l localiza, vom pune palma pe rotulă și exact în josul unghiei degetului mic, se află faimosul punct.
Punctul se numește Zu San Li și controlează organele din partea inferioară a corpului. Este vorba despre coloană, rinichi, organele gastro-intestinale, digestive, sexuale.

Masând acest punct va crește activitatea glandelor suprarenale, care sunt protectoarele sănătății noastre. Ele elimină în sânge adrenalină, hidrocortizon și alți hormoni importanți.
Ca urmare a acestui masaj, se va obține o presiune arterială normală, întărirea sistemului imunitar, normalizarea glicemiei, reducerea proceselor inflamatorii din corp.
Este un remediu împotriva constipației și a gastritei. Masajul trebuie să se facă dimineața, pe stomacul gol, la ambele picioare, timp de zece minute. Mișcarea se va face în sensul acelor de la ceas.
Mesajul se face în poziție așezată. Masajul se poate face cu ajutorul degetelor sau cu ajutorul unor boabe de cereale, care vor fi masate pe acel punct. Putem utiliza boabe de grâu sau orez.
Masajul provoacă insomnii, așa că, trebuie să fim atenți la perioada din zi, în care-l facem. Japonezii susțin că, masajul trebuie făcut opt zile la rând, atunci când e lună nouă. Se spune că, prin acest masaj, persoana în cauză poate să și slăbească, scrie efemeride.ro.
http://www.obiectiv.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu