..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 octombrie 2015

Elimina depunerile de colesterol de pe vasele de sange in doar 40 de zile

depuneri_colesterolColesterolul este produs in mod natural de organism si poate fi obtinut din diverse surse. Corpul are nevoie de colesterol pentru a functiona corespunzator. Spre exemplu, colesterolul are un rol important in producerea anumitor hormoni, precum estrogenul si testosteronul. Este esential, de asemenea, pentru producerea de vitamina D si absorbtia de nutrienti solubili in grasime, precum vitaminele A, K si E. In plus, colesterolul este important pentru producerea si mentinerea membranei fiecarei celule din organism. Asadar, colesterolul nu ar trebui evitat.
Problema apare atunci cand exista prea mult colesterol in corp. Acesta se poate acumula pe peretii vaselor de sange si poate impiedica sangele sa circule corespunzator. Din acest motiv, oxigenul nu mai ajunge la anumite parti ale corpului, iar inima poate fi afectata, ceea ce poate da nastere multor boli grave.
Nivelurile ridicate de colesterol in sange trebuie tratate imediat cu ajutorul unui specialist. In caz contrar, pot aparea complicatii.
Iata doar cateva din problemele cauzate de un nivel prea ridicat al colesterolului in sange:
– Durere in piept
– Atac de cord
– Hipertensiune
– Boala vasculara periferica
– Boala cronica de rinichi.
Daca ai un nivel ridicat al colesterolului in sange, sunt necesare schimbari in alimentatie si stil de viata. Consumul de alimente bogate in fibre si cu un continut redus de colesterol, precum si efectuarea de exercitii fizice regulate pot ajuta la reducerea nivelului colesterolului. Medicul poate sa recomande anumite medicamente care au rolul de a scadea nivelul colesterolului in sange.
Problema cu medicamentele este ca acestea au diverse efecte secundare neplacute. Din acest motiv, multe persoane apeleaza la remedii naturiste pentru tratarea diverselor afectiuni, unele din acestea fiind folosite de secole intregi.
Scaderea nivelului colesterolului in sange este posibila cu ajutorul unor solutii traditionale. Totusi, medicul trebuie informat inainte de a incepe orice tratament.
Unul din cele mai simple remedii naturiste de scadere a colesterolului contine doar 3 ingrediente. Aceasta metoda naturala poate produce efecte miraculoase in doar 40 de zile!
Iata o reteta foarte simpla care ajuta la reducerea nivelului colesterolului in sange si la desfundarea vaselor de sange:
usturoi_lamaieIngrediente:
4 lamai medii
4 bulbi de usturoi
3 litri de apa distilata sau apa fiarta.
Metoda de preparare:
Separa cateii de usturoi si curata-i de coaja. Pune-i deoparte.
Intre timp, toarna apa fiarta peste lamai, pentru a le dezinfecta.
Taie lamaile in bucati mici, fara a le decoji.
Adauga cateii de usturoi si lamaile taiate bucati in blender. Proceseaza-le.
Transfera amestecul intr-un borcan in care pot incapea 3 litri de apa. Adauga apa distilata in borcan pana la umplere. Pune capacul si lasa in frigider timp de 3 zile. Dupa 3 zile, strecoara amestecul si depoziteaza lichidul ramas in frigider.
Instructiuni:
Incepi prin a lua o lingura de lichid de 3 ori pe zi. Creste gradual doza cu cate o lingura, pana ajungi la 3 linguri de 3 ori pe zi. Poti efectua acest tratament timp de 40 de zile.
Scris de  - in Sanatate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu