..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 august 2015

SaLuSa, 28 august 2015.

Channeler Mike Quinsey
Traducere Const. Mihăilescu.

SaLuSa
Oameni de pe Pământ, sunteți într-o profundă criză a sistemelor voastre societale care se năruie, dovedind încă o dată că ele sunt insuficiente și ineficiente pentru a putea menține un standard decent și suficient de viață.

Din păcate, așa trebuia să se întâmple căci au fost alegerile voastre ca maeștrii ai propriului vostru destin, alegeri care v-au fost onorate cu bunăvoință, pentru a vă respecta voința, deși ele s-au dovedit nu cele mai potrivite. Și când ne gândim că rezultatele ar fi putut fi mult diferite și infinit mai în folosul vostru! 
Cei care v-ați asumat responsabilitatea de frate mai mare (îndrumători), nu prea ați avut grijă de rasa umană, din care făceați parte și căreia ați pretins că-i vreți binele. 
Lăcomia celor care v-au condus, dorința lor de preamărire și de îmbuibare au împiedicat ca bogățiile planetei să fie împărțite echitabil tuturor. Asta a condus până la urmă la o puternică polarizare a societății, adică la crearea unei societăți complet dezechilibrate.
 Nu este treaba noastră să-i tragem la răspundere pe cei care au creat și amplificat acest dezastru civilizațional, ci a voastră, cei nedreptățiți și înșelați. Noi vă asistăm în această mare și necesară acțiune de curățare a societății umane și vă vom pune la dispoziție logistica de realizare a acestor inițiative. Tot noi vă arătăm calea care ar trebui urmată pentru a ieși din această grea situație. Ca și până acum, pentru noi va conta Liberul vostru arbitru, pe care-l vom respecta fără excepție. Cu toate acestea, vrem să vă atenționăm, din nou, că în tot ceea ce veți face este primordial să puneți la bază iubirea și credința în Dumnezeu. Fără iubire și fără credință în Dumnezeu, ființa umană nu va avea niciodată cunoașterea (know-how) și nici dreptul de a-i conduce pe alții. Ele se obțin atât prin experiență cât și prin introspecție. Doar așa vă puteți asigura evoluția individuală și ca societate umană.

Ați avut multe vieți în care au fost încercate diferite abordări de viață și, în afară de punctele de mare decizie, dar de conjunctură, majoritatea experiențelor au reprezentat lecții dure de viață. Desigur, se învață mult din eșecuri, dar cu ce preț, cu câtă suferință și cu ce mare întârziere în evoluție! Asta a făcut ca foarte puțini dintre voi să evolueze suficient de repede pentru a se putea desprinde de planurile inferioare ale vieții. Majoritatea dintre voi ați avansat foarte puțin, de loc sau chiar ați regresat. Aveți ocazia în acești ultimi ani să vă accelerați evoluția, să vă ridicați frecvența de vibrație și, ca o consecință, nivelul de conștiință.
Mulți dintre voi vă veți ridica nivelul vibrațiilor dar, se pare, nu toți.
Dragilor, țineți minte: în această perioadă vă decideți singuri destinul pentru foarte, foarte multă vreme de acum încolo. Acționați!
Este o ocazie rarisimă care s-a decis la nivelele cele mai înalte ale Universului și Cosmosului, cele care supraveghează evoluția rasei umane.

Fiecărui suflet i s-au dat șanse egale de a urca și tuturor li se oferă ajutor și grații divine; cu o condiție: să dorească să le primească. Ajutorul nu vine dacă nu te deschizi lui, dacă nu-l ceri.
Unii sunt atât de înrădăcinați în joasele vibrații, încât le este foarte greu să se desprindă de ele. Aceste vibrații îi țintuiesc în dimensiunea inferioară și îi fac să se miște cu greu prin ele. Din acest motiv, orice ajutor energetic cu vibrațiile luminii este de mare utilitate pentru ei, pentru că îi ajută să se desprindă cu mai multă ușurință de avatarurile dimensiunii inferioare în care trăiesc. 
În general nu se poate spune că majoritatea dintre aceste ființe stagnează ci doar că urcă foarte încet și cu multe dificultăți. 
Cu toate acestea, vine o vreme când un ciclu evolutiv se apropie de finalizare. În aceste perioade de încheiere, este normal ca Divinitatea să dispună accelerarea proceselor astfel încât restanțele în evoluție să fie lichidate. (nota C.M.: aceasta deoarece orice început de ciclu trebuie să pornească de la un anumit nivel. Cum nivelul la care s-a ajuns în vechiul ciclu a depins în totalitate de voința și alegerile ființelor implicate, mereu este probabilă o anume rămânere în urmă față de nivelul estimat. Singura soluție este accelerarea  proceselor). Este explicabil un anumit nivel de haos, la sfârșitul ciclurilor. De ce? Pentru că aspectele evoluției nu sunt în totalitate aliniate, deși au plecat de la același nivel la începutul ciclului (nota C.M.: este ca la o cursă de alergări: toți concurenții pornesc în același timp și de la aceeași linie, dar, practic, nu toți vor ajunge în același timp la capătul cursei.)
La sfârșitul ciclurilor evolutive se produce o uriașă acțiune de sortare a evenimentelor, lucrurilor și ființelor după diferite criterii. Pentru aceasta este nevoie de o perioadă intermediară, de tranziție. (n.m.: dimensiunea 4D, în cazul nostru).
Destul de curând va veni un moment când Lumina va atinge un asemenea nivel pe Pământ încât literalmente, joasele frecvențe (întunericul) vor fi definitiv lăsate în urmă. Aceasta înseamnă că orice suflet insuficient evoluat se va muta într-un ciclu de dezvoltare care corespunde nivelului acelui suflet, el neputând să acceadă într-o dimensiune superioară nivelului său de vibrație. În final, toate vor funcționa și vor fi astfel ordonate încât fiecărui suflet să i se asigure dimensiunea care corespunde cel mai bine dezvoltării sale viitoare. Planul lui Dumnezeu de dezvoltare a lumilor este perfect și corespunde necesităților fiecărui suflet.

Fiecare dintre voi s-a oferit (n.m.: la nivel de suflet) să experimenteze dualitatea, înainte de a se naște pe Pământ. Aceasta înseamnă că ați acceptat și scăderea frecvenței de vibrație până la nivelul compatibilității impuse de 3D. Ați știut, de asemenea, că ceea ce veți experimenta va fi dur și chinuitor, plin de privațiuni și de încrâncenare. Dar mai știați și că, după această perioadă, vă veți îmbogății cu o experiență valoroasă care vă va ajuta să progresați și să vă îmbogățiți mult cunoașterea.
Ați intrat în această viață cu multă încredere în reușită, cu atât mai mult cu cât bănuiați că sfârșitul de ciclu „se lasă cu daruri” (Nota C.M.: vedeți similitudinea cu ceea ce, de obicei, primiți la sfârșit de an, dacă sunteți salariați).
Dragilor, este o perioadă de bilanț, de retrospectivă, de împăcare și urări de mai bine.  Viitorul pentru fiecare dintre voi este aliniat perfect necesităților de dezvoltare a sufletului.Viteza cu care veți „rula” pe calea spre dimensiunea superioară va fi cea mai potrivită posibilităților „vehiculului” și calităților „șoferului”.                       

Cei care se simt o legătură puternică cu a rasei umane, vor fi aproape sau alături de voi pentru a vă ajuta cu tot ceea ce aveți nevoie, pentru ca înălțarea voastră să se facă mai ușor și mai plăcut. Desigur, vor exista și „suflete pierdute” care vor avea nevoie de tot sprijinul vostru, ca să revină pe calea spre lumină, pe care au părăsit-o cândva. 
Unele suflete evoluate vor alege să rămână în dimensiunea inferioară din dorința de a-i ajuta pe cei de care s-au atașat și pe care îi iubesc în această viață. Ei vor alege să ascensioneze mai târziu, dar împreună cu sufletul pentru care și-a amânat trecerea în dimensiunea superioară. Va fi un sacrificiu care nu va fi uitat de Divinitate.

În vremurile acestea ale schimbării, sfatul nostru pentru voi este de a menține pur și simplu obiectivul pe care vi l-ați fixat în minte și să ignorați pe cât posibil ceea ce se întâmplă rău în jurul vostru. Asta și pentru că marea majoritate dintre noi nu cunosc (la nivelul intelectului) cu adevărat ce se întâmplă „în spatele scenei”. Rămâneți permanent calați pe ideea că pentru evoluția voastră există un Plan Divin și că Dumnezeu ne-a cerut nouă, executanții Lui extraterești, să-l îndeplinim.
Repetăm că enormele forțe ale Luminii sunt gata să intre în acțiune. Avem cu ce ne face treaba în cele mai bune condiții, suntem în posesia unui Plan Măreț și dispunem de întreaga tehnică și tehnologie necesară. Totul este ca voi să acceptați acest plan, acești executanți și să ne invocați prezența și sprijinul. Avem resurse nelimitate la dispoziție pentru a îndeplini acest program. În plus, suntem în postura de a fi lichidat aproape în totalitate influența celor care nu doresc ca voi să ascensionați.

Sunteți în continuare vizitați de către civilizații extraterestre, dar aceste incursiuni sunt foarte scurte și au ca scop colectarea de probe și informații privitoare la modificările de pe planetă.
De fapt, voi vă aflați într-o situație unică în ceea ce privește particularitățile acestei ascensiuni planetare și civilizaționale și asta stârnește foarte mult interes. Mă refer în primul rând la faptul că, pentru prima oară, se va realiza Ascensionarea unor ființe fără a-și părăsi corpurile fizice, dar care sunt în continuare afectate de energiile superioare.
S-ar putea ca voi să nu fiți prea conștienți de aceasta, deși realizați că ceva se întâmplă.

Voi puteți ajuta procesul menținându-vă calmul și echilibrul și concentrându-vă pe Lumină. 
Ați putea vedea, citi sau auzi despre multe evenimente înfricoșătoare care au loc în întreaga lume, dar amintiți-vă că înainte de a fi liniște este furtună, că pentru a ajunge la ordine, nu puteți evita manifestarea dezordinii și că, pentru a atinge starea de puritate, e nevoie să se facă curățenie generală.
 Nu luați în seamă clevetirile presei și ale celorlalte mijloace de „informare”. Ele își slujesc patronii care le finanțează și care cer mereu senzaționalul, pentru a-și mări profiturile. Cei întunecați se bucură atunci când se crează teamă și panică, căci acestea sunt modalitățile de a crea energii negative cu care întunecații se hrănesc.

Federația Galactică este gata să ofere întunecaților instrucțiuni pentru o grabnică părăsire a Pământului, singura lor șansă. Ei sunt acum foarte limitați în ceea ce pot face și se află în imposibilitatea de a-și continua planurile de preluare a controlului asupra Pământului
Într-adevăr, noi monitorizăm permanent activitățile întunecaților și ținem sub control ceea ce se întâmplă pe planetă, prevenind astfel orice acțiuni care ar provoca daune pe scară largă și pierderi de vieți omenești
Mai apar uneori confuzii de înțelegere a anumitor evenimente care agresează unele grupuri de oameni, dar acestea nu sunt întotdeauna ceea ce par. Amintiți-vă că Illuminati au infiltrat în multe instituții, slujitorii lor care încă mai pot executa operațiuni secrete, dar noi le cunoaștem de fiecare dată și le prevenim efectele.
Sunt SaLuSa de pe Sirius, mulțumită de faptul că tot mai multe suflete se trezesc și încep să realizeze că ceva mare are loc pe Pământ. În curând vor avea loc evenimente care vor indica cu claritate ceea ce se apropie. Să știți că fiecare dintre voi aveți multe de oferit. Vă las cu dragostea mea și vă invit să reflectați asupra celor pe care vi le-am comunicat.

              Website: Tree of the Golden Light


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu