”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 iulie 2015

O miraculoasă translaţie temporală sau cum au fost salvaţi trei naufragiaţi de pe vasul Titanic în... 1990!

de Teofil Teodorescu
 
În ziua de 24 septembrie 1990, în nordul Atlanticului, la 340 de km sud-vest de Islanda, pescarii norvegieni aflaţi sub comanda căpitanului Carl-Yorgen Huss au găsit, spre uimirea lor, o tânără femeie înfricoşată şi zgribulită care se adăpostise pe un aisberg. Femeia, care arăta ca de 30 de ani, a declarat că numele ei este Winnie Cowts şi afirma că tocmai s-a salvat, printr-o minune dumnezeiască, de la naufragiul Titanicului! Totodată, tânăra femeie era foarte îngrijorată pentru soarta celorlalţi pasageri şi era foarte convinsă că în acea zi era 15 aprilie 1912... În plus, veşminele pe care le purta Winnie Cowts erau întocmai ca acelea pe care le îmbrăcau femeile „la modă“ la începutul secolului trecut. Membrilor echipajului norvegian nu le venea să creadă ceea ce le spunea tânăra. Căpitanul Huss a anunţat oficialităţile despre descoperirea făcută şi despre declaraţiile şocante ale tinerei. Autorităţile norvegiene au trimis pentru investigarea cazului o echipă de experţi, care a stabilit fără dubiu că tânăra era pe deplin sănătoasă psihic.
Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Experţii au luat legătura cu oficialităţile maritime britanice. De la Londra a venit confirmarea că miss Winnie Cowts din Southampton era, într-adevăr, pe lista călătorilor îmbarcaţi pe Titanic. Lucrul cel mai straniu este, însă, acela că ea nu arăta deloc ca şi cum ar fi avut 108 ani, ci era proaspătă şi tânără ca la 30! „La mijloc este ceva supranatural“, au afirmat într-un glas cei 27 de medici şi savanţi care au examinat-o. „Se pare că pentru ea, timpul s-a oprit în mod miraculos în loc. N-a îmbătrânit deloc.“ Practic, era ca şi cum pentru această femeie, timpul s-ar fi oprit în loc în tragica zi a scufundării Titanicului, zi pe care o trăia emoţional atât de puternic, de parcă nici n-ar fi trecut 78 de ani de atunci!
Peste aproape un an, la 9 august 1991, vaporul de cercetări norvegian Larsson Nayper l-a pescuit chiar pe E. John Smith, căpitanul Titanicului, la 365 km sud-vest de Islanda! Bărbatul era nevătămat, dar cutremurat de cele petrecute. Era îmbrăcat într-o uniformă excelentă, marca White Star. Salvatorii au procedat exact ca în cazul lui Winnie. L-au „predat“ pe Smith autorităţilor de la Oslo, care l-au supus unei serii de examinări şi de teste psihice. Smith le-a trecut cu brio pe toate. Era perfect sănătos. Şocul cel mai mare a venit, însă, atunci când s-au comparat amprentele digitale din dosarele marinei britanice cu cele ale lui Smith. Se potriveau în cele mai mici detalii! Chiar dacă cei doi supravieţuitori se simţeau excelent, autorităţile au exclus total posibilitatea unui interviu cu cei doi naufragiaţi de pe Titanic, până în zilele noastre! Toate acestea se făceau sub pretextul readaptării celor doi la societatea modernă, pentru că cei doi încă mai credeau că sunt în anul 1912…
Peste 3 ani, în 1994, în aproape aceleaşi locuri (sud-vest de Islanda, 300-400 km) a fost găsită o fetiţă de 10 luni, aproape îngheţată, care a supravieţuit. De unde a apărut acest bebeluş, care evident că nu putea să înoate la o asemenea distanţă de mal? Cum de a mai rămas în viaţă? Copiliţa plutea pe apă datorită unui colac de salvare care aparţinea, ţineţi-vă bine, vasului Titanic! Cu tot incredibilul situaţiei, cercetătorii acestui caz au găsit menţionată în arhive existenţa unui copil cu exact aceleaşi semnalmente ca ale celui găsit de marinari…
Majoritatea marinarilor care trec prin zona în care s-a produs catastrofa Titanicului susţin că le apare de fiecare dată în faţa ochilor, ca-ntr-o vedenie, un vas imens scufundându-se… Unii spun că este fantoma Titanicului. Alţii, în schimb, susţin că în momentul scufundării, uriaşul vas transoceanic ar fi nimerit într-un „vîrtej“ al timpului şi că aceasta explică, în mod paranormal, salvările miraculoase, ce au avut loc prin intermediul unei anumite forme de translaţie temporală. Oricum, Pentagonul deja a clasificat acest subiect „Top Secret“, exact aşa cum a muşamalizat şi a ascuns de ochii publicului şi multe alte fenomene interesante, stranii şi inexplicabile, numai bune de stârnit investigaţiile independente.

 
Articol preluat din Caietul Taberei yoghine de vacanță Costinești 2010, publicat la Editura Shambala, tipărit de Ganesha Publishing House.

yogaesoteric
16 iulie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu