..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iulie 2015

Mesaj și meditație cu Maria Magdalena

(4 iulie 2015; channeler Fran Zepeda)

Traducere Const. Mihăilescu

Buna ziua, dragilor. Până la trezirea la vasta frumusețe din interiorul vostru și ajungerea la toate darurile rafinate aflate în voi mai este nevoie de un singur pas. Pe măsură ce vă întindeți aripile Iubirii și asimilați energia Iubirii Divine, trezirea voastră devine tot mai profundă. Dincolo de temerile și limitările care sunt de înțeles voi vă deschideți cu tot mai multă încredere, vă expansionați, strălucindu-vă tot mai observabil frumusețea și lumina. Încet dar sigur, vă îndreptați spre întâlnirea cu Sinele vostru Divin. El a așteptat încrezător că vă veți trezi și veți înainta către întâlnirea și contopirea sufletului vostru cu el. Când această minunată, magnifică joncțiune va fi realizată, veți deveni ființe multidimensionale cu multiple aptitudini și caracteristici care vă vor permite deplasări aproape instantanee, materializări la voință, corectarea unor incipiente neconcordanțe cu conceptul de perfecțiune etc.
Dragilor, acum este momentul pentru o trezire mai profundă și apropierea de Sinele vostru Divin, în vederea contopirii cu el. Inima voastră știe către ce vă îndreptați și tresaltă de bucurie pentru ceea ce va veni.
Prin meditațiile pe care vă invit să le faceți, alăturați-vă mie pentru ca împreună să explorăm minunățiile din interiorul ființei voastre și din universul încă necunoscut vouă. Mult timp ați stat în spatele ușilor închise neputând să treceți dincolo de ele din cauza condiționărilor care se regăseau în matricea vieților voastre din dualitate.  În această lungă așteptare ați rămas eoni, dar speranța că peste vremuri, aceste uși vi se vor deschide, nu v-a părăsit. Iată că ați ajuns ca, în această viață, ușile să vi se deschidă. Ce veți face cu ceea ce veți găsi dincolo de ele?


Vă propun un exercițiu de meditație. 

Imaginați-vă că în spațiul inimii voastre, căruia i-ați permis să se extindă, vă aflați în mijlocul unui vast spațiu circular, încărcat cu bijuterii, cristale și pietre prețioase de mare limpezime și cu nuanțe de culori nedescris de frumoase. Alegeți unul dintre aceste nestemate, care vi se pare mai intim și vi se potrivește cel mai mult, și gândiți-vă că pe celelalte vi le rezervați pentru viitor, atunci când veți considera potrivit că veți avea nevoie de ele. 

Sunteți acum în posesia unei bijuterii minunate, cu multiple proprietăți. Permiteți-vă acum să intrați în energia acestei bijuterii, astfel încât această energie să vă înconjoare și să vă pătrundă ființa. Observați cum această energie nu numai că vă vitalizează dar vă inspiră să găsiți multiple posibilități de exprimare a frumosului și a iubirii.

Cereți ca această nestemată să devină obiectul cel mai de preț al vostru, gata oricând să găsiți în el intențiile voastre cele mai înălțătoare și puterea de a vă aduce beneficii vouă și tuturor celor pe care doriți să-i ajutați. Analizați-vă simțămintele față de acest dar deosebit și învestiți-l cu puterea de a vă realiza toate dorințele legate de persoana voastră și a celor către care ați dori să se îndrepte puterile binefăcătoare ale nestematului. 
Încercați să personalizați cât mai bine acest obiect. Observați-l cu atenție și vedeți cu ce seamănă, ce miros degajă, ce formă are. Gândiți-vă cam cu ce puteri doriți să-l învestiți și cum să vă reprezinte în relația cu oamenii din mediul în care existați.
Tratați acest prețios obiect ca pe o ființă care vă dăruiește prietenia și ajutorul ei plin de iubire. Încercați chiar să intrați în dialog cu el, intuiți că el ar putea să danseze în fața voastră, să vă răspundă sau să vă cânte unele dintre melodiile care v-au rămas în minte.
Începeți să gândiți că v-ați găsit un prieten de neprețuit, un  ajutor de nădejde, un fel de prelungire a ființei voastre cu capacități multiple. Hotărâți ca acest obiect-prieten să se materializeze într-o formă imaginată de voi și într-o perioadă rezonabilă de timp. 
Simțiți că acest bun prieten va face să apară în ființa voastră transformările cele mai benefice. Întăriți-vă convingerea că acest nestemat va fi, de acum încolo, totdeauna aproape de voi, gata să vă satisfacă cele mai importante doleanțe. 
Acum sunteți gata să primiți „botezul” unirii vibraționale cu acest minunat dar. 

Folosiți momentele de răgaz și relaționați cu acest obiect căruia puteți să-i transmiteți gândurile voastre cele mai intime. Acum sunteți posesorul unui extraordinar mijloc de a vă realiza intențiile și dorințele. În tot ceea ce faceți, cereți prietenului vostru să participe la realizarea acelui obiectiv. Dacă este cazul, cereți-i sfatul în găsirea celei mai potrivite soluții. 
Dragilor, știți voi ce tocmai ați realizat prin înființarea, imaginară deocamdată, a acestui obiect? V-ați multiplicat capacitățile de realizare a ceea ce intenționați.
Povestea de mai sus nu este chiar o simplă poveste. Voi aveți din totdeauna capacitatea de a crea și, prin acest joc al imaginației, ați pus în mișcare energii care, dacă veți insista și veți crede în acest proces creativ, veți ajunge să materializați ceea ce ați gândit.
 Această posibilitate există în mod real căci tot ceea ce există este energie, mai mult sau mai puțin condensată. Dacă un operator învață cum să modeleze această energie, printr-un proces de voință și gândire, toate condițiile de aducere în realitate a acestui gând pot fi îndeplinite. 
Lumea voastră, ca de altfel toate lumile universului, este o formă de materializare a energiilor. 
Cu cât înaintați pe calea ascensiunii voastre, apropiindu-vă tot mai mult de dimensiunile proprii înaltelor vibrații, cu atât micșorați distanța dintre dorință (gând) și transpunerea în realitatea palpabilă a intențiilor voastre.
Este treaba celor care nu cred în asemenea posibilități dar eu vă garantez că ele nu sunt utopii. Totul este să crezi.
Prin exercițiul de mai sus, voi tocmai v-ați putut dezvălui una dintre fațetele puterii de creație cu care sunteți învestiți de Creator. Acesta poate fi un început al expansionării voinței voastre, condiția este să credeți în acest proces și să faceți din el o obișnuință, chiar o obsesie.

Calitatea voastră de co-creatori vă permite să vă extindeți aria experimentărilor mult mai mult decât ați crezut până acum. Posibilitățile voastre de experimentare sunt practic nelimitate. Credeți în puterea voastră căci ea este mult mai mare  decât v-ați putea voi imagina. 
Părăsind lumea dualității, ușile care nu vă permiteau să treceți dincolo, se deschid larg, pentru ca voi să vă puteți lua în serios rolul de creatori.  
Acolo veți găsi Iubirea Creatorului din care faceți parte integrantă

Dacă veți pune IUBIREA la baza a tot ceea ce faceți și intenționați, aproape orice este posibil să realizați. 
Namaste!
Eu sunt Maria Magdalena.
SURSA: http://www.ouremergingdivinity.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu