..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 iulie 2015

Cu fiecare zi, Noua Lumină strălucește mai puternic (I)

Mesaje de la Adama, Mama Divină, OWS (Cel Care Servește) și Ashira
(29 iulie 2015; channeleri James Mc Connell și dr. Susan Sammarco)
(Notă: mesaje primite pe 26 iulie 2015 in Glendale, AZ)
Traducere Const. Mihăilescu.


Mama Divină 
Eu sunt Mama Divină. Voi mă știți și sub numele Mama Maria și am avut, ca și voi, multe încarnări. Mama Divină pare a fi numele cel mai potrivit pentru sarcinile și menirea mea.
În acest moment, spațiul acestei camere este plin cu lumina multor ființe care au trăit cândva în corp fizic sau numai în corp de lumină. Aceste ființe au venit din multe locuri și multe dimensiuni ale universului. Ele sunt aici pentru a vă împărtăși lumina și dragostea lor. Mesajul pe care ele vi-l aduc este de profundă dragoste și încurajare.
Dragilor, în această perioadă, observăm că mulți din familia umană sunt stresați, obosiți și chiar disperați. Chiar unii dintre cei care au ales să facă parte din forța Lucrătorilor întru Lumină, încep să dea semne de oboseală și de oarecare descurajare. 

Cei din acest grup au avut în ultima perioadă o creștere de frecvență în energia lor și sperăm că în perioada următoare își vor menține trendul ascendent.
Dragilor, voi sunteți ființe minunate, ființe frumoase, sunteți copiii noștri, partenerii și prietenii noștri. Știm că o bună parte din informațiile care vă parvin sunt de necrezut și greu de înțeles. De mai multe luni vă furnizăm asemenea informații, unele dintre ele producând fie neliniște fie nerăbdare, iar, pentru unii, probabil teamă.
Dansul informațiilor este unul delicat și destul de complicat, de multe ori voi neputând depista sau crede tot adevărul cuprins în ele. Noutățile care vi s-au adus se referă nu numai la evenimentele din mediul înconjurător dar și din ființa voastră. Aceste informații vă parvin când sunteți fie în stare de veghe fie în timpul somnului. Însă calea cea mai bună și cea mai puțin deformantă a adevărurilor este meditația. Observați că de la o vreme, toate spiritele superioare, ființele de lumină și prietenii voștri din civilizațiile foarte avansate, vă îndeamnă să practicați tehnicile de meditație. Această convergență nu este întâmplătoare. Trebuie lărgită calea prin care voi primiți informații, și cea mai indicată este meditația, deoarece ea este modalitatea cea mai directă prin care puteți intra în contact cu lumea spiritelor și cu cea din dimensiunile superioare. De asemenea, această legătură energetică este cea mai puțin „bruiată” și cea mai operativă.
Suntem încântați de viziunile fraților și surorile voastre galactice. Multe dintre aceste ființe se află în navele spațiale aflate mai aproape sau mai departe de Pământ. Dar ele se află, și nu de puțină vreme, și în interiorul planetei, la diferite adâncimi, acolo unde există mari spații (goluri) despre a căror existență voi nu aveți habar. Dar nu numai în solul și subsolul planetei se află staționate formațiuni de proveniență extraterestră, ele există la mari adâncimi în oceanul planetar, în solul acoperit de ape.
Scopul prezenței lor în proximitatea planetei, pe planetă sau în interiorul ei, este unul eminamente pașnic și benefic pentru civilizația umană. Aceste civilizații încearcă să vindece rănile planetei, să o revitalizeze și să-i redea frumusețea și puritatea de altă dată.


Revenind la prezența noastră și a voastră în această sală, eu îmi întind brațele și vă cuprind pe toți cei prezenți, care vă aflați aici din dorința de a vă hrăni cu adevărurile sacre, cu iubirea divină și cu din ce în ce mai multă cunoaștere.Vă ofer iubirea mea, compasiunea mea și protecția mea. Lăsați sufletele voastre să se întărească cu energia iubirii mele. Deschideți inimile voastre pentru a primi energia unei mame devotate și iubitoare.
Dragilor, întăriți-vă credința în Creatorul și în Dumnezeul vostru, simțiți vibrațiile inimii mele și lăsați ca în inimile voastre să se aștearnă pacea și împăcarea. Voi trebuie să fiți convinși că sunteți fiii mei cei mai iubiți, de dragul cărora am adus pe Pământ pe Fratele și Mântuitorul vostru. Mulțumesc! 
Adama 
Sunt Adama. Eu mă alătur mai rar acestui grup de ființe divine și superioare. O fac atunci când doresc să vă aduc un mesaj din partea fraților și surorilor voastre din Pământul Interior. În primul rând doresc să vă asigur că noi nu ne neglijăm îndatoririle și angajamentele față de lumea de la suprafață. Cel mai important rezultat obținut în ultima perioadă este că a crescut substanțial posibilitatea de comunicare cu voi, datorită ridicării semnificative a frecvenței de vibrație a multora ființe umane de la suprafață, ceea ce a făcut ca energetica planetei să cunoască o îmbunătățire. În această privință au loc progrese care ne dau nu numai speranța dar și certitudinea că modalitatea de comunicare între noi va fi, nu peste multă vreme, la nivelul care să ne permită interacționări directe. O foarte importantă contribuție, în acest sens, o aduc Lucrătorii întru Lumină, a căror muncă face ca din ce în ce numărul ființelor umane care se trezesc să crească. 
Este minunat și reconfortant când observăm că apar noi luminițe, din ce în ce mai strălucitoare, în componența colectivităților voastre. Câmpul energetic de la suprafață devine mai luminos și mai strălucitor. Mare păcat că voi încă nu aveți abilitatea de a vedea acest spectacol luminos, care se amplifică cu fiecare zi care trece.
Imaginați-vă că pe o suprafață vastă, apar din ce în ce mai multe luminițe multicolore care se deplasează în toate direcțiile. Sunt milioane de scântei, unele mai mari, altele mai mici, de culori și intensități diferite. Ce tablou minunat! Este cu atât mai minunat cu cât realizăm că aceasta înseamnă creșterea conștiinței umane a celor de la suprafață. 

Această înseamnă și că fiecare dintre voi începe să înțeleagă mai bine, mai cuprinzător, cine este și pentru ce se află acolo unde-și strălucește lumina.
Cu cât acest câmp luminos crește, se extinde și se întărește, cu atât "Evenimentul" se apropie. Această creștere este observabilă de la zi la zi. Știm că această intensificare de lumină, înseamnă creștere de frecvență, creștere de conștiință și apropiere de dimensiunea superioară 5D. 

Și noi, cei din Pământul Interior, suntem angajați în procesul de ascensionare, deși suntem cu câțiva pași înaintea voastră (Nota C.M.: civilizația din Agatha se află de mult în dimensiunea 4D și este angrenată pe calea ascensionării în 5D).
Pe de altă parte, civilizația noastră din tărâmul interior se pregătește pentru întâlnirea cu civilizația voastră, de la suprafață. Știm că aceasta se va întâmpla când spectrul vostru de vibrație va deveni compatibil cu al nostru. Atunci, vălul care acum vă împiedică să ne vedeți, va fi fost dat la o parte și noi vom apărea în fața voastră cu fizionomii observabile și palpabile. 

Atunci, incursiunile noastre la suprafață vor putea fi efectuate fără restricții, așa cum, de altfel și voi ne veți putea vizita. Pentru aceste întâlniri și călătorii, la noi se lucrează de mai multă vreme, atât ca puncte de acces (locații) cât și ca pregătiri festive. Știți probabil, sau măcar unii dintre voi, că sunt multe căi de acces între tărâmul interior și suprafața Pământului. (Nota C.M.: aceste intrări sunt amplasate în locuri ferite de vederea celor de la suprafață și mascate cu elemente ale dimensiunii 4D, neobservabile de ființele trăitoare în dimensiunea 3D)
Noi apreciem că cele două civilizații ale noastre sunt foarte aproape de momentul când se vor întâlni. Vă puteți imagina bucuria întâlnirii dintre noi? Trăim de multă vreme pe aceeași planetă dar numai nouă ne-a fost dat să vă vedem. De multă vreme navele noastre călătoresc în galaxie, dar, ca un făcut, nu ne vedem, nu ne vizităm și nu ne salutăm, deși suntem cei mai apropiați vecini. De fapt, se poate spune că locuim în aceeași casă, dar la nivele diferite. Cu toate acestea, locatarii „de sus” cred că în pământul de sub picioarele lor nu există nimeni. Această anomalie trebuie să dispară cât mai curând. În cea mai mare măsură aceasta depinde de creșterea nivelului vostru vibrațional.
Vă las acum în iubire și pace.
Adonai. 

SURSE: www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu