..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 iunie 2015

Saint Germain, 21 iunie 2015

Chnneler Ann Dahlberg
Traducere Const. Mihăilescu
Sunt Saint Germain și am astăzi niște vești pentru voi. Sume foarte importante de bani au fost acum transferate în fondurile create pentru a fi utilizate pentru diferite proiecte de către cei calificați să le primească , în primul rând oamenilor foarte săraci. Acesta este primul pas în direcția distribuirii de fonduri la nivel mondial. Cei numiți să se ocupe de această distribuire de valută au adoptat măsuri importante de evitarea drenării banilor către surse oculte. În primă fază au fost trimise aceste fonduri către un anumit număr de state, urmând ca lista beneficiarilor să se completeze. Îl considerăm un pas important pentru planetă, pas care nu va fi singurul.  Cu toată desfășurarea de evenimente destul de multe și, pentru unii alarmante, umanitatea voastră se îndreaptă spre pace și spre cooperare. 
Anunțul NESARA se va produce la scurt timp după ce reforma monetară va avea loc și moneda unică va fi recunoscută de majoritatea țărilor.
Ați făcut o treabă fantastică și pentru aceasta , noi suntem mândri de voi, cei care ați lucrat cu atâta dăruire. Și aliații noștri au lucrat pentru a produce această schimbare în lumea monetară și constituirea importantelor fondurilor financiare.
Puteți trimite și voi lumina și recunoștința voastră către aceste ființe, pentru munca altruistă și curajul cu care s-au angajat în această vastă acțiune. Ei au față de voi, pământenii, cele mai bune intenții și depun eforturi constante pentru a vă ajuta. În ciuda eșecurilor, uneori majore, pe care le-au avut, pe parcurs au adoptat o nouă strategie care se dovedește de mare succes.
Ne adresăm tuturor persoanelor, indiferent de nivelul evolutiv la care au ajuns. Sperăm că, în ciuda necazurilor și eșecurilor, lumea voastră va continua să învețe și să avanseze pe o cale mai bună. Este cazul să folosiți cu încredere și discernământ oportunitățile acestei perioade, pentru a nu fi obligați să repetați lecțiile, dacă nu vi le-ați însușit mulțumitor. Niciun pas nu se poate face înainte fără o acumulare calitativă care să vă garanteze deplina creștere a conștiinței.

Aveți credință în viitor, oameni buni! Schimbările majore au început să lase urme și vor deveni în scurt timp evidente pentru toți. Nu vă fie teamă dacă la început apar anumite aspecte ale haosului. Stările de incertitudine vor fi depășite în curând și certitudinile vor începe să apară. Ceea ce se întâmplă este lucrul cel mai potrivit pentru voi și planeta voastră. Aliații noștri cunosc foarte bine și țin sub control desfășurarea programului, aceasta fiind sarcina lor cea mai importantă și rațiunea prezenței lor în proximitatea planetei. Ei acționează în deplină armonie și contopire cu Sinele lor Superior, nivel la care, în viitorul apropiat, veți ajunge și voi. Pentru ei,este suficient să-și dorească și să se concentreze asupra obiectivelor, pentru ca în acțiunile lor să nu dea greș.
Aceasta deoarece ei primesc sfaturi și coordonare la modul conștient de la Sinele lor Superior.
Este rândul vostru să începeți colaborarea cu Sinele vostru Superior, și aceasta se va întâmpla pe măsură ce vă veți ridica nivelul vibrațional.
Etapizat, veți ajunge să colaborați cu sufletul planetei, Gaia și , din această colaborare, veți înțelege cât de important este respectul față de mediul înconjurător.
De asemenea, fiecare dintre voi lucrează pentru formarea și consolidarea conștiinței colective, care este o formă superioară de evoluție a fiecărui individ. Voi veți deveni gardienii Pământului, veghind la protejarea mediului și a tuturor viețuitoarelor. În viitor nimeni nu-și va mai permite să nesocotească nevoile Mamei Pământ, nu va mai exista poluare de niciun fel și nici exterminarea viețuitoarelor.
Toți aveți datoria proptejării fragilului ecosistem al planetei. Pentru această muncă viitoare veți activa toate abilitățile și capacitățile pe care le aveți dar pe care le-ați uitat.
Colectivitatea umană poate și va fi capabilă să facă adevărate minuni, inclusiv transformarea planetei în frumoasa grădină a lui Dumnezeu.
M-am bucurat că am fost cu voi pentru a vă transmite acest mesaj. Cu stimă și iubire, Saint Germain
Original site: www.sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu