..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 iunie 2015

Lady Nada: Ați introdus o nouă etapă în trezirea voastră

(18 iunie 2015; channeler Fran Zepeda) 
Traducere Const. Mihăilescu.

Lady Nada
Salutări, preaiubiților. Eu sunt Lady Nada, și fac această comunicare, înainte de începerea unei noi etape în perspectiva trezirii voastre (n.m.: ocazionată de solstițiul de vară). Da, ați ajuns destul de departe în programul vostru evolutiv. Nicio analiză n-ar putea dezvălui exact cât de mult ați urcat. În schimb, voi trebuie să simțiți diferența și să percepeți cât de mult v-ați extins strălucirea.  
Pe măsură ce înaintați, trezirea umanității poate fi constatată destul de ușor deși, pentru observatorul grăbit, s-ar putea ca nuanțele să-i scape. Este însă cert că ați intrat într-o nouă fază a procesului de trezire, în sensul că percepțiile vi s-au multiplicat, puterea de înțelegere a crescut la foarte mulți dintre voi, în așa fel încât deciziile pe care majoritatea celor treziți le iau nu mai stau sub semnul hazardului, al întâmplării sau predispoziției de moment. În mod natural, aceste creșteri vor continua dacă fiecare dintre voi va fi deschis  noului camp energetic care s-a format în sistemul vostru planetar. De această dată, este mai bine să nu faceți nimic special ci să acceptați cu încredere, să fiți deschiși pentru asimilarea energiilor care vi se trimit.  Vrem să spunem că, în această perioadă, nu este productivă încrâncenarea de a obține ceva anume. Mai degrabă, voi ar trebui să aveți o atitudine de încredere și de optimism în viitor. Nu este potrivit nici să încercați să măsurați, să cântăriți, deci să evaluați rezultatele la care ați ajuns pe calea ascensionării voastre. Dați dreptul miracolelor să se manifeste, fără a vă propune să le disecați sau să le anticipați. Când trebuie să vină, ele vor veni. Noi vă garantăm că în fiecare zi, în fiecare clipă, realitățile se modifică, transferurile energetice se întețesc iar câmpul energetic care vă înconjoară și care vă aduce lumina, se amplifică și se răspândește în toate spațiile sistemului planetar, în toate ființele, cu sau fără știrea lor.
Solstițiul
Preaiubiților, ați făcut un drum lung, iar acum vă dați seama că totul a început să funcționeze în favoarea voastră, a voastră, a celor bineintenționați și angajați pe calea evoluției. Vechile sisteme de evaluare nu mai funcționează, nu mai sunt practicabile și asta, pentru simplul motiv că ele au la bază energii care nu mai sunt conforme cu faza în care a ajuns lumea voastră.
Totuși, voi trebuie să aveți o preocupare, cea mai importantă în stadiul la care ați ajuns: TREBUIE SĂ VĂ DORIȚI CA SUFLETUL VOSTRU SĂ FUZIONEZE CU SINELE VOSTRU SUPERIOR adică cu prezența voastră EU SUNT, cu SURSA. Nu-i o treabă ușoară dar este necesară și voi sunteți capabili, la nivelul la care ați ajuns, să o îndepliniți cu foarte bune rezultate. Este, de asemenea, important să vă împământați cât mai perfect, adică să asimilați energiile planetei voastre și să stabiliți o legătură cât mai trainică cu sufletul Pământului, Gaia.
În această fază, care înseamnă un impuls puternic pentru o nouă expansiune, va exista un sentiment de libertate care va fi perceput de voi într-un fel cu care nu v-ați mai întâlnit până acum. Vă rog să credeți în ceea ce vă spun deși, pentru unii, afirmația pare a fi un fel de „lichid extrem de diluat”. Vă invit să credeți și să vă bucurați de această nouă fază evolutivă în care veți intra odată cu solstițiul de vară. Perioadă care urmează este extrem de propice pentru eliminarea tuturor „construcțiilor” în care ați folosit vechi energii, ceea  e va permite esenței voastre divine să strălucească mai luminos decât oricând.

Vă propun acum să luăm o scurtă pauză în care să respirați profund (Nota C.M.: respirație yoghină completă). Imaginați-vă cum energiile iubirii venite din cosmos, vă cuprind ființa și pătrund în fiecare celulă a corpului vostru. Apoi, în faza de expir, imaginați-vă cum aceste energii, îmbibate cu iubirea voastră, ies din corp și se îndreaptă în toate direcțiile, unde întâlnesc energiile oamenilor de pe planetă, cu care formează un imens șuvoi de lumină care pătrunde în inima Pământului, după care se răspândește în întregul univers, pentru a se întâlni cu marele câmp energetic de lumină format din totalitatea sentimentelor de iubire ale tuturor ființelor (inclusiv planete și sori). Extraordinara lumină, de o strălucire incomensurabilă, se îndreaptă acum către SURSA –DUMNEZEU, care o primește un zâmbet plin de iubire pentru întreaga Sa creație atât de recunoscătoare! Rămâneți câteva minute în această stare inefabilă de extaz, fericiți dincolo de orice exprimare pentru că partea voastră de iubire a ajuns și s-a predat odată cu toate celelalte, Dumnezeului acestui univers.
Veți fi trăit astfel clipe de o imensă bucurie, pe care nu le veți uita niciodată.
Savurați acest sentiment inefabil în liniște deplină, în împăcare și iubire pentru toată creația. Puteți avea sentimentul de plinătate că fiecare dintre celulele corpului vostru strălucește ca o mică stea, care se adaugă strălucirii tuturor celulelor care vă compun, într-o feerie imposibil de descris.
Dragilor, acesta nu este un timp pentru evaluare, sau pentru raționamente privind progresul obținut până în acest moment.
Acesta este timpul în care se impune ca sufletul și Sinele vostru Superior să se întâlnească și să se contopească.
Acesta este timpul în care trebuie să aveți deplină încredere în procesul care v-a cuprins și pe voi, proces conceput de însuși Creatorul.
Sunteți pe drumul de întoarcere la SURSĂ.
Sunteți parte inseparabilă din Dumnezeu, sunteți dumnezei. Aveți toată puterea de a arăta și a demonstra vouă și oricui acest adevăr.
Puterea voastră este imensă. Amintiți-vă că sunteți multidimensionali și că nu există bariere pe care nu le-ați putea depăși. Calea către dimensiunile superioare vă este larg deschisă.
Lumina și Iubirea fac parte din esența voastră, căci voi ați fost făcuți din Lumină și din Iubire, așa cu este și Tatăl care v-a creat.
Sunteți iubire, respirați IUBIRE.
Namaste!
Sunt Lady Nada
SURSA: ww.franhealing.com                                                           


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu