..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 iunie 2015

De la IUDA ISCARIOTEANUL

(6 iunie 2015; Channeler: Ann Dahlberg

Nota C.M.: mărturisesc că am avut unele dubii atunci când am tradus și hotărât să postez acest mesaj. Aceasta deoarece știam cine a fost acest personaj și rolul lui de trădător al Mântuitorului. M-am gândit însă că, trăitor fiind în această lume, nu am de unde cunoaște tot adevărul despre acele evenimente tragice, și care a fost justificarea acelui act. Poate că Iuda a avut un rol educativ, arătând lumii cum nu trebuie să se poarte un popor cu cel trimis să aducă iubire și descătușare. Știu, îndoieli pot apărea și asupra channeler-ului și intențiilor lui. Am luat în considerare numai conținutul mesajului, care este pozitiv și încurajator. Sper că n-am greșit.

I.I.
Sunt Iuda Iscarioteanul și vă salut pe toți de aici, de sus. Astăzi iau legătura cu voi pentru a vă spune și a vă asigura că totul progresează conform planului. De data aceasta, nu ați mai înregistrat întârzieri în desfășurarea procesului de ascensionare. Totul merge conform planului. Pentru aceasta, vă suntem foarte recunoscători .
Lumina strălucește puternic acum și influențează întreaga umanitate într-un mod subtil. Transformarea are loc în interiorul corpului uman, atât colectiv cât și individual. Corpul vostru se transformă dintr-o entitate mai mică și destul de grosieră într-una mai subtilă, mai rafinată și mai extinsă. Acest lucru nu poate trece neobservat. Mulți simt această transformare acum, atât fizic cât și mental. Apar multe schimbări în viața oamenilor cu scopul de a se adapta la noua compoziție care se va baza din ce în ce mai mult pe vibrațiile tot mai înalte. Prin experiențe zilnice, veți constata că stilul de viață, înțelegerea a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru este diferit de cum era înainte. Totalitatea ființei voastre simte apropierea unui eveniment așteptat, pe care nu l-a mai trăit altă dată.

Toți prietenii voștri vă dau sfaturi acum; nici eu nu voi face excepție.    
Încercați să trăiți cât mai mult posibil în momentul de ACUM, în prezent și aveți o atitudine permisivă, de acceptare a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru și chiar în ființa voastră. Vreau să spun că, în această perioadă, cea mai bună atitudine este aceea de a lăsa energiile să curgă fără a încerca să le obstrucționați. Faceți doar ceea ce vă place să faceți, nu vă impuneți executarea unui program pe care nu-l agreați. Tineți cont, mai mult decât altă dată, de ceea ce vrea sufletul și inima voastră. Încecați să fiți cât mai înțelepți, mai puțin ranchiunoși.
Trăiți emoțiile așa cum vă vin, nu le interziceți exteriorizarea. Tindeți să aveți tot timpul atitudini coerente și nu refuzați îndemnurile pertinente ale altora, dacă și inima voastră vă spune că este bine să faceți acel lucru.
Nu lasați egoul uman să vă păcălească și nu dați curs raționamentelor care pun pe prim plan un câștig sau o poziționare superioară în societate, de dragul de a „fi cineva”, sau pentru a avea unele beneficii materiale. Corpul și, mai ales inima voastră, vă va spune de fiecare dată cum este mai bine să procedați. Refuzați situațiile care crează confuzie sau conflicte.

 Planeta voastră este pe cale de a-și recupera vigoarea de altă dată. Pământul se curăță de toxine, deși, din păcate, nu toți oamenii dau prea multă importanță acestei necesități. Din fericire, sunteți ajutați de civilizațiile iubitoare ale universului care sunt conștiente de importanța păstrării unui mediu nepoluat.

Planeta respiră mai ușurată și mai încrezătoare în viitorul ei căci știe că nu este departe momentul când va ajunge în dimensiunea 5D.
Ea este cu atât mai bucuroasă cu cât constată că multe (sperăm ca majoritatea, dacă nu toate) ființe umane fac progrese evidente pe calea ascensionării.
Marele organism al planetei este însoțit de multele organisme vii care înaintează „braț la braț” spre Noua Lume.
Este bine să vă așteptați că în viitor, procesul înălțării să fie puternic accelerat. Pentru cei care l-au acceptat, va fi o plăcere tot mai mare să participe la el. Din păcate, cei care-l refuză încă, și nu renunță la ceea ce le oferă dimensiunea inferioară, lucrurile se vor înrăutăți.
 Tineți cont de transformările prin care treceți și aveți încredere în tendințele și cerințele corpului vostru. Hrăniți-l corect, odihniți-l când v-o cere, protejați-l, căci în dimensiunea 5D trebuie să ajungeți teferi, plini de vigoare și gata să vă bucurați de tot ceea ce vă oferă ea.
Ne înălțăm împreună și trebuie să rămânem împreună Ajutați-vă reciproc și fiți bucuroși când faceți o faptă bună pentru un om, un pom, un animal. Nu uitați că tot ceea ce faceți rămâne consemnat undeva. Faceți cu bucurie ceea ce faceți, spre binele oricui altcuiva. Eforturile sau mărinimia voastră vor fi răsplătite.
Țineți aprinsă flacăra iubirii căci toți aveți nevoie de ea.

Dumnezeu Tatăl dorește să vă mulțumească pentru lumina și curajul vostru, și pentru toată bucuria pe care I-o aduceți Lui și semenilor voștri.
Vă repet și eu că drumul pe care-l parcurgeți vă apropie de ceea ce numiți voi și noi ACASĂ.
Ați făcut o treabă bună până acum, și toată suflarea galaxiei și universului v-o recunoaște. Noi suntem mândri de ceea ce ați făcut și faceți.
Mă simt fericit că am trăit cândva pe planeta voastră.

Iubiților, sunteți la o „aruncătură de băț” de linia de sosire.
Repetăm, că multîncercatul vostru trup are nevoie acum de întreaga voastră atenție și înțelegere. Mulțumiți-i că v-a adus atât de aproape de izbândă și oferiți-i tot ce are nevoie pentru a parcurge cu bine și această „linie dreaptă”. El trebuie ajutat să facă trecerea la energiile mai înalte. Încă odată: hrăniți-l, odihniți-l și, mai cu seamă, iubiți-l.
Trupul vostru a lucrat și lucrează pentru voi; considerați-l cel mai bun și devotat prieten. Ajutați-l să se miște ușor, să fie activ și fericit și să gândească bine. Faceți-i legătura cu sufletul vostru curat.
Trebuie ca, mai cu seamă în această perioadă, să fiți curajoși dar nu aventuroși. Nu este cazul să bravați. Eliberați orice sentiment de frică, de ranchiună, de ură sau de minciună. Frica  este un sentiment primar care nu vă ajută să înaintați. Frica vă aruncă o năframă peste ochi.

Suntem aproape de voi și gata să vă ajutăm atunci când ne-o cereți. Voi nu ați fost lăsați niciodată singuri.
Rămâneți în iubire, minunate ființe ale Pământului.
Cu multă dragoste!
Judas (Iuda).

SURSA: http://sananda.website

Un comentariu:

  1. Acest mesaj mi-a rascolit amintiri traite in 2011.eram pe cimpul Aviiatorilor,un drum-stadion din Pavullo,Italia,centru-nord,unde inconjuramlocul decolarii micilor helicoptere de pompieri ori de cite ori ma aflam intr-o situatie dificila.In anul acela de numaram km pe care i-am depanat in jurul masivului,cred ca ajungeam si pina la Cer...Deseori ma opream pe un virf de deal si meditam.In ziua aceea in meditatie mi-a venit iuda.M-am simtit parte din el,ca si cum asi fi trait impreuna cu el acea experienta.L-am eliberat pe iuda din mine,tinindu-l in brate ca pe un copil,l-am alinat,am plins impreuna cu el...De-atunci imi vine mai usor sa ert,,copilul interior,,din mine si din orisicare pentru slabiciunile lui.De-atunci nu ma mai tem de ,necurat,il accept,apoi ii dau cu tigaia-n cap,daca insista.Mai tirziu,in timpul unei revelatii,am inteles,ca e usor sa joci roluri pozitive intr-un spectacol,pe cind numai cei mai indrazneti isi i-au roluri negative.Scump maestru,iti multumesc p. experienta si lectia de viata ce mi-ai dat-o,pentru stirile imbucuratoare pe care le aduci in ajunul Evenimentului.drag autor,iti multumesc pentru decizia de a publica acest mesaj.Cred ca multi cititori au nevoie de un asemenea test,iar o buna parte,odata ce deschid usile blog-urilor spirituale nu intimplator sunt demult pregatiti p.a primi viata inUnime.Binecuvintata fie orice clipa ce ne apropie de inaltare,Drum Drept spre Lumina urez tuturor.Va iubesc.

    RăspundețiȘtergere