..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 iunie 2015

Comunicare cu Federația Luminii

(13 iunie 2015; Blossom Goodchild   
Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Bună dimineața, vouă! Există un subiect, la care aș dori să faceți referire în comunicarea de astăzi. El este legat de evenimentele care se preconizează a avea loc în luna septembrie a acestui an. Diferite surse fac mențiunea că între 22 și 28 septembrie un mare eveniment se va produce. Unele vorbesc că acest eveniment este dătător de speranță, altele, dimpotrivă. ... M-ar interesa părerea voastră în această privință.
Federația Luminii: Cu inima și mintea deschise, te salutăm, pe tine și pe cititorii tăi. (Blossom: am simțit o schimbare dramatică de energie....am închis ochii și m-am pregătit să recepționez mesajul. Aici este link-ul pentru a auzi ceea ce „au spus” iar mai jos este transcrierea. Vă recomand... chiar dacă preferați să citiți ... , să și ascultați timbrul dat vocii mele, care are o intonație și o vibrație deosebite.        
Accesați deci: http://youtu.be/Wo_kFmni7qI)
Federația Luminii: Salutări tuturor celor care au timp și urechi pentru a asculta ceea ce alegem să le prezentăm în această zi. Înțelegem perfect întrebarea pe care ne-ai adresat-o, în ceea ce privește luna septembrie a acestui an, 2015.
Noi vă spunem că ... într-adevăr ... ca întotdeauna, multe speculații s-au făcut la acea perioadă asupra unor evenimente care s-ar putea produce sau nu. Unii au avansat ideea unor posibile răpiri înfăptuite de extratereștri. Când spunem „răpiri extraterestre” nu putem să nu zâmbim ...

Iubiților, „am venit” la această „întâlnire” pentru a vă spune că, într-adevăr, vor exista cu necesitate mari schimbări în perioada care urmează. Care vor fi aceste schimbări? În fond, vor fi sau nu asemenea schimbări? Care vor fi ele? Noi vă cerem să simțiți energiile pe care vi le trimitem acum prin spațiu și care se adresează în special inimii voastre. Aceste energii sunt modulate cu mesaje pe care inima voastră are capacitatea de a le decripta. Vă iubim!
Am vorbit cu voi, prin acest canal, de mai mult de un an adresându-ne sufletului vostru care știe să interpreteze aceste mesaje. Tot ceea ce vă spuneam înainte de 2015 vine peste voi în perioada următoare.
Veți cunoaște ..veți simți ...veți experimenta ..O VASTĂ SCHIMBARE în energia planetei voastre, PĂMÂNT. Această energie care vine și se prăvălește peste planetă, va fi absorbită de fiecare dintre voi, de fiecare viețuitoare, și va schimba perspectiva, modul în care vedeți și înțelegeți voi lumea și universul în care trăiți.

Fiecare viețuitoare, ... fiecare lucru existent ... va avea posibilitatea să-și ia „zborul”.
Această experiență, pe care o confirmăm, vă va ridica nivelul prin împingerea fiecărei ființe umane către o valoare vibrațională superioară și către un loc încă necunoscut pentru voi. Vă veți trezi din acel eveniment cu un simț diferit, în ceea ce privește însăși esența a cine sunteți voi cu adevărat.
IUBIRE.
Blossom ne întreabă... dacă va fi o schimbare treptată,  sau va fi chiar EVENIMENTUL despre care am vorbit în mai multe rânduri până acum? Important este că acele zile vor însemna pentru voi BUCURIE, confirmarea unor promisiuni. Nu va fi „un eveniment” care să fie simțit și înțeles de toată lumea, deși toți îl vor trăi. Cei care nu vor fi ajuns până atunci la nivelul evolutiv suficient, nu vor experimenta plinătatea evenimentului, din cauza poziționării lor înafara zonei vibraționale perceptibile. Și, prin aceasta, nu ne referim la o poziționare geografică...ci la cea definită de rezonanța energetică. Aceste zone vor exista în aria geografică a fiecăruia.

Ne cereți să vă spunem exact ceea ce urmează să aibă loc, nu? Răspunsul nostru exact este: vi se va trimite în acea perioadă un anume fel de energie de mai înaltă vibrație, sub influența căreia lumea voastră se va schimba radical începând de atunci încolo. Suntem siguri că există destui printre voi care înțeleg foarte bine la ce trebuie să se aștepte și care va fi impactul acelor energii asupra fiecărui individ care le va asimila.
Suntem precauți în această chestiune, așa cum o facem de mai multă vreme încoace. De ce? Pentru că acestea sunt potențialități și potențialitățile nu trebuie confundate cu certitudinile. Și, încă o dată, DE CE? Pentru că potențialitățile pot fi modificate de anumite circumstanțe. Aceste circumstanțe sunt create în marea lor majoritate de cei vizați, adică de voi, umanitatea Pământului. Noi nu vrem să vă dăm speranțe false. Să spunem așa: potențialitățile devin cu siguranță certitudini (indubitabile), dacă numărul minim necesar realizării masei critice este îndeplinit. (Tare am vrea să puteți vedea zâmbetul de pe chipurile noastre, cei care realizăm acum cu voi această comunicare!!)  Date fiind așteptările voastre, aproape că evităm să mai folosim expresia "în curând" ...și aceasta din cauza interpretării diferite pe care o dăm noi și voi acestei formulări lingvistice. Credem că mai important este să adoptați acel stil de viață, acea credință și acea atitudine care să asigure ridicarea nivelului vibrațional al ființei voastre. Pentru a nu vă complica: toate aceste condiții sunt îndeplinite dacă gândiți și acționați cu IUBIRE față de orice produs al creației (ființă, lucru).

Constatăm că Blossom continuă să ne solicite să lămurim cum va fi simțit acel eveniment. „Va fi doar simțit, și atât? Sau va fi un eveniment puternic marcat, care să intre în istoria omenirii ca unul de care toți să-și aducă aminte?”
Iubiților ... dacă vă umpleți inimile cu speranță, adevărul nu vă va dezamăgi. 
Vedem că cea care ne interoghează neobosit și insistent, încă mai cere certitudini....” Va fi sau nu un eveniment real?”
Ne bucură această insistență și totuși ... am ales să spunem ... "Da. Nu trebuie să fie neapărat trâmbițat "... Să mai păstrăm, măcar pentru un timp, tăcerea asupra acestei perioade din septembrie. Să fim ponderați și să nu ocazionăm exaltări de pe acum. Mai bine un pic de dezamăgire acum și o exaltare atunci...
Se va trăi experiența unei MARI SCHIMBĂRI.  Acea energie va fi integrată energiei planetare și energiei ființelor...
Reamintiți-vă cine sunteți!! Amintiți-vă să respirați profund! Amintiți-vă că trebuie să vă ascultați doar inima. Aceste condiții îndeplinite vă vor asigura startul către aflarea ADEVĂRULUI la care n-ați avut acces până acum.

Multă tulburare s-a produs în sufletul multora dintre voi. Încă o dată ... vechi tipare au apărut. Probleme vechi revin acum în mintea voastră și nu vă dau pace. Ele v-au atins cândva inima și mintea și, iată, acum au revenit pentru ca voi să le dezlegați și să vă iertați pe voi înșivă.
De data aceasta, primiți-le, acceptați că sunt ale voastre, după care, eliberați-le cu iubire, și fără reproșuri. Ele au nevoie să fie eliberate definitiv, dar, pentru aceasta, încărcați-le cu energia iubirii, fără de care nu vă vor putea părăsi. Poate că de unele ați mai putea avea nevoie: le puteți reține. Majoritatea lor însă nu vă mai servesc și pe acestea, eliberați-le. Gândurile și amintirile neplăcute din trecut vă leagă de picioare o greutate care vă stânjenește la mers sau vă împiedică să vă desfaceți „aripile” pentru a vă putea avânta către înălțimi. Pentru că nu vă mai sunt de folos, ele au devenit o piedică în călătoria voastră spre dimensiuni superioare. În locul lor, Deschideți-vă inima și sufletul pentru ca, în locul lor, să primiți noile energii. Ce veți simți atunci când vă eliberați de aceste grele „bagaje”? O senzație de eliberare, de ușurare și de zbor. Asta veți simți.

Chiar de astăzi, dar, mai cu seamă după 22 septembrie, ar fi normal să simțiți cum, în fiecare dintre voi, se reclădește un nou edificiu, folosind noua energie, un edificiu construit pentru a fi predat speranței, armoniei, frumuseții și iubirii.

Dragi suflete de pe Pământ, uneori îndoiala v-a frânt aripile, uneori v-ați blocat înaintarea, alte ori teama de a cunoaște adevărul v-a făcut să nu stați în lumină ci ascunși în cotloanele întunericului. Nu v-ați hrănit cu Lumină ci cu surogate, pe care le-ați considerat cea mai potrivită hrană. Nu era ceea ce ați vrut voi să credeți.
Dragilor, cam asta vroiam să vă spunem în acest mesaj. Poate vom relua subiectul data viitoare, dacă asta veți dori.
Doamna ne întreabă ... doamna cu nume de floare (n.m. Blossom înseamnă floare), de ce până acum nu am vorbit de „eveniment”? Ba da, am vorbit în mai multe rânduri, dar nu l-am plasat într-o anume perioadă de timp în viitor.
Trebuie să se înțeleagă ... că există o condiție necesar a fi îndeplinită, pentru ca „evenimentul” să se producă în realitatea voastră. Da, ați ghicit, este vorba de vibrații. Orice eveniment superior, pentru a se produce, are nevoie de un anumit nivel al vibrațiilor. Și acel nivel depinde nu numai de sursa care le trimite dar și de factorul de multiplicare cu care contribuiți voi.
Este cert că în perioada amintită vor veni puternice energii, care să vă accelereze creșterea în conștiință. Cum le veți primi, care vă va fi atitudinea, ce decideți să faceți până atunci? Sunt întrebări cărora numai voi le puteți răspunde.
Umpleți-vă inima și sufletul cu IUBIRE, și totul se va întâmpla așa cum vă doriți. În stare de veghe sau în somn, rămâneți în iubire.                
Sunteți atât de aproape de înfăptuirea acestui deziderat!! Familia noastră din Lumină vă îndeamnă să nu abandonați înaintarea, tocmai acum când mai aveți foarte puțin până la linia de sosire. Pentru toate încercările prin care ați trecut, meritați acest premiu.Vă iubim și vă mulțumim.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu