..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 aprilie 2015

SaLuSa, 28 mart. 2015.


Channeler Mike Quinsey 
Traducere Const. Mihăilescu

Cerul a decretat reformarea și rectificarea tuturor organizațiilor religioase și politice din lumea voastră. Aceste modificări așteaptă să fie implementate, pe măsură ce climatul energetic devine propice și nivelul conștiinței atinge standardele eficacității. 
Asperitățile naționaliste se netezesc, lumea devine mai tolerantă, concurența devine una loială și nediscriminatorie. Unii vor fi gata să accepte și să găzduiască noua formă de colaborare, alții nu o vor accepta, în primă instanță, considerând că își pierd unele drepturi „legitime”. Neadaptabilii vor reacționa discreționar, batjocoritor, considerând că la masa lor nu este loc pentru „coate goale”.
Dragilor, aceste schimbări sunt necesare pentru a vă garanta siguranța și securitatea, pentru a vă putea adapta individual și la nivel de colectivitate în noile condiții cerute de noile energii. Elementul care va lucra cel mai mult în această perioadă va fi uitarea care va șterge animozitățile trecutului istoric, ambițiile naționaliste, infatuarea venită din atitudini imperiale. După ce această egalizare va fi fost înfăptuită, se vor crea condiții mai bune pentru modificarea structurii ADN, setată pe alți parametri, care vor facilita creșterea posibilităților de ascensionare mai rapidă..
 Folosiți orientarea voastră interioară pentru a discerne ceea ce este corect de făcut în orice situație de viață. 
Noi suntem ghizii voștri care vă ajută să faceți alegeri potrivite, care să corespundă interesului ființei voastre. Evitați situațiile de bâlbâială, de nehotărâre, asupra detaliilor. Consultați-vă inima căci doar ea știe adevărul. Acum aveți ocazia să faceți alegerile, să semănați ogorul viitorului cu sămânță de calitate, care să vă asigure o bună recoltă, după care, închideți ușa și lăsați să aibă loc germinarea. Lăsați miracolul să se producă și reprimați-vă curiozitatea și nerăbdarea de a asista la procesul de încolțire. Așteptați cu încredere schimbările care vor apărea inclusiv în plan material. Toate aceste schimbări sunt deja angajate pe turnanta pistei care se întinde până la picioarele voastre.
Dragilor, voi cunoașteți că Decretul Creatorului interzice utilizarea armelor nucleare în conflictele de pe planetă. Neproliferarea armelor nucleare este o problemă ținută sub strictă observație de civilizațiile universului care au ca sarcină respectarea Decretului Divin.
Una dintre metodele de garantare a neutilizării și neproliferării armelor nucleare este cea a promovării femeilor în comandamentele de decizie armată. 

Arsenalul nuclear și ideea utilizării acestor arme în stările de beligeranță vor dispărea pentru totdeauna din însăși concepția militară a oricărui stat. Puteți considera deja că armele nucleare fac parte din istoria depășită a omenirii. Cabala întunecată a creat, prin denaturare, nevoia de război, pentru rezolvarea problemelor litigioase dintre națiuni sau religii. Mai nou, s-a încercat contracararea creșterii Chinei. Mai mult, ei susțin că au avut justificarea existenței și perfecționării arsenalului nuclear, pentru a contracara creșterea și tendința de expansiune ale Chinei. A fost doar un pretext care să dea câștig de cauză militarilor. 
Aceste tendințe se vor diminua, până la stadiul la care se va renunța la ele.
Dragilor, știu că există o mulțime de înălțimi spirituale și materiale ca toți să le poată atinge, astfel ca să se poată bucura de cele mai mari satisfacții. În principiu, oricine are posibilitatea de a-și construi Castelul lui de vise pe Pământ sau aiurea. Importante sunt obiectivele urmărite de fiecare și corectitudinea alegerilor. Când aceste alegeri sunt în acord cu Legile lui Dumnezeu, care au la bază IUBIREA și respectul, practic, nu există motive ca acel castel să nu poată fi edificat. 
Actualele voastre probleme de sănătate sunt ușor rezolvabile dacă ființa înțelege să trateze cu respect și umilință toate viețuitoarele, inclusiv planeta, care le găzduiește și care i-a admis să se nască pe ea. 
Din păcate, goana după înavuțire, i-a făcut pe mulți fabricanți de medicamente să aplice un rețetar propriu care să facă bolnavul dependent de medicament, nu să-i asigure vindecarea. Ca să nu mai vorbim de interesul întunecaților de a pune în aplicare procedee și medicamente care dăunează sănătății și asigură un anume procent de mortalitate.
Suntem onorați în cel mai înalt grad că luăm parte la împiedicarea generalizării tehnologiilor menite să afecteze viața și sănătatea voastră. Se extind tot mai mult metodele naturiste de asigurare și menținere a sănătății corpului, cum ar fi: tehnicile de yoga, pranayama (respirație profundă), gândire pozitivă, regim alimentar vegetarian, consum de apă din surse nepoluate etc. Dintre toate, cele mai eficiente sunt meditațiile și fapta bună.
 


Gardul de protecție, care a fost construit de-a lungul timpului pentru a promova legile karmice, este în curs de a fi înlăturat. În viața voastră, care se va derula de acum înainte, nu vor mai fi acumulări karmice, care să vă încarce viețile viitoare. Din acest motiv, veți intra într-o perioadă de volatilitate. Vă recomandăm să dovediți intransigență în ceea ce privește alegerile pe care le veți face. De asemenea, ar trebui să nu mai acceptați, nici măcar întâmplător, situații compromițătoare. 
Totul este să nu acceptați acele comportamente și acea gândire care să vă scadă frecvența de vibrație. Când ați atins un anumit nivel al conștiinței, nu mai acceptați amendamente la el, fie ele și provizorii, căci vă vor scădea frecvența de vibrație. Niciun compromis nu se justifică, dacă el vă impune scăderea frecvenței de vibrație. Nu acceptați situații de genul promisiunilor că dacă veți fi de acord cu o anume acțiune „temporară”, veți avea de câștigat material. Orice asemenea câștig momentan este sigur o pierdere viitoare în plan spiritual, evolutiv. Nu acceptați schimbarea statutului vostru material dacă vi se cer compromisuri sau înțelegeri dubioase. Creșterea voastră materială trebuie să fie doar consecința acțiunilor voastre meritorii și oneste.
Planurile întunecaților sunt perverse și țintesc supunerea sufletelor cărora li se promit avantaje pentru care veți plăti cu vârf și îndesat și veți regreta amarnic.

Aliații noștri cunosc toate tertipurile întunecaților și au grijă să vă sugereze pericolul. Important este ca voi să-l recepționați și să vă opriți la timp. 
 Din păcate, întunecații au o armată întreagă de marionete pe care au avut grijă să le plaseze în posturile cheie ale societății (guvern, parlament, partide politice majoritare, instituții care gestionează avuția națională, bănci, mass-media etc).
În multe țări din lume de desfășoară acum o amplă acțiune de depistare a tuturor marionetelor, a rețelelor de corupți, a jefuitorilor bunului public și pentru recuperarea pagubelor. Atragem atenția că, în unele locuri, va exista tendința bagatelizării acestor acțiuni de depistare și destructurare a rețelelor mafiote. Ideea lor este să se ajungă la macularea unei cât mai importante părți a populației și procesarea unei mixturi în care ”găinarul” să fie pus la un loc cu cel care a dat „tunuri” de multe milioane. În felul acesta, oprobiul public se diluează iar marii delapidatori își vor permite să-și  reia vechile „activități”. În plus, prin manipulări ale unor complete de judecată, cei care au produs fraude importante vor putea rămâne cu întreaga pradă, fără ca acțiunile de recuperare să-i afecteze prea mult.
Dragilor, Era Vărsătorului în care ați intrat are ca obiectiv și reformarea bisericii, unde acum există multă minciună și multă corupție. Biserica exploatează astăzi buna credință a enoriașilor pentru a-i ”purica” de puținul care-l mai au și care a scăpat „ochiului vigilent” al marilor cămătari.  
Drumul de parcurs va fi deosebit de dificil din cauza habotniciei marii mase a ignoranților, care au fost educați să confunde biserica cu Dumnezeu. 
Prin ceea ce face, biserica folosește tehnici învăluitoare care educă  populația în credința că o relație directă cu Dumnezeu este imposibil de obținut, dacă nu este mijlocită de preot; ceea ce este o mare și deliberată minciună.

Dorința de a jefui bunul altuia va fi neutralizată în viitor (de fapt, lucrarea este în desfășurare) cu ajutorul energiilor luminoase specifice care sunt trimise pe planeta voastră. Cei „supuși terapiei” vor începe să realizeze cât de nedreaptă și lipsită de justificare este această tendință. Un sentiment de rușine va pune stăpânire pe aceste ființe, care nu vor găsi nicio explicație logică și cât de cât onorantă pentru că au avut asemenea apucături dezonorante. Fiecare va înțelege că face parte din marele grup al ființelor umane sosite în această viață pe Pământ, cu scopuri mult mai înalte și mai dumnezeiești. 
Fiecare dintre voi este proprietarul planetei pe care trebuie s-o îngrijească și s-o apere de orice agresiune. 
Când veți înțelege ordinea lucrurilor, nu va mai fi nevoie de legi care să se impună pe Pământ. Vedem că mulți dintre voi sunteți deja plini de entuziasm și de speranță în edificarea cât mai grabnică a Noii Lumi.

Aliații noștri sunt la acest moment pregătiți și gata să pună în aplicare noile reguli după care vor funcționa instituțiile voastre bancare. Vechea metodă cămătărească aplicată până acum de bănci va dispărea și locul ei va fi luat de un sistem mult mai echitabil între debitor și creditor. În primul rând va trebui eradicată imixtiunea politicului în finanțe. Asta deoarece, totdeauna, politicul deformează relațiile financiar-bancare, cu scopul ca vârfurile politicienilor să tragă foloase pe seama celor mulți și cinstiți. Mereu băncile au acceptat o politică bancară duplicitară, pentru a-și putea recupera pierderile din relațiile cu politicienii, pe seama marii mase a micilor acționari. 
Dragilor, ați fost ținuți de la progres prin însăși natura dualității, care v-a arătat mereu numai fața pierzătoare a monezii, căci, de-a lungul timpului, sistemele bancare au exersat mereu tehnici și reguli care, aplicate, vă scoteau oricum datornici.Toate aceste practici murdare încep să fie scoase la suprafață.
În viitor ființa umană nu va mai putea fi manipulată căci nivelul ei de conștiință mai ridicată va face imposibilă orice înșelătorie. 
Fiți pregătiți să faceți față cu curaj și încredere la încercările viitoare, care au drept scop înlăturarea balastului depus de-a lungul lungii perioade de dualitate.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și resimt o mare afecțiune față de voi, ființele umane de pe Pământ.
SURSA: http://lightlovegrace.blogspot.com

3 comentarii:

  1. După mai bine de trei ani de la apariția primului mesaj transmis de această entitate, mi se pare jenant să puneți această întrebare. Găsiți răspunsul în primele articole ale lui Mike Quinsey, publicate fie pe ascensiuneaspiritului.blogspot.ro, fie pe spirituletern.blogspot.ro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Costi, nu simti respingere fata de el, sau orice alt sentiment urat si cu vibratie joasa, doar pentru ca a pus intrebarea asta. cel mai important e ca a ajuns aici si urca pe scara evolutiei asteia rapide. Bucura.te pentru asta. Zi cu soare si intelegere sa ai.

    RăspundețiȘtergere