..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 aprilie 2015

SaLuSa, 17 april. 2015


Channeler: Mike Quinsey 
Traducere Const.Mihăilescu

Dragilor, Lumina este în creștere mult mai rapid decât s-a preconizat, și aceasta se datorează determinării cu care acționați voi. Toată lauda pentru aceia dintre voi care sunt statornici și fideli planului de viață cu care au venit. Poate că nu știți în mod necesar cât de frumos ați avansat, dar există un "sentiment" general de satisfacție pentru tot ceea ce faceți. 
Împreună cu Ghizii voștri, noi vă ajutam să nu vă abateți de pe calea pe care o urmați de o bună bucată de vreme. Am constatat că sunteți în stare să păstrați ritmul de înaintare, fără a vă lăsa deturnați de cei care nu doresc acest lucru. Recompensele care-i așteaptă pe cei merituoși nu sunt de neglijat, și, în viitorul destul de apropiat veți afla cum v-a fost apreciată strădania.
Aprecierea și recunoașterea va fi una de finețe, de calitate nu de efort cantitativ, fără discernământ. Oricum, cunoașteți, probabil, că efortul vostru contribuie la creșterea Luminii pe Pământ, adică la diminuarea și extirparea întunericului. Tot mai multe suflete se declară pregătite și doritoare să li se ofere privilegiul de a li se încredința astfel de sarcini. Trebuie însă menționat că nu toți cei care se oferă sunt selectați. Determinantă este cunoașterea pe care a acumulat-o ființa în viețile anterioare și în cea prezentă. Experiențele trecute au avut un anumit impact asupra percepțiilor acelei ființe, astfel că schimbările care au intervenit în ființa totală au „sculptat” un anumit profil moral, intelectual și spiritual.
Timpul prezent pare a avea ciudățeniile lui: se sare de la o extremă la alta, experiențele par a fi confuze, deciziile apar în anumite situații contradictorii etc. Această perioadă este una în care energiile negative par a fi în creștere și cauzează mai multe probleme decât de obicei. Rezultatul este că impactul evenimentelor este mai mare, iar atenția voastră este mult mai solicitată ca altă dată. Seamănă cu „destuparea ultimelor butoaie” înainte de a le pregăti pentru noua recoltă. În mod clar lecțiile sunt în predare și peste puțin timp vibrațiile mai înalte ale cursanților vor face ca ele să fie mai bine înțelese. 
 Puțin a mai rămas până când vibrațiile joase nu vor mai fi admise în sistem. Tendința este de înaintare fermă și de consolidare a edificiilor bazate pe noile energii.Cei întunecați sunt conștienți că timpul lor s-a cam încheiat, ceea ce-i face să aibă comportamentul unui animal încolțit care atacă cu furie din cauza disperării și înțelegerii că nu mai există nicio soluție salvatoare. Ei încă mai speră să-și conserve posibilitatea de a fugi de pe Pământ, atunci când totul se va întoarce împotriva lor. Timpul când ei ar fi putut să plece fără distrugerile care-i așteaptă acum, a trecut; acum, după ce au refuzat toate ofertele de a părăsi planeta, le este tot mai clar că pierderile vor fi imense pentru ei. După cum știți "timpul nu așteaptă pe nimeni" și, deși viitorul este stabilit în principiu, voința liberului arbitru va determina rezultatul cu care se va încheia partida. 
Umanitate înseamnă un număr foarte mare și foarte eterogen de suflete de pe diferite planete și chiar sisteme stelare. Dintre toți aceștia, grupul cel mai activ, „vârful de lance”, al  procesului evolutiv este format în principal de sufletele care au venit pe Pământ, mai ales în această viață. Aceasta deoarece aceste suflete vor beneficia de destul de rara oportunitate în care se încheie un ciclu cosmic și începe un altul, când se înregistrează accelerări în evoluție și acordări de grații multor suflete doritoare să se înalțe mai repede în planurile superioare. 

În această perioadă nu există nici un alt loc în univers mai favorizat decât Pământul, în ceea ce privește o cale mai rapidă de evoluție. Este adevărat că pe această planetă testele sunt cele mai dure, cele mai exigente, dar, sufletelor care rezistă încercărilor li se oferă tot ceea ce este necesar pentru a evolua și a lăsa în urmă planul joaselor frecvențe. Țineți cont de faptul că indiferent cât de dificilă este viața cuiva, ea nu a fost impusă de nimeni ci este alegerea liberă a acelui suflet, transpusă în programul de viață cu care a venit acea entitate. 
Și mai este ceva: sufletul are puterea și posibilitatea de a alege altceva. Cu toate acestea, practic, faptul se întâmplă foarte rar pentru că în puține cazuri sufletul renunță la etapa evolutivă pe care și-a ales-o în mod liber și deliberat, pentru a alege altceva. (Nota C.M.: nu este mai puțin adevărat că, la nivel mental, mulți indivizi și-ar schimba soarta din cauza greutăților cu care se confruntă în viață. Numai că alegerea este a sufletului nu a intelectului. Când se întâmplă, totuși, ca, în mod exacerbat, mintea să „arunce peste bord” toate înțelegerile dinainte de naștere, această deviație de la program va avea implicații serioase asupra evoluției ulterioare a acelei entități. În general, asemenea devieri sau renunțări au loc când apare o influență malefică din exterior).
Nu vă îngrijorați însă căci sufletul nu renunță atât de ușor la calea evolutivă pe care și-a ales-o (nota C.M.: asta și pentru faptul că el beneficiază de sprijinul și îndrumarea sufletului cumulativ căruia-i aparține). 
Principalii co-echipieri cu care (și în mijlocul cărora) vă consumați viața sunt, cel mai adesea, suflete cu care v-ați mai întâlnit și în alte vieți și cu care ați căzut de acord (la nivel de suflet) să vă faceți un program cu multe elemente comune. Iată un subiect asupra căruia ați putea medita și care, pe măsură ce vă veți aminti, vă va putea oferi fascinante episoade din vieți comune trecute. Amintirea înseamnă, în fapt, re-trăirea energetică a acelor episoade.  
La multe întrebări ați dori să vă răspundeți: erați bărbat sau femeie, erați pe Pământ sau pe altă planetă, cu cine făceați pereche de viață, aveați copiii, ce profesie aveați etc. În viitor vă veți putea răspunde la aceste întrebări, când veți începe să vă re-amintiți; și asta este condiționat de nivelul superior de vibrație pe care-l veți atinge.
Cele mai minunate evenimente, planificate a se produce în viitorul vostru, vor începe să se deruleze atunci când veți începe să trăiți în adevăruri nemodificate. Atunci viața voastră va arăta altfel, destul de diferit de cum arată astăzi. Imaginați-vă că veți putea lua decizii în totală cunoaștere, în deplină stare de neinfluențare din partea forțelor malefice, inexistente la acel moment în proximitatea sistemului vostru planetar (Nota C.M.: ca urmare a nivelului ridicat vibrațional al energiilor, nivel în care asemenea entități nu ar putea supraviețui). Nu vor mai exista „Iluminați” care să vă provoace și să vă ademenească. Lipsa acestor suflete încărcate de energii întunecate va face ca din gândirea voastră să dispară ambiguitatea, nehotărârea, „încețoșarea” judecății, dorința de a înșela, dorința de acumulare de bunuri materiale, sentimentele de ură etc. 
 Privind retrospectiv, nu înseamnă că toate viețile prin care ați trecut au fost complet neproductive. Experiența acumulată în ele v-a ajutat, totuși, să progresați, chiar dacă înaintarea voastră s-a făcut cu poticneli, cu reluări, cu fapte pe care, acum când ați mai evoluat, nu le-ați mai repeta. 
De la un moment încolo, evoluția voastră va fi dată pe „repede înainte”.  
Pentru a ajunge cât mai curând în acel punct, este nevoie ca fiecare dintre voi să dea, măcar de acum încolo, ascultare inimii, sufletului (vocii voastre interioare) nu mercantilismului minții, pregătită oricând la compromisuri, mai mult sau mai puțin oneste. 
Dragilor, pentru orice acțiune pe care o intenționați, pentru orice gând pe care doriți să-l lansați, consultați-vă inima, e-ul vostru interior.

În altă ordine de idei: este posibil ca mulți dintre voi să fi auzit sau citit că pe planeta voastră, la suprafață sau în adâncul oceanelor, există baze extraterestre. Vă confirmăm și noi această realitate. Le cunoaștem locația, mărimea, natura și activitatea. Deocamdată, noi le-am permis să mai rămână, atâta timp cât nu interferează în nici-un fel cu viața și activitatea umanității voastre, și nici nu intervin în desfășurarea normală a oricărui tip de viață de pe Pământ. Ei se rezumă, ca justificare a prezenței pe planeta voastră,   la dorința de a face cercetări de comportament în dimensiunea 3D. Programul lor este aprobat de Gaia, sufletul Pământului și permanent monitorizat de noi. 

Unele dintre entitățile extraterestre trăiesc de eoni în Pământul interior, numit te voi Agartha. Atunci când li se va permite, ei vor fi acceptați să facă parte din viitoarea civilizație pământeană, adică vor avea statutul de autohtoni (Nota C.M.: rezidenți cu „mutație definitivă”). 
Alții, cum ar fi Anunnaki, s-au interferat de mult în evoluția voastră și au fost factorii care au declanșat majoritatea conflictelor (inclusiv a războaielor) planetare sau regionale. Influența nefastă directă a acestei civilizații s-a încheia cu cca 5000 de ani în urmă. 
Dar Anunnaki nu au fost primii vizitatori ai planetei Pământ, care s-au insinuat în viața băștinașilor și le-au influențat-o, într-un fel sau altul. Oricum, aceste civilizații venite din univers sunt răspunzătoare de introducerea Legii Karmei (Nota C.M.: a cauzei și efectului) pe Pământ. 
Cu toate acestea, au existat de la începuturile vieții pământene, civilizații care-și pot revendica paternitatea asupra a ceea ce este acum civilizația umană. Aceste civilizații au supervizat mereu evoluția speciei umane, pe care au apărat-o, ocrotit-o și ajutat-o să evolueze, în conformitate cu Planul Divin.


Sunt SaLuSa de pe Sirius, iar dragostea și determinarea pe care le-ați dovedit asigură conservarea libertății și dreptului vostru de a evolua și reveni în concernul națiunilor evoluate ale acestui univers. Noi vă respectăm libertatea de exprimare și alegerile, condiții fără de care nu se poate vorbi de o democrație universală autentică. 
Vă garantăm că vom avea grijă, și în continuare, ca evoluția voastră să decurgă, fără interferențe nedorite din exterior.

Ciclul actual al dezvoltării voastre a ajuns la capăt, și există semne cel nou a început să influențeze acțiunile și conștiința voastră. 
 Urmăriți evenimentele care au loc în lumea voastră și bucurați-vă de noile manifestări ale Noii Lumi pe care o edificați și cu ajutorul prietenilor voștri de pretutindeni și, desigur, al ființelor celeste. Este uimitor cât de repede o vorbă bună sau un gest amical ajută la trezirea și ridicarea sufletului.
SURSA: http://spirittrainchronicles.com

Un comentariu: