..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 aprilie 2015

E TIMPUL SĂ VĂ TREZIȚI ! (I)

Mesaje de la: Louren- Tiho (Maestru Ascensionat din Agartha),                                                                 
                      „Cel care vă Servește” (Maestru Ascensionat),                                                              
                      Ashira
(22 april.2015; channeler James McConnell)
Traducere Const. Mihăilescu

Louren-Thio
James McConnell
Eu sunt Lauren-Thio și vin din tărâmul interior al Pământului, unde se află ceea ce numiți voi Agartha. Am fost invitat să vorbesc astăzi pentru a-i ajuta pe toți cei care au probleme fizice în procesul de ascensionare. Mă refer la cei care au anumite simptome, anumite stări de disconfort sau chiar de sănătate, în perioada aceasta de tranziție și de transformări.
Fiecare dintre voi este prețios. Fiecare dintre voi a fost monitorizat îndeaproape. Acest proces nu este „pentru fetițe” (n.m. în sensul că nu este „chiar floare la ureche”). Se impune un anumit efort de trecere și de adaptare în care corpul fizic poate fi supus unor încercări, nu neapărat agreabile. 
 Acest proces nu se adresează celor care nu sunt dispuși să treacă prin niciun fel de încercări. Cei care se înscriu pe calea ascensionării cu hotărâre trebuie mai întâi să se „trezească”, apoi să conștientizeze și să fie convinși de nevoia de a trece prin procesul înălțării. Ei pot fi ajutați de cei mai avansați, fie să se trezească, fie să găsească în ei hotărârea de a evolua, cunoscând că este nevoie de un anume efort pe care să-l depună. Dacă sunteți dintre cei care „auziți clopoțelul” înseamnă că aparțineți grupului hotărâților, pregătiți să depună efortul necesar pentru a avansa pe calea care duce la dimensiunile superioare. Totodată, unii dintre voi, cei treziți, puteți simți imboldul de a vă ajuta aproapele să se trezească sau să se orienteze. Nu stați pe gânduri, faceți-o! În întreaga lume există indivizi care trăiesc, în această perioadă, sentimentul că ar trebui să miște lucrurile, să inițieze procesul de trezire pentru cei încă adormiți.
Și unii medici încep să conștientizeze că în corpul uman (desigur, nu al tuturor) se întâmplă ceva, apar modificări, comportamente greu de explicat și, poate, oarecum bizare (Nota C.M.: pacientul este bolnav dar nu i se depistează cauza). Investigațiile nu conduc la rezultate edificatoare, palpabile. Uneori, medicul ajunge să se întrebe dacă cel care acuză anumite dureri, nu simulează cumva boala, dintr-un anumit interes. Multă lume începe să se prezinte la medic, dar procentul celor cărora li se poate preciza „leacul” începe să scadă. Pot apărea cazuri când medicul este acuzat de necunoașterea meseriei, deși parcă, până atunci, era evaluat de societate ca fiind un bun specialist.

Mulți dintre cei care citiți aceste cuvinte știți la ce fac eu referire. Da, la manifestările și aspectele aduse de procesul Înălțării voastre. 

Majoritatea dintre voi v-ați așteptat ca, din moment ce ați intrat în acest proces, să vă fie mai ușor, solicitările să dispară, și bunăstarea fizică, psihică și materială să se instaureze. Da, așa va fi, dar înainte de asta trebuie „să treceți prin focul nașterii”. Aceasta deoarece, voi încă nu sunteți complet purificați, nu sunteți trecuți în dimensiunea de tranziție în toate aspectele, nu v-ați modificat încă structura ADN.  Ați acumulat energii care v-au crescut frecvența de vibrație dar mai există în ființa voastră „rezidii” ale dualității. În limbaj ezoteric, yoghin, v-aș  putea spune că ați început să vă activați chakrele inferioare: unu, doi și trei (nota C.M.: adică chakra rădăcină, cea a plexului pelvian și cea a plexului solar). Majoritatea dintre voi, cei aflați în procesul ascensiunii, lucrați acum la activarea celei de a patra chakre, cea a inimii (n.m.: prima chakră superioară, anahata) și, treptat, veți începe să vi le deschideți și pe următoarele trei superioare (a gâtului, a frunții și cea a coroanei).
Creșterea nu se face printr-un salt clar, de ex., de la trei la patru sau de la patru la cinci etc. 
Aflați că trecerea de la un centru de forță inferior la unul superior este însoțită, de obicei, de anumite simptome, anumite trăiri și anumite stări de disconfort, resimțite de unii dintre voi ca suferințe, dureri.


În dimensiunile superioare nu veți mai avea doar cele șapte chakre cunoscute, ci mai multe.(nota C.M: de ex., după chakra coroanei, va apărea o nouă chakră, la distanța rezultată prin ridicarea brațelor deasupra capului, acolo unde degetele mâinilor întinse se pot atinge).
La unii dintre voi pot apărea anumite afecțiuni ale pielii, unii nu mai au poftă de mâncare, alții se confruntă cu stări de diaree etc. Aceste stări și simptome sunt în legătură directă cu ceea ce se întâmplă cu chakra care coordonează un anumit organ, sau o anumită funcție a corpului.
Săptămâna trecută ați vorbit, în acest grup, despre chakra gâtului. S-a menționat atunci despre posibilitatea de a avea dureri de spate (partea superioară) sau de incapacitatea de a vorbi. Aceste afecțiuni sunt în corespondență cu acest centru de forță, aflat într-un proces de activare.
Vreau să fac mențiunea că la activarea acestor chakre, cei mai mulți dintre voi vor resimți un anume discomfort, deoarece corpul vostru fizic sesizează orice modificare, mai cu seamă pe cele pe care nu le-a cunoscut niciodată. Corpul se alertează și transmite simptomele minții care, nici ea nu s-a mai confruntat cu asemenea stări. Din acest motiv, mintea începe să acționeze și pune în gardă organele afectate unde se decretează stare de ...durere.  Dacă situația persistă, mintea te poate trimite chiar la medic. Aceasta este alegerea ta. 
Noi credem că mulți dintre cei care citiți sau ascultați aceste cuvinte veți avea mai mult discernământ și nu veți apela la medic decât în cazuri cu manifestări majore. Mai întâi trebuie să analizați cu atenție ceea ce vi se întâmplă. Durerea care a apărut este consistentă? Persistă? Este o durere continuă în spate sau o durere care apare și dispare la trei patru zile? Durerea aceasta care începe în partea din spate se răspândește în mușchii pectorali, după care dispare, adică se manifestă ca un flux-reflux? Concluzia este dificilă pentru că starea nu este staționară sau permanentă. Când respirați profund, se schimbă nivelul durerii? Din acest motiv v-am cerut astăzi să efectuați câteva respirații profunde.
Aceste dureri sunt însoțite și de o manifestare anormală a sinusurilor? Respirați greu? 

Toate aceste observații pe care le faceți vă pot conduce la o concluzie care să reflecte starea reală de sănătate a corpului vostru.
Când chakrele superioare încep să se deschidă, este posibil să apară dureri de cap consistente. Ce vă spune asta? 

Dacă sunteți o persoană mai spiritualizată, sau pe cale de a deveni, atunci veți începe să nu mai fiți atât de interesat și dependent de manifestările și evenimentele din plan material. Ceva anume vă face să fiți mai rezervat, mai indiferent la meschinele probleme cotidiene.
Vrem să știți acest lucru, și pentru a-i  putea ajuta pe cei care se confruntă cu suferințe caracteristice realității 3D, și care își pot găsi vindecarea prin tratamente obișnuite. Cel mai indicat este însă să utilizați metode tradiționale alternative precum: acupunctura, tehnicile Reiki, anumite sortimente de ceai, hrană cât mai puțin prelucrată termic etc. 
Un alt domeniu este cel al terapiilor prin masaj specializat (reflexoterapie), dar, mai ales al tehnicilor yoga și ayurvedice.
În procesele de transmutare, corpului trebuie să i se asigure menținerea vitalității, pentru a face față proceselor de la nivel celular, al structurii ADN și al activării (deschiderii) chakrelor. Un foarte important rol îl are și conștientizarea și acceptarea transformărilor care au loc în corpul vostru.
Gândiți și spuneți-vă mereu ceva de genul:  „Știu că aceste schimbări au loc în corpul meu. Le-am îmbrățișat pentru că știu unde mă duc. Eu știu cine sunt. Eu nu sunt doar corpul meu fizic. Accept această responsabilitate pentru că doresc să evoluez împreună cu planeta și vreau să fiu aici atunci când se va trece în dimensiunea superioară”. 

Eu știu că în această cameră există mulți care s-au apropiat de încheierea călătoriei. Pentru unii, aceste cuvinte vor lovi și vor produce un ecou căci ei își vor aminti că, după ce s-au înălțat, au revenit pentru a-i ajuta pe alții să ascensioneze.
Dragilor, nu am de gând să vă împovărez cu prea multe reguli și reglementări pentru că mulți sunteți încă legați de 3D și asta crează unele dificultăți de înțelegere și de acceptare totală. 

Important este să deveniți mai selectivi când aveți opțiuni. Poate vor fi unele situații când trebuie să vă spuneți: "Acum nu mai pot face acest lucru pentru că am ales să evoluez și nu vreau să-mi compromit șansele”
Viața se mișcă înainte iar conștiința evoluează. Pentru ca aceasta să se întâmple, trupul, mintea și spiritul trebuie să lucreze în perfectă armonie și coordonare. 
Când întâlniți situații unde ați putea da o mână de ajutor, celor care o doresc, acordați acest sprijin în limitele care nu vă compromit sau afectează propria voastră înaintare. Un sfat bun, dat la timpul potrivit, poate avea o mare valoare. Dar, el trebuie dat doar celor care doresc să-l audă.
În ceea ce ne privește (pe mine, Louren – Tiho, pe „Cel care Servește” și pe Ashira), vă stăm la dispoziție, disponibili fiind pentru întrebări din partea voastră. 
(va continua)                     

SURSA: www.meetup.com/ancient-awakenings

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu