..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 aprilie 2015

Cancerul este produs de un parazit!

FOARTE IMPORTANT!
Această extraordinară afirmație îi aparține unui veteran al produselor de sănătate din România. Ne referim aici la inginer chimist Ștefan Manea (73 de ani); este inginer chimist si director al fabricii de produse si suplimente naturale Hofigal.
 El se alătură cercetătorilor care susțin că această boală, cea mai temută la acest moment si în cea mai mare creștere, are cauze până acum complet ignorate!
 Prin urmare, cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.
 Da, pot fi considerați factori favorizanți, dar ei nu reprezintă cauza!
 Întrucât afirmația este, la o primă auzire, șocantă, stau de vorbă chiar cu inginerul chimist Ștefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înțelesul tuturor. Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:
 ’’În prezent, specia umană este infestata masiv cu paraziți. Într-adevăr, acești paraziți au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acest parazit este distrus, evoluția cancerului se va opri imediat!’’
 Ascult cu interes ce-mi spune și evaluez cauzele despre care se știe că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aștept un răspuns cât se poate de detaliat și lămuritor.  
Îl obțin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiții, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?
 ‘’Pentru a înțelege mai bine cancerul trebuie să înțelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ștefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925. De obicei, acesta trăiește în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau, cel mult, sindromul intestinului iritabil.. La acest nivel îl putem considera inofensiv, pentru că, deși
 fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal.
 Numai că unii dintre noi avem mici leziuni ale intestinului, care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin.
Atunci când invadează un organ ca uterul, sau rinichiul, parazitul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat, produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ștefan Manea; se pare că numai pacienții care au în organism alcool izopropilic dezvolta cancerul!
 În urma cercetărilor efectuate și a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienții care au cancer, au în ficat atât parazitul trematod cât și alcool izopropilic. 
Cât despre factorii genetici despre care m-ați întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant…
 Nu neg caracterul predispozant al acestora dar, ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă același tip de cancer, ca mama sau tatăl, este faptul că aceștia moștenesc și aplică în viețile lor exact aceleași tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situațiile vieții, care duc la instaurarea aceluiași tip de patologie. Este o discuție largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de față să acordăm întreaga noastră atenție parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezența alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noștri. ’’
Ce este de fapt alcoolul izopropilic, și cum ajunge din natură în organismul nostru? 
Ștefan Manea: alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulți comercianți nu au prins de veste că acestă substanță este vinovată, în anumite condiții, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! 
Și, nu vă gândiți că îl găsiți numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele și în farfuriile noastre. El se regăsește în hrană noastră cea de toate zilele, în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineața, majoritatea surselor provenind din arome și coloranți care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenți. 
Verificați etichetele produselor și vedeți dacă au cuvântul”propanol’’ sau ”isopropanol’’. Nu le cumpărați pe acestea!!! 
De fapt, nu folosiți nici un produs care conține vreo substanță în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente. Pentru a face asta pe deplin convins, amintește-ți că 100% dintre pacienții cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat și în țesuturile canceroase!’’, avertizează Ștefan Manea.

 Cum poate fi transmis acest parazit și cine este mai expus?
„Tremadodele se pot vedea chiar și la un microscop de putere redusă și se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală.
Revin cu observația care trebuie neapărat reținută, că un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămurește Ștefan Manea.

Pacientul bolnav de cancer se poate recupera?
 Da – răspunde Ștefan Manea. Distrugerea tuturor paraziților și a stadiilor lor larvare și înlăturarea alcoolului izopropilic din viața pacienților duce la o recuperare remarcabilă, în mai puțin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale și toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acești solvenți.
În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase. Acestea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, și permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră și a copiilor noștri, utilizând o serie de alimente și substanțe de o valoare excepțională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o
 vigilență mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ștefan Manea.

Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea, întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la directorul HOFIGAL , promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obținut acordul său plin de gentilețe, fapt pentru care îi mulțumim!

 Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă și am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loțiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar și în produsele alimentare precum: înghețată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.
Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaș…! Ne-am facut viețile mai comode, dar plătim cu sănătatea și chiar cu viața!
 Fă și tu același test! Te va pune pe gânduri


SURSA: http://www.antioxidant-natural.ro/cancerul-este-produs-de-un-parazit

 Nota C.M.:
Tratament împotriva paraziților intestinali (inclusiv a trematodului intestinal). Alegeți o singură rețetă dintre toate cele 7.

Patru rețete alopa   Ra1                              Ra2                         Ra4                          Ra4
Sursa: https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1708&bih=760&q=trematodul+intestinal+uman&oq=tremadotul&gs_l=img.1.0.0i10i24.5028.13005.0.17355.10.10.0.0.0.0.92.710.10.10.0.msedr...0...1ac.1.64.img..0.10.704.m8f-S-RnAPs#imgrc=lNiX-IVBERCWcM%253A%3BnsA7QH6Xl4RNkM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ekilibrium.ro%252Fimage%252FTabele%252Ftratament_detoxifiant_si_deparazitar_pentru_colon_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ekilibrium.ro%252Farticol%252FPachete%252FTratament_detoxifiant%252FTratament__deparazitar_si_detoxifiant_intestine_-195.html%3B600%3B228

Trei rețete naturiste:                         Rn1                                 Rn2                                Rn3
Sursa: http://vindecareaeintine.blogspot.ro



4 comentarii:

  1. E o tampenie care a pornit de la impostoarea Hulda Clark si preluata fara minima verificare prealabila a surselor de bloggeri diletanti.Inginerul sa emita opinii in profesia lui,nu dupa ureche si fara discernamant.Studiati dvs.problema si va veti convinge,altfel va veti discredita desi sunt convins ca ati fost de buna credinta si bine intentionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă invit să vă argumentați împotrivirea, altfel, afirmațiile dv. nu au nicio valoare. Ing.Manea are multă experiență, a obținut cu cercetătorii de la Hofigal foarte multe brevete și multă recunoaștere internațională. Dacă sunteți cumva medic, atunci vă înțeleg (dar nu vă aprob) afirmația „inginerul să emită opinii în profesia lui, nu după ureche... etc”. Nu știu dacă strict despre cancer, Manea poate pretinde că este un cunoscător, dar ,în ceea ce a obținut la Hofigal, are rezultate de necontestat. Din aceste considerente, nu cred că ing. Manea și-ar permite să-și compromită reputația prin afirmații hazardate.
      De altfel, ași spune că marile descoperiri, nu totdeauna au fost făcute de reputați specialiști în domeniu. Ideea genială poate veni de la oricine, într-un moment de inspirație, prin grație divină. (Dacă-mi amintesc bine, însuși Albert Einstein spunea că, pe el, școala mai mult l-a încurcat, în ceea ce a descoperit).
      Eu înțeleg că ing. Manea se alătură părerii altora, nu-și arogă paternitatea ipotezei.
      Vă aștept opiniile.
      Cu stimă, C.M.

      Ștergere
  2. Ce fel de blog de spiritualitate ai dta daca dupa publicarea unui articol -ce se presupune a fi util- dta nu vi cu lamuriri,,,atunci cand un cititor ti le cere...si asta din cauza ca cele redate (schema de trat in cazul de fata) sunt nebuloase.Desigur ca nu vei aproba acest comentariu, iar daca il vei aproba o vei face ca sa dai o replica taioasa.Ai mai facut asta acum 2 ani cand ti-a facut observatie.Asta denota ca inca ai un orgoliu nemasurat si esti departe de o scara evolutiva.Nu am sa mai intru aici ca sa iti citesc ineptiile(si alea luate din alte surse si puse pe copy-paste. Oare nu esti capabil sa scrii niste articole avand propriile idei?.Nu are sa mai raspunzi ptr ca nu voi mai intra aici.Privind tratamentul desi l-am inceput il voi continua...si voi recomanda amatorilor sa ignore schemele.Ai grija ca sunt forumuri destule,iar acolo un blog/site, poate fi ridicat sau coborat.Chiar daca nu-ti pasa o sa ajungi sa scrii si sa citesti singur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.Nu prea înțeleg de ce fel de lămuriri mai aveați nevoie, ca să vă puteți selecta una din rețetele prezentate.Vedeți dacă nu cumva este vorba de o...nebuloasă în ceea ce privește nivelul dv. de înțelegere.
      2. Îmi faceți „aprecieri” în care nu mă regăsesc.
      3.Vă aprob intenția de a nu mai citi articole din blogurile mele, din moment ce spuneți că și așa nu le înțelegeți.
      4.Păi, să ne înțelegem: dacă „inepțiile” de care mă acuzați sunt ale mele e ANORMAL să susțineți că le-am copiat de la alții, iar dacă le-am luat de la alții (ceea ce în cazul traducerilor, este adevărat), atunci nu-mi mai aduceți acuza că sunt ale mele. Amândouă ...se bat cap în cap..
      5.Eu nu mi-am propus ca de fiecare dată să-mi expun ideile; EU TRADUC COMUNICĂRILE RECEPȚIONATE DE DIVERȘI CHANNELERI DE LA SURSE EVOLUATE (ființe divine sau entități din civilizațiile superioare ale universului). Atunci când am ceva personal de adăugat, o fac, făcând mențiunea necesară.
      6.„Schemele” de tratament nu-mi aparțin (și am dat adresele de unde le-am luat, ceea ce puteți face și dv.) Eu am făcut munca de a le depista și a vi le pune la dispoziție. Cine dorește le poate folosi, cine nu, le poate neglija.
      7. Prin ceea ce postez, eu nu doresc să fac concurență nimănui ci doar să pun la dispoziția cititorilor interesați anumite informații, și o fac gratiut și din dorința de a ajuta pe cei care au nevoie de ele. Revedeți ceea ce mi-ați scris, poate erați în...altă dispoziție. C.M.

      Ștergere