..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 februarie 2015

Transformarea alchimică a carbonului 12 în carbon 7 – o poartă spre înălţare


Premiile Nobel în anul 2010, pentru chimie şi fizică au fost acordate pentru cercetările legate de atomul de carbon. Premiul Nobel pentru chimie a mers la trei oameni de ştiinţă, pentru dezvoltarea unui set de instrumente privind modificarea atomilor de carbon, în timp ce premiul pentru fizică a fost primit de doi fizicieni ruşi pentru studiul lor asupra proprietăţilor remarcabile ale graphenelor - un element structural de bază a unor carboni alotropi, inclusiv grafit. 
În timp ce se anunţa Premiul Nobel pentru fizică, Academia Regală Suedeză de Ştiinţe a declarat: „Atomii de carbon, baza tuturor formelor de viaţă cunoscute pe pământ, ne-au surprins din nou.

Ei nu-şi dau seama cât de importantă este declaraţia lor; pentru că ceea ce am văzut în graphene este doar o mică parte din minunile de care este capabil carbonul.
În special ceea ce ne aşteaptă în viitorul foarte apropiat! 

Înainte de a dezvălui forma de carbon care va modifica fiecare aspect al vieţii noastre, atât de complet şi atât de drastic, trecem în revistă câteva aspecte semnificative.

Recent a existat un val de îngrijorare în cercurile ştiinţifice cu privire la descoperirea influenţei Soarelui asupra dezintegrării elementelor radioactive pe Pământ. S-a constatat că un anumit tip de emisii ciudate ale Soarelui produce mutaţii pe Pământ. Influenţa sa asupra ratelor de dezintegrare ale unor elemente cum ar fi Carbon-14, a fost deosebit de îngrijorătoare şi neaşteptată.

Atomii de carbon sunt componenta de bază a vieţii, aşa cum o ştim; iar Carbon-12 este forma cea mai abundentă de carbon pentru aproximativ 99% dintre toate formele cunoscute de carbon. 
Acesta este izotopul de carbon, care constă din 6 protoni, 6 electroni şi 6 neutroni. 
După oxigen, al doilea element cel mai abundent din corpul uman este Carbon-12. Prin incinerare corpul uman se întoarce în starea sa, de Carbon-12. După hidrogen, heliu şi oxigen, care sunt toate gaze, Carbon-12 este cel mai abundent element din Univers.

Carbon-12 este, de asemenea, unul dintre cele 5 elemente care compun ADN-ul uman.Astfel,Carbon-12 este într-adevăr elementul cel mai important în ceea ce priveşte viaţa, aşa cum o ştim astăzi. Aceasta este, probabil, ceea ce se scria în Apocalipsă cu privire la numărul 666, care era număr de om (sau numărul fiarei). Acesta este numărul lui Carbon-12 care este baza trupului omului în legătură cu Universul fizic. Acest aspect este deosebit de semnificativ dacă înţelegem ce se aşteaptă prin această transmutaţie de Carbon-12, care va conferi Omului puteri supraomeneşti şi care va face să apară un progres cu totul aparte.

Fiecare lucru are timpul său: un timp pentru a descoperi, un timp pentru a sărbători. Acum este timpul pentru a descoperi aceste secrete ale tuturor secretelor, cum ar fi Secretul Alchimic al Pietrei Filozofale, care transformă, în sens simbolic, totul în aur. Secretul Elixirului Vieţii. Secretul Ambrosiei, ce este nectarul nemuririi! Până la urmă, Secretul Ascensiunii, deoarece funcţia sa principală este de a ajuta la înălţare şi la formarea unui Portal spre dimensiunile superioare. 
Secretul Carbonului 7 
Izotopul de Carbon 7, nedescoperit până în prezent, are 6 electroni, 6 protoni şi doar 1 neutron.Este un element echivalent al sistemului energiei KUNDALINI, precum şi cubului lui Metatron.
Ca şi elementul fier, care are capacitatea de a susţine un câmp magnetic în jurul lui, Carbon-7 are capacitatea stranie de a crea câmpuri hiperdimensionale, cum ar fi câmpurile mentale. Astfel, se pot amplifica gândurile, multidimensional, la fel cum Fierul şi Cuprul pot amplifica într-un transformator câmpurile magnetice. Firesc, acest aspect survine şi în creierul adepţilor spirituali atunci când aceştia au experienţe în afara trupului sau în timpul realizării altor fenomene supranaturale, cum ar fi bilocaţia, materializarea etc. În timp se formează o strălucire, un halou (nimb de lumină) în jurul fiinţelor extrem de evoluate, iar aceasta se datorează producerii în exces de neutroni, atunci când Carbon-12 se transmută în Carbon-7, în interiorul creierului lor. Cu toate acestea, Carbon-7 se descompune foarte rapid în alte forme de materie; prin urmare, este aproape imposibil de detectat acest element Carbon-7, direct în trupul uman.
Istoria, yoga şi religia ne-au oferit mai multe indicii cu privire la identitatea acestui minunat element, prin notaţii criptice, simboluri şi texte enigmatice. Această ocultare a fost necesară pentru protejarea cunoaşterii, deoarece, ajunsă în mâini greşite, ar fi putut duce la distrugerea acestei planete. Aceasta este puterea sa!
Aceste riscuri predomină şi acum, însă există două motive principale pentru revelarea acestei cunoaşteri în momentul de acum: 
1. Suntem în pragul celei mai mari şi importante transformări prin care umanitatea a trecut vreodată. A venit timpul ca toate secretele să fie descoperite, implicit acest secret care a fost păstrat o lungă perioadă de timp. Natura a vorbit, prin diferite semne, anunţând că timpul pentru ca acesta să fie dezvăluit, a sosit. 
2. Deşi structura atomică şi proprietăţile acestui element minunat sunt revelate aici, este extrem de dificil de a sintetiza Carbon-7 într-un laborator, în afară de scumpele acceleratoare de particule.

În sistemul Kundalini yoga, această configuraţie 6-6-1 este reprezentată de iubiţii de sex masculin şi feminin, prin cele 6 CHAKRA-e inferioare plus a 7-a CHAKRA, SAHASRARA, care este neutră.
În iudaism, arhanghelul Metatron, care este considerat a fi mediator al lui Dumnezeu, este adesea reprezentat printr-un cub format din 13 cercuri, din care 1 cerc central, înconjurat de 6 interioare şi 6 exterioare.
În creştinism, Da Vinci, în Cina cea de Taină, înfăţişează un moment înainte de răstignirea lui Hristos şi, ulterior Învierea şi Înălţarea, înfăţişată de o reprezentare simbolică a configuraţiei 6-6-1, adică cei 6 apostoli aşezaţi de fiecare parte a lui Iisus Hristos.

Este interesant de remarcat faptul că atât energia KUNDALINI cât și arhanghelul METATRON sunt într-o anumită măsură vehicule ale Maicii Domnului, chiar dacă fac parte din sisteme spirituale diferite.

Toate acestea sunt ştiute de civilizaţiile avansate de dincolo de planeta noastră, care au fost uitate de noi, peste milenii. Răspândirea acestor informaţii, în acest moment, este de asemenea menită să accelereze „Divulgarea Secretului”.
Această cunoaştere are puterea de a dinamiza mintea umană şi va face ca toate progresele tehnologice şi ale sistemelor economice să devină complet redundante (adică să conţină informaţii identice în mai multe părţi ale aceluiaşi sistem de informaţii), deoarece în timpul de manifestare al Abundenţei care ne aşteaptă după 2015, tehnologia şi banii nu vor mai avea nicio valoare.

În perioada post „Divulgare”, mintea colectivă a Omului va suferi o transformare cuantică expansivă. O masă critică a omenirii va trece de la o viaţă egocentric-materială la o viaţă în care egoul va fi transcens, plină de iubire şi spiritualitate.

Sursa: www.esoterism.ro

yogaesoteric
10 februarie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu