..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 februarie 2015

SFATURI CONTRA GRIPEI


Vine primăvara!
Dacă nu v-ați vaccinat și nu vreți să o faceți, iată sfatul meu, verificat timp de peste 3 ani :
-  pentru a evita gripa și răcelile, muiați vata unui bețișor de curățat urechile în miere de albine lichidă (necristalizată) și ungeți nările în interior, cât de adânc suportați; stați întins cu fața în sus, pentru ca mierea să pătrundă cât mai profund, până la gât.. „Tratamentul” este încheiat când simțiți gustul mierii în gură.
Imunitatea față de virușii gripali se menține 24 de ore, după care operațiunea trebuie repetată.
Mierea hidratează si astupă fisurile fine din nas unde se cuibăresc virușii.

Evident, trebuie să fie miere veritabilă, nu cea din comerț care, de obicei, nu este naturală sau a fost trecută prin procese termice de peste 55 grade C.
Suplimentar, se poate folosi și un spray cu propolis lichefiat (tinctură) care se pulverizează spre fundul gurii (a doua cale de pătrundere a virușilor)

 Ambele tratamente sunt valabile si dacă deja ați răcit; răceala (gripa) trece in 24 ore, dacă repetați dezinfecția mai des.
Eu am fost o persoană sensibilă, făcând gripă de 3-4 ori pe an. Au trecut trei ani de când nu am mai suportat rigorile gripei, la care eram „abonat”.
De menționat că atunci când sunteți perfect sănătoși, ungerea nărilor cu miere nu este deloc dureroasă. În caz contrar, timp de cca 10 minute veți avea niște dureri suportabile, ca rezultat al luptei corpului cu microbul.
Sănătate maximă să aveți!

(primit pe net)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu