..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 februarie 2015

AMINTIȚI-VĂ CINE SUNTEȚI.

Mesaj de la Hathori
(16 feb. 2015; by annamerkaba)
Traducerea Const. Mihăilescu


Înălțarea ființelor împreună cu corpul lor fizic s-a dovedit a fi, într-adevăr, o provocare pentru multi dintre voi. Și încă aceasta este pentru fiecare dintre voi acordul și alegerea pe care ați făcut-o pentru a vă folosi de puterea și abilitățile care vi s-au dat de la crearea sufletului vostru. Cu multă vreme în urmă, folosindu-vă de propria voastră putere și determinate, ați coborât în abisurile planetei pentru foarte multă vreme și acolo ați aflat de existența pustiului și dezolării. (Nota C.M.: se referă la faptul că majoritatea sufletelor au pornit de la stadiul de elementali, ridicându-se în eoni pâna la suprafața planetei, pentru a întâlni Lumina. Amănunte puteți afla din cărțile dictate de Dumnezeu lui Jacob Lorber, printre care, „Pământul și Luna”).
Căci prin propriile acorduri ați ales să evoluați din traptă în treaptă, acumulând experiență care v-a ajutat să evoluați de la ființele cele mai simple la minunatele ființe luminoase care sunteți acum. Ați plecat de ACASĂ pentru a cutreiera Creația, cu scopul de a vă îmbogăți cunoașterea și a vă exersa abilitățile, pentru ca, după alți eoni să reveniți ACASĂ, încărcați cu darurile cunoașterii pe care să le depuneți la picioarele Creatorului. Voi sunteți conștiința Pământului.
Vârstele voastre au acumulat înțelepciunea și smerenia. Înaltele structuri interplanetare, galactice și universale au îndrumat ființele spre devenirea lor și amintirea că ele sunt scântei din Dumnezeu, părți ale Giganticei Ființe Divine. Cu adevărat, voi sunteți dumnezei căci sunteți plămădiți din Ființa și Înțelepciunea Sa. Sunteți ființe puternice de lumină, purtând nu numai amprenta Creatorului dar făcând parte chiar din Ființa Sa. Trebuie să credeți în divinitatea voastră și să vă amintiți că voi dețineți cheile sacre ale labirintului planetei Pământ, care începe în adâncuri și ajunge până la Lumină.
Activați-vă ființa chiar acum! Pentru aceasta, lucrați pentru revigorarea chakrei plexului vostru solar și a celorlalți centri de forță.
Este momentul să acționați căci pentru aceasta v-ați pregătit de-a lungul eonilor. Cei care sunt rezidenți pe Pământ nu sunt, în majoritatea lor, conștienți de acest adevăr, din cauza dimensiunii 3D, caracterizată de joasele frecvențe. Însă, la nivelul subconștientului, fiecare ființă umană știe acest lucru și, chiar dacă, pentru o perioadă din existența sa, a rătăcit drumul, dispune de tot ce-i trebuie pentru a regăsi calea spre înaltele dimensiuni. Ați purtat pantofii incomozi ai dimensiunii 3D care v-au făcut drumul dificil și v-au forțat la dese popasuri. Cu toate acestea, v-ați continuat căutarea și ați folosit toate ocaziile pentru a regăsi calea de întoarcere ACASĂ. Mai toți o cunoașteți, căci harta o aveți depozitată în ființa voastră, gata să fie folosită atunci când trezirea se va înfăptui. Sinele voastre creatoare vă vor purta prin toată împărăția pentru a primi ovațiile care vi se cuvin.
O nouă înțelegere vă va arăta glorioasele voastre înfăptuiri. Schimbări iminente în gândirea și psihicul vostru sunt gata să se producă, căci procesul acesta al devenirii voastre a fost deja dat pe „repede înainte”.
Noile energii care s-au ciocnit cu cele vechi, au făcut să apară o nouă cale pentru umanitate, pentru toți rezidenții planetei Pământ. Mama Gaia v-a primit sufletele și v-a dat trupurile, în conformitate cu „ ceea ce ați cerut și ați comandat” înainte de a ajunge în grija ei. Curând, marea majoritate a voastră își va aminti originea sa divină. Toți veți căuta și veți identifica portalul prin care trebuie să treceți pentru a ajunge la destinație.
Fiecare dintre voi se află acum în această viață pe Pământ pentru a ajuta la deschiderea căii care duce spre mult mai multă Lumină. Sunteți în procesul transformării și metamorfozării ființei voastre în așa fel încât să deveniți capabili să asimilați înaltele vibrații ale Luminii Divine.
Voi cei care vă aflați la suprafața planetei, cei care pășiți pe această minunată planetă, voi care scrieți istoria umanității și planetei, sunteți chemați acum să faceți încă un pas foarte important în edificarea unei ființe umane evoluate și unei planete curate, capabilă să ofere prosperitate și fericire.
Capitolul pe care-l scrieți acum în istoria voastră va arăta care sunt opțiunile speciei umane pentru prezent și pentru viitor. Voi vă pronunțați acum asupra a ceea ce vreți să se întâmple cu sufletele voastre, în secvențele de viață care vor urma. Prin alegerile voastre, veți arăta cum trebuie apreciată lumea voastră și cât de mult și de avantajos ați utilizat facilitățile conjuncturale ale acestui sfârșit de ciclu cosmic.
În deciziile voastre, nu uitați că sunteți fii ai Creatorului, că voi înșivă aveți puteri nelimitate pe care le puteți folosi spre binele umanității, sistemului vostru planetar , sistemului solar, galaxiei și universului căruia-i aparțineți.
Nu-i judecați pe alții, dar opriți-i să vă zădărnicească eforturile; faceți ceea ce simțiți că trebuie făcut pentru ființa voastră și a celorlalte ființe, creații ale lui Dumnezeu. 
Recunoașterea contribuției voastre nu va rămâne necunoscută. Renunțați la ideea comodă: „nu este treaba mea, nu mă vizează pe mine, sunt prea mic și neînsemnat pentru a conta”. 
Fiecare dintre voi contează, fiecare este important, contribuția fiecăruia este necesară.
Vă aplaudăm pentru tot ceea ce ați făcut și veți face. Noi am fost și vom rămâne alături de voi, împreună cu foarte multele civilizații înaintate care cunosc ceea ce vă lipsește și așteaptă să le fie invocat ajutorul.

SURSA: https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu