..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Genocidul biochimic planetar

În zilele noastre, oamenii sunt bombardaţi la tot pasul cu substanțe toxice infiltrate în mod legal prin alimentație, prin medicamente, prin vaccinuri, prin produsele de îngrijire personală sau cele de menaj etc.

Tehnologiile moderne folosesc aproape 70 000 de substanţe chimice. Cele mai multe dintre aceste substanţe sunt profund nocive pentru organism, fiind chiar cancerigene, mutagene (produc mutaţii la nivelul genelor) sau teratogene (produc malformaţii, monstruozităţi, anomalii). Un studiu ce a supus analizei probe de urină și sânge a descoperit urme de plumb, mercur şi alte metale grele, solvenţi pe bază de clor, insecticide, pesticide etc. 

Cu cât sunt folosite mai multe tipuri de aditivi într-un singur produs, cu atât el este mai periculos, efectele negative ale acestora potenţându-se reciproc. Urmările sunt catastrofale pentru sănătatea noastră, mergând până la distrugerea ADN-ului. Trupul nostru devine un depozit de substanţe toxice – de aici, explozia generalizată de alergii, de cazuri de scădere a imunităţii, de maladii autoimune şi inflamatorii, apariția tot mai frecventă a obezității, a diabetului zaharat, a tumorilor, a cazurilor de limfoame și cancere la diferite organe. 

Din multitudinea de aditivi utilizaţi în alimentaţie, doar 1-2% se folosesc în scopul conservării, în timp ce restul nu îşi justifică prezenţa în produsele de consum. Unul dintre motivele pentru care aceste substanţe toxice au ajuns să fie folosite pe scară largă este acela că efectele lor nocive asupra sănătăţii nu apar imediat decât în cazul reacţiilor alergice. Aceşti ucigaşi tăcuţi se acumulează gradat în organism, provocând apariţia cancerului, a bolilor cronice, degenerative, autoimune sau genetice etc. La ora actuală un număr foarte mare de produse sunt împănate cu aditivi, cu grade mai mici sau mai mari de periculozitate, iar unele alimente pot fi considerate pe bună dreptate adevărate otrăvuri: băuturile carbogazoase („Cola”, „de fructe”, „light”) şi „energizante”, mâncărurile de tip fast-food, produsele modificate genetic. 

Conform unui studiu, un american consumă pe an peste 200 de litri de băuturi carbogazoase şi aproximativ 300 de sandwich-uri. În aceste condiţii, nu este de mirare că asistăm la o explozie a numărului de cazuri de cancer, această maladie devenind a doua cauză de deces, după bolile cardio-vasculare.

Deşi numeroase studii au evidenţiat efectele dezastruoase asupra sănătăţii ale noianul de E-uri şi de substanţe chimice folosite în industria alimentară, farmaceutică sau cosmetică, măsurile de protecţie a populaţiei sunt încă anemice. Aditivii nu sunt trecuţi pe etichete decât parţial, este încă permisă utilizarea unor substanțe extrem de nocive – cum este, de exemplu, aspartamul – iar în unele cazuri se desfăşoară veritabile campanii criminale de dezinformare. 

„Pâinea noastră cea de toate zilele”

Actualmente, în perioada creşterii, grâul primeşte între două şi şase tratamente cu pesticide. Îngrăşămintele chimice utilizate pentru un hectar de cultură sunt: 250 kg de azot, 100 kg de fosfor şi 100 kg de potasiu! Rezultatul este un bob mult mai bogat în amidon şi mai sărac în proteine, la care se adaugă conţinutul de substanţe chimice toxice, folosite cu generozitate în timpul creşterii. Grâul recoltat va fi apoi pulverizat cu insecticide, pentru distrugerea insectelor care l-ar putea ataca în silozuri. 
În România, timp de câțiva ani, a fost testat cu o criminală inconștiență un fungicid extrem de toxic numit Initium, care s-a dovedit a fi printre altele cancerigen și neurotoxic.

Şi asta nu este tot! În multe ţări este obligatoriu să se adauge fier în compoziţia pâinii. Substanţele sintetice nu se asimileză, ci agresează trupul, accelerând proliferarea celulelor canceroase şi apariția bolilor neurologice (de exemplu, boala Alzheimer), generând retinopatie, insuficienţă cardiacă, anemie hemolitică, hipertensiune arterială.

Plumbul

Contaminarea alimentelor şi a apei cu plumb a apărut prin folosirea necorespunzătoare a oalelor emailate cu plumb, a conservelor din aliaj cu plumb sau a conductelor de apă fabricate din plumb.

Intoxicaţia cronică cu acest metal determină efecte negative la nivelul sistemului nervos central şi periferic, anemie, tulburări la nivelul funcţiei renale, scăderea în greutate. Compuşii cu plumb sunt greu solubili în apă, astfel că absorbţia lor este scăzută – din plumbul ingerat se absoarbe aproximativ 10%. Totuşi, contaminarea hranei cu acest metal şi posibilitatea unei intoxicaţii cronice prin intermediul dietei necesită o monitorizare constantă.

Produsele cosmetice conţin aceleaşi substanţe nocive care sunt prezente în produsele de curăţenie casnică!

Majoritatea substanţelor chimice utilizate ca ingrediente în produsele cosmetice sunt toxice. Sub „magia” frumuseţii pe care o vedem pe panouri imense, cu speranţa că folosind acel produs vom arăta şi noi la fel, îl cumpărăm. Efectele pe care le vom obţine sunt alergiile, iritaţiile cutanate, îmbătrânirea prematură a pielii sau chiar cancer. Studii recente din Marea Britanie au arătat că anual o femeie asimilează în trupul ei peste 2 kg de toxine prin produsele cosmetice.

Unguentele medicamentoase (care au în compoziţie multe substanţe chimice) sunt rapid absorbite prin piele și ajung în sânge în câteva minute. Dacă suferim de dureri de cap sau de stomac ori avem eczeme ale pielii, ni se inoculează în mod pervers ideea că este „normal” sau „de aşteptat” în aceste vremuri, datorită ritmului trepidant și stresant al vieții, şi nu ne trece prin cap să atribuim aceste simptome substanţelor chimice pe care le ingerăm relaxaţi sau le aplicăm cu inconştienţă pe piele.
                                       
Exemplele de subtanțe care s-au dovedit a fi nocive pentru organism dar care continuă să fie folosite sunt extrem de numeroase. În fața acestor evidențe, chiar și cei mai naivi își pot da cu ușurință seama că dincolo de aparenta preocupare pentru binele și prosperitatea cetățeanului, de undeva din culise se dirijează un sistematic genocid planetar. 

Citiți și:
SURSA: yogaesoteric
16 ianuarie 2015
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu