”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 noiembrie 2014

Fripturişti din toate zările, pontăiţi-vă!


de  Spartakus ,  05 noiembrie 2014,  Catavencu

Primul tur al preziden
ţialelor 2014 a fost un test al turnesolului pentru clasa politică. Justiţiarii de tinichea care de ani de zile latră contra „corupţilor  şi ciocoilor” şi-au dat, în sfârşit, arama pe faţă.
Ca la un semn, hienele s-au aruncat în siajul Pisicului care se crede leu, doar-doar or ob
ţine  şi ele vreo ciozvârtă, dacă Pisicul ajunge regele junglei numite România.
Dan Diaconescu a lins cu nesa
ţ flegmele groase pe care până mai ieri le trimitea în obrazul „groparului economiei româneşti”, al „ciocoiului suprem” Victor Ponta.

Vadim Tudor
şi-a pus deoparte placa de pitbull cu care muşca, mai alaltăieri, din „mister Pârţ şi curva popii”, adică posibilul viitor cuplu prezidenţial Viorel&Daciana, şi-a scos de la naftalină limba aia groasă şi băloasă, cu care-l igieniza la cur pe Ceauşescu şi o foloseşte acum vârtos şi pe bucile tot mai dolofane ale adevăratului urmaş al acestuia. 

Tăriceanu a uitat că a fost cândva „Moliceanu” şi „Slăbiceanu”, a uitat că, în viziunea lui Ponta, n-avea ouă.

Acum, colec
ţionarul de neveste se pupă tandru cu Victoraş şi-şi zice, probabil, că oricum n-avea nevoie de ouă, din moment ce, în relaţia asta, el o să fie ăla pus capră.
De Mele
şcanu nu mai vorbesc, omuleţul joacă de 20 de ani cartea independenţei, dar în adâncul sufletului lui, tot un agent acoperit al „cârpei kaghebiste” Iliescu a rămas.
Acum doar s-a descoperit pu
ţin. La fel, nici n-are rost să mai vorbim de opţiunea UDMR pentru Ponta: de când e în politica românească, UDMR a fost curva de serviciu, care s-a aruncat în patul ăluia de i-a pus mai mult verde pe noptieră.

Dar electoratul tuturor acestor hiene? Îl va urma
şi el pe Ponta? Amărăştenii ăia cărora şobolanul cenuşiu din Caracal le-a împuiat capul cu lupta contra ciocoilor pesedişti, vor vota cu sârg acum ciocoii, pentru că aşa le-a zis domnu’ Dan?
Legiunile de gospodine care citeau România Mare ca pe sfânta evanghelie vor merge s
ă-i dea votul lor „cimpanzeului fără puţă” făcut praf de Vadim nu mai târziu de acum câteva săptămâni?
Maghiarii care au votat UDMR
şi pe care Ponta „adevăratul român, patriot şi naţionalist”, nu dă doi bani, vor urma sfatul lui Hunor?

Dac
ă toţi aceşti oameni, care, în prostia sau naivitatea lor au crezut în nişte fripturişti ar avea măcar un dram de conştiinţă, măcar un dram de mândrie, la gândul că votul lor a fost batjocorit, în turul II s-ar răzbuna pe propriii idoli: pe Vadim, care le-a promis să-i mitralieze pe corupţi pe stadion şi acum îi înalţă ode lui Hrebenciuc, pe DD, care se jura că va umple puşcăriile cu ciocoi şi-acum umblă să-şi umple burta cu firimiturile de la masa lor, pe Tăriceanu, marele liberal, care s-a vândut la kil urmaşilor PCR.

Dac
ă milioanele de români care nu s-au dus la vot în primul tur ar găsi, în străfundul sufletului lor dezamăgit, un dram de conştiinţă şi s-ar duce în al doilea, toată această coaliţie a ororilor ce se pregăteşte să sfâşie ce-a mai rămas din ţară s-ar prăbuşi ca un castel de nisip.

Dac
ă cei care au votat în primul tur altceva decât Ponta şi haita de hiene deghizate în iepurii lui Ponta nu s-ar descuraja, ci ar merge până-n pânzele albe la vot, nu din dragoste de Iohannis, ci din spaimă de Putin, atunci „Mister Pârţ”, „Ciocoiul Suprem”, „eunucul”, „sifiliticul cu sechele care are în cap doar muci”, „dobitocul”, „avortonul” Victor Viorel Ponta n-ar avea nicio şansă.

Capul sus deci, aus din cas
ă duminica viitoare şi schneller la vot, că altfel kaput scrie pe noi!(Primit pe net)

C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu