..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 iulie 2014

Cine este familia Bush


In articolul de mai jos sunt concentrate informatii despre originea si actiunile importante ale familiei Bush. Este raul intrupat in fiinte umane. Cititi si minunati-va ….

 A început cu linia de sange a printesei Harriet Fay, descendenta a lui Morgan Le Fay și mama lui Samuel Prescott Bush, fiul ei. Samuel Prescott Bush s-a alaturat societatii secrete Skull and Bones și familia sa a furat craniul de lider Geronimo, pentru a-l utiliza într-un ritual satanic. Samuel Prescott Bush s-a implicat în politică prin Skull and Bones și a avut un fiu pe nume Prescott Sheldon Bush( bunicul lui G.W.Bush, presedintele SUA dinaintea lui Obama,n.a.).

Prescott Bush
Prescott Sheldon Bush a fost un satanist și s-a făcut prieten cu alti sataniști. El a fost un ocultist întunecat și în anii 1920 a început o prietenie cu un ocultist german aspirant pe nume Adolf Hitler. Prescott Sheldon Bush va deveni mai târziu un senator al Statelor Unite iar Adolf Hitler avea să devină mai târziu dictator in Germania. Prescott a finanțat holocaustul lui Hitler prin corporația lui Fitz Thyssen. El a eclozat, de asemenea, un complot cu generalul SS Gustav Schwarzenegger pentru a răsturna FDR și să se stabilească el însuși dictator fascist in America în 1941. Complotul va fi împiedicat de catre generalul Smedley Butler. Franklin D. Roosevelt il va ierta mai târziu pe Prescott Bush, dar il exileaza pe generalul Schwarzenegger în Germania. Cu toate acestea, Gustav Schwarzenegger are un fiu, Arnold Schwarzenegger, care mai târziu este invitat în America să devină un membru Hollywood și guvernator de California.
Acesta a fost planul elitei pentru facțiunea americana Illuminati, condusa de către Roosevelt, pentru a fi infiltrat de o formă și mai corupta Illuminati, "Noua Ordine Mondiala", spre deosebire de "Vechea Ordine Mondiala" Illuminatis . Aceasta "noua ordine mondiala illuminatis" au fost naziști. Deci, naziștii au început planul lor de infiltrare in America (a se vedea articolul de pe blog – Operatiunea Paperclip – defapt factiunea Bush, condusa de G.Herbert Bush-tatal fostului presedinte, este cunoscuta ca factiunea nazista a Illuminati, cea care planuieste mereu noi razboaie pe planeta, n.a.).

Hitler a avut un nazist pe nume George Scherff. George Scherff a avut un fiu - George Scherff al II-lea, care a fost trimis în America în 1944 și adoptat de senatorul pro-nazist Prescott Bush. Acestuia i-a fost dată o identitate falsă si anume : "George HW Bush". În 1945, el a avut o întrevedere cu Fuhrerul său, Adolf Hitler. 

Aleister Crowley
Adolf Hitler i-a dezvăluit că el a era fiul secret al lui Aleister Crowley(cel mai renumit ocultist satanist din istorie, info aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley ), și că Hitler a avut o soră care a fost, de asemenea, fiica lui Aleister Crowley.
Această soră a fost numita Barbara Pierce. În 1945, George Scherff al II-lea a început o relație cu Barbara Pierce, sora Fuhrerului. Barbara Pierce a devenit apoi Barbara Scherff.
Public au fost "George HW Bush si Barbara Bush". Ei au avut un fiu pe nume George Scherff al III-lea in 1946, nume fals "George W Bush".

În 1947, George HW Bush a creat în secret CIA cu ajutorul fostului comandant al serviciilor secrete naziste, generalul Reinhard Gehlen și apoi a adus toti naziștii de top în America și le-a dat poziții în NASA, Monsanto, industria farmaceutică și psihiatrică. George HW Bush a început să se implice mai mult in CIA din anii 1960.

George Bush
În 1963, Illuminatii au ordonat ca președintele John F Kennedy să fie asasinat. Ordinul a fost dus la șeful Illuminati american, cadavrul reposedat al lui Aleister Crowley. Crowley, cu sprijinul Vaticanului și Mafiei, a orchestrat o conspirație pentru a-l asasina pe John F Kennedy. Detaliile finale au fost apoi date lui Lyndon B. Johnson (care atuci era vicepresedinte si a urmat la Casa Alba, dupa asasinarea lui Kennedy,n.a.). Lyndon B Johnson a realizat apoi o conspirație pentru a trimite CIA, Mafia și un grup de socialiști să-l asasineze pe Kennedy. Totul a fost supravegheat de către George HW Bush, el a fost supraveghetor final, și George W. Bush a fost cel care a apăsat pe trăgaci pentru a-l ucide pe președintele John F Kennedy. Lee Oswald a fost un fraier acuzat si apoi asasinat in timpul unui interviu televizat cu catuse la maini.

Când Carter era președinte, a început o conspirație cu HW Bush pentru a controla Fratia Musulmana si a transforma Iranul într-o dictatură, in scopul de a avea o scuză pentru războiul din Orientul Mijlociu. De asemenea, la acel moment, G.W. Bush a creat o corporație in domeniul petrolului împreună cu un membru descendent al familiei regale saudite, familia bin Laden, magnatul petrolului. Membru in aceasta corporatie a fost numit Salem bin Laden. Salem bin Laden a murit în mod misterios într-un accident de avion, și toți banii s-au dus la GW Bush. Apoi a devenit corporația de petrol a lui Bush.
HW Bush însuși a fost făcut vicepresedinte în 1981. Acesta si-a dat seama că Reagan nu a fost atât de neoconservator. HW Bush a pus pe prietenul sau, John Hinckley, sa-l impuste pe Reagan (se stie ca Reagan a fost ranit intr-un atentat, n.a.). Reagan apoi a fost de acord să devină o marionetă neoconservatoare pentru Bush.

GW Bush
Deci, el a fost făcut să „iubească….omenirea” ( ?!! ). Ca vice-presedinte, George HW Bush a făcut un plan pentru a crea o dictatură în America. Acesta avea nevoie de un dușman  împotriva caruia oamenii sa se revolte si astfel dictatura să pară ca îi salvează. Așa că au decis să creeze un dușman, pe care il fac să apară mai întâi ca un erou. Ca urmare, în 1980, HW Bush s-a întâlnit cu fratele partenerului fiului său din corporatia petroliera, Osama bin Laden, si a inceput sa faca din el un "luptator antisovietic", antrenându-l ca agent CIA, antisovietic. Osama a devenit ulterior marionetă pentru CIA și pentru Bush. După expirarea mandatului prezidențial, în care a introdus conceptul de Nouă Ordine Mondială, HW Bush a vândut președinția lui Clinton, guvernator de Texas, si apoi, fiului său George W. Bush. GW Bush a preluat controlul în 2001( cu doua mandate,n.a.) și a continuat agenda lui Clinton, de a începe să-l înfățișeze, prin interemediul CIA, pe Osama bin Laden, ca inamic, ceea ce-i permitea guvernului să instaureze dictatura.
Bush a orchestrat atacul din 11 septembrie 2001 și l-a utilizat pe bin Laden ca fraier, profitând de situația creată pentru a forma un guvern extrem de puternic, autor moral al uciderii a milioane de oameni în diverse conflicte pe tot globul.
Bush este, de asemenea, responsabil pentru moartea lui Nikola Tesla din ianuarie 1943. 
Succint, familia Bush a fost amestecată în : 
- asasinarea lui JFK,  
- Holocaustul,
- uciderea lui Nikola Tesla, 
- 9/11,
- Iran Contra, Project Paperclip, 
- tehnicile de corupției psihice, 
- Monsanto,
- agenda Extraterestra, 
- traficul ilegal de droguri,
- împușcarea lui Reagan, 
- punerea sub acuzare a lui Nixon , 
- crearea Iranului islamic, 
- războiul din Irak, 
- războiul din Afganistan, 
- instabilitatea și haosul din Orientul Mijlociu, 
- confiscarea libertăților americane,
- defăimarea mormântul lui Geronimo, 
- creșterea Noii Ordini Mondiale. 
Sursa: http://www.godlikeproductions.com 
Drum drept spre Lumina !
Marius Sumedrea pe 19 iulie 2014.
Preluare de pe: http: //burebista2012.blogspot.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu