..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 iunie 2014

S-a întâlnit Președintele Dwight Eisenhower cu extratereștrii?


 (mai 2014; by Billy Booth)
Traducere Const. Mihăilescu

Billy
Zvonurile Au existat zvonuri si teorii ale conspiratiei de ani de zile cum că președintele Dwight Eisenhower s-a întâlnit cu vizitatori extratereștri, în 1954, într-o excursie organizată în mare grabă.
Așa cum spune povestea, el a fost de urgență nevoit să-și modifice întregul program de lucru, pentru a se deplasa la locul unde se prăbușise o navă spațială extraterestră și unde existau supraviețuitori. Locația presupusei întâlniri cu alienii supraviețuitori a fost Baza Americană Edwards a Forțelor Aeriene (Edwards Air Force Base).
Ceea ce se cunoaște cu certitudine este că în intervalul 17-24 februarie 1954, președintele a fost oaspetele Palm Springs, California. În seara zilei de sâmbătă, 20 febr. 1954, pur și simplu nu s-a știut unde se afla președintele. După ce presa a aflat că Ike nu a fost prezent la o întâlnire programată, s-au cerut explicații. Au apărut tot felul de informații. În unele se vorbea despre îmbolnăvirea gravă și subită a președintelui în timp ce, în  altele, se specula chiar despre moartea lui.
Aceste zvonuri au început să se răspândească rapid datorită lisei unui comunicat oficial.

Conferința de presa.  Pentru a contracara aceste zvonuri alarmiste, Secretarul de presă James Haggerty a organizat o conferință de presă, în care s-a comunicat că, în timp ce servea cina (unde se consuma carne de pui), lui Eisenhower i s-a rupt un dinte care a impus o reparație stomatologică de specialitate efectuată de un dentist local. Explicația a părut, inițial, rezonabilă dar, mai târziu, într-un interviu din 1979, s-a aflat de la soția dentistului în cauză că nu avusese loc nici-o vizită a înaltului oaspete la acel cabinet. 
Ca urmare s-a reluat acel caz de către presă, pe marginea lui făcându-se tot felul de speculații. Dar lucrurile nu se „coseau” cel puțin pentru faptul că o vizită la un cabinet stomatologic particular și destul de anonim, este greu de presupus că ar fi rămas necunoscută, fie chiar și din punctual de vedere al dentistului, care n-ar fi scăpat ocazia de a-și face reclamă. Măcar pe soția lui ar fi chemat-o ca să se laude: "Hei, nu vei ghici pe cine am avut pe acest scaun?" Pe de altă parte, în arhiva lui Eisenhower, care păstrează toate documentele referitoare și la sănătatea sa, nu se află nicio notificare asupra acelei intervenții stomatologice, care s-ar fi consumat în februarie 1954. De asemenea, se obișnuiește ca, după o deplasare a peședintelui, toți cei care au prestat servicii de orice fel înaltului oaspete, să trimită cărți de mulțumire Administrației Prezidențiale. Sunt documente și despre vizita la Palm Springs (florării, terenuri de golf, prezența la slujba de duminică, la care a participat președintele etc), dar despre „cazul stomatologic ” nu se face nicio mențiune.
În ultimul timp, pe site-ul blog-ul lui Larry W. Bryant, au fost publicate fotografii de la CIA , referitoare la vizita de atunci a lui Eisenhower, în care apare o navă spațială extraterestră și ocupanții ei decedați. Bryant este un cronicar bine cunoscut și cu notorietate în ceea ce privește problematica OZN, și un obișnuit al revistei UFO Magazine. 

Postul de radio „Coast to Coast AM Radio”
Pe data de 3 feb. 2009, George Noory de la acest post de radio a transmis declarația  unui cetățean, pe nume "Bob”, care susține că, printre noile sale achiziții de filme istorice, are și un film alb-negru, pe 16 mm care îi arată pe Eisenhower împreună cu inventatorul excentric și miliardarul Howard Hughes în timp ce inspectau o zonă în care se văd împrăștiate resturile unei nave spațiale prăbușită. Desigur, este mărturia unui singur om care fusese contactat de realizatorul emisiunii prin radio. „Bob” a declarat că a fost militar de carieră, munca sa fiind de operator care monitoriza camerele video și stațiile radio de pe sateliți. Întrebat cum a pus mâna pe film, el a declarat că l-a „moștenit”. 

A mai făcut menținea că ceea ce a putut vedea pe film l-a speriat de moarte și că, dacă s-ar publica, ar produce un adevărat șoc în lume.  
În măsura în care vom primi informații suplimentare, le vom da publicității.
SURSE: ufos.about.com


http://www.ascensionearth2012.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu