..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 mai 2014

EVITAREA FRICII


Mesaj de la entitatea Veronica

(6 May 2014 : channeler April Crawford)

În timp ce se confruntă cu realitatea, FRICA joacă un rol imens în procesul evolutiv
April Crawford
  Dacă cineva se uită cu atenție la care-i înconjoară, își va da seama că teama se ascunde în fiecare colț.
Există unii care folosesc FRICA în avantajul lor, în timp ce alții tremură în prezența celei mai neînsemnate surse de frică.
Frica este o forță negativă, în principiu, dar caracterele tari o pot folosi în avantajul lor. FRICA poate fi pusă la treabă ca să ajute la scoaterea „căruței din șanț”. Și Frica poate folosi procesului de evoluție, dacă cel cu care se confruntă știe să o manevreze și să o domine. Pentru cei slabi, FRICA poate fi un dezastru, pentru cei tari, FRICA poate fi o armă.
Cel mai important lucru este să știi că FRICA poate fi controlată și folosită, cu condiția ca tu să nu te lași dominat de ea. Numai imbecilii nu știu ce este FRICA. Cei curajoși o depistează, o înțeleg și o folosesc ca pe o armă. Nu fugiți din cauza Fricii, mergeți în întâmpinarea ei și evitați-i capcanele. Dacă fugi din calea FRICII, vei fi prins, vei fi capturat de ea. Confruntă-te cu ea și atunci FRICA îți va recunoaște tăria și valoarea, și te va lăsa să o controlezi.

În majoritatea cazurilor, la o examinare mai atentă a FRICII, veți constata că voi i-ați dat voie să crească prin nesiguranța și nehotărârea voastră de a vă confrunta cu realitatea.
Decideți să diminuați imaginile pe care le creează mintea voastră atunci când apar situații necunoscute care tind să nască frică. Dacă te ascunzi, nu știi pe unde dă târcoale FRICA, nu știi dacă te pândește sau a plecat. Rămâi atent și în lumină. Rămâi concentrat. 
Reprimă-ți emoția negativă care tinde să se transforme în panică. Îmbrățișează dorința de a depăși momentul de teamă. Frica are doar atâta putere cât îi dai.
Cele mai multe experiențe înfricoșătoare sunt doar creații ale propriei voastre minți, ale propriilor voastre gânduri. (Nota C.M.: frica este o creație a minții deoarece mintea moare odată cu corpul și eul uman; dar esența ființei este nemuritoare)  
Opriți bulgărașul de energie a fricii să se rostogolească, pentru a nu provoca avalanșa.
Orice situație cu care vă confruntați poate fi depășită, căci nu există în univers o problemă care să nu aibă soluție.
Fiți neînfricați căci moartea nu vă poate atinge esența. Toată creația este opera Creatorului care a făcut totul nemuritor.
Decideți că FRICA nu este o caracteristică a voastră și nici o componentă a vieții voastre.
Voința poate schimba totul.
VERONICA
 
 SURSA: www.innerwhispers.org

 http://lightworkers.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu