..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 aprilie 2014

SaLuSa, 4 april. 2014



Channeled by Mike Quinsey
Traducere Const.Mihăilescu.

Împreună cu Michael. 
Mă bucur că avem încă o dată posibilitatea de a trimite mesajele noastre prin tine. Chiar și în adversitate există lecții care trebuie învățate, și ele sunt un adevarat test al capacității voastre de a rămâne concentrați, indiferent cu ce v-ați confrunta. 

Problemele semnalate de Michael, și care păreau să dureze o eternitate, au fost în ultimul timp depășite și vă puteți aștepta la o perioadă de interesante evoluții.
În realitate, întârzierea nu va avea nicio consecință reală. De obicei, uneori durează mai mult timp, în care nu există o conștiință clară, din necesitatea de protecție a acelor suflete care nu ar putea rezista șocului unor evenimente.  
Lumina este în continuă expansiune și trezirea atât de multor suflete este extrem de utilă pentru ferma stabilitate de pe Pământ . Acum, procesul de iluminare se desfășoară într-un ritm rapid, iar întunecații nu-l mai pot întârzia, orice ar încerca. Pentru mulți dintre voi a fost o călătorie lungă și chinuitoare, dar toată energia și tot efortul depuse se vor dovedi binemeritate. Hotărârea voastră, determinarea pe care ați dovedit-o, au făcut posibilă înscrierea voastră pe ultimul tur de pistă pe calea Asceniunii.

Modificările vor apărea rapid și ele vor fi responsabile de ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în starea și manifestările climatice care v-au afectat în ultima perioadă. Schimbări majore vor mai avea încă loc, până când se va stabiliza pe planetă o climă mai temperată. În același timp, planeta va continua să fie curățată de toxinele prezente pe mare și pe uscat. De altfel, cu ajutorul tehnologiilor noastre, de care dispunem și pe care le aplicăm de ceva timp și pe Pământ, sarcina depoluării nu ne pune probleme insurmontabile, chiar dacă dispunem de un timp foarte limitat. Pământul va fi readus la starea de gradul de curățenie necesară, pentru ca viața să-și poată urma cursul normal, fără a fi amenințată de această poluare. 
Se va stabili un curs al coexistenței pașnice, lipsit de pericole de orice fel.
Toate aceste modificări au fost prevăzute de foarte mult timp în programul de salvare și propășire a planetei. Mama Pământ își va continua existența în deplină siguranță , oferind locuitorilor săi o existență fericită și îmbelșugată.

Fără a cunoaște și înțelege fondul multelor evenimente care au avut și vor mai avea loc, evenimente care au afectat viața de zi cu zi viețuitoarelor planetei (oameni, animale și plante), un observator neavizat și superficial, ar fi putut crede că lucrurile au scăpat complet de  sub control și că, în fapt, puține șanse mai are planeta pentru a se redresa. 
 Cu toate acestea, creșterea masivă și constantă a energiilor benefice ale luminii au scos sistemul vostru planetar din situația disperată în care se afla și, pas cu pas, s-au pus bazele unei redresări durabile.

Au existat și vor mai exista perioade de confuzie, de descurajare poate, însă schimbările benefice vor continua. Aveți dreptul să acordați mult mai mult credit reușitei voastre și sistemului planetar căruia-i aparțineți. 
Mulți dintre voi v-ați angajat în această vastă operă de refacere și față de aceștia, noi avem întreaga noastră considerație. Suntem mândri de eforturile de care v-ați arătat capabili. Astăzi, nu mai există nimeni dintre ființele cu deplin discernământ și complet trezite, care să mai poată pune la îndoială reușita voastră deplină. Poziția și starea voastră existențială din ce în ce mai bune, vor deveni certitudini pentru fiecare dintre voi. 

Noi suntem în prezent foarte aproape de Pământ, mai aproape decât oricând altă dată, și vă garantăm că prin permanenta noastră monitorizare a tuturor evenimentelor și intențiilor care au loc la voi, asigurăm continuitatea desfășurării neabătute a prevederilor Programului Divin. Nicio interferență nedorită nu va putea avea loc pe plnanetă, și prin aceasta, vom asigura Lucrătorilor în Lumină posibilitatea de a-și urma programele privind însănătoșirea planetei și trezirea celor care încă nu au făcut-o.
Eforturile și dăruirea voastră dau roade dintre cele mai minunate. Într-adevăr, Mama Pământ încă mai are nevoie de sprijinul vostru, pentru ca procesele de purificare care mai sunt necesare să nu fie prea drastice. Cu cât sprijinul vostru este mai substanțial, cu atât duritatea evenimentelor de purificare va fi mai diminuată, mai suportabilă. Toate schimbările au menirea de a accelera evoluția voastră și a întregului sistem, pentru a face cât mai curând trecerea la dimensiunile superioare.

Treptat, vibrațiile vor deveni încă și mai înalte, depășindu-se pragul incertitudinilor și al posibilelor reveniri la stările deja depășite. Experiența voastră devine una încântătoare, plină de pace și armonie.

În cele din urmă, veți deveni Ființe Cosmice capabile să călătorească oriunde în Univers, utilizând sau nu vehicule adecvate. Însuși corpul vostru va deveni un vehicul capabil să se deplaseze în diverse puncte ale acestui univers. Gândiți-vă la minunăția acelor clipe și situații din viitorul destul de apropiat. Noi știm că unii dintre voi sunt îngrijorați că vor pierde contactul cu prietenii și familia, dar îi asigurăm că pentru sufletele voastre evoluate, orice revedere va fi posibilă, în deplină siguranță și cu maximă promptitudine.

În prezent, se lucrează din greu pentru a diminua tensiunile de pe Pământ, cauzate de evenimentele din Ucraina.

Ca urmare, vă asigurăm ca pacea și liniștea lumii voastre nu vor fi puse în pericol. De mult a încetat posibilitatea declanșării unor războaie majore pe planetă. Timpul războaielor mondiale a trecut, și la aceasta contribuie, în primul rând, dispersarea energiilor negative și grija noastră de a nu le lăsa să se coaguleze.

Arsenalul militar va fi dezafectat și materiile rezultate vor servi producerii unor echipamente și utilaje tehnice care să ajute progresului în multe domenii pașnice. Cunoaștem și-i monitorizăm pe cei care doresc să-și amplifice puterea militară. Eforturile lor vor fi zadarnice și vor face doar ca, încet, încet, popoarele acestor state să se trezească și să nu mai accepte ca roadele muncii lor să fie utilizate în scopuri militare. De altfel, imposibilitatea declanșării unor războaie de masă a fost consfințită prin Decretul Creatorului, ratificat cu mai mulți ani în urmă. Pacea se va instaura în lumea voastră chiar mai repede decât ați bănui.

Noi am avut mai multe întâlniri secrete cu oficiali pământeni, și ele vor continua până când toți vor înțelege că Pământul este „condamnat” să trăiască în pace și în armonie. Cei care încă nu acceptă această idee, căci ei au fost obișnuiți să „pescuiască în ape tulburi”, nu vor avea alternativă, și dacă vor dori să mai trăiască pe planetă, vor accepta noua pradigmă. Totuși, aceia care, sub nicio formă nu vor dori să renunțe la spiritul războinic, vor fi expulzați într-o lume pe măsura obsesiilor lor, undeva în acest Cosmos. Nimeni nu face presiuni asupra celor care sunt calați pe frecvențe joase, dar existența lor în câmpurile de vibrații înalte va fi imposibilă, așa că repede se vor convinge că fie pleacă, fie acceptă frecvențele Luminii. 
  Sunt SaLuSa de pe Sirius, și vă informăm că în următoarea perioada se vor forma unele noduri haotice pe care vă invităm să le acceptați și să înțelegeți că ele sunt modalități care vă vor conduce la stări din ce în ce mai benefice. Lumina este acum energia dominantă pe planeta voastră și ea se află în continuă expansiune. Nu va exista domeniu sau colțișor în care Lumină să nu pătrundă. Puterile cerești au stabilit că viitorul planetei Pământ va fi unul al iubirii, armoniei și îndestulării.

SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu