..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 aprilie 2014

O lumină misterioasă ridică un camion de transport pe o autostradă din Germania

2013-03-18 00:00:00  

Ce concluzie putem trage urmărind acest clip video? El reprezintă, se spune, înregistrarea realizată cu ajutorul camerelor de observare a traficului, ce sunt montate de-a lungul autostrăzii A81 de la Stuttgart (Germania). Imensul trailer a fost ridicat ca o pană de o ciudată lumina care a coborât brusc din cer şi l-a pus apoi de-a curmezişul autostrăzii, fără să-i provoace vreo stricăciune. De notat, de asemenea, că momentul acţiunii a fost de aşa natură „ales”, încât în urma lui nu s-a produs niciun accident.
Forţele de ordine care au sosit curând la faţa locului au blocat aproape imediat accesul la orice informaţie viabilă. Camionul nu transporta arme sau încărcătură nucleară, dar se pare că în interiorul lui a fost găsit un recipient cu o substanţă misterioasă, care de altfel a şi dispărut de la faţa locului la câteva minute după aceea.


ACCESAȚI:

http://www.edituradaksha.ro/articles/view/o-lumina-misterioasa-ridica-un-camion-de-transport-pe-o-autostrada-din-germania-a79

2 comentarii:

  1. Din pacate filmuletul nu se poate vedea, nu poate fi accesat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil nu accesați corect. Eu chiar acum am testat, pentru a mă convinge. Plasați săgeata pe adresă și, cu click, stânga colorați , de la stânga la dreapta, întreaga adresă, după care, dați click dreapta și apăsați pentru copy. Plasați apoi săgeata pe banda care indică accesările (partea de sus a ecranului monitorului) și dați click dreapta, apăsând pe paste. Înainte de a face această manevră, asigurați-vă că aveți pe indicator semnul T (barat și la baza acestei litere). Când v-a apărut pagina căutată, apăsați comanda pe triunghi, pentru a vă apărea două linii paralele în josul ecranului (inițial negru) și așteptați. Mă scuzați pentru aceste indicații, dacă ele nu erau necesare. C.M.

      Ștergere