..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 aprilie 2014

Despre conferința susținută de ALKESH și SYRIAT la Gyor (Ungaria) – 5 april. 2014


Aceasta a fost prima conferință internațională susținută de ALKESH și SYRIAT, la invitația organizatorilor din Ungaria. Ea a avut loc în orasul Gyor și, contrar așteptărilor,  durat de două ori mai mult (4h 30’) decât fusese programat inițial.
Conferinta a fost „monitorizată” de siriusieni, care au transmis celor doi reprezentanți (SYRIAT și ALKESH) – cu două zile și, respectiv, cu o zi înainte de începerea conferinței – cum anume să se desfășoare discuțiile, ce elemente să fie dezvăluite și ce acțiuni să fie inițiate în cadrul ei. Aceasta demonstrează o data în plus atenția minuțioasă cu care siriusienii de pe nava-mamă Anais tratează problema legăturii cu pământenii și a transformării spirituale ce are deja loc pe Pământ.

S-a remarcat încă de la început necesitatea unei informari a auditoriului despre unele aspecte particulare: civilizația siriusiană, filmele realizate de Esoteric Golden Spirit, elemente de structură a Universului. De aceea, prima jumătate a conferinței a constat în prezentarea acestor aspecte (semnificația dimensiunilor existențiale 3D, 4D, 5D etc și corelarea lor cu tradiția esoterică orientală; modalități de contact cu civilizațiile extraterestre benefice; mesajul spiritual al ființelor siriusiene de pe nava-mamă Anais și ajutorul spiritual pe care ele ni-l pot oferi, cu condiția ca oamenii să vrea aceasta și să solicite ajutorul).
Atenția auditoriului a fost mai ales focalizată atunci cand s-au prezentat elemente specifice despre comandanta navei-mamă Anais, care este siriusiana Amun.
Întrebările ce au fost adresate din sală au devenit mai complexe, arătând interesul viu și implicarea celor prezenți. S-a solicitat astfel deschiderea unui set de conferințe-curs în orasul Gyor, în care să se prezinte modalități practice de luare de contact cu ființele extraterestre benefice, precum și alte cunoștințe esențiale în domeniul OZN, despre viața extraterestră, despre tehnologii extraterestre. Întrucât în sală erau și persoane venite din Serbia pentru a asista la această conferință, s-au creat astfel premizele unei viitoare conferințe la Belgrad.

La finalul conferinței ALKESH și SYRIAT au selectat un număr restrâns de persoane, care au manifestat un interes deosebit și aspirație față de elementele prezentate. Ideea selecției a fost sugerată celor doi de către siriusieni, înainte cu câteva zile de începerea conferinței.
SYRIAT și ALKESH au vorbit mai apoi cu persoanele respective, intrând în anumite amănunte care nu au putut fi prezentate în mod public. Au fost puse în acest fel bazele unei colaborări solide, ce se va dezvolta în viitor și se va extinde mai apoi radial pe întregul continent și în întreaga lume.
Î
n mod cert există o deschidere la acest nivel și, de asemenea, există o necesitate de a prezenta și alte aspecte despre extratereștri, mai ales de a susține căutarea sinceră a celor care simt prezența ființelor extraterestre benefice.

SURSA: http://www.galactis.net/

Un comentariu:

  1. Nu stiu ce sa mai cred...m-am uitat la documentarele voastre, cred k la toate.ieri m-a durut masesaua toata noaptea...pe la 5 dimineata aproape am pierdut contactul cu realitatea asta,sau chiar l-am pierdut...cum stateam pe marginea patului,am vazut intr-o strafulgerare trei rotunduri amorfe de energie neagra care se alimentau la propriu din coloana mea vertebrale.apoi am strigat numele lui Amun si a venit Ea,o lumina imensa dar cu forma pe care a-ti aratat-o voi in documentare si a alungat formele inchise la culoare care se afla la propriu pe mine...un vis atat de real n-am mai avut niciodata,a se retine ca nu dormea...wtf?

    RăspundețiȘtergere