..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 martie 2014

Un nou documentar care prezinta elemente inedite despre intalnirile de gradul III ale lui Billy Meier

Documentarul de mai jos este un pas înainte pe calea proiectului Disclosure (Dezvăluirea) la nivel mondial, despre contactele pământenilor cu reprezentanţii unor civilizaţii extraterestre.

Elveţianul Billy Meier este probabil cel mai cunoscut „contactat” în domeniul OZN; fotografiile, filmele şi relatările sale despre pleiadianca Semjase, cu care s-a întâlnit de mai multe ori în anii ’70 sunt şi în prezent inatacabile. Tocmai de aceea, oamenii de ştiinţă contemporani caută să le ignore sau să le includă în celebra, dar ridicola sintagmă a aşa-ziselor „materiale controversate”. Adevărul este că fotografiile furnizate de Billy Meier sunt de departe cele mai clare şi mai uluitoare dovezi ale existenţei OZN-urilor şi vieţii extraterestre, care au fost prezentate până acum. Unele dintre navele spaţiale pleiadiene, cum ar fi cea din fotografia de mai sus, se aseamănă cu un tort aniversar! Altele se apropie mai mult de ideea obișnuită pe care oamenii o au despre aşa-numitele „farfurii zburătoare”.

Nimeni nu a putut demonstra falsul acestor materiale documentare, deşi s-a încercat aceasta în repetate rânduri. De multe ori s-au „plantat” în mod intenţionat „dovezi” false de către oamenii de ştiinţă speriaţi şi de către mass-media obedientă, în vederea manipulării opiniei publice. Cu toate acestea, ceea ce a oferit Billy Meier întregii lumi şi comunităţii ştiinţifice reprezintă dovezi irefutabile ale contactului cu civilizaţia extraterestră din sistemul Pleiade.

Accesați:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQO3yUA5S3Y

În clipul de mai jos se poate urmări şi părerea unui om de ştiinţă sceptic... 
Accesați:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pXyHhUSeJeU 

…iar aici unul dintre documentarele mai vechi despre Billy Meier:
 
Accesați:

http://www.youtube.com/watch?v=CCds1GMHcHs&feature=player_embedded 


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/articles/view/un-nou-documentar-care-prezinta-elemente-inedite-despre-intalnirile-de-gradul-iii-ale-lui-billy-meier-a256

(pentru conf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu