”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 ianuarie 2014

O SUGESTIE PENTRU 2014DE LA ADAMA


 (5 ian.2014; channeler: Selene Aswell )

Preaiubiților, bine ați venit acasă! Urarea mea este plină de bucuria ocazionată de trezirea foarte multora dintre voi, ceea ce echivalează cu un nivel de conștiință mai ridicat și o conștientizare din ce în ce mai profundă și mai cuprinzătoare.
Acest Nou An vă deschide noi căi, noi ferestre care vă vor ajuta să valorificați mai bine vasta voastră experiență acumulată de-a lungul vecurilor. Noua voastră stare vă va ajuta să vă previzionați mai bine viitorul și să vă folosiți mai bine INTENȚIONAREA.
Îmi permiteți să vă fac câteva sugestii?
De ce nu ați utiliza această perioadă și pentru a vă concentra asupra creșterii și aprofundării „Iubirii de sine”?  Am ales această indicație având în vedere faptul că iubirea de sine schimbă cel mai inteligent viața voastră, iar noi am putea demara mai ușor acțiunile de într-ajutorare a omenirii. Aceasta face parte din INTENȚIA NOSTRĂ DIVINĂ, în ceea ce privește viața de la suprafața planetei noastre comune, Pământ. Întrebarea pe care trebuie să v-o adresați în forul vostru interior este nu dacă doriți să vă iubiți pe voi înșivă ci CUM ar trebui s-o faceți!

Ce ar trebui făcut pentru ca sentimentul iubirii de sine să aibă impact asupra evoluției voastre și pentru elevarea conștiinței? Pare complicat dar răspunsul este foarte simplu : LUAȚI ȘI VALORIFICAȚI STAREA DE PAUZĂ! Cereți minții voastre ca, măcar din când în când, pentru câteva minute, să ia o pauză, să se deconecteze de la ceea ce vă înconjoară și să închidă poarta prin care intră gândurile.
Bineînțeles, cunosc că este mult mai ușor de zis decât de făcut. Dar este la îndemâna oricui să facă acest exercițiu de voință. Vă garantez că vă va „ieși” tot așa cum sunt sigur că nu de la prima încercare. 
Totul este să vrei și să te apuci de treabă, adică să-ți rezervi în fiecare zi o pauză (măcar o pauză), dacă se poate la aceeași oră și să te izolezi într-un spațiu unde să nu fii deranjat.
Fă câteva respirații profunde, închide ochii și nu mai da curs manifestării gândurilor de orice fel ți-ar solicita atenția.
Este bine ca pe timpul acestei meditații să-ți ții mâna (n.m. dreaptă) cu palma în dreptul inimii. Conectează-te cu ochii minții la inimă și declară-i: „Te iubesc!” apoi, fă o declarație inimii tale, sinelui tău interior, cu conținutul care-ți vine atunci în minte. Pot fi expresii simple precum: „Ești frumoasă, ești sănătoasă și eu sunt în deplin acord cu ceea ce vrei și hotărăști tu” sau „Am deplină încredere în alegerile tale!”
Încheie cu: „Te iubesc!„
Respiră adânc, ca și cum ai bea ceva care ți-a făcut mare plăcere. Apoi, a reven-o la prezent, reconectează-te cu viața ta

Minutele acestea de pauză sunt extrem de importante pentru starea ta de bine și pentru relevarea sinelui.
EU SUNT Adama și vă mulțumesc!


SURSA: http://lightworkers.org(C.M.)


Un comentariu:

 1. "Inca o diferenta este porunca a 2-a. Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”.Asa suna cum a azis Iisus.
  NEw age-ul suna asa: Iubeste-te pe tine insuti si-ti vei iubi si aproapele.
  Stii care e diferenta?
  Diferenta este ca iubindu-te pe tine insuti mai intai, tu vei ramane la constiinta de “parte” si atat!
  Iar mai apoi vei vrea sa fii ocean crezand ca esti doar parte.
  Si iubirea ta de sine, va deveni de ego -sine.
  Pe cand daca vei iubi aproapele ca pe tine insuti, atunci vei iubi colectiv, intelegeti diferenta?
  Porunca e foarte desteapta ca sa zic asa …Adica iubeste-te pe tine insuti dar din perspectiva colectivului, a aproapelului tau, a Unului ce sunteti.
  Astfel nu vei mai ravni sa fii mai mult decat ceea ce esti."

  Acest citat este de aici: http://daniilgaucan.wordpress.com/2014/01/02/a-sunat-adunarea/

  RăspundețiȘtergere