..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 ianuarie 2014

Lumina lumii.



De la Consiliul Superior din Orion


(17 ian.2014; Holly Hawkins Marwood                
Traducere Const. Mihăilescu

 
Salutări, dragii mei!
Suntem Consiliul Superior din Orion .
Cu adevărat, voi sunteți Lumina Lumii. V-am spus asta de mai multe ori în mesajele noastre anterioare, dar astăzi intenționăm să aprofundăm acest subiect, această afirmație.

Ne dăm seama că mulți dintre voi au nevoie de un sprijin de înțelegere în legătură cu această afirmație. Este ușor să constați sau să primești o apreciere ca pe un slogan afișat pe pereți. Se impune însă să înțelegeți mai profund această realitate care vă privește în mod direct. Din acest motiv, încercăm să vă oferim acum un nivel mai înalt de înțelegere, care să vă conecteze mai bine la acest adevăr.
Dragilor, baza și esența voastră este sufletul aflat în ființa care sunteți. Înainte de suflet mai aveți SPIRITUL, adică acea scânteie pe care a pus-o în voi Creatorul. Ea este cumva un reprezentant al Celui care v-a zămislit ca suflet, adică al Tot Ceea Ce Este.  Dar acea parte care vă caracterizează și care se îmbogățește cu esența experiențelor voastre este sufletul. Mai există, desigur, și partea materială a ființei voastre care vă facilitează interacțiunea cu planul în care vă aflați. Această parte materială este slujită de minte și de câmpul emoțional. Parțial, acest câmp emoțional este numit psihic.

Toate aceste părți care slujesc în mod direct corpul fizic nu sunt eterne, ele dispar odată cu moartea corpului fizic.
Mintea se exprimă prin gânduri care pun la treabă corpul material, comportamentul acestuia.
Sufletul vostru total este un cumul al sufletelor fiecărei vieți prin care treceți și este aspectul, sau acea parte a entității care acumulează toate experiențele trăite în toate viețile. Sufletul total (global) este constituit din Lumina Universului, Lumina esență, Lumina Akasha, plămădită din substanța primordială a Creației.

Ceea ce vedem noi din voi este, în principal, sufletul vostru, aflat în corpul vostru actual, cel care transcende experiența umană în acest moment și care este Lumina Universului.
La baza voastră, a fiecăruia dintre voi, ca ființă vie de pe planetă, stă aceeași energie. În toate lucrurile care nu sunt vii dar care vă aparțin există aceeași energie de bază, care vă leagă cu mii de fire nevăzute. 
Am fi încântați dacă fiecare dintre voi, zilnic, și-ar căuta liniștea prin contemplație, meditație, reflecție, petrecerea a cât mai mult timp în mijlocul naturii sau căutând liniștea singurătății, când fiecare să se îndrepte către sine însuși, încercând să-și găsească sau re-găsească centrul său de stabilitate.

Momentele acestea în care încercați să fiți cu voi înșivă, conectați la energiile mediului înconjurător și ale universului, sunt totdeauna reconfortante, revigorante, prin aducerea în ființa voastră a acestor energii.

Natura mustește de energie, totul este să știi cum să te sincronizezi cu pulsul acestor energii, ce să faci pentru a invita energiile benefice să te pătrundă și să lucreze asupra ființei tale. Lucrarea energiilor benefice ale naturii aspra ființei vă apropie de adevăr, de sublim și de divin.
Adevărului îi place să stea numai în Lumină și, dacă ființa ta este Luminată, atunci, ea va deveni locul preferat al Adevărului. Când Adevărul se statornicește într-un „vas”, nimic nu mai împiedică conștiința să apară și să crească. Când Lumina vă descoperă și vă cercetează ungherele ființei, sufletului i se luminează calea care duce la întâlnirea cu Sinele Înalt, cu dorința fierbinte a se contopi cu El. În acest fel, puteți deveni o Ființă din Lumină.
În momentele voastre de liniște, de destindere și de deconectare de la forfota permanentă a vieții, închideți ochii fizici și încercați să vizualizați cum o Lumină alb-strălucitoare și galben-aurie, coboară din înaltul cerului, se conectează cu corpul vostru, intrând prin vortexul creștetului (n.m. chakra sahasrara) pentru a vizita, în ordine, fiecare dintre celelalte vortexuri, după care iese prin tălpile picioarelor, după ce a vizitat și ultima poartă, aflată la baza coloanei vertebrale. Vizualizați cum, atunci când acest flx luminos ajunge la cea de a 4-a chakră, a inimii, el se încarcă cu energia iubirii și compasiunii. 
Conștientizați că după trecerea acestei Lumini, corpul vostru devine mai strălucitor, mai extins și mai vizibil de către un observator aflat fie el și în stele.
Simțiți pacea și bucuria de A FI și de A TRĂI acum și aici, privit și aplaudat de milioane de suflete prietene ale Galaxiei și Universului. 
Sunteți acum o ființă de Lumină în care sufletul și Spiritul Înalt s-au întâlnit și s-au contopit.
Înțelegeți că esența voastră poate circula acum oriunde în univers, pentru a-și revedea originile, pentru a se re-întâlni cu ființele dragi de care s-a despărțit cândva, atunci când a decis să vină pe Pământ pentru a avea experiențe care să-i îmbogățească cunoașterea.

După ce ați petrecut ceva timp în această feerie, conectați la voi înșivă și la Univers, prin minunatele vibrații ale Luminii Divine, reveniți, deschideți ochii și reconectați-vă la mediul înconjurător. 

Încercați să păstrați cât mai mult imaginile pe care, eventual, le-ți văzut cu ochii minții și prelungiți cât puteți mai mult starea de bine și de împăcare.

Faceți din acet tip de exerciții o obișnuință și veți constata că deveniți un om mult mai ponderat, mai înțelegător și mai fericit.

Toate aspectele vieții voastre vor deveni mai favorabile îndeplinirii aspirațiilor pe care le aveți. Vă va crește frecvența de vibrație și veți deveni o ființă mai sociabilă, iar prietenia voastră va fi mai căutată de cei cu care veți relaționa.
Voi sunteți lumina lumii. Amintiți-vă de aceasta  mereu.
Fiți  binecuvântați! 
Noi suntem Consiliului Superior din Orion.
SURSA: www.AkashaHealingStudio.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. MII DE MULȚUMIRI DRAGI MESAGERI, CELOR DE DINCOLO DE VOAL ȘI CELOR DE DINCOACE :) ȘI CALDE ÎMBRĂȚIȘĂRI

    RăspundețiȘtergere