..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 ianuarie 2014

EXERCITII EZOTERICE



De la ADAMUS (St. Germain)
(extras dintr-o predare la cursurile Cercului Crimson)

Asadar, alegeti sa fiti cu ochii inchisi sau deschisi ; nu are importanta. Vom face asta cat de simplu posibil.
Vom merge inapoi cu energia pe care am pregatit-o pentru toti – pentru toti care asculta, pentru cei care vor citi mai tarziu, pentru cei care stau aici, in prezent. Am pregatit o energie care ne va permite sa mergem in trecut, iar trecutul insusi este doar o iluzie si doar un potential. Daca doriti, pentru un moment, faceti o alegere constienta de a merge in trecut – in potentialele voastre trecute. Este vorba despre da sau nu. Nu trebuie sa spuneti asta, intr-un anumit fel.
(pauza)

Acum, imaginati-va că sunteți intovarașiți de totemul vostru, fie ca zboara, merge, se târăste sau inoata.
(pauza)
Sa mergem inapoi! Cum vom face asta? Sa ne imaginam un coridor lung, un coridor minunat, un coridor larg, foarte bine intretinut. Acesta este coridorul – calea – spre trecutul vostru.
In timp ce trecem prin acest coridor lung – care pare ca nu se mai sfarseste, asta deoarece, de fapt, el se desfasoara in cerc, in timp ce mergem de-a lungul lui acum, simtiti energia voastra, mai intai. Simtiti-va energia proprie.
Aceasta este imaginatie, dar imaginatia este la fel de reala, ca si faptul ca sunteti acum aici.

Mergem incet. Nu ne grabim.
Este un coridor minunat. Ati mai umblat pe coridoare minunate inainte, incercati sa vi le reamintiti. Nu conteaza daca este acoperit de covoare sau este pardosit cu placi de ceramica italieneasca, minunata.
(pauza)
De-a lungul coridorului exista usi. Exista usi si poate tablouri artistice, asupra carora nu ne concentram atentia. Pare ca toate usile sunt inchise, dar intuim ca fiecare usa reprezinta un potential din trecutul nostru.
(pauza)
Nu conteaza din care viata provine. Dincolo de fiecare usa, in spatele ei, exista o potentialitate existentiala neexperimentata, o potentialitate pe care nu am ales-o. Ea, insa, a ramas ca energie neexprimata.
(pauza)
In spatele usilor exista decizii care nu au fost luate niciodata, vieti care puteau sa fie dar nu s-au consumat niciodata.
Sunt roluri pe care nu le-ați jucat niciodata, directii spre care nu ați mers niciodata…
(pauza)
Toate au legatura cu voi. Toate va apartin, deoarece la nivel de suflet v-ati oferit potentiale, darul multor potentiale.
Nu a existat niciodata destin. V-ati oferit alegeri si optiuni. Desi ati exprimat doar una, celelalte inca exista. Energiile lor inca exista acolo, pentru voi.

Dar iata ca acum, in Noua Energie, aducem totul la un loc.
(pauza)
Acestea nu sunt aspecte, in sensul traditional. Acestea sunt potentiale.                                                                   

In timp ce mergeți pe acest coridor, recunoscand toate energiile, toate potentialele trecutului, daca a existat o viata in care ati fost ucis inainte de vreme – fie ca a fost in razboi, ați trecut printr-o boala, ați fost uciși de mana altui om etc. – asta a creat o trauma pe care ati adus-o cu voi, ati tras-o dupa voi in aceasta viata, traversand timpul si spatiul.

Va dati seama ca exista potentiale in spatele acelor usi, in care n-ati fost uciși niciodata?
Că există potentiale in care ati fost in pace cu voi si cu lumea?
Ca exista potentiale prin care sa aduceti iubire si bucurie in propria viata si in lume?
In spatele acestor usi există energii care n-au fost niciodata exprimate, energii care n-au fost alese niciodata, care n-au fost aduse in realitatea fizica niciodata. Dar, acestea inca exista acolo.

In timp ce mergeti pe acest coridor, cu totemul vostru alaturi, puteti permite usilor sa inceapa sa se deschida. Nu trebuie sa le deschideti voi, ele par ca se deschid singure, in timp ce treceți pe langa ele. De ce? Deoarece acum alegeti sa eliberati acea energie. Acum alegeti sa le aduceti in momentul lui ACUM, in aceasta realitate. Voi alegeti sa intelegeti, dincolo de orice, ca istoria insasi este o iluzie. Istoria voastra nu reprezinta nimic altceva, decat potențialități.
Voi nu sunteti… nu sunteti istoria voastra. Nu sunteti trecutul care credeti voi ca sunteti. Iar acesta constă principiul „Eu Sunt”.

In timp ce treceti prin coridor si cand usile se deschid, se elibereaza acele potentiale. Poate ca nu acum, ci mai tarziu, veti realiza cat de multe potentiale ati creat. Veti ajunge sa realizati ca unele lucruri care vi s-au intamplat in trecut, ceea ce ati crezut voi ca a fost real, a fost doar un aspect al realitatii. Veti ajunge sa realizati ca momentul in care traiti acum, este plin cu foarte multe potentiale.

Continuati sa mergeti pe coridor, usor, cu iubire, permitand usilor sa se deschida. Acea energie nu vă va trăda pe voi, in nici un fel. Nici macar potentialitatea de a fi trecut de partea intunecata, ceea ce poate a fost real in fiecare viata, chiar daca nu ati ales asta. Cand apare acel potential, acesta nu mai rămâne ascuns in energia intunecata. Nu mai este in acea iluzie. Asa ca, nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Energia intunecata nu va veni sa se infiltreze in viata voastra actuala. Ea este doar energie. A fost doar un potential, o posibilitate.

Voi eliberati foarte mult din ce va apartine, prin intelegerea faptului ca sunteti cu mult mai mult, decat credeti ca sunteti. Voi sunteti fiecare potential, fiecare variantă posibilă. Voi sunteti fiecare expresie, fie ca a fost exprimata sau nu, in aceasta realitate.
Dragi Shaumbra, acest lucru este eliberator. Vă eliberează.

Aducerea inapoi a energiilor potențiale
Respirati profund… si permiteti-va sa veniti inapoi, in acest Punct de Prezenta, in care ne aflam.
Va puteti duce inapoi si sa revizitati oricand doriti. Va puteti reintoarce si sa repetati asta, oricand.
Ati inceput sa va simtiti blocati in aceasta viata, dar repetand din cand in cand, va reamintiti cât sunteti de bogati. Voi sunteti atat de multipli ! Nu mai sunteti singularitati, deloc.
Eu râd atunci cand aud ca unii dintre presupusii invatatori spirituali vorbesc despre liniaritatea vietilor trecute. Nu este asa, deloc. Niciodata nu a fost asa. Niciodata.

Asadar, reveniti. Aduceti-va inapoi in acest Punct de Prezenta si nu faceti nimic cu aceste energii. Sa nu le manipulati sau sa le constrângeti. Acestea vor veni la voi. Se vor alatura voua. Se vor alatura voua si nu vor avea vreun plan, nu vor avea un punct de vedere distinctiv. Acum ele au devenit energii libere. Vor reveni la voi ca să le binecuvântați și să le eliberați; cu iubire.

Dragilor, când faceti asta, cand deschideti usile trecutului vostru, veti simti unde de șoc de la acestea. Ce trebuie să facți? Nimic, nimic, nimic! Nu le confruntati, nu fugiti de ele, doar respirati-le, acceptați-le. Acestea sunt doar energii.
 V-am prezentat o metodă de a vă imagina că faceți o incursiune în trecut, pentru a vă elibera de tot bagajul pe care l-ați acumulat în viețile anterioare. Și asta este foarte important pentru creșterea frecvenței voastre de vibrație.
Faceți acest exercițiu, această incursiune imaginară, ori de câte ori vă puteți găsi timpul necesar. Va fi ca o îmbăiere, o spălare de depunerile trecutului.
Adamus.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu