..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 ianuarie 2014

Energiile lui 2014



 
(E timpul schimbării)

De la Saint-Germain

(11 ian. 2014; channeler: Alexandra Mahlimay )
Traducere: Const. Mihăilescu

Mare parte a anului 2013 s-a axat pe găsirea echilibrului în tot ceea ce trebuia să faceți De asemenea, în 2013, v-au preocupat 
St. Germain
problemele legate de actele de nedreptate, ilegalitățile și aspectele de inegalitate, în încercarea de reconsiderare și reformare a conștiinței colective.
Având o viziune mai cuprinzătoare despre lume, a crescut dorința voastră de a aduce această viziune în realitate, motiv pentru care mulți ați depus substanțiale eforturi în acest sens.
Este adevărat însă că unii dintre cei intrați în procesul de tranziție nu au putut accepta cu ușurință modificările prin care trebuia să treacă ființa lor sau ceea ce îi înconjura. Aceasta a produs multă suferință, multă frustrare; în final, unii au cedat și au căzut în profundă deziluzie și neîncredere față de viabilitatea procesului. Ființele cu mai puțină încredere, în primul rând în ele, s-au resemnat sau au trecut în tabăra celor care au acceptat falsa credință că „ Nimic bun nu ne așteaptă, eforturile pe care le depunem sunt zadarnice. Dumnezeu nu ne mai vrea” 
Cu toate acestea, noi vă spunem că  pentru a fundamenta o viziune mai înaltă asupra realității de pe Pământ, trebuie să fiți foarte practici și să aveți deplină încredere că reală este nu numai partea materială a lumii dar și ceea ce nu se vede. Dorința voastră trebuie să se îndrepte și asupra lărgirii viziunii că este posibilă aducerea în realitatea ființelor umane a visurilor și năzuințelor lor din totdeauna.
Atunci când nu tratați viața cu pragmatism și cu încredere, ea vă va încerca mai mult și mai dur, până când vă veți trezi și veți accepta că tot ceea ce se întâmplă este consecință a gândurilor și faptelor voastre. Nimeni nu vă poate înrăutăți situația, dacă voi nu acceptați. Stările de fapt pot deveni tot mai greu de acceptat dacă atitudinea voastră, a societății în care trăiți va fi de teamă, de izolare sau de espectativă. Nu sunteți aici și acum pentru a privi cum lucrarea destinată vouă este preluată de cei care nu au niciun interes să vă vadă progresând. Întorcând spatele acestor realități, nu faceți decât să vă prelungiți nefericirea și neîmplinirile. Cu cât mai repede veți înțelege că numai de voi depinde, cu atât veți reuși să vă despărțiți de vechile energii ale dualității. 

Viziunea voastră asupra lumii.
Deci, dacă vă simțiți blocați în sentimente de mânie, amărăciune și frustrare, sau dacă vă simțiți captivi într-o lume dominată de apetitul vandalismului și distrugerii a ceea ce înseamnă mediu înconjurător, trebuie să trageți concluzia că,  probabil, ați fost atrași în acea parte a societății care are o viziune foarte îngustă asupra creației și scopului pe care l-a urmărit Creatorul atunci când și-a pus în aplicare voința. Cine dristruge și reprimă nu are idealuri înalte și nici dorință de progres.
Acceptați-vă așa cum sunteți, pentru a putea avea acces la voi înșivă, și apoi vedeți ce ar trebui să faceți pentru a îmbunătăți lucrurile. Nu deveniți frustrați pentru că aveți prea multe imperfecțiuni. Oricare ar fi nivelul vostru de cunoaștere și de conștiință, luați-l ca pe un dat de care nu trebuie să vă rușinați. Acceptați-vă așa cum sunteți și, plecând de la această realitate, propuneți-vă să evoluați.
Fiecare dintre voi a avut în 2013, lecții de învățat, situații mai mult sau mai puțin dificile de depășit.
V-ați pregătit pentru ca în 2014 să puteți continua munca de perfecționare de la un nivel superior, mai bine structurat pe nevoile voastre de evoluție. Sunteți capabili să vedeți acum mai bine nu numai defectele și slăbiciunile celor de lângă voi, ale celor care vă conduc, dar și ale voastre înșivă. Aceasta vă crește standardele, vă ridică și vă rafinează pretențiile și vă oferă o mai mică marjă de eroare în activitatea pe care o defășurați, spre binele vostru personal și al societății.

Ce va aduce 2014 ?
Anul 2014 este pe cale de a scoate la iveală credința și încrederea voastră în ceea ce sunteți voi cu adevărat. În plus, perioada care urmează vă va face mai conștienți de posibilitățile pe care le aveți, nu numai la nivel individual dar, mai ales, la nivel de colectivitate.
Odată relevată conștiința de sine, lumea voastră va renunța să-și mai subaprecieze puterea și posibilitățile. Lumina cunoașterii se va întări și întunericul, în care multe minți s-au complăcut, va dispărea. Dintr-o noapte mohorâtă și plină de umbre, starea societății umane va avansa în lumina unei zile senine și însorite.
Mulți vă veți apropia de înțelegerea faptului că adevărata fericire și prosperitate este aceea în care întreaga colectivitate se bucură de ea, nu numai anumiți indivizi sau grupuri restrânse. Va începe să apară și să se consolideze conștiința că tot ceea ce trebuie făcut va trebui să fie în folosul tuturor.

De asemenea, oamenii se vor orienta să-și găsească acele locuri de muncă unde să-și poată manifesta și materializa aptitudinile și bucuria de a fi cât mai folositori societății.
Treptat, teama de a presta activități periculoase va dispărea ca urmare a creșterii gradului de siguranță, prin tehnologii adecvate, multe inspirate de frații voștri din univers. În această privință, saltul ar fi formidabil dacă guvernanții voștri ar decide să accepte ofertele generoase ale civilizațiilor extraterestre aflate de multă vreme în proximitatea planetei, sau chiar pe planetă, într-o formă nedetectabilă de pământeni.
Vă veți folosi mai mult decât altă dată de intuiție, ca o consecință a existenței noilor frecvențe pe planetă și dispariției treptate a energiilor dimensiunii 3D. Viața pe planetă și în sistemul vostru planetar se croiește pe alte tipuri de matrice energetice, alte coduri existențiale, trimise de Divinitate.
Din ce în ce mai mulți veți începe să vă considerați fii ai universului și să îndrăzniți mai mult a vă dori să deveniți capabili a vă manifesta multidimensilonalitatea. Sentimentele de frică vor dispărea treptat făcând loc iubirii și dorinței de întrajutorare și de pace.
Cei care veți începe să vă descoperiți anumite abilități (printre care intuiția, telepatia, puterea videcătoare, ieșirea în astral cu corpul vostru nematerial etc) este bine să primiți aceste daruri cu bucurie și cu dorința de a vă folosi cât mai mult de ele. 
Va crește, de asemenea, nivelul de înțelepciune al multor ființe umane și, ca o consecință, va funcționa din ce în ce mai bine autocenzura (când este vorba de atitudini și fapte care nu slujesc societății și, evident, nici făptuitorilor).
Alexandra Mahlimay
Veți deveni mai selectivi și mai ponderați în ceea ce privește hrana și veți simți nevoia renunțării la medicina alopată, în favoarea celei alternative. Se va face remarcată, de asemenea, creșterea compasiunii în relația cu ființele umane, cu animalele și chiar față de regnul vegetal. 
Desigur, nu pretindem că acest proces se va încheia în 2014, dar aceste aspecte vor fi din ce în ce mai evidente.
Dragilor, deschideți-vă inima și sufletul la noutățile anului 2014 și vedeți în ele pașii pe care umanitatea îi înfăptuiește spre edificarea Noii Ere.
Eu Sunt (cu adevărat) Cel Ce Sunt, Saint Germain.
SURSA: http://joyandclarity.blogspot.ro

 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu