..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 16 decembrie 2013

Matei, 14 dec.



(Channeled by Suzanne Ward; traducere Constantin Mihăilescu)

Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor de pe această navă spațială. Sunt Matei.
Pe măsură ce vă apropiați de sărbătorile sfârșitului de an, însoțiți de voie bună și 

speranță, nu puteți uita definitiv de zilele de doliu sau de momentele sumbre prin care unii dintre voi ați trecut. Cu toate acestea, în această perioadă energiile bucuriei, ale speranței se manifestă din plin și noi avem marele privilegiu de a le observa. Din casele voastre, de pe străzi și din multe alte locuri, se manifestă din abundență energiile binefăcătoare ale toleranței, iertării și împăcării. Este un grandios spectacol la care noi asistăm cu o mare plăcere!
Strălucirea acestor zile pline de culoare, de sentimente de profundă recunoștință și prețuire nu a lipsit nici în zilele în care ați condus pe ultimul drum pământean pe strălucitul vostru reprezentant Nelson Mandela. L-ați sărbătorit și l-ați onorat fastuos, cu inimile deschise, cu cântece și dansuri, așa cum numai cei din Africa știu să le interpreteze. Doar ceremonia de primire în Nirvana a acestui suflet ales se poate spune că a egalat ceea ce s-a petrecut pe Pământ.                          


Prin întreaga sa viață, Mandela a fost un demn și minunat exemplu de ceea ce ar trebui să fie fiecare om de pe planeta voastră. Toată viața sa a fost dedicată reconcilierii naționale prin iertare, compasiune, într-ajutorare, umilință, onestitate și respect. El a trăit cu toată pasiunea această viață căreia i-a dăruit întreaga sa pricepere și iubire. Sufletul său a cunoscut mereu valoarea iubirii pentru cei mulți și oprimați și asta l-a ajutat să aducă o remarcabilă contribuție împăcării poporului său.
Cele mai multe popoare ale Pământului pot lua exemplu de la opera pe care a realizat-o Mandela în patria sa. Exemplul său a inspirat pe mulți oameni ai Pământului în nenumărate moduri. Un exemplu încântător, care arată mult mai mult decât se poate exprima în cuvinte, și în care se accentuiază valoarea energiei iubirii, puteți afla și din scurtul film de la adresa: 

 http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk

Suzy
Mesajul meu de astăzi pentru decembrie va fi unul scurt pentru că vreau să vă las mai mult timp pentru pregătirile voastre atât materiale cât și spirituale, ocazionate de perioada deosebită pe care o marchează sărbătorile sfârșitului de an. Oricum, ceea ce ați realizat în anul care-și scutură ultimele zile, este demn de umanitatea voastră atât de prețuită de popoarele galaxiei și universului. În anul care trece, mulți dintre voi ați evoluat repede, în deplină cunoaștere sau doar la nivel de suflet. Multe regiuni și țări ale planetei au fost curățate de negativitate și s-au eliberat de energiile întunericului. Vă așteaptă un an al profundelor transformări care vă vor apropia și mai mult de dimensiunea superioară, 5D.
Avem toată încrederea că nu vă veți opri din mersul vostru glorios și că veți ști cum să începeți grandioasa operă de edificare a Epocii de Aur pe Noul Pământ.

Veți continua să evoluați, vă veți îmbogăți experiența și veți deveni din ce în ce mai pregătiți pentru a vă recupera abilitățile de ființe multidimensionale. Prin înaltele lor vibrații, lumile universului, prietenii, frații și surorile voastre de pretutindeni vă salută și vă doresc să pășiți în 2014 mai încrezători în destinul vostru universal și mai plini de iubire pentru întreaga Creație. 
Vă dorim un an nou fericit și plin de împliniri, dragi oameni ai Pământului!

SURSA: http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu