..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Ați intrat într-un timp al progresului rapid (2)



Mesaj de la familia noastră universală


(ultima parte)


(15 nov. 2013; channeled through Wes Annac)

Serviciul este scopul nostru
Inutil să spun că lucrăm foarte activ în fiecare moment al acestui infinit și glorios ACUM pentru a ajuta planeta și umanitatea voastră la o deplină trezire, care vă va asigura fericirea și evoluția. Tot ceea ce noi și mulți dintre voi cei treziți, alegem să facem pentru ascensiunea Pământului, implică și redescoperirea fericirii infinite și a integritații lor înșiși, adică la aducerea în ființa lor totală a tuturor aspectelor răspândite prin univers. Nefericirea, depresia, anxietatea, frustrarea, și o serie de alte stări care reprezintă diferitele nuanțe ale aceluiași tip de energie, sunt exprimate în mod constant pe planeta voastră de nenumărate suflete care se simt oprimate, căci au uitat de tărâmurile unde domnește bucuria infinită, bunăstarea și armonia.

Scopul nostru este de a ajuta pe fiecare dintre voi să deblocheze conexiunile sacre și să-și amintească că durerea și anxietatea sunt aspecte din afara planului și voinței divine.
Pe măsură ce vă gândiți la viitorul vostru și la ceea ce doriți să faceți pentru ascensiunea planetei, amintiți-vă că nu sunteți singuri și că, în această vastă, minunată și îndrăzneață acțiune, sunteți susținuți și încurjați de toți componenții familiei vastre universale și de tărâmurile angelice.
Fiți convinși că în cele mai întunecate momente de disperare și de dificultate prin care mulți dintre voi trec, noi suntem aproape de voi, chiar dacă, în starea actuală, voi nu sunteți capabili să ne observați și, de obicei, nici să ne simțiți prezența.
Prin diferite ocazii și modalități, noi încercăm să vă înducem în minte și în inimă, că durerea nu trebuie să vă copleșească, că voi sunteți mult mai puternici decât ați bănuit cândva, și că toate experiențele prin care treceți sunt daruri pe care le primiți pentru a vă accelera mersul și a atinge măestria. La nivelul dimensiunii inferioare pe care încercați să o depășiți, nu numai ca plasament dar și ca vibrație, mai simțiți pusee dureroase, stări de angoasă, nefericire și regrete. Dragilor, este o stare pasageră, pe care o depășiți cu din ce în ce mai mare ușurință. Deși mulți dintre voi ați progresat rapid în ultima perioadă (ultimii câțiva ani) o bună parte dintre voi scrutați înălțimi încă și mai mari, pentru aceasta făcând, uneori, adevărate salturi de uriași. Începeți să vă obișnuiți din ce în ce mai bine cu ”aerul tare al înălțimilor”, cei care atingeți aceste cote constatând că ceea ce vi se oferă la aceste înălțimi este mult diferit de ceea ce cunoșteați în vale..


O nouă perspectivă capătă contur.
Față de tot ceea ce s-a întâmplat până acum în viața voastră, mai cu seamă în ultima perioadă, o nouă perspectivă vi se oferă. Este vorba de bonusul care vi se adaugă pentru că ați știut să vă stăpâniți și să acceptați efectele energiilor negative care v-au încercat în diferite moduri, dar care se vor transforma în plusuri de experiență și acumulări de cunoaștere, care vor face ca un important salt de conștiință să vă fie acceptat și pregătit. Aceasta va însemna o importantă accelerare a transformărilor la care voi, colectivitățile din care faceți parte și planeta însăși, veți beneficia.
Din cauza necunoașterii, există, în această perioadă a transformărilor rapide, și contestări ale realităților subtile prin care treceți, și, poate, o neîncredere că ceea ce se întâmplă cu voi, cu ființa voastră totală este bine și în conformitate cu Programul Divin (care, de altfel, corespunde cu programul cu care ați venit în această viață). Trebuie să priviți tot ceea ce vi se întâmplă ca făcând parte dintr-o strictă, riguroasă planificare..
În diverse locuri de pe planetă vor apărea din ce în ce mai multe dovezi ale istoriei voastre, ale origiunilor voastre și ale apartanenței voastre la marea familie universală. Desigur, multe dintre aceste dovezi vor mai fi dosite, vor mai fi negate sau ținute la mare secret de către cei interesați, dar ele vor fi din ce în ce mai multe astfel încât, la un moment dat, va fi un ”secret” pe care-l va cunoaște toată lumea. Multe dezvăluiri vor începe să circule pe toate canalele mass-media. Din acel moment, nimic nu va mai justifica negarea existenței civilizațiilor universului, între care multe vă survolează cerul planetei la diferite înălțimi și multe ființe extraterestre circulă printre voi. 


Din moment ce aceste civilizații au atins un înalt grad de dezvoltare tehnologică și spirituală, ele stăpânind la perfecție și de multă vreme telepatia, translocația, levitația, materializarea/dematerializarea etc., este o copilărie ca unii dintre voi să mai creadă că reprezentanți ai acestor avansate civilizații ar întâmpina vreo greutate în a se transforma în așa fel încât să semene perfect cu omul de pe stradă. 
Nu aveți însă nicio grijă, ei nu sunt aici pentru a face vreun rău sau pentru a vă cuceri. 
Ei sunt frații și surorile voastre venite de departe (în concepția voastră) pentru a vă întâlni și a vă ajuta cât se poate mai mult pentru ca voi să progresați și să vă reluați locul în rândul civilizațiilor avansate ale galaxiei și universului. 
Vă puteți imagina că dacă ei ar fi dorit vreo clipă să aducă vreo atingere independenței și libertății voastre, i-ar fi putut împiedica cineva s-o facă? 
Însă, dragilor, aceste civilizații au, așa cum spuneți voi ”frica lui Dumnezeu”, dar nu în sens de teamă ci de credință că tot ceea ce a creat și dorește Dumnezeu, este singura cale care poate ajuta la progresul și fericirea generală. 
Cum ar putea aceste civilizații să dorească a vă supune când multe din ele au ajutat, prin metode științifie și genetice necunoscute încă de voi, să se creeze o civilizație umană pe Pământ? 

În altă oridine de idei, dorim să vă atenționăm asupra formării și întăririi grupării de state denumită de voi BRICS (nota C.M.: Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud). Această alianță crește și va avea un important cuvânt de spus în lumea voastră. Ea se costituie ca o contrapondere la lumea Occidentului. Această forță care crește mereu preocupă foarte mult pe șefii statelor occidentale dezvoltate, dar aceste preocupări nu se dorește a fi scoase în evidență.

Tot astfel, liderii mondiali sunt conștienți de existența civilizațiilor extraterestre, unele dintre aceste națiuni având anumite relații de colaborare cu reprezentanții altor civilizații galactice.

Observăm că trezirea umanității ia avânt, aceasta însemnând că există o anumită rată de creștere a nivelului vibrațional al sistemului planetar care, nu poate să conducă decât la creșterea conștiinței și conștienței la nivel colectiv.

În ciuda existenței noastre, în general, și a prezenței noastre în proximitatea Pământului, misiunea noastră nu este de a rezolva marile probleme ale planetei voastre decât la cererea voastră și cu aportul vostru nemijlocit. Noi vă punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie (cu condiția să ne-o cereți și să faceți dovada că toate tehnologiile vor fi folosite exclusiv în domeniul pașnic și cu o repartizare fără discriminări sau interese particulare sau de grup.
Liberul arbitru a fost și va fi respectat.
Legea Liberului Arbitru este o lege de bază în toată creația și este de neconceput ca ea să fie încălcată de către cineva. Însuși Creatorul și Dunmnezeii universurilor nu au încălcat niciodată această lege fundamentală care stă la baza libertății oricărei ființe.(Nota C.M.: a existat o singură excepție, atunci când Creatorul a emis un decret de interzicere a folosirii armei nucleare în întregul univers, și, probabil, în întregul Cosmos)

Totala libertate trebuie să caracterizeze orice ființă inteligentă din univers și din Cosmos, altfel ar fi știrbit dreptul la actul de creație.
Avem liberul arbitru de a crea și simți, de a fi și a face orice dorim, cu condiția ca prin actele noastre să nu afectăm libertatea și voința nimănui. Orice abatere de la aceste norme micșorează automat, într-o măsură mai mare sau mai mică, nivelul vibrațional al celui care comite acea abatere. Ca o consecință, scăderea nivelului de vibrație, face ființa incompatibilă cu rămânerea sa în câmpul înaltelor vibrații, aceasta însemnând că, treptat, acea ființă va coborî până la dimensiunea care-i asigură compatibilitatea vibrațională.  Această plecare poate avea loc cu sau fără corpul fizic (dacă acesta exista).

În ceea ce ne privește, așteptăm cu o emoție tot atât de mare ca și a pământenilor, întâlnirea noastră istorică aci, pe Pământul vostru, planetă atât de încercată dar și de iubită de Dumnezeu.
Wes

Până atunci, vom continua să monitorizăm activitatea de pe planetă și să sprijinim, în măsura delegărilor noastre, toate acțiunile de purificare a solului, apelor și aerului, de neprolifereare sau utilizare a armelor nucleare, de stingere a oricărui conflict major care împietează asupra dezvoltării umanității, ajutând, totodată, la crearea Lumii Noii pe Noul Pământ care se consolidează în dimensiunea 5D, către care marea majoritate a sufletelor voastre se îndreaptă. 
Vă dorim ființe multidimensionale cu care să putem colabora oriunde în galaxie și în univers.

Urmărim să creăm și pe Pământ o lume a abundenței, armoniei și iubirii.



Mulțumim Familiei noastre universale .



SURSA: http://wesannac.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu