..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 octombrie 2013

Inventator asasinat.

Stanley Meyer – Omul care a fost ucis pentru ca a inventat motorul cu apa, precum si alte dispozitive ce functioneaza pe baza energiei libere

2013-10-17 

Cazul lui Stanley Meyer nu este deloc singular în cercul inventatorilor de geniu, care expun tehnologia „free-energy”. Din fericire, descoperirile şi viaţa sa pot fi mediatizate, astfel încât să înţelegem sistemul abominabil de acţiune a cabalei malefice, ce nu permite progresul omenirii către o viaţă superioară.



Apa este descompusă în hidrogen şi oxigen, care mai apoi sunt folosite la realizarea propulsiei. Meyer a făcut demonstraţia funcţionării unui astfel de automobil, iar în clipul de mai jos este prezentat sistemul de injecţie al motorului.(clipul nu a fost preluat)
Sistemul de alimentare cu energie trebuie dezvoltat tehnologic, dar din punct de vedere conceptual, el este perfect funcţional.
Stanley Meyer a fost ucis prin iradiere cu uraniu pentru a nu prezenta lumii întregi descoperirea sa. El se pregătea să susţină o amplă conferinţa de presă după ce a refuzat mita de 1 miliard de dolari pentru cedarea dreptului de proprietate asupra invenţiei sale. 


SURSA: http://www.edituradaksha.ro
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu