”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 octombrie 2013

Întărește promt sistemul imunitar.Reţetă de 5 minute care îţi aduce sistemul imunitar la cote maxime

Conţine usturoi, lămâie, piper şi miere – ingrediente cu o putere incredibilă împotriva viruşilor. O singură doză îţi întăreşte sistemul imunitar şi te ajută să treci cu bine peste această perioadă.
Despre usturoi se ştie deja că este de 100 de ori mai puternic decât antibioticele, în lupta cu bolile, iar proprietăţile antivirale sunt cât se poate de eficiente. Mierea, lămâia şi piperul roşu au şi ele o reputaţie foarte bună. Împreună, formează un adevărat elixir care te ajută să previi nenumărate boli - de la o banală răceală la cancer.

Reţeta de mai jos are un timp de preparate minim, dar beneficiile asupra organismului sunt maxime. Ea a fost recomandată de Natasha Longo, o nutriţionistă celebră şi consultantă pe nutriţie, pe site-ul Preventdisease.com.

·         1 lămâie

·         1-2 căţei de usturoi

·         1/8 linguriţă de piper roşu

·         1 lingură de miere

Pasul 1: taie lămâia în două;

Pasul 2: stoarce sucul de lămâie dintr-una din jumătăţi. Păstrează coaja rămasă;

Pasul 3: Mărunţeşte usturoiul şi lasă-l să stea aşa timp de 10 minute. Apoi, adaugă-l în zeama de lămâie, împreună cu piperul roşu;

Pasul 4: Adăugă şi mierea şi amestecă toate ingredientele foarte bine;

Pasul 5: Pune sucul obţinut în coaja de lămâie rămasă de la pasul 2 şi consumă cu tot cu pulpă.

2 comentarii:

 1. Deci folosim o jumatate de lamaie....mai exact zeama. Punem sucul obtinut in coaja si consumam cu tot cu pulpa? care pulpa? va referiti la coaja?
  Dana

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rețeta nu-mi aparține, dar cred că trebuie să înțelegem că: 1. ne folosim doar de o jumătate de lămâie
   2. jumătatea din care am stors sucul nu se curăță, pentru a rămâne doar coaja, ci se lasă cu ceea ce a rămas din pulpă. Cu ale cuvinte, sucul se repune în jumătatea din care a fost scos, numai că acum nu va fi doar suc de lămâie ci un amestec de suc, usturoi, piper și miere.
   Are cineva altă interpretare?
   C.M.

   Ștergere