..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 septembrie 2013

Voi sunteți ființe magice, nu știați?

Mesaj de la AA.Mihail

(6 sept. 2013; channeler Ron Head)

Mihail:
Astăzi vom face referire la subiecte mai fericite. Vom începe prin a sublinia mai multe știri pozitive, care încep să intre în atenția mass-media de știri. Dacă știți ce era prognozat să apară, veți fi capabili citiți printre rânduri și să puteți face aprecieri pozitive, încurajatoare,chiar dacă ele nu sunt prezentate în forma lor cea mai optimistă. 

 O trăsătură caracteristică este aceea că procesul de ascensionare continuă să se accelereze în acest an, cu toate că multe dintre evenimente par a nu indica această realitate.
Cei interesați să ascundă realitățile sau să le prezinte voit alarmante, nu mai au succesul de altădată, când lumea le acorda mult mai mult credit. Este meritul vostru că v-ați învățat lecțiile și că nu vă mai lăsați  ”duși de nas”. Lumina adevărului se răspândește și cuprinde pas cu pas întreaga populație a planetei voastre.
 

Mai întâi vom reveni la subiectul a ceea ce înseamnă pentru voi ”energia de intrare”, adică energia care vi se trimite pentru ca voi să vă puteți crește vibrația și nivelul conștiinței. Aceste fluxuri energetice sunt în prezent foarte puternice și nivelul lor încă va mai crește, pe zi ce trece. Pentru a asimila cât mai mult din aceste energii, vă sfătuiesc să efectuați zilnic programe de respirație profundă (n.m. pranayama), ori de câte ori timpul vă permite. Respirați, dragii mei prieteni, respirați! 
Comportați-vă cât mai relaxat și fiți cât se poate de deschiși să asimilați toate energiile care vi se trimit din planul divin. Încercați să evitați situațiile care vă stresează, care vă produc disconfort. Nu uitați că fiecare eveniment nedorit, fiecare acțiune, conține cu necesitate și ceva bun, ceva care vă folosește și de care aveți nevoie. Fiți încrezători și așteptați-vă ca fiecare zi care urmează, fiecare oră, să vă aducă o mai mare satisfacere a condiției voastre umane.  Pe măsură ce veți adopta o stare, un comportament, cât mai deschis, mai prietenos, veți constata că starea voastră de bine se va accentua, sincronicitățile vor fi mai multe realizările mai numeroase. Am explicat de mai multe ori din ce cauză: pentru că, prin atitudinea voastră deschisă și jovială, emiteți energii pozitive care, răspândite în univers, întâlnesc inevitabil câmpurile energetice benefice de care se conectează creând între emitent și acel câmp, un canal invizibil prin care se primesc energii divine. Procesul este extrem de simplu și toți ar trebui să beneficieze de pe urma lui. Totul este să crezi, să vrei și să acționezi în consecință. Cine lucrează pentru aceasta, refuzând stările de stres, va constata că, într-un trend crescător, își va crește starea de bunădispoziție și de îndestulare materială și spirituală.
Când priviți în urmă, veți fi uimiți să constatați ce mare deosebire este între starea voastră generală din trecutul nu prea îndepărtat și prezent. 
Desigur, cei neangajați în procesul ascensionării, nu vor fi de acord cu aceasta; ei vor vedea că răul a crescut, că lipsurile s-au înmulțit și că starea de nefericire s-a adâncit. Când întâlniți asemenea ființe, fiți siguri că aveți de-a face cu persoane închistate în câmpul vechiiilor energii, care caracterizează planul inferior 3D. Le puteți povesti de starea și felul vostru de a vedea lucrurile, dar, probabil, va fi inutil să-i dislocați din împietrirea în care s-au adâncit. Dați-le pace, ei au un program diferit de al vostru. Ei merg uitându-se mereu înapoi și, din acest motiv, nu vor putea obseva răsăritul care le surâde și lor, în egală măsură.
Acesta este timpul vostru, dragilor. Fiți egali în toate, fiți încrezători și gata să experimentați noutățile. Fiți motivați pentru ceea ce întentionați. Puneți-vă inima la lucru și mai puțin mintea. Mintea voastră trebuie să acționeze la comanda inimii nu a ego-ului uman. 


Cerți ajutorul nostru, dacă aveți nevoie de el. Niciodată nu vom crede că ne-ați cerut prea mult. Gândiți-vă la ceea ce vă doriți și intenționați acea dorință.(În zilele din urmă vi s-a tot vorbit de Legea Intenționării, și nu întâmplător).
Ron Head
Noi suntem aici, suntem mereu aici, pentru voi și în slujba voastră. Doriți-vă cât mai des compania noastră, chiar dacă, pentru majoritatea dintre voi, ea este invizibilă cu ochii voștri fizici. Măcar imaginați-vă apropierea noastră, și noi ne vom înființa prompt lângă voi.Vorbiți-ne, cu sau fără glas; noi vă vom auzi. De fapt, noi vă și răspundem, dacă nu prin viu grai, sigur în visele voastre. Când ați pus o întrebare, fiți atenți căci într-un fel sau altul, noi vă vom răspunde: printr-o secvență tv., o manifestare a naturii (izvor,pasăre, copac, floare), prin vorba primului cu care vă întâlniți etc. Da, noi vorbim cu voi, să știți.
Contemplați natura și veți afla multe dintre răspunsurile pe care le așteptați. 
De-a lungul drumului pe care-l parcurgeți, ne-ați avut și ne veți avea mereu alături.
Bună ziua, dragilor. Mihail.
SURSA: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu