..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 septembrie 2013

ACCEPTARE ȘI ÎNȚELEGERE



Mesaj angelic primit de Bella Capozzi, pe 1 august 2013

Dragilor, voi înșivă sunteți îngeri, îngeri umani. Așa cum poartă haine de mai multe culori, cum se exprimă diferit unul față de altul, fiecare ființă sau grupare are particularitățile sale, totul dovedind unitatea voastră în diversitate. Nicio persoană nu este absolut identică cu alta, chiar dacă, uneori, aparanțele v-ar indica o similitudine perfectă. Este absolut sigur că nu există dubluri de identitate care să poată
conduce la confuzii, indiferent unde s-ar afla acestea. Nici măcar doi fulgi de nea nu pot fi identici, chiar dacă e imposibil ca aceștia să fie numărați. Nicio floare nu este identică cu o alta, chiar dacă sunt din același soi sau au crescut în aceiași glastră. Toate și totul formează o tapiserie imposibil de reprodus, și ea cuprinde tot ceea ce Creatorul a intenționat. Această infinită diversitate este totuși, legată indestructibil de punctul din care a emanat: SURSA. 

Noi observăm că voi prea des vă respingeți unicitatea și vă prevalați de diferențele dintre voi, considerând că unicitatea voastră nu s-a intersectat niciodată cu a celorlalte creaturi. Dragilor, când ați plecat DE-ACASĂ  erați nesfârșite picături de enegie, identice și confundabile în tot ceea ce vă putea defini. Alegerile voastre, experiențele pe care le-ați agreat, țelurile pe care vi le-ați propus, tărâmurile și densitățile în care v-ați decis să existați, au făcut cat, pas cu pas, să începeți a vă diferenția. Acum aveți fizionomii diferite, staturi diferite, culoarea pelii diferită, podoabă capilară de o anumită culoare sau deloc etc. Deferențele au crescut la infinit și voi ați început să vă individualizați din ce în ce mai mult. Niciodată însă universul nu și-a propus să vă egalizeze, să vă interzică posibilitatea de a vă diferenția. Dacă toți ați fi la fel, dacă ați avea aceleași preferințe , aceleași obiceiuri, aceleași preocupări, societatea umană, și oricare alta, nu numai că nu ar mai progresa dar nu s-ar condamna la involuție. Fascinația civilizațiilor constă în cumulul de experiențțe individuale și colective pe care le au. ”Paleta culorilor” civilizaționale este infinită și topcmai în aceasta constă frumusețea creației. De la ”facere” până acum, miliarde de transformări au avut loc și toate au făcut ca lumile să prospere și să se definitiveze ca ocupante precise ale unei anumite nișe în infinitul context al exprimării. Și totuși, de necrezut: toți suntem fiii aceleiași Mame. Nu există nici măcar o ființă în vastul univers care să nu facă parte din Familia Creatorului.

Ce am vrut să demonstrăm prin cele de mai sus? Că progresul fiecărei entități, fiecărei civilizații, fiecărei planete depinde de cooperarea și înțelegerea dintre indivizi, dintre colectivități, dintre lumi. Momentul prezent, care este unul special în dezvoltarea civilizației umane de pe Pământ, impune o deschidere către toți frații și surorile voastre din univers. Este adevărat: nu voi ați fost primii care ați înțeles această necesitate, și noi, de mult am cunoscut acest adevăr. ”Deraparea voastră” spre frecvențele dimensiunilor inferioare, nu vi se poate imputa în totalitate, mai ales că, în anumite momente ale istoriei voastre ”ați fost ajutați” să vă coborâți nivelul de conștiință, ceea ce a corespuns unor interese nu tocmai dumnezeiești. Cei care v-au determinat să faceți așa cum le convenea, v-au manipulat în așa fel încât să alegeți ceea ce nu era în folosul vostru.
Dar, niciodată nu vi s-a putut subjuga liberul arbitru, cu care fuseserăți dotați de către Creator.
Într-un fel, unele civilizații care vă ocrotesc și vă ajută, au, pe undeva, și obligația morală de a o face. Este sigur că intențiile și acțiunile lor sunt acum în deplină concordanță cu interesele voastre. Nu este necesar să fiți de acord cu absolut toate sugestiile acestor civilizații, dar, este bine să țineți cont că cei care au venit de pe planetele lor au trecut prin experiențe similare, care s-au dovedit de succes și le-au asigurat evoluția. 

Ferice de cei care stăpânesc arta iertării! Ferice de toți copiii lui Dumnezeu care, aflați acum în corpuri umane, țin ferm vie scânteia strălucitoare a divinității lor și se recunosc ca fii ai lui Dumnezeu-Tatăl.
Dragilor, sunteți extrem de diferiți dar sunteți unici. Gândiți-vă la asta și acționați cu iubire și compasiune față de toate ființele universului. Aveți dreptul să experimentați, tot așa cum aveți dreptul să vă folosiți de experiența altora, mai ales în cazul în care se demonstrează că ei au avut experiențe de succes. Fiți inventivi și nu vă cramponați de faptul că anumite soluții nu corespund unor tipare cunoscute. 

SURSA: http://cupcakesandangels.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu