..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 august 2013

Una pe săptamână

 ”SPAGHETE”
Un bărbat avea o aventură de câţiva ani cu o italiancă. Într-o seară, femeia i-a mărturisit că e însărcinată. Nedorind să-şi distrugă reputaţia sau căsnicia, acesta i-a propus femeii o sumă mare de bani pentru a pleca în Italia să nască în secret. 
Dacă era de acord să rămână în Italia şi să crească acolo copilul, el i-a promis că-i va acorda sprijinul financiar până când copilul va împlini 18 ani. 
Femeia a acceptat, dar a întrebat cum va şti el când se va naşte copilul. 
Pentru a menţine discreţia, el i-a cerut să-i trimită o carte poştală pe spatele căreia să scrie ,,Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentară a copilului. 
Într-o zi, după aproximativ 9 luni, când bărbatul s-a întors de la lucru, soţia l-a întâmpinat confuză :
- Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte poştală extrem de ciudată.           
 - Ah, dă-mi-o; îţi voi explica mai târziu despre ce e vorba. 

Soţia, ascultătoare, i-a înmânat cartea poştală. După ce o citește, bărbatul se face alb la față și leșină.Pe cartea poştală scria : ,,spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu oua, una fără.Trimite mai mult sos !!!!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu