..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 august 2013

RESETAREA TOTALĂ A SISTEMELOR PREGĂTITĂ PENTRU ERA DE AUR DE PE PĂMÂNT



Comunicare cu Consiliul Angelic și Consiliul Pleiadian


(25 iulie 2013; by The Golden Light Channel)


Goldenlight: Puteți să-mi spuneți ceva despre distribuirea de fonduri de prosperitate către umanitate? Sunt foarte intrigată și curioasă în legătură cu acest zvon care circulă în lume. O mulțime de internauți discută on-line despre această chestiune care, pentru mine, pare neverosimilă și, oarecum, hazlie. Ce ar trebui să cred depre această chestiune?
Consiliul: Nu vă faceți griji, lucrurile se schimbă și schimbarea pe Pământ decurge conform planului. Însă, ascensiunea voastră, care pur și simplu reprezintă o armonizare cu dimensiunile superioare, are loc lent, fără șocuri.
Constituirea și distribuirea unui stoc mare de fonduri financiare către omenire a fost, într-adevăr, cuprinsă în programul divin cu mult înainte și ea trebuie să coincidă cu ridicarea conștiinței umanității (îți trimitem acum imagini mentale în legătură cu această acțiune). Da,este o escaladare de lumină care determină întoarcerea din întuneric chiar și a celor care aparțineau cândva cabalei, aflată acum departe de sistemul vostru planetar, ca urmare a creșterii frecvenței de vibrație a fiecărui individ recuperat.

Există în formare, un larg colectiv de ființe umane care oferă asistență la ridicarea omenirii și eliminarea sistemului de sclavie de pe planetă, ceea ce înseamnă și o redistribuire a bogățiilor ajunse pe mâna lungă a celor puțini, care și-au strâns averi prin metode frauduloase, de corupție, furt, intimidare și prin legi elaborate de ei pentru a-și apăra și ”legifera” metodele de fraudare. Aveți încredere că nu peste multă vreme, vor fi formate guverne cinstite, cu apetențe pentru apărarea intereselor celor mulți. De fapt, în viitor, ar trebui să considerați întreaga voastră umanitate ca fiind un singur popor.

În faza avansată a reformării conștiinței umane, se va produce reunificarea cu vecinii voștri galactici care au și vor avea mereu interesul de a vă pune la dispoziție înaltele lor tehnologii, printre care captarea și utilizarea energiei libere. Toate aceste tehnologii vă vor propulsa civilizațional la niveluri pe care nu le-ați atins până acum. Fiecare ființă va deveni cu adevărat liberă și aptă să călătoarească în univers. Toată energia necesară proceselor de orice fel va fi obținută și oferită gratuit fiecărui locuitor de pe planetă, care, și în acest mod, va deveni independent și necondiționat de impozite, obligațiuni sau cine știe ce alte îndatoriri, care vă fac astăzi viața atât de grea și stresantă.

Accesul la energia liberă va fi gratuit, așa cum este pentru fiecare dintre voi lumina soarelui. Tot lipsit de condiționări și costuri va fi accesul și dreptul vostru de a vă îmbrăca, hrăni și de a avea o locuință decentă și confortabilă. Grja voastră supremă va fi evoluția spirituală și ocrotirea mediului în care trăiți și unde călătoriți. Nimeni nu se va mai gândi să-și creeze depozite, să acumuleze bunuri, dincolo de necesarul cotidian, care va fi asigurat fără plată, fără stat la cozi și fără să existe discriminare. Veți uita cu desăvârțire că în trecutul vostru au existat persoane hrăpărețe, exploatatoare și dușmănoase.

Destui dintre voi vor spune că asemenea promisiuni și asigurări nu au nicio bază, sunt doar vorbe goale. Acestora le-am aminti că tot ceea ce există în univers și în cosmos este creat din energie și că această energie este infinită. Dacă fiecare dintre voi va avea capacitatea și dotarea necesară pentru a transforma această energie care umple universurile în tot ceea ce-și dorește, atunci, unde se va mai găsi dificultatea?

Nimeni nu-și va mai pune problema luptei pentru supraviețuire, mai ales că structura voastră umană, pe bază de cristal, va fi liberă de orice fel de boală iar durata vieții va putea fi nelimitată. Noi vă cerem să vă eliberați de teamă, de suspiciune, de orice fel de frică și să promovați încrederea că toate acestea vor apărea în viața voastră. Gândiți-vă cu iubire la viitorul vostru, la toate formene vieții care există în univers. Dragilor, voi vă aflați în perioada în care începeți să edificați o Nouă Lume, care va trăi în Epoca de Aur. 

Goldenlight: Wow OK! Asta e minunat să aud!

Consiliul: Noi înțelegem grja voastră de a vă achita facturile și de a vă plăti impozitele. Ceea ce vă putem spune noi este că realizarea multora dintre visurile voastre se va produce chiar până la sfîrșitul acestui an calendaristic. 
Cu toate greutățile care mai grevează asupra familiilor voastre, veți constata că situația va începe să se îmbunătățească, chiar dacă multe dintre popoarele Pământului se confruntă în prezent cu mari și aparent insurmontabile dificultăți. Nu va fi meritul guvernanților voștri actuali, ale căror zile, la conducerea statelor, le sunt numărate. Când procesul de redresare va deveni observabil, mulți dintre acești conducători corupți vor încerca să-și aroge meritele redresării nivelului de trai al populației. Din fericire, lumea va înțelege repede adevărul și va cere acestor guvernanți să plece. 

În ceea ce privește originile pământenilor, începe să vă fie din ce în ce mai clar, pentru tot mai mulți dintre voi, că voi sunteți semințe stelare ajunse deloc întâmplător pe această frumoasă, și plină de viitor, planetă. Voi proveniți din mai multe sisteme stelare.

Statele Unite sunt un amestec de culturi care se regăsesc pe multe meleaguri ale planetei voastre. Tot astfel, Pământul a fost populat cândva de ființe inteligente venite de pe Sirius, din Pleiade, de pe Arcturus, de pe Orion și din Andromeda.. Le-am enumerat doar pe cele mai importante dar au mai fost și altele. Când conștiința voastră va crește suficient (și nu mai este mult până atunci) vă veți aminti de originile voastre stelare. Cei care vă afalți în viața actuală pe Pământ, ați cunoscut la nivel de suflet din ce cauză ați făcut această alegere. 
Tranziția în care sunteți angrenați va fi încununarea eforturilor voastre îndelungate și năzuinței permanente, chiar dacă nu totdeauna la modul conștient, de a vă afla originile și de a vă vizita vechile familii de care v-ați despărțit cândva. Extinderea vieții pe alte meleaguri a fost un act de eroism, un act pentru care noi vă aducem laudele pe care le meritați. Voi ați contribuit într-o măsură importantă la extinderea cercului cunoașterii.

Revenind ”cu picioarele pe pământ” am vrea să vă spunem că sistemele voastre economice, sociale, de guvernare, de educație, de sănătate etc. vor suferi profunde modificări; mai degrabă am spune că vor fi aruncate la coș și înlocuite cu altele la baza cărora vor sta alte principii, alte legi, alte preferințe. 
În viitor se va da o foarte mare importanță artelor, deoarece ele sunt cele mai eficiente în creșterea nivelului de educație și de spiritualitate. Vor lua amploare: arta reprezentării holografice, deplasarea în astral, călătoriile înterplanetare, levitația, teleportarea, comunicarea telepatică etc., adică tot ceea ce ține de abilitățile și conștiința ființelor multidimensionale. De ex. teleportarea va deveni o banalitate a vieții voastre cotidiene.

Va dispărea cu desăvârșire noțiunea de război și apetitul unora de a subordona prin forță voința altora.
Într-adevăr, vor fi resetate toate programele care aveau ca scop degradarea vieții sau a mediului înconjurător. Toate programele vor fi elaborate plecând de la interesul general și nu vor fi lipsite de ingredientele principale, IUBIREA și PACEA.
 

Tranziția la aceste noi forme de viață și de gândire nu va necesita foarte mult timp, după ce toți cei aflați pe Noul Pământ vor avea un nivel vibrațional compatibil măcar cu dimensiunea de tranziție în care vă aflați. Oricum, această trecere va dura mai puțin decât puteți voi accepta în acest moment.
Mare importanță se va acorda gândirii colective deoarece aceasta asigură emulația necesară în procesul de evoluție a ființelor.

În plus, în acest proces accelerat de ridicare, planeta și pământenii vor beneficia de un sprijin activ și frățesc din partea civilizațiilor înaintate ale universului. Este lesne de înțeles că, în primul rând, veți fi ajutați de acele civilizații de unde ați plecat cândva. 
În context, este potrivit să spunem și noi că ”sângele apă nu se face”. 
Puteți, de asemenea, conta pe srijinul și asistența ființelor angelice, a Maeștrilor Înălțați și a multor altor entități care sunt pregătite să vă accelereze evoluția la nivelul dorințelor voastre. Este de înțeles că nu vă veți putea prezenta în fața civilizațiilor înaintate ale universului, decât după ce veți avea un nivel de spiritualitate comparabil cu al lor. Ar fi și imposibil să fie altfel, deoarece condiția primordială va fi gradul de compatibilitate.

Ca ființe aflate în afara sistemului, putem spune că, cel puțin până acum, nu sunt motive care să ne creeze îngrijorări, în ceea ce privește viteza cu care voi vă străduiți să recuperați decalajele. De altfel, marea curiozitate stârnită de particularitatea ascensiunii voastre se dovedește a vă fi fost benefică, dat fiind faptul că multe din civilizațiile universului s-au angrenat în acțiuni pe care voi le-ați acceptat, în vederea realizării cât mai bune a prevederilor Programului Divin. Experiența care va fi acumulată la acest tip de ascensionare a sistemului vostru planetar, va servi ca ghid multor altor civilizații ale universului care așteaptă să demareze procese similare.
Reușita voastră va crea un efect de domino în rândul acestor civilizații aspirante la accesul în dimensiuni superioare. Suntem siguri că veți deveni o civilizație importantă în grupul civilizațiilor avansate, dat fiind faptul că ați acumulat multă și valoroasă experiență de-a lungul vieților consumate în dimensiuni inferioare.
Dragilor, la scară universală, civilizația voastră trece acum de la stadiul copilăriei la cel a maturității depline. Suntem siguri că veți trece cu brio acest examen dificil deși, uneori, epuizant.
Noi, Consilui Angelic și Consiliul Pleiadian, vă urăm de pe acum, BUN VENIT ! ca membri cu drepturi depline și egale în rândul civilizațiilor acestui univers.
Vă asigurăm de dragostea noastră frățească și vă încurajăm ca, în continuare, să năzuiți pentru devenirea voastră. Namaste! 

SURSA: thegoldenlightchannel.com

 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu