..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 august 2013

EU SUNT SAM



SCRISOAREA LUNII AUGUST, de la Geoffrey Hoppe          
11 august 2013

Se pare ca mulți Shaumbra abia asteptau sa afle vești despre "Sam". Adamus (n.m., St. Germain) ne-a dat câteva indicii si detalii despre aspectul uman încarnat al lui Tobias , dar la emisiunea Awakening Zone, din 24 iulie, au fost mai multe intrebari decat raspunsuri; mai multe speculatii decat fapte si intelesuri. 
Adamus
După 4 ani de așteptare, Adamus si Tobias ne-au oferit, in sfârșit, ceva detalii din viața unui Maestru Ascensionat incarnat (Tobias).
Reamintim că, din anul 1999 până in 2009, Maestrul Înălțat, Tobias a oferit mesaje canalizate către umanitate, prin intermediul Cercului Crimson, mesaje pline de safaturi si intelepciune, legate de tranzitia noastra in era Noii Energii.
Tobias a fost iubit si respectat de oamenii de pe tot globul, ei citindu-i mesajele lunare, pline de speranta si compasiune si despre frumusetea iubirii de sine.
Deși aflat într-un plan superior (în Nirvana), Tobias a ales să se reîncarneze (el mai trăise pe Pământ în vremuri îndepartate, despre prezența sa fiind făcute mențiuni în Vechiul Testament).
Pe 19 iulie 1999, el si-a luat ramas bun de la Shaumbra (”cursanții” Cercului Crimson) si și-a transferat sufletul în corpul fizic al uni băiat de 10 ani are framilia în nord-vestul Statelor Unite, fiind cunoscut, sub numele de Sam. ( Nota C.M.: trebuie făcute câteva precizări:1. În realitate, numele copilului este altul dar el nu a fost făcut cunoscut pentru ca în viața materială, copilul să nu aibă de suferit. Părinții lui sunt profesori. 2.La vârsta de 10 ani, copilul ”s-a îmbolnăvit”, momentul fiind utilizat de cele două suflete să se shimbe între ele. Sufletul lui Tobias a preluat acel corp iar sufletul copilului a plecat în Nirvana.
Această înțelegere s-a făcut cu acordul celor două suflete precum și cu cel al tuturor sufletelor implicate în programul de viață al celor doi. Tobias a ales această soluție pentru a putea ”prinde” actuala perioadă de tranziție a sistemului nostru planetar spre dimensiunea 5D, câștigând cca 10 ani, față de situația în care ar fi ales să fie născut în mod obișnuit.)  
Pe data de 24 iulie ac, o mulțime de membri Shaumbra și-au semnalat prezența în cadrul emisiunii ”Awakening Zone”, dat fiind faptul că fuseseră anunțați că St. Germain va face comunicări legate de prezentul lui Sam.
Din fericire,  Linda si cu mine (Geoffrey Hoppe) am folosit prilejul pentru ca, înainte ca Adamus să-și facă prezența, să facem diverse anunțuri legate de activitatea noastră în cadrul Cercului Crimson. A apărut și o problemă tehnică privind instalația de transmisie a emisiunii care a fost rezolvată la timp de John Kuderka.
Mai întâi, Adamus a cerut ascultătorilor să invite esența (sufletul) lui Sam precum și aspectul energetic reprezentându-l pe Tobias să participe la această întlunire colectivă. Apariția în emisiune a aspectului energetic al lui Tobias a fost primită cu mult entuziasm de către asistență.

In cei 4 ani de cand Tobias a plecat, am mai avut doar o scurtă întâlnire cu el dar niciun contact direct cu Sam. Mărturisesc că am fost extrem de emoționat la această revedere, până când Adamus s-a simțit obligat să mă atenționeze că trebuie să-mi păstrez concentrarea pe comunicare.
Mai întâi, Adamus a povestit câteva fapte interesante despre Sam.
În prezent, Sam este un băiat de 14 ani care se pregătește să intre în clasa a 9-a, are câțiva prieteni apropiati, mănâncă puțină carne, în special cea de miel, citeste multă filozofie si ii place să meargă la pescuit singur.
Ultimii 4 ani si-au lasat amprenta asupra sa, deoarece parinții săi au trecut printr-un divorț dur, tatăl lui locuind acum în altă localitate, aflată la cateva ore distanță.
La școală ii plac: istoria, geografia, economia, scrisul si muzica si nu este prea interesat de stiință si de matematică.
Nu iubește prea mult sportul si preferă să își petreacă timpul singur.
Este inalt si slab, un tânăr chipeș, cu ochi frumosi.
Dar, stați puțin, asta pare a fi descrierea unui adolescent obișnuit!
Ne putem întreba: știind că este vorba despre sufletul Maestrului Ascensionat, Tobias, nu ar trebui ca el deja să fi devenit un învățător pentru preoți și rabini? Nu ar trebui să-și fi demonstrat deja capacități de vindecător al oamenilor de pe stradă sau să readucă la viață ființe decedate? Nu ar trebui să cunoască alchimia producerii monezilor de aur, pentru a-și ajuta mama care se zbate în datorii? 
Ei, nu, se pare că și Sam are probleme asemănătoare cu ale noastre.
 În plus, mama sa l-a prins in dormitor cu o fată: Doamne, erau în pielea goală!! 
Este un tânăr timid față de majoritatea oamenilor, și constată că aceștia se cam hranesc cu energia sa, il vampirizează.
Este plictisit de școală.
Este o fire foarte introspectivă, și are sentimentul că este prins in ceva, dar nu stie ce înseamnă și nici cum să iasă din această situație neplăcută.
În timpul somnului are vise bizare; dar asta i se întâmplă, uneori, și atunci când se află în stare de veghe. Îmi exprim nădejdea că Sam este, totuși, complet sănătos fizic și psihic!

După ce ne-a dat cateva informații de bază, Adamus a intrat intr-o discutie mai profundă cu privire la relatia dintre Sam si Tobias.
El a accentuat ca Sufletul Ființei dă libertate totală aspectului său uman, insemnând că Sam ii poate intoarce spatele lui Tobias, dacă ar face această alegere, putând chiar să-si termine existența fizica oricand, sau să alegă să se conecteze cu adevarul interior, că el este încarnarea unui Maestru.
Acest fapt dă un uimitor sens intre relația voastră si a mea cu Ființa Sufletului nostru. Aceasta ne arată cum totul in viața noastră se bazează pe potentialitate, și mai puțin pe destin. Asta înseamnă adevărata libertate.
După spusele lui Adamus, Sam are câteva talente unice. De exemplu, a descoperit ca vede energia interioară a animalelor si poate oferi un grad de vindecare prin ochii săi, numai imaginandu-si că energia se reechilbrează.

Recent, in timp ce venea acasă de la casa prietenului sau, intr-o searăa, a fost inconjurat de o lumina stralucitoare. Lumina s-a transformat in 3 ființe argintii strălucitoare, care i-au spus ca el nu este singur. Aceste ființe cosmice l-au asigurat că vor fi mereu langă el pentru a-l ajuta să vindece prin echilibrarea energiilor, abilitate care se va accentua pe măsură ce va înainta în vârstă. Îl vor ajuta să atingă măestria EU SUNT..
Adamus a accentuat că Sam nu este mult diferit față de voi sau de mine. Ca orice pământean, el trece prin problemele sale umane. Deși se simte blocat, are, totusi, o cunoaștere interioară profundă că exista mult mai multe aspecte ale realității, diferite de cele pe care le experimentează in viata sa de zi cu zi.
Are capacitatea de a  intra in spatii interioare foarte profunde si îi este greu să revina în 3 D.
Este binecuvântat cu iubire pură si ghidare plină de compasiune din partea lui Tobias - atunci cand este deschis să o primească. În prezent se află în plin proces de descoperire a Sinelui său Superior.
Singurul loc în care găsește răspunsuri se află în adâncul ființei sale, cărțile și învățăturile din exterior avînd o mult mai neînsemnată înrâurire asupra sa. Acest lucru pare a fi adevărat, din moment ce lui Yeshua i-a luat 21 de ani să își realizeze măiestria Eu Sunt. 
Hoppe
Sentimentul pe care il am, după comunicarea lui Adamus,  este ca Sam va începe să își realizeze iluminarea în următorii câțiva ani, și va culmina în perioada când va deveni un bărbat tânăr.
Veștile despre Sam aduc o scânteie aparte în legătura cu încarnarea unui Maestru Ascensionat. In același timp, este o scânteie care conține propria voastră realizare a iluminarii. Majoritatea dintre noi nu au 14 ani, dar conform cuvintelor lui Adamus, nu conteaza. Iluminării nu-i pasa de timp, sex, vârstă, rasă, greutate, grade universitare, de trecutul vostru sau de orice altceva. Este doar o chestiune de acceptare.

Sursa : crimsoncircle.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu