..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 martie 2013

Echilibrul ființelor, mai necesar decât oricând.



Fejca, din Constelația Centaurus                                                          

Fejca

(10 mart.2013;channeler Konstantinos)

Numele meu este Fejca și salut de pe planeta mea, aflată, ca multe altele, în constelația cunoscută de voi sub numele de Centaurus. Planeta mea se numește Jeduvi.
Mesajul pe care vreau să vi-l transmit va fi destul de scurt. Cu iubire și sinceritate doresc să vă vorbesc despre unele lucruri și să vă pun câteva întrebări. 
De la venirea voastră pe Pământ, v-ați confruntat cu o mare varietate de situații, indiferent de natura experiențelor pe care fiecare dintre voi le-a avut. Totdeauna ați cunoscut ambele fețe ale lucrurilor, inclusiv pe voi înșivă. Nu credeți că a venit timpul ca această îndelungată experiență să vă ajute să acceptați o relație mai strânsă cu noi?
Vreau să spun că experiența prin care ați trecut și acumulările pe care le-ați realizat ar trebui să fie suficiente ca, în relația cu noi, drama, panica, egoismele de tot felul și toate celelalte stări care generează vibrații de joasă frecvență, să fie depășite și să dispară, mai cu seamă când este vorba de aceia dintre voi care se consideră Lucrători În Lumină.
Noi știm și înțelegem că pentru a putea exista în dimensiunile inferioare, cum este 3D, ați fost nevoiți să vă aliniați frecvența de vibrație la dimensiunea 3D, în sensul că a trebuit să acceptați o vibrație mai scăzută. Însă, o dată cu depășirea acestei stări de lucruri, voi puteați și aveați toate posibilitățile ca, treptat, să vă creșteți, prin adaptări succesive, spectrul vibrațional al ființei voastre. 
Nu credeți că sunteți, în sfârșit, gata ca în perioada următoare să acceptați acele modificări în constituția, temperamentul și conștiința voastră, care să vă conducă la înlăturarea oricărui sentiment de teamă, de primejdie și de nesiguranță, în relația cu ființele din civilizațiile dinafara planetei voasatre?  Noi vă garantăm că pe măsură ce nivelul conștiinței voastre crește, ceea ce implică și ridicarea frecvenței de vibrație, toate aceste stări, până la urmă, primare, devin nu numai neproductive ci chiar impedimente în calea evoluției voastre.  
Pentru a fi fericit și eliberat de angoase, trebuie să aveți capacitatea de a trăi fiecare moment cu dezinvoltura și siguranța unei ființe libere de orice constrângeri. Acest comportament, această atitudine, vine în ajutorul creșterii voastre ca ființe cu veleități multidimensionale. 
Concomitent cu aceste creșteri, stările de furie și tristețe, izvorâte din profunzimea subconștientului vostru, se diminuiază și, până la urmă, dispar din comportamentul vostru. 
Un exercițiu util, care trebuie să devină o obișnuință, este acela de a încerca permanent să rămâneți în echilibru, centrați pe inima voastră, ignorând impulsurile alarmiste ale ego-ului uman exacerbat. Altfel spus, vă recomandăm să vă păstrați în orice situație starea de echilibru.. 

Nu vă simțiți capabili de un asemenea comportament? Să știți că și noi ne-am impus să ne depășim reținerile în ceea ce privește iminentele contacte cu voi. Deși vă studiasem mult și suficient, trebuie să recunoaștem că nu eram foarte siguri de reacția voastră, atunci când acele multașteptate ”vederi la față” se vor produce. Și în cazul nostru, și în cazul vostru, faza premergătoare întâlnirii noastre cea mai indicată este stabilirea unor contacte telepatice care ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să ne consolidăm încrederea reciprocă.  

Sunt Fejca de pe Jeduvi, Centaurus
SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu