..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 februarie 2013

Voi și planeta voastră sunteți înconjurați de multe ființe care doresc să vă întâlnească.



Mesaj de la Magatha din Agartha 


(Channeled by Méline Lafont în 14 feb.2013)


Salutări, iubiții mei frați de la suprafața Pământului! Sunt Magatha din civilizația subterană Agartha. Sunt conștient de faptul că am lăsat să treacă destul timp până m-am decis să mă prezint. Îmi cer scuze pentru această întârziere pe care voi încerca să v-o explic.

Dragii mei frați de la suprafața Pământului, o mulțime de schimbări au loc acum în realitatea voastră: literalmente munții planetei suferă modificări și mutații, și asta are legătură cu punerea în mișcare a procesului de ascensionare globală a planetei dar și cu pregătirea pentru apariția în plan fizic a altor civilizații. Toate aceste procese au nevoie de o accelerare, de un sprijin foarte mare din partea tuturor celor care s-au implicat în transformările care trebuie să aibă loc în ființa umană, în umanitate și în structura planetei.

Numeroase intervenții au avut loc din partea multora dintre noi, nu numai din cea a Maeștrilor Luminii, și, printre aceștia, trebuie să menționez și pe cei din civilizația subterană a Terrei, adică din partea rezidenților din Agartha.
Așa cum ați fost informați anterior, noi v-am acordat asistență calificată în toate domeniile în care a fost nevoie și în locațiile unde era necesară, în conformitate cu obligațiile pe care ni le-am asumat.

Voi și planeta voastră (dar și a noastră, dacă ne permiteți) sunteți înconjurați de o mulțime de ființe venite din univers cu dorința de a contribui cu cunoașterea și experiența lor, cu tehnologiile de care dispun și cu expertiza pe care și-au format-o în lunga lor existență, pentru ca procesul ascensionării sistemului planetar al Pământului să se desfășoare cât mai bine și să se încheie la momentul preconizat. Evoluția voastră și a planetei spre dimensiuni superioare a fost puternic sprijinită prin extrem de marile cantități de Lumină care s-au trimis pe Pământ și care au redresat situația planetei ce devenise extrem de îngrijorătoare.

Ne simțim extraordinar când constatăm că eforturile prietenilor voștri și ale voastre au dat și dau roade, și știm că toate aceste eforturi vor aduce în viața civilizației umane noi și foarte importante realizări pe calea evoluției voastre, care va însemna obținerea unor multiple abilități, un salt mare în conștiință și posibilități multiple de manifestare a ființei umane în concertul multelor civilizații ale galaxiei și universului nostru.

Ați primit multă energie benefică, divină, cu care nu numai că vă veți putea consolida statutul de civilizație, dar veți deveni ceea ce se preconiza: o civilizație a ființelor multidimensionale.

Solidari cu voi, noi suntem foarte recunoscători multelor suflete umane care au crezut în devenirea lor și în statutul lor universal.
Mulți dintre voi ați avut deplină încredere în programul Divin, chiar dacă, în anumite perioade, noile energii pe care ființa voastră le asimila, aduceau stări de disconfort, de oboseală, de descurajare, stări cu care nu vă mai întâlniserăți până atunci. Din fericire, majoritatea dintre voi, cei treziți, v-ați înscris în procesul ascensionării.

Suntem cu toții extrem de angajați în acest proces rarisim, din multe puncte de vedere, și putem fi mândri și bucuroși de ceea ce s-a realizat până în prezent precum și de modul în care majoritatea dintre voi ați înțeles și ați acceptat transormarea.

Trebuie să cunoașteți că ”în spatele scenei” se depune extrem de multă muncă, care solicită mult efort din partea celor care, de departe sau de mai aproape, au venit, cu multă iubire, să vă ajute. Multe tărâmuri din această galaxie sunt implicate profund în munca aceasta foarte solicitantă, de propulsare a umanității și planetei în dimensiuni superioare. Suntem siguri că ați aflat că ați trecut linia de sosire în dimensiunea de tranziție și că vă continuați înaintarea spre dimensiunea de destinație și ședere îndelungată, 5D.

Lăsați-i în pace pe cei care nu cred în ceea ce se întâmplă: se vor trezi și ei, mai devreme sau mai târziu, așa cum vor alege.

În prezent, frecvența de vibrație a multora dintre voi a crescut atât de mult încât noi, cei care ieșim la suprafață, cu diferite ocazii, putem fi observați. Pe cei cărora li se întâmplă, îi rugăm să nu aibă sentimente de teamă și să accepte că este vorba de o întâlnire între frați. 

Meline
Aceste întâlniri vor deveni din ce în ce mai frecvente, pe măsură ce mai mulți dintre voi vă deți crește corespunzător vibrația. Vom ajunge nu peste prea mult timp să ne recunoaștem, să ne facem vizite și să ne ajutăm în modul cel mai direct. Nu credeți că va fi minunat? Și cînd te gândești că ne-au trebuit mii și mii de ani ca să ajungem la acest moment! Ce pierdere inutilă de timp!

Când vă veți întâlni cu ființe din lumea interioară, vă rugăm, încă o dată, nu vă panicați, nu vă îndepărtați, nu evitați întâlnirea. Îndreptați spre cel cu care vă intersectați, gândurile voastre de pace și iubire și veți primi un răspuns pe măsură, care vă va liniști și vă va face să rămâneți centrați pe inimă. 


Păstrați-vă încrederea în viitorul vostru luminos și fiți siguri de prietenia, frăția și ajutorul pe care vi-l vom oferi în continuare prin energiile Luminii.
Vă cunoaștem dorințele, v-am auzit apelurile și, în măsura în care vă veți deschide și veți rămâne centrați pe inimă, veți primi ajutorul nostru și al celorlalte civilizații care și-au trimis formațiunile de asistență.
Nu vă temeți de ceea ce urmează să vină, acceptați energiile care vă sunt trimise și asimilați-le.

Totul este spre binele vostru cel mai înalt, și totul se face cu aprobarea lui Dumnezeu a cărui iubire v-a însoțit mereu.
Cu dragoste și recunoștință, până la întâlnirea noastră viitoare.

Magatha din Agartha.

Sursa: http://pleiadedolphininfos.wordpress.com

(C.M.)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu