..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 ianuarie 2013

ACȚIUNI ASCUNSE.



Incearcă unele puteri occidentale să declanșeze războiul în Asia pentru a abate atenția lumii de la intențiile lor de a pune mâna pe teritoriile Africii, bogate în petrol?


 (Fagmente dintr-un articol preluat de pe blogul renumitului ziarist Benjamin Fulford, https://benjaminfulford.net, și apărut pe data de 21 ian. 2013

 

Este greu pentru mulți dintre noi să conștientizeze că mai există oameni care încă mai cred în ceea ce scriu publicațiile sioniste despre "Al CIAda", ca fiind o mișcare islamică. În aceste zile, chiar și cei cu mințile spălate nu mai cred în informațiile transmise de ziare precum Jew York Times (cotidian al evreilor din America; n.m.), care, pe de o parte, afirmă că Occidentul sprijină Al CIAda în Siria și Libia, iar, pe de altă parte, luptă împotriva lor, în Mali si Algeria.
Substratul tuturor acestor acțiuni are explicații în activitatea febrilă a magnaților lumii occidentale care doresc să pună mâna pe rezervele foarte mari de petrol, uraniu, aur și alte bogății aflate în subsolul Saharei. Pentru aceasta ei înființează și alimentează focare de tensiune în alte părți ale lumii, pentru a abate atenția de la adevăratele lor intenții. Zone foarte extinse din suprafața aridă a Saharei, ascund în subsolul lor bogății pe care îmbuibații lumii doresc să le acapareze. Sub masca exploatării pânzei apei freatice sau al aducerii de tehnologii sofisticate pentru desalinizarea apei de mare, se ascund intențiile acaparării, descoperirii și exploatării rezervelor de care aminteam.
* Săptămâna trecută au existat informații, pe surse, cum că în Iran ar reveni Șahul, că în China va fi înstalată o împărăteasă iar în Japonia ar fi existat o încercare de lovitură de palat în familia Împerială. Rapoartele despre Șah și ipotetica împărăteasă chineză, parvin dintr-o sursă a CIA și au fost parțial confirmate și de alte surse.

* De mult se vorbește că Șahului Iranului, Mohammad Reza Pahlavi, nu a murit de cancer la scurt timp după ce a fost alungat de la putere, ci i s-a asigurat o pază și protecție totală din partea FBI. Șahul ar avea acum 93 de ani (în cazul în care rapoartele sunt corecte), iar fiul său, Reza Pahlavi Cyrus, are 52 de ani. Se afirmă că Societatea secretă Green Dragon (Dragonul Verde) pregătește revenirea Șahului și fiului său în Iran.

* Este demn de remarcat afirmația, deasemenea pe surse, că în fabrica în care s-a produs criza ostaticilor din Algeria există mai multe bazine uriașe folosite în experiențele de desalinizare a apei de mare și de ecologizare.
Asta pare a avea o legătură directă cu intervenția militară franceză și americană în Mali, unde se intenționează trecerea sub control străin a exploatărilor aurifere.

* Săptămâna trecută, Banca Centrală a Germaniei a solicitat Consiliului Federal al Rezervelor Statului să-i aloce cantitatea de 300 tone aur, ceea ce a impuns cererea către Banca Centrală a Franței de restituire a celor 374 tone de aur, pe care Franța le datorează Germaniei. Se pare că Franței îi sunt necesari 7 ani pentru a putea restitui integral această cantitate de aur Germaniei.



Având în vedere că producția de aur din Mali este de 85 de tone pe an (conform statisticilor pentru 2006), 7 ani de producție a aurului din Mali ar fi aproape cantitatea de care Franța are nevoie pentru a-și plăti datoria către Germania. 
Cererea germană de repatriere a aurului de la francezi vine dupa filmarea barelor de tungsten care s-au găsit la Banca Centrală Germană (în conformitate cu o sursă MI5).

* Asta înseamnă că germanii s-au alăturat băncilor centrale britanice și chineze care s-au constituit parte vătămată în fraudele de tungsten pur apărute la Consiliul Federal al Rezervelor SUA, pe timpul când la Casa Albă era locatar Bill Clinton, afirmă sursa MI5.

* Dacă în lunile viitoare veți afla despre o "criză" în Ghana, puteți fi siguri că Fed este implicată și că are legătură cu cele 100 de tone de aur care se produc anual acolo.

* Între timp, în Asia, acolo unde există 85% din rezervele mondiale de aur, vor continua eforturile pentru a încerca să se injecteze aur în sistemul financiar internațional.

În acest scop, asiaticii desfășoară o acțiune în justiție pentru a forța Fed și Banca Centrală Europeană să le restituie aurul împrumutat din 1930.

* În Japonia, de asemenea, familia imperială a început să-și revendice drepturile sale istorice asupra distribuției de yeni. Michiko, Împărăteasa, și fiul de-al doilea, prințul Akishino, se spune că sunt cei mai fervenți membri ai familiei imperiale în susținerea acestor pretenții. Aceasta este ceea ce se află în spatele agresivității premierului Shinzo Abe cu privire la yen, potrivit unui membru senior al unui grup parlamentar de dreapta.
Dacă acest lucru este adevărat, atunci este o veste proastă pentru bordul Federal Reserve și sioniștilor care au profitat de facilitățile pe care le oferea yenul.

* Din punctul de vedere al Federal Reserve Board și bătrâniilor Sioniști care-i controlează, cel mai bun mod de a ieși din această încurcătură ar fi să înceapă un război în Asia.

Tot acesta a fost motivul pentru care aceștia au încercat din greu să provoace un război între China și Japonia, pornind de la unele neînțelegeri privind dreptul asupra unor mici insule.

Asiaticii ar trebui să reflecteze asupra acțiunilor criminale săvârșite de sioniști în trecut în Asia și să vadă dacă nu a venit timpul să-i alunge din regiune.

* Pentru a preveni alte probleme create mereu de ”inventivul” Vest, ar fi potrivită înființarea unei agenții internaționale de planificare economică generală, astfel ca să se dea posibilitatea unei dezvoltări economice și sociale echilibrate a tuturor regiunilor lumii. 



SURSA: http://www.ascensionearth2012.org

(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu