..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 noiembrie 2012

SaLuSa, din Federația Galactică a Luminii



(23 nov.2012: channeler Mike Quinsey)

Mike
   Pentru a asigura pacea mondială toate războaiele trebuie să înceteze şi, pentru aceasta, dacă va fi nevoie,  avem mijloacele necesare pentru a o impune celor care doresc conflicte militare. În Noua Epocă nu oferă spațiu pentru manifestarea acestor vibrații de joasă frecvență. Adevărul este că la momentul actual este mai ușor ca altădată să se asigure pacea mondială, deoarece nivelul de conştiinţă a crescut substanțial ceea ce face ca din ce în ce mai multe persoane (politicieni, cadre militare, afaceriști, societatea civilă) refuză rezolvarea diferendelor prin război. Chiar şi cadrele militare vechi, veteranii cei mai intransigenți și cu spirit cazon, ”schimbă macazul” acceptând co tot ideea de pace este mai bună pentru omenire. Ei încep să realizeze că apelul care li se adresa pentru a-și menține atitudinea intransigentă, pentru a-și apăra patria, nu era decât un slogan în spatele căruia se ascundeau alte interese. Iluminaţii işi pierd rapid controlul şi puterea pe care le aveau asupra forţelor armate. Sunt cu adevărat depăşiţi de situaţie şi nu li se va permite să revină la putere.

     În vitorul apropiat nu veţi mai avea nevoie de forţe armate, dar veţi avea sisteme de protecţie care vor ţine la distanţă de planeta voastră orice intrus.
De asemenea, Federaţia Galactică a Luminii activează ca forţă de  menținerea ordinii și păcii în univers. Tehnologiile noastre pot detecta cu uşurinţă orice navetă care încearcă să intre în spaţiul atmosferic al altei planete.
Dacă este nevoie, ne putem mişca cu viteze mai mari decât viteza luminii, pentru a fi în timp real într-un anume sector din univers, unde ar fi nevoie de intervenția flotelor noastre. Atribuțiuni și îndatoriri similare are și Comandamentul Ashtar ale cărui flote au competențe în întregul univers. Pe scurt, fiecare planetă este bine apărată, iar populaţiilor  de pe ele li se asigură pacea și o viață neconturbată de intruși din afară. Apetitul pentru invazii al unor civilizații atipice din acest univers a cam dispărut, în contrast cu dorința de colaborare și într-ajutorare a lumilor. De fapt, vechiul vostru Pământ a fost mereu protejat de orice interferenţă, astfel încât evoluţia sau stagnarea umanității a fost mereu numai consecința aplicării liberului vostru arbitru. Totuşi, datorită vibraţiilor foarte joase la care sistemul planetar ajunsese, a trebuit să permitem contactul din partea unor civilizaţii similare.

      După ce treceţi de momentul Ascensiunii vi se va deschide calea către accesul oaspeţilor cu vibraţii înalte de iubire şi lumină. Veţi descoperi cum trăiesc alte civilizaţii și veţi căpăta încredere în ele. Veți avea prilejul, care va deveni o obișnuință, să primiți vizita unor oaspeți extratereștri sau să mergeți voi în vizită la ei. Astfel, veți putea afla că unele planete au dimensiuni care depășesc pe cele ale soarelui vostru. Vă puteți imagina cam unde se află Pământul vostru ca dimensiune. Nui-i mai puțin adevărat că există și multe alte planete mult mai mici decât planeta voastră, unele fiind construcții artificiale.(Nota C.M.: Hathori trăiesc, de exemplu, pe o astfel de planetă, pe care au fost nevoiți să și-o construiască ca urmare a dezintegrării planetei lor naturale).
      Unele civilizații avansate consideră convenabil să trăiască în interiorul planetelor mai ales că, în mod natural, multe planete sunt goale pe dinăuntru.
      Majoritatea dintre voi cunosc că și în interiorul Pământului există o civilizație (mai dezvoltată tehnic și spiritual decât voi). Locuitorii din subteran au propriul lor soare și aceasta dă impresia că nu se află sub pământ. Nu peste mult timp vă veți întâlni și cu ei. Ei sunt strămoșii voștri care s-au retras sub pământ după distrugerea și scufundarea Lemuriei.
Destule ființe de la suprafață i-au vizitat, ca să nu mai vorbim despre obișnuitele lor ieșiri la suprafață, fără ca voi să-i puteți observa.
Foarte multă cunoaștere, în legătură cu acest adevăr, v-a fost ascunsă de conducătorii voștri politici, religioși și mai cu seamă de întunecați. Toată această pierdere o veți recupera după ce veți ascensiona. Știți cum se spune la voi: ”Adevărul te va elibera!” 
Cu toate acestea, se vor mai găsi oameni care vor nega existența lor. (Doar de la voi cunoaștem povestea cu ornitorincul a cărui existență a fost negată de un savant rigid chiar când i s-a prezentat un exemplar viu!). Noi nu vă vom impune să acceptați realitatea, o veți face singuri. Asta nu va conta pentru că în viitor, numai adevărul va exista. Aveţi propria Bibliotecă (Sală de Înregistrări) care cuprinde toate vieţile voastre anterioare, în aşa fel încât nu va mai puatea exista nici o controversă. Înregistrările sunt utilizate atunci când faceți, după fiecare încarnare, analiza vieţii prin care ați trecut (n.m., Akasha).

      Pentru că vedem cum marea majoritate dintre voi vă trăiți viața într-o preocupare continuă, o alergătură fără pauze, pentru tot felul de interese, pentru că vă vedem încrâncenați și atât de atașați meschinelor interese materiale, dorinței de a demonstra că vă sunteți mai sus pe scara socială, ceea ce face să uitați să mai și trăiți, noi vă asigurăm că ne găsim mereu răgazul de a trata toate problemele vieții cu detașare, în lumină și în iubire. Glumele, umorul de calitate, ne însoțesc și ne colorează permanent viața. Râsul este universal şi toate fiinţele au o înţelegere lăuntrică a ceea ce înseamnă o situaţie amuzantă ori un comentariu hazliu. Râsul este înălţător și un excelent mijloc de a vă crește vibrațiile. Totuşi, distracţia, gluma, nu sunt modalități de a ridiculiza pe cineva.
       La nivel de suflet, voi ați rămas tot copii, însă sunteți marcați de o anumită reținere, teamă de a vă simți liberi. După ce vă maturizați, vi se pare deplasat să ”dați în mintea copiilor” și este păcat căci copilul din voi tânjește după un pic de…”nebunie”. Încercați ca de pe acum să vă eliberați de această reținere și trăiți în limpezimea și lipsa de grijă a unui copil!
        Aveți tot dreptul să aruncați grijile la coș, să redeveniți din nou copii, pentru că ceea ce ați avut de făcut este aproape terminat.
Faceți ultimii pași spre ascensiune cu seninătate și voiebună, cu detașare. Ceea ce urmează va fi o și mai mare certificare a faptului că ați reușit, că ați ajuns la poarta minunatului vostru habitat. Oricum, etapa care urmează este întâlnirea noastră. Dacă cei care vă conduc și-ar da acordul, mâine am fi debarcați.
        Mulți lideri pământeni ar fi gata să ne recunoască existența și să ne accepte sosirea dar le este teamă de ”ridicol”. Când primul va ieși în față și va ”sparge gheata”, toți ceilalți for face pasul înainte. Noi știm că sunteți gata să vă întâlniți cu noi. Acum nu se mai pune problema ”dacă” ci ”când”.
        Sunt SaLuSa de pe Sirius şi sunt purtătorul dorinţei Federaţiei Galactice a Luminii ca voi să vă propagați iubirea în lume. Iubirea crește frecvența de vibrație și vă mărește pasul spre Ascensiune. De la nivelul nostru de percepție, vedem minunatele culori emanate de corpurile voastre. Dacă ați ști cât de frumoși sunteți!
SaLuSa.

SURSA:
Tree of the Golden Light
(C.M.)

luni, 26 noiembrie 2012

Posibilitatea de a scurtcircuita karma, o adevărată ”mană cerească”


Saul
Mesaj de la Saul

(21 nov. 2012; channeler John Smallman)

Noi am vorbit deseori despre dragoste și totuși, semnificația acestui cuvânt este într-adevăr nu numai foarte dificil de înțeles, pentru voi, dar aproape imposibilă. Am afirmat că ea este forța de viață, intenție creatoare divină, energia fără de care întreaga creație n-ar putea exista. A încerca să-i dai definiția înseamnă a-i limita semnificația. Veți înțelege aceasta abia atunci când vă veți afla în dimensiuni superioare. Dar, până atunci, ar putea fi util să vă gândiți la definiția Iubirii din care au fost create și în care există toate galaxiile cuprinse în universul cunoscut, împreună cu tot ceea ce este invizibil și incomensurabil, de la nivelul actual de spiritualitate și cunoaștere științifică. Aici, în tărâmurile superioare, avem o înțelegere și o percepție mai corectă a noțiunii de iubire, dar și noi ne aflăm departe de adevărul ultim, care stă numai în puterea lui Dumnezeu.

El ne arată în mod constant că suntem iubiți, prețuiți ca pe niște valori încomensurabile, din moment ce El nu ne părăsește niciodată și orice am face ne este, până la urmă, iertat. Mereu, dragostea Lui se manifestă în fel și chip, chiar dacă noi ne dăm seama rareori despre aceasta. Atunci când cu credință invocăm prezența și ocrotirea lui Dumnezeu, simțim o bucurie inefabilă, o fericire sublimă, care nu pot fi exprimate în cuvinte ci doar trăite. Așa cum afirmă Biblia, "Înainte de a fi fost Avraam, Eu sunt" . Mulți și-au dedicat întreaga lor viață pentru a-l înțelege pe Dumnezeu, dar nu au făcut decât să se adâncească și mai mult în necunoaștere. Este însă adevărat că această sacră preocupare i-a făcut să simtă și mai mult îmbrățișareaTatălui și căldura iubirii Sale.

Acum, când totul este în schimbare pentru a crea cale liberă dragostei ca să vă pătrundă ființa, se produce și creșterea gradului de conștientizare că omenirea a ales să trăiască de-a lungul mileniilor soluția dezintegrării sale, a dezastrului, preferând alegeri egoiste și lipsite de iubire. Omul a crezut că soluția obținerii fericirii este impunerea voinței sale împotriva voinței celorlalți. Și această atitudine nu se putea acomoda cu sentimentul iubirii ci al frondei, al dișmăniei.
Creșterea gradului de conștientizare indică etapele inițiale ale trezirii, și aceasta este în regulă.

Voi nu sunteți singuri în timp ce treceți prin acest proces de conștientizare. Acum înțelegeți mai bine că trebuie să vă deschideți inimile, dacă vreți să vă treziți și pentru aceasta, ființele iubitoare ale universului vă însoțesc permanent și vă ajută de fiecare dată când vă exprimați dorința.

Adevărat, nu există decât o singură cale directă de revenire ACASA, dar fiecare dintre voi a ales traseul care i s-a părut mai convenabil. Pe o singură cale ați fi putut merge fără a fi nevoie să aveți bagaje sau greutăți. Pe toate celelalte ați întâlnit provocări, dificultăți, ceea ce v-a făcut să vă înarmați cu tot felul de mijloace care să vă facă înaintarea mai ușoară. Puțini ați ales să mergeți în grup, majoritatea dintre voi crezând că drumul său este cel mai scurt și mai ușor.

De acolo de unde fiecare se află, există o singură cale pe care el ar trebui să înainteze, pentru a scurta la maximum distanța față de destinația către care a crezut mereu că se îndreaptă. Pe calea lui dreaptă, pe ”scurtătură”, fiecare poate și trebuie să meargă fără ”bagaje”, fără încărcătura karmică, altfel, mereu va trebui să facă popasuri pentru a se odihni și pentru a mai căpăta experiență.

Dar pentru a se descotorosi de povara care-l apasă, el trebuie să descarce bucată cu bucată tot ceea ce duce în spate. Fiecare ”pachețel” are un anumit destinatar care poate să-l primească, altfel ”cărăușul” nu se eliberează. Aceste pachețele cuprind datoria pe care o aveți față de toți cei în relația cu care v-ați creat karma. Evoluția voastră spirituală depinde de lichidarea acestor datorii.

Se poate întâmpla ca de-a lungul iluziei vieții, voi să aveți doar această preocupare, dacă încărcătura este importantă: eliberarea de karmă. Perioada în care vă aflați este singura oportunitate care vi s-a creat de a ”scurtcircuita” roata karmică, într-un timp extrem de scurt, ceea ce înseamnă că numai în acest sfârșit de ciclu puteți face în așa fel încât să întrerupeți ciclul nașterii și al morții, adică să vă asigurați continuitatea existențială la modul conștient, scoțând din formula ADN implacabilul termen al morții. 

Creatorul v-a oferit viața ca pe un întreg, voi fiind cei care ați porționat-o în secvențe mai lungi sau mai scurte. Eliberându-vă acum, în totalitate, de karmă și ridicându-vă suficient nivelul vibrației, vă puteți asigura revenirea la caracterisica inițială de ființe nemuritoare. (Nota C.M.: Aceasta nu înseamnă că nu vom mai evolua sau că nu ne vom putea modifica forma, ori nu ne vom putea stabili un alt loc în care să existăm. Important va fi faptul că asupra noastră nu va mai lucra Legea Uitării totale care se aplică între două vieți, în cazul dimensiunii 3D)

Sarcina voastră, pentru această scurtă perioadă care a mai rămas, se referă la schimbarea unor atitudini și 
John
comportamente, debarasarea de vechile obiceiuri (între care frica este cea mai importantă), modificarea registrului vostru emoțional, acceptarea și deschiderea către adevărul universal, renunțarea la preocupări și atitudini meschine (invidie, ură, minciună, dorința de a acumula bunuri materiale). Fiți iubitori față de voi și față de ceilalți, fiți primii care întindeți mâna împăcării, nu păstrați resentimente față de nimeni. Practicați relaxarea, destinderea în natură, meditația și contemplarea. Vă mai puteți schimba radical chiar și în această scurtă perioadă care a rămas.

Saul

Sursa: http://johnsmallman.wordpress.com

(C.M.)

vineri, 23 noiembrie 2012

PREPARATIVE PENTRU ASCENSIUNE



De la Maestrul Kuthumi

(8 nov. 2012; chaneeleri LARA, EMANUELE și SOPHIA)
Maestrul Kuthumi

Îmi face plăcere să vă aduc astăzi salutările mele. Dragostea mea se regăsește încorporată în ființa voastră, voi cei aflați foarte aproape de ascensiune. Pentru mulți dintre voi, acesta este primul proces de ascensionare.
Ca un profesor care a stat aproape de Maestrul Iisus, scopul meu a fost de a vă ghida în lumina voinței Creatorului pe calea care încheie acest proces pe planeta voastră. Trăiesc, ca și voi, momente înălțătoare, uimitoare și incitante care vor aduce în realitatea voastră stări de lucruri cu care nu v-ați mai întâlnit. În anii care urmează vă veți apropia tot mai mult de starea de uniune între voi și de apropiere de Creator. Minunate experiențe vă așteaptă și ele vă vor îmbogăți cunoașterea și vă vor crește conștiința.

Țineți cont de faptul că Mama Pământ a ales să vă aștepte, chiar dacă pentru aceasta, viteza ei de ascensionare a fost diminuată pe parcurs, din dorința planetei de a face trecerea însoțită de copiii săi. Pe măsură ce vă apropiați de decembrie, trecerea în dimensiunile superioare a devenit o certitudine iminentă chiar dacă procesul în sine va mai continua și în 2013, și va fi definitivat într-un viitor apropiat. Dragilor, sunteți în siguranță și sunteți protejați prin iubirea Creatorului.

De-a lungul următoarelor câteva luni și chiar ani de zile, voi și Pământul veți experimenta o cădere, o pierdere, o sincopă, pe care o puteți compara cu un deces. Mulți veți avea sentimentul că sfârșitul este de neevitat. Nu spun asta pentru a provoca frică în mintea voastră, dar tot cortegiul de evenimente care se vor succeda, vă va întări convingerea că lumea în care trăiți, ființa voastră, se îndreaptă spre anihilare. Acest hiatus își găsește explicația în despărțirea de realitățile care s-au bazat pe vechile energii. Nu va fi o moarte fizică ci un vid energetic care va apărea din cauza procesului de înlocuire a acestor vechi energii, care au constituit baza  dimensiunii a 3-a, cu noile energii care se instalează și cu care se va construi Noua Lume.
Fiecare dintre voi va avea sentimentul că o parte a ființei sale se dizolvă, dispare sau se resoarbe, deși, în fapt, corpul fizic va continua să existe. În mod real, anumite organizări și structuri interne vor dispărea fiind înlocuite cu altele. Va fi un fel de modernizare a unui obiectiv vechi, o reutilare cu noi echipamente, schimbări de fluxuri de fabricație, înlocuirea ”cărămizilor” de carbon cu unele din cristal. Trebuie să aveți o atitudine de deschidere față de aceste transformări menite să modifice toate componentele corpului vostru total. Va fi o lucrare care se va desfășura ”din mers”, fără oprirea procesului fundamental: viața.
Continuă procesul de contopire a sufletului cu Sinele Inalt, uneori, preferându-se soluția desprinderii de trup și alipirea la un suflet de grup. Din ce în ce mai multe suflete doresc unificarea energetică în acest sens, Creatorul fiind favorabil acestei tendințe unificatoare care oferă sufletelor o evoluție mult mai rapidă și o conștiință mult sporită exprimată  ca un cumul al consțiințelor componente. Creatorul vrea să ne unim energia, astfel încât vibrațiile noastre să lucreze în sincronicitate. Rezultanta acestor unificări nu este pur și simplu o însumare a capacităților și însușirilor fiecărui suflet component ci o multiplicare dincolo de rezultatul matematic.
Acțiunea poate fi comparată cu o căsătorie de pe Pământ, unde o mulțime de persoane se întrunesc în baza unor afinități sau empatii, pentru a onora tânărul cuplu format. În acest caz, al reunirii mai multor entități, mult mai multe ființe ale universului se reunesc pentru a-și exprima simpatia și dragostea față de sufletele care au ales să formeze o asemenea entitate colectivă.
Unul dintre principalele subiecte despre care vreau să vă vorbesc se referă la data pe care toți o așteptați ca încununare a unor acțiuni pregătitoare, începute cu mult timp în urmă, și accelerate în ultima perioadă. Dragilor, tratați acest moment nu ca pe un sfârșit și nici ca pe un început ci pur și simplu ca pe un transfer de lumină, conștiință și vibrații spre interiorul ființei voastre de pe Pământ. Vor mai fi multe schimbări de genul acesta în lunga voastră existență, unele chiar mai frumoase și de mai mare amploare decât cea care are loc acum
                                                                          
Importanța particulară a celei în care vă aflați o reprezintă faptul că va avea loc trecerea liniei de demarcație între grupul dimensiunilor joase și cele cu vibrație înaltă. Practic, aceasta însemnă că transformările și ajustările necesar a avea loc în structura lumilor aflate în acest proces, sunt mai facile când este vorba de trecerea dintre două dimensiuni superioare vecine, decât în cazul trecerii de la o dimensiune inferioară la una superioară. Aceasta deoarece în lumea în cauză se vor regăsi simultan, pentru o anumită perioadă de timp, energii și caracteristici ale ambelor sisteme, care, în marea majoritate a cazurilor sunt opozante. Desigur, în perioada existențială de paralelism, caracterisicile noii societăți vor avea un trend crescător, pe când cele ale vechii societăți, unul descrescător.
Aș mai spune că, cei care în această perioadă sunt stăpâniți de o stare de extaz, este bine să o trăiască și să se bucure din plin de ea, deoarece momentul este foarte favorabil expansiunii acesor manifestări, care au un impact puternic asupra îmbunătățirii nivelului general de vibrație al ființei și impulsionează procesul de eliminare a vechilor tipare energetice cronicizate în corpul total al ființei.            
Dacă aveți stări de bucurie, abundență, fericire, împlinire, este semn că fluxul energiilor care vă pătrund și vă traversează, nu este obstrucționat, curgerea este liberă iar voi sunteți integrați sistemului energetic universal, aflat permanent în stare dinamică. Asimilați dezechilibrele, disconfortul, starea de stres, bolile, lipsa succesului, sărăcia, cu tulburențele create de structura bolovănoasă a albiei prin care se strecoară apa curgătoare.
Un alt motiv pentru care am dorit să comunic astăzi cu voi este legat de pregătirea pe care ar mai trebui s-o faceți în această scurtă periodă care v-a mai rămas la dispoziție. Sunt recomandate toate măsurile și acțiunile prin care se pot acumula energiile benefice: desființarea barierelor dintre voi și semenii voștri, împăcarea, tratarea cu înțelegere și compasiune a situațiilor în care se află alții, primiți și oferiți dragoste, eliberați-vă de angoasele trecutului. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar gânduri care vin din inima mea și că le puteți trata ca pe recomandări, nu oblgații.

1. Relaxarea minții - Este necesar să vă acordați mai mult timp pentru a vă relaxa. Multele schimbări care au loc în interiorul ființei voastre și în jurul ei pot face ca mintea să nu mai înțeleagă corect ceea ce se întâmplă. Ea poate deveni confuză sau concentrată pe subiecte care pot deveni obsesii. Într-o asemenea stare de surescitare, se impune ca mintea să intre în perioade mai lungi sau mai scurte de relaxare, pentru a se reculege și reorienta pe realități.
Acest lucru poate fi realizat prin meditație, imaginându-vă mintea ca pe o minge de energie luminoasă pe care o conduceți să se odihnească în chakra inimii. Dacă chakra inimii nu este complet deschisă, atunci puteți avea senzația de gol sau că nu percepeți nimic special. Dacă însă chakra inimii este deschisă, activată, veți avea un sentiment de destindere și de fericire. În concluzie, vă recomandăm să nu  vă faceți o preocupare intensă și stresantă asupra evenimentelor care vă înconjoară.

2. Folosirea puterii cristalelor: - Mulți dintre voi aveți diverse cristale pe care le folosiți ca podoabă, exponate, obiecte de tratament în cristaloterapie etc. Reactivați aceste cristale de care, foarte probabil, ați uitat. Curățați-le printr-o metodă cunoscută (n.m.: căutați pe net metode de purificare a cristalelor). Cereți apoi Arhanghelului Metatron să vă ajute la încărcarea acestor cristale cu energiile specifice. Țineți-le în palmă, închideți ochii fizici și adresați Arhan. Metaron rugămintea de a vă ajuta în încărcarea și activarea acestor cristale. Gândiți și vizualizați un flux de energie divină, alb-strălucitoare care iradiază acele cristale, emanația lor benefică îndreptându-se asupra chakrei inimii voastre, după care se răspândește în toată ființa voastră. În final, energia cristalelor se degajă în mediul vostru inconjurător. Procedeul duce nu numai la purificarea ființei voastre dar și la sacralizarea mediului care vă înconjoară.

3. Iubește-te astăzi mai mult decât ieri : - Dragostea ta necondiționată pentru tine este esențială în acest moment, pentru că ea este platoșa care îți securizează ființa, în drumul vostru către paradis. Este dovada că lucrați în adevărul divin al Creatorului. Chiar dacă în acest moment nu găsiți o justificare a afirmării iubirii față de voi înșivă, spuneți în mintea voastră că vă iubiți așa cum sunteți, cât se poate de frecvent. Acordați-vă această circumstanță, iertați-vă pe voi înșivă pentru tot ceea ce ați făcut nepotrivit. După o scurtă perioadă, veți constata că începeți să vă acceptați mai mult ca altă dată. Nu confundați această acțiune cu narcisizmul.

4. Dovediți auto-înțelegere: - În prezent, sunteți într-un proces de dizolvare a separării și de acceptare, fie că este vorba de unitatea între fiecare parte a ființei voastre, unitatea cu Creatorul sau unitatea cu alte ființe. Este minunat să împărtășiți și să răspândiți lumina si conștiința peste tot pe unde treceți. Vechile energii dispar mult mai repede acolo unde apare lumina adusă de gânduri, de sentimente și de fapte altruiste. Nu este nevoie să fiți preocupați dacă acțiunile voastre bune au fost primite sau au avut efectul scontat. Important este cum sunt ele emise, nu cum sunt primite. 
Nu trebuie să preluați suferința altuia dar este bine să aveți compasiune și să ajutați în măsura în care evoluția voastră nu este afectată. Suferința este produsul ego-ului celui care trece prin ea și nu este datoria voastră de a încerca să o preluați asupra voastră; nici măcar parțial. Dacă cineva suferă pentru un anumit motiv, încercarea voastră de a suferi alături de acel cineva, nu-i va micșora propria suferință, dar va avea o acțiune perturbatoare în evoluția voastră. Puteți să-i alinați durerea prin încurajări, sprijin de orice fel, dar nu implicându-vă emoțional. Aceasta nu este o dovadă de cinism.

5. Asigurați-vă de sprijinul unui ghid spiritual: Ghizii au un rol foarte important în viața fiecărei ființe umane, mai cu seamă în această perioadă excepțională. Nu uitați că ghizii voștri văd tot ceea ce vi se întâmplă dar nu intervin decât atunci când le-o cereți. Faceți-vă un obicei din a cere sprijinul ghizilor voștri spirituali înainte de a începe orice acțiune. Solicitarea voastră nu-i va supăra; ei așteaptă să vă fie de folos iar ajutorul lor nu este condiționat.

6. Bucurați-vă și fiți recunoscători: - Acum este timpul să vă bucurați și să fiți recunoscători pentru toate evenimentele la care sunteți martori sau la care participați, căci totul face parte din experința voastră pentru care vă aflați aici și acum. Când aveți provocări dure, amintiți-vă că ele fac parte din alegerea voastră, că ele se regăsesc în programul cu care ați venit pe Pământ în această viață și că ele au un scop anume care vă ajută în evoluție. Deci, exprimați-vă recunoștința pentru tot ce vi se întâmplă, chiar dacă unele evenimente pot fi dureroase sau se soldează cu pierderi. Totul are un scop, totul are o justificare, chiar dacă acum nu vă este dat să înțelegeți.

7. Fă tot ceea ce poți pentru a înainta: - Acum este momentul să renunțați la atașamentele care nu vă lasă să înaintați spiritual. Aceasta nu înseamnă că trebuie să vă abandonați vechile prietenii, bunurile pe care le aveți sau să renunțați la o stare de spirit tonifiantă. Măsura se impune doar atunci când constatați cu sinceritate că acel ceva sau cineva a devenit efectiv o piedică în calea devenirii voastre. Important este să aveți acea stare de libertate care să vă permită zborul spre înălțimile speranței celei mai luminoase.

Cuvintele mele pot părea citate din spiritualitate și doar de bun simț, dar ele sunt pur și simplu o încurajare pentru ca voi să folosiți în modul cel mai eficient scurta perioadă de timp în care mai puteți acționa.
Vă rug să știți că eu sunt aici pentru a vă acorda tot sprijinul pe care mi-l cereți..

Eu sunt Maestrul Kuthumi.

SURSA: http://144000raggidiluceattiva.com
(C.M.)

luni, 19 noiembrie 2012

Există un parteneriat între voi înșivă și noi înșine.



Arhang. Mihail
Mesaj de la Arhanghelul Mihail

(6 october 2012; channeler Ron Head)

Ne face plăcere să sublinem astăzi aportul energetic pe care-l va aduce portalul secundar 10.10 (din 1o oct.2012). Cei care au sensibilități mai ridicate, vor cunoaște acest fapt prin trăirile pe care le vor experimenta.

Cu toate acestea, majoritatea este convinsă că, de fapt, la asemenea date nu se întâmplă nimic. Este uimitor cât de multe ființe umane nu au depășit faza de negare, fiind adepte convinse ale principiului ”dacă nu văd, nu se întâmplă”, deși, în realitatea un pic mai subtilă se produc o sumedenie de transformări.

Cei blocați în vechile raționamente, vor continua să nege, probabil, până când evidența îi va zgudui mai tare, pentru ca ei să se trezească și să vadă și altceva decât realitatea lor îngustă pe care sunt calați.

Pentru cei care cu adevărat sunt în căutarea dovezilor de schimbare interioară, ​​o confirmare foarte incitantă și mobilizatoare are loc în această perioadă. Argumentele celor ”nevăzători” sunt destul de ridicole, poate, ușor bizare, pentru cei cu ”vedere completă”. A înțelege că exiști într-o dimensiune densă și a susține că dincolo nu mai există nimic, pare într-adevăr puțin absurd. Este ca și când ai fi înconjurat de o ceață densă, care nu-ți permite să vezi decât la câțiva metri, și să susții că dincolo de ceață nu se mai află nimic. . ”Ceața” aceasta nu se va destrama decât atunci când vă veți deschide inimile. Credința voastră în Mama/Tata Dumnezeu, deschide inimile pentru a primi în ele Duhul pe care mulți dintre voi l-au refuzat. Puternica forță creatoare a Mamei /Tatalui Dumnezeu nu va fi refuzată.

Trei pași mai aveți până veți ajunge să încheiați acest an (n.m. la ora când se postează acest mesaj vor mai fi rămas doar două luni). Cu toate acestea, panta pe care trebuie s-o mai urcați în acest răstimp este foarte abruptă. (Ultimii metri de escaladat sunt totdeauna cei mai dificili!). Apropierea de vârf, certitudinea că sunteți doar la o aruncătură de băț de el, vă dă noi puteri pentru a încheia cursa, lunga voastră cursă. Bucuria va fi cu atât mai mare atunci când veți realiza că ați urcat nu pentru a coborâ ci pentru a rămâne, căci acela va fi habitatul vostru de atunci înainte. Poate veți privi cu oarecare nostalgie lumea de jos în mijlocul căreia ați existat eoni, dar vă veți aminti și de multele frustrări și sufereințe pe care le-ați îndurat. Priveliștile de nedescris care vi se vor înfățișa, lumina divină pură care vă va înconjura și vă va pătrunde, bogația la care nu aveați cum să visați, bunătatea și iubirea cu care veți fi înconjurați, toate, vă vor face să simțiți efluvii de fericire. 

Ron
Pentru a urca muntele, v-ați ajutat unii pe alții, ați aruncat din bagaje, ați primit ajutorul și încurajarea celor care vă așteptau în vârf. Veți fi conștienți că nu ați fi putut încheia cursa aceasta nebună, fără ajutorul, asistența și îndrumarea fraților voștri din univers și ființelor de Lumină. Aceasta pentru că voi niciodată nu ați fost singuri, niciodată nu ați fost abandonați.

Mulți sunt cei ce vor citi aceste cuvinte, care au rolul de a vă îmbărbăta și a vă face să vă mobilizați încă și mai mult pentru a încheia acestă dificilă dar minunată cursă. Dragilor, deschideți-vă inimile evenimentelor care urmează în curând.

Văd că există încă foarte mulți cărora parcă le este frică să-și deschidă inima, de teama că poate nu se va întâmpla, și atunci se vor pune într-o postură penibilă față de ei și față de alții. 
Eu vă cer să vă deschideți pentru a primi iubirea Creatorului vostru în inima voastră. Apoi, rămânți liniștiți și încrezători căci Dumnezeul vostru nu vă poate minți, nu vă poate face să sperați degeaba.
Există între noi și voi un parteneriat și niciuna dintre părți nu va denunța înțelegerea.

Vom vorbi din nou, mai târziu. Destul pentru azi, dragilor. Păstrați pacea în inimile voastre. Bună ziua!


Mihail

SURSA: http://oraclesandhealers.wordpress.com
(C.M.)

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

MUTAȚII ÎN ADN-ul NOSTRU


(21 oct.2012, de Patricia Resch)
 

În acest articol scris de Patricia Resch, Dr. Berrenda Fox vorbește cu probe despre testele ADN și sistemului celular pe care le-a făcut asupra unui număr important de oameni. Dr. Fox este medic holistic la Wellness Centre din Avalon, California.

Clinica din Avalon propune celor interesați tratamente naturiste unde se exploatează condițiile optime de pe insulă (Santa Catalania). Prin teste bazate pe analiza sângelui, ea a demonstrat că în cazul unor oameni, în structura ADN au început să apară unele modificări care atestă creșterea numărului de spirale.

P.R.: Dr. Berrenda, care este formarea dv. profesională?
Berrenda: Am obținut mai multe diplome în fiziologie și naturopatie. În timpul pregătirii mele în Europa, am lucrat în domeniul comunicării și continui să lucrez în producția de filme documentare și ștințifice de avangardă. După cum cunoașteți, Fox Television Network, își extinde preocupările și în privința existenței civilizațiilor extraterestre și rolului acestora în desfășurarea evenimentelor terestre mai ales din această perioadă. Cele mai cunoscute programe sunt “Sightings” și “X Files”. 

Dr. Berrenda Fox
 P.R.: Ce schimbări considerați că se produc acum pe planeta noastră și ce impact au ele asupra corpului uman?
B.: Sunt unele schimbări fundamentale, mutații care, conform cercetărilor genetice, au loc în prezent în corpul uman. Această problemă a constituit tema unei reuniuni internaționale a geneticienilor care s-a desfășurat cu câțiva ani în urmă la Mexico City. Reuniunea și comunicările s-au axat chiar pe transformările ADN care se produc.Este clar că au loc transformări în corpul uman care nu și-ar găsi o explicație plauzibilă în schimbările de mediu; știm precis că ele se produc dar nu știm cu ce scop și în ce direcție se îndreaptă. Traversăm un proces de schimbare dar nu știm în ce ne transformăm!

P.R. În ce sens este ADN-ul nostru în schimbare?
B: ADN-ul fiecăruia dintre noi are un dublu helix (spirală). Constatăm acum că sunt în curs de formare și alte spirale. În dublul helix există două spirale de ADN combinate într-o singură spirală. Cercetătorii constată acum că ne cresc alte spirale, în total urmând ca ADN-ul uman să fie format din 12 spirale. Coroborând cu viteza schimbării, se poate aprecia că într-o perioadă de 5-20 de ani, toți oamenii vor avea noul ADN (cu 12 spirale). Este o concluzie absolut științifică, bazată pe analize și pe probe. Este clar că au loc mutații în corpul uman dar nu știm către ce ne îndreptăm, ce forme și ce capacități vom avea în viitorul destul de apropiat. Chiar nu avem habar care va fi rezultatul final.

Modificările acestea surprinzătoare nu sunt făcute publice din cauza temerii că ar apărea o puternică reacție de teamă din partea oamenilor. Cu sau fără aceste restricții, celula umană se modifică și noi nu avem altă posibilitate decât să observăm fenomenul. Personal am descoperit la trei copii că AND-ul lor era format din trei spirale.

Si unele religii vorbesc despre schimbări ale structurii ființelor umane. Există în lumea științei, a unor religii și multor oameni de spiritualitate avansată, credința că toate aceste modificări reprezintă un factor evolutiv și sunt menite să crească capacitățile și abilitățile ființei umane.

P.R.: Acești copii prezintă caracteristici diferite de cele ale copiilor cu un AND obișnuit?
B: Da. De exemplu, prin concentrare, pot pune în mișcare unele obiecte, fără să le atingă fizic. Sau pot umple cu apă un pahar gol, doar prividu-l cu atenție. Au, deasemenea, însușiri telepatice de comunicare. Știu că doar aceste însușiri și ar fi suficiente pentru a-i considera supraoameni. Eu cred, însă, că sunt primele exemplare ale oamenilor din viitorul foarte apropiat, cel mult câteva decenii.

P.R.: Toți cei existenți astăzi vom trece prin acest proces al schimbărilor?
B.: Se pare că cei născuți înainte de 1940 nu vor avea această șansă, corpul lor nemaifiind capabil să se metamorfozeze. Însă cei care se nasc acum, cu siguranță vor avea AND-ul modificat. Cu toate acestea, pot fi cazuri când și celor mai vârstnici li se poate întâmpla.

P.R.: Ce ar determina producerea transformării AND la un om, ”normal” cu două spirale?
B.: Cel mai simplu ar putea fi un virus, asta însemnând că nu toți virușii au efecte nedorite asupra corpului. De ex. virusarea AND-ului cu Epstein Barr şi virusul herpes #6, care provoacă schimbarea structurii celulare. Virusul retro HIV nu este un virus care să modifice AND-ul, deoarece el nu produce o schimbare a stucturii celulare, el o devorează. Majoritatea oamenilor care au trecut prin acest proces de modificare AND, își schimbă profesia, modul de viață, modul de a gândi. Sunt mai sănătoși, mai optimiști și orice boală care i-ar afecta e tratată ca pe un cadou, o ocazie de a evolua și mai mult.

P.R.: La ce alte modificări ne-am mai putea aștepta?
B.: Cei trecuți prin acest proces nu se vor mai îmbolnăvi, și, în principiu, se crede că vor trăi foarte mult. Poate chiar vor alege să nu mai moară. 

Lecțiile pe care le vom avea de învățat nu vor mai implica suferința și durerea, ci bucuriea, fericirea și liniștea. 
Vechiul sistem prin care lumea se chinuia să evoluieze va dispărea, nimeni nu va mai trebui să lupte pentru a supraviețui, concurența și dușmănia vor fi lichidate. Vechile paradigme care presupuneau lupta pentru putere, zdrobirea adversarilor, medicina alopată, războaiele, guvernele corupte, toate vor dispărea odată cu trecerea în Noua Lume.
 

P.R.: Vor exista și efecte colaterale ale acestor schimbări? 
B: Schimbarea celulară poate aduce apariția unor simțuri, altele decât cele prezente, sau amplificarea și rafinarea celor cunoscute. 
Pot apărea la început unele confuzii, neclarități de percepție și de raționament, din cauza impactului pe care-l pot avea aceste transformări, până când mintea va începe să-și refacă clișeele și ”biblioteca” de date. Poate că aceste posibile simptome vor face ca manifestările unora să fie considerate de ceilalți ca semne de nebunie. 
Este posibil ca medicul, mai cu seamă adeptul medicinii alopate, să nu reușească să înțeleagă ce se petrece cu unii dintre cei care i se adresează, căutându-și leacul. 
Tratamentele energetice vor lua amploare, căci chakrele vor fi mult activate și mai bine conectate la sistemul endocrin. 
Femeile vor cunoaște unele schimbări hormonale, o manifestare fiind plânsul ”fără motiv” explicat prin creșterea sensibilității feminine și activarea unei modalități cunoscută, de altfel, de eliberare a unor acumulări energetice emoționale. 
Un important număr de femei vor cunoaște mai timpuriu intrarea în faza de menopauză. Bărbaților li se vor activa și unele caracteristici feminine (sensibilitate, compasiune, milă). Mai toate ființele umane vor cunoaște un salt în inventivitate și intuiție.

În perioada modificărilor structurii celulare și ADN, pot apărea anumite stări, cum ar fi: 


* stări gripale - febra, transpiratie, dureri de oasele şi articulaţii dureroase, etc. care nu răspund la antibiotice;
* migrene şi cefalee, dureri severe care nu se elimină prin analgezice; 

* episoade pasagere de diaree;
* scurgeri nazale cu efect temporar, care durează 24 de ore, fără a se fi produs o răceală sau expunere la agenți alergici;
* stări de amețeală pasagere;
* bâzâit în urechi (acufene);
* palpitații;
* vibraţii de-a lungul întregului corp, mai ales noaptea, în faza de repaus;
* spasme musculare intense. Adesea, durere în corp, în special în zona spatelui;
* pierderea de forței musculare, la mâini și la picioare; 

* dificultăţi de respirație, respirație accelerată la efort sau chiar în repaus; 
* slăbirea temporară a sistemului imunitar;
* probleme în sistemul limfatic;
* stări de oboseală, senzație de extenuare la efort, altădată acceptabil; 

 * somnolență și dorință de a dormi, mai mult decât erați obișnuiți; 
* creșterea accelerată a părului și unghiilor;
* atacuri nejustificate de depresie;
* obsesii pentru evenimente neplăcute din trecut;
* sentimentul că în corpul vostru are loc un proces de purificare, de curățare; 

* stări de tensiune, stres, angoase pentru ceva neclar, indefinit.

Celor care merg la medic în asemenea situații li se spune că nu au nimic, că par a fi complet sănătoși. Și asta este adevărat: nu sunt stări de boală autentică ci efecte ale transformărilor (benefice) prin care treceți.

Instrumentele pe care eu le folosesc nu sunt obișnuite: Organoterapia, care este un sistem de tratamente glandulare, creat în Europa, este utilizat pentru construirea și reconstruirea sistemului hormonal necesar acceptării noului AND.

P.R.: Ce atitudine să adoptăm față de aceste simptome?
B: Nu vă îngrijorați, bucurați-vă că vi se întâmplă și considetați-le ca manifestări de bun augur. În latină ”doctor” înseamnă "educator”. Totul este să vă asigurați că nu este vorba de altceva, o stare de boală adevărată.

Corpul vostru are instrumentele și mijloacele necesare cu care să facă față la astfel de stări. Aveți încredere în puterea lui de regenerare și nu-l stresați cu gânduri de teamă, de disperare și de neliniște. Asigurați-i linisțea și odihna și nu-l îndopați cu cine sție ce medicamente. Permiteți-i lui să ia conducerea grijii față de sine. Nu vă ”băgați !” . Medicul nu este cel care vindecă ci doar cel care ajută la vindecare, punând la dispoziție corpului ceea ce are nevoie. Corpul este propriul său medic și tămăduitor. În fiecare dintre noi există puterea de a ne vindeca, cu o condiție: să permitem ”doctorului-corp” să se trateze.

Instrumentele pe care eu le folosesc nu sunt obișnuite: Organoterapia, care este un sistem de tratamente glandulare, creat în Europa, este utilizat pentru construirea și reconstruirea sistemului hormonal necesar acceptării noului ADN.

Pe lângă băile specifice, avem grijă de partea energetică a organismului, vitaminizare, tratamente cu plante, laser rece. Orice tratament, orice procedură este particularizată fiecărui pacient, noi neutilizând o rețetă comună tuturor celor care ne solicită ajutorul. Ne inspirăm din tehnici și terapii ale strămoșilor noștri care știau cum să se comporte cu natura și ce le putea ea pune la dispoziție.

P.R.: Cum vedeți că vă veți duce munca în viitor? 

B.: Eu consider că ceea ce fac este o punte pentru a trece pe cei care au nevoie în Noua Lume pe care o construim. Recuperarea este o știință și o artă. Cele două trebuie să mergă mână în mână. Cred că munca mea nu va mai fi necesară în viitorul previuzibil deoarece nu vor mai exista boli și suferință.

SURSA: http://www.2012.com.au

(C.M.)

miercuri, 14 noiembrie 2012

Un mesaj de iubire și de lumină de la vegana Lozet, din Comandamentul Ashtar



(19 oct.2012; channeler Konstantinos)

Konstantinos: Buna ziua, dragi prieteni! Mult după miezul nopții, am decis să intru în starea de meditație, după care, mi-am exprimat dorința de a comunica cu cineva din Comandamentul Ashtar, care ar avea vreun mesaj de canalizat prin mine. Preventiv, pentru a evita legături telepatice nedorite, am cerut protecția Athanghelului Mihail. În această situație, mă folosesc și de puterea unor cristale. În faza următoare, am vizualizat o sală și câteva cifre, iar în fața mea a apărut, stând în picioare, o ființă care era dispusă să

Konstantinos
comunice cu mine. Inițial, nu am putut desluși dacă aceasta era un bărbat, o femeie, un androgin, o ființă umană sau umanoidă. După puțin timp, totul a devenit mai clar și am avut imaginea unei femei frumoase cu care am încercat să comunic. La început a trebuit să mă folosesc de pendul, dar, după câteva încercări, ne-am acordat frecvențial. 
Mi-a comunicat că numele ei este Lozet și că este de pe Vega. Mai târziu, i-am schițat și portretul. La o oră după ce m-am trezit, am primit mesajul de mai jos. Am realizat atunci o transmisie foarte puternică și clară încât tremuram de emoție. Energia ei era atât de minunată! Iată mesajul de care vă invit să vă bucurați!
Lozet: Transmit un salut tuturor oamenilor și tuturor celorlalte creaturi din regatele aflate pe Gaia, dar și Gaiei. Tot respectul și admirația mea pentru această lume. Desigur, nu mă refer la înițiatorii conflictelor militare, la cei corupți, cei care provoacă înfometarea altora, cei care produc poluarea de orice fel a 
Lozet
sistemului vostru planetar sau la cei care torturează animalele. Chiar dacă, în unele situații, există o motivație pentru unele dintre aceste fapte, nu înseamnă că eu sunt de acord cu astfel de comportamente, de care n-ar trebui să bucure pe nimeni. Nu! 
Eu și toate echipajele Comandamentului Ashtar vă onorăm și vă admirăm curajul de a fi ales să vă încarnați în dimensiunea a 3-a, a dualității. 
Eu sunt Lozet și exist energetic în dimensiunea a 6-a. Locul meu de origine este steaua Vega, din constelația pe care voi o numiți Lyra. În lumea voastră se găsesc unele surse care conțin informații despre Vega și locuitorii săi.

Structura specială a pielii noastre și culoarea închisă se explică prin necesitatea de a ne proteja de acțiunea puternicelor raze ultraviolete care se regăsesc în lumina naturală pe care o primim pe planetă. Așadar, avem pilea de culoare închisă, suntem, cum spuneți voi, bruneți, părul este negru, și prezentăm unele mici deosebiri față de rasa umană. Eu și alte ființe din lumină, avem capacitatea de a ne controla structura moleculară proprie, care ne permite să ne schimbăm culoarea părului, de exemplu, în diferite nuanțe (cel mai adesea alegem culoarea alb sau culoarea platinei. Ca să dau un exemplu, culoarea părului meu nu se întâlnește la alți vegani. M-am singularizat, ca să mă exprim astfel. Nu, nu sunt caracteristici dualiste pentru a le putea compara în niciun fel. Ne bucurăm de varietate, dar acest lucru nu înseamnă că ne identificăm cu trupurile noastre.

Abilitatea de a vă schimba structura fizică va fi unul dintre multele lucruri pe care le veți dobândi și voi. Multe tehnologii admirabile, dintre care o mică parte va fi oferită destul de repede lumii voastre, vor apărea atunci când Spiritualitatea și Știința se vor recunoaște reciproc și vor colabora strâns. 

Acestui canal (channeler) i s-a transmis ieri telepatic imaginea unui dispozitiv unic care arată ca o centură. Această centură este capabilă să absoarbă o parte din Esența Iubirii deținătorului, pe care o poate transmite prin concentrarea gândului către altă persoană, aflată oriunde. Se procedează astfel: echipați cu centura specială, pe care o putem încărca la voință cu energia iubirii noastre, prin concentrare, ne putem imagina că emitem această energie prin catarama centurii către o persoană anume (vezi figura). 

Cel vizat va primi acea energie, care-i va crește sentimentul de calm și siguranță.

Dispozitivul nu va fi nicidecum un mijloc prin care să se încalce voința liberă a cuiva. Asemenea dispozitive sunt utile pentru netezirea asperităților dintre indivizi și creșterea nivelului de acceptare reciprocă. Ele nu provoacă daune de niciun fel și nu poate impune voința cuiva împotriva altei persoane. Acestea, și multe alte lucruri, veți putea primi în dar de la frații voștri din univers, atunci când va avea loc reuniunea noastră. Va fi o zi măreață și plină de fericire, atunci când populația Pământului va fi integrată în Federația Lumilor din Lumină. Din acel moment, nu va mai exista noțiunea de plictiseală căci infinite posibilități de cunoaștere vi se vor deschide, în relația cu lumile universului.

Voi, care doriți să urmați Transmigrația, nu vă temeți pentru profesiile actuale, pentru că în Noua Eră nu se va mai pune problema supraviețuirii ci doar cea a iubirii, bucuriei și abundenței. De exemplu, oamenii de știință, cu o inimă deschisă, vor avea posibilitatea să se adapteze noilor domenii ale cunoașterii științifice, diverselor teme de cercetare și experimentare. Muzica, arta, grija față de ecosistem, serviciul echipajelor Galactice, care sunt niște forțe ce asigură liniștea și înțelegerea pe largi zone ale universului pentru ca viața, oriunde ar fi ea să nu poată fi perturbată de nimeni, vor fi dor câteva dintre domeniile de interes. Veți avea posibilitatea de a vă folosi gândirea, diversele tehnologii, capacitatea de creație, inventivitatea în extrem de multe domenii. Veți putea materializa la voință lucruri care vă sunt utile sau care vă distrează. Va dispărea noțiunea de concurență, dar va crește mult responsabilitatea, pentru actele și acțiunile fiecăruia.

Simțurile voastre vor fi sporite și percepția colaborării și chiar contopirii cu Sinele vostru Superior va fi permanentizată. Vă veți putea folosi de toate avantajele stării de multidimensionalitate. Veți trăi nu cu grija supraviețuirii ci pentru a vă îmbogăți cunoașterea și a vă bucura de tot ceea ce vă poate oferi viața. Și tot ce veți co-crea va avea viață pe care Divinitatea o va învesti cu Duhul Său. Viață vor avea nu doar copiii voștri ci și tot ceea ce veți mai crea cu mintea, cu sufletul sau cu brațele. Cred că știți deja că navele noastre spațiale moderne sunt niște realizări tehnice care au viață, au simțuri, raționează și interacționează cu noi și cu mediul. Pot lua decizii și se comportă exact ca o ființă vie, rațională. Scopul esențial al transformărilor prin care treceți voi și sistemul vostru planetar, inclusiv Gaia, ca entitate individulă, este de a vă crește capacitatea de co-creare la nivelul deținut de cele mai evoluate civilizații din univers.

Noțiunea de popor și dialecte vorbite vor fi rezolvate de la sine, atunci când comunicarea se va face telepatic. Cei care vor dori să mai utilizeze vorbirea o vor face doar ca un moft, ca o plăcere de a-și aminti de cum era cândva în dualitate.

Noua voastră lume va începe să apară mai pregnant, mai întâi in SUA, ca urmare a unor confruntări politice care vor avea un impact puternic asupra societății. Vor apărea paralelisme între vechea societate, Vechea lume și Noua lume, și din asta va avea de câștigat noua societate, în care se vor proba noile principii și concepții de viață, care vor avea un impact determinant asupra ființelor umane. Destul de repede va dispărea omul ignorant, retrograd, conservator și cârcotaș. Toate aceste transformări vor fi accelerate și prin munca plină de dăruire care se desfășoară în Comandamentul nostru. Desigur, mereu va fi importantă munca Lucrătorilor în Lumină de pe planetă.

Dragilor, mă simt onorată că am putut transmite acest mesaj prin intermediul canalului nostru uman. Vă iubesc în mod egal pe toți, dragii mei frați și surori de pe Pământ, și aștept cu nerăbdare să colaborăm și să lucrăm împreună pentru binele nostru, al tuturora.

Primiți, vă rog, lumina mea și a celor din Comandamentul Ashtar. Pacea și armonia să fie mereu cu voi!

Lozet.

SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

duminică, 11 noiembrie 2012

TREZIREA LA UNITATE.


Mesaj de la maestrul ascensionat Lato
(1 nov.2012; channeler Fran Zepeda)

Salutări, tuturor. Eu sunt Maestrul Lanto, și vă aduc vești și iubire din partea lumii spirituale. Nu am mai comunicat cu voi prin acest canal dar am considerat necesar să o fac pentru a vă aduce astăzi cuvintele mele de încurajare cu privire la Ascensionarea voastră apropiată.
Am urmărit de-a lungul veacurilor, de-a lungul eonilor, de la căderea voastră în dualitate, strădania voastră de a reveni, de a crește spiritual, de a vă reface condiția voastră de ființe divine și multidimensionale. Vin acum să vă ofer din nou sprijinul și încurajările mele și lauda mea pentru îndelungatul și curajosul vostru efort care se va încheia cu minunata voastră Înălțare (Ascensiune).

De multe ori v-ați întrebat, când mărșăluiați pe acest lung drum plin de dificultăți, dacă veți reuși să reveniți ACASĂ. Ei bine, eu vin acum, alături de alte ființe de Lumină, să vă spunem că sunteți la un pas de sosire. Știm cât v-a fost de greu, cunoaștem marile eforturi pe care ați ales să le faceți. Dragii mei, efortul acesta îndelungat nu era dat celor slabi de inimă și de spirit, celor lipsiți de voință. Le-a revenit acelora care aveau curajul de a o lua mereu de la capăt, de a nu se da bătuți, celor puternici, răbdători și înțelepți.

Pentru că sunteți foarte aproape, pentru că meritați, noi venim astăzi să vă oferim ultimele noastre încurajări și îndrumări.

Cu fiecare respiratie pe care o faceți, în călătoria voastră fortuită *, pe drumul ascensiunii, voi ați știut totdeauna, în forul vostru interior, că sunteți niște magnifice ființe de Lumină, și asta v-a dat puterea și hotărârea de a nu vă opri.

Până acum ați utilizat o mare parte din acest potențial. Acum, când vă aflați aproape de linia de sosire, este necesar să faceți ultimul efort și să accelerați ritmul, dragii mei. Încercați, căci puteți, să realizați acel rezultat care vă califică în elită. Capacitatea voastră de asimilare a Luminii poate fi amplificată oricât de mult, de ea depinzînd performanțele voastre ca ființe multidimensionale. (Nota C.M.: amintesc că astăzi, 11 nov. 2012, se deschide portalul energetic 11.11. care aduce enerigiile liniștii, păcii și iubirii. În intervalul de timp până la 21 dec.2012, asimilarea a cât mai multor astfel de energii ne poate accelera mult evoluția, pregătindu-ne pentru momentul Ascensiunii. Marea oportunitate din această perioadă constă în faptul că, în funcție de eforturile noastre, Dumnezeu va acorda, Grația Sa Divină, acelora care se străduiesc mai mult. Practic, aceasta înseamnă ca, măcar în această perioadă, să fim mai iertători, mai plini de compasiune, mai dispuși să-i ajutăm pe cei care au nevoie, mai încrezători și mai iubitori).

Iată care este sfatul nostru, pe care am fi bucuroși să-l urmați, în această perioadă: 

-) în fiecare dimineată, după trezire, faceți o rugăciune de mulțumire și de sprijin către Divinitate. 
 -) Vizualizați-vă propria ființă într-o arenă cu o asistență numeroasă.
 -) Vedeți cum asupra arenei coboară din înaltul cerului valuri de Lumină formate din particule de o luminăzitate fără seamăn, care pătrund în ființa voastră și a celor prezenți.
-) Rostiți în gând: ” Absorb Lumina Alb-strălucitoare a lui Hristos, care mă protejează și mă luminează. Sfera ființei mele crește pe Pământ și se extinde în tot universul unde îmbrățișează toate ființele, toată viața, toată creația. Sunt o ființă multidimensională, plină de putere și încărcată cu toate darurile Creatorului. Noi, toți, UNA suntem!” 
 -) Simțiți cum cu fiecare respirație, cantitatea de particule luminoase din această minunată lumină, crește în ființa voastră, care devine, la rându-i, mai luminoasă, mai extinsă și mai ușoară. 
 -) Vă simțiți ca un balon mare și luminos, gata să se înalțe.
 -) Simțiți că fuzionați și faceți parte din coloana de lumină care a coborât în arenă și care a cuprins întreaga asistență.
 -) Sunteți una cu această Lumină Alb-strălucitoare și cu toți cei în care ea a pătruns.
 -) Mențineți această stare și imagine cât mai mult posibil, și conștientizați că această Lumină Alb-strălucitoare este Lumina lui Hristos, pe care v-ați dorit-o din totdeauna.
 -) Vă simțiți calm si împăcat, plin de o liniște divină și de iubire pentru toți și pentru toate. Știți că nu mai aveți dușmani. Aveți numai prieteni. SUNTEȚI IUBIRE.

Repetați acest exercițiu de imaginație în fiecare dimineață și raportați-vă la această stare în tot ceea ce faceți în acea zi. 



F.Z.
Acum, vă las iubiții mei, și vă rog ca în această perioadă să faceți tot ceea ce depinde de voi pentru ca Ascensiunea voastră să fie un deplin succes.
Eu sunt Maestrul Lato, întodeauna la dispoziția voastră.
* Nota channeler: Maestrul Lato a folosit cuvânul ”fortuit” în sensul ” apărut ca un noroc” nu ”accidental, intempestiv”.

SURSA: http://www.franhealing.com

(C.M.)

joi, 8 noiembrie 2012

NOUL PĂMÂNT.


Sananda
Mesaj de la Sananda

(21 oct. 2012; channeleri : Imaculata Jilahilah și Immanuel Eleison)

Vă salut, copii iubiți! Cel care vă vorbește este Sananda.

Accentuăm în comunicările noastre cât de mare nevoie aveți de energie. O puteți obține prin dragoste. Conectați-vă inima la Flacăra Violet și emiteți gânduri de iubire către toți Lucrătorii în Lumină, gândind că vă doriți o mare schimbare.

Vreau să vă vorbesc despre schimbările importante care vor avea loc după saltul cuantic. Multe lucruri și stări de lucruri care vi se par acum intangibile, imposibil de modificat, vor deveni posibile.

Să vorbim despre Alaska, Canada, Rusia, zona din proximitatea Cercului Polar, Patagonia, Sahara, Deșertul Serengeti, jungla amazoniană și multe altele. Frații voștri galactici studiază și experimentează cum să transforme aceste ținuturi și cum să transfere anumite creaturi, printre care unele periculoase pentru voi, acum când împărțiți habitatul cu ele. De exemplu șerpii veninoși, insectele veninoase, scorpionii, șobolanii, paraziții etc vor fi transferați în locuri foarte potrivite dezvoltării și evoluției lor, dar fără a se mai intersecta cu ființele umane cărora le provoacă acum multe neplăceri. 

Amintiți-vă de creaturile regatului magic din basmele copilăriei voastre: unicornii (inorogii), dragonii, caii înaripați, elfii, gnomii și zânele. De fapt, ei există și vă invită în tărâmurile lor pentru a vă arăta ce sunt și care este concepția lor de viață. Există, deasemenea, tărâmuri în care se regăsesc părinții nativi americani și indigeni ai tuturor neamurilor care își exprimă acum dorința de a reveni pe pământurile pe care le-au părăsit cândva și pe care le-au iubit atât e mult. Ei au avut o relație mult mai directă și mai apropiată cu Mama Pământ precum și cu ființele despre care se mai vorbește doar în folclorul unor popoare (n.m. referire la elfi, gnomi, zâne, inorogi etc)

Zonele care acum sunt ostile și aride vor deveni adevărate oaze pline de viață vegetală și animală. Vor fi plantați copaci cu rol decorativ sau producători de fructe, grădinile de flori vor fi pline de insecte neagresive și folositoare poleniozării speciilor vegetale. Toate acestea vor fi posibile deoarece clima va deveni prietenoasă și propice dezvoltării multor soiuri vegetale și rase de animale.

Civilizațiile galactice vor aduce semințe și hibrizi care să fie plantate pe pământurile acum înghețate sau aride. Este prevăzut să se amenajeze locuri și să se dreneze/creeze izvoare care vor forma râuri. Se va reface ecosistemul acum distrus în aceste zone. Toate speciile de animale și de plante dispărute sau aflate pe cale de dispariție vor fi refăcute ca efective.

Toate zonele de pe Pământ în care se practică embargoul, vor fi redeschise oamenilor.
Oamenii de la suprafața planetei vor putea vizita tărâmuriule interioare ale Pământului pentru a se întâlni, în sfărșit, cu civilizația umană din interior. Nu va trece foarte mult timp până când pământenii vor putea efectua călătorii de agrement sau alte interese (științifice, relații economice, culturale etc) pe planete din diverse zone ale universului, precum: Alpha Centauri, Sirius, Pleiade, Nibiru, Neptun , Jupiter, Saturn, Lună, Marte, Pluto etc. Deși aceste destinații par acum imposibil de atins, într-un interval de timp rezonabil, posibilitățile actuale de transport ale civilizațiilor avansate ale galaxiei și universului, asigură de mult deplasări extrem de rapide, care se efectuiază cu viteze mult superioare vitezei luminii (considerată de voi de nedepășit). De fapt, ele se bazează pe legi astrofizice necunoscute de oamenii voștri de știință.

Tehnologiile actuale ale civilizațăiilor extraterestre permit obținerea de replicatori alimentari care vor eradica pentru totdeauna foamea și bolile de subnutriție și vor asigura dezvoltarea armonioasă a ființelor. 

Fiecare familie va avea un mic dispozitiv care va putea fi folosit pentru refacerea stării de sănătate, cauzată de diverse afecțiuni minore sau mici accidente. În fiecare comunitate vor exista centre de vindecare și refacerea în care vor activa experți medicali. Practic, morbiditatea va deveni un termen amintind de starea de sănătate din trecutul civilizației umane. Omul va avea capacitatea de a-și reface aproape orice organ care, din varii motive, ar deveni de neutilizat. ADN-ul uman va cuprinde, în matricea sa, acele gene care vor provoca recuperarea (creșterea) unor părți ale corpului : dinți, membre, păr, organe interne, piele, ochi etc. Tot ceea ce va avea nevoie să fie vindecat va trece prin procesul de vindecare iar toate organele iremediabil compromise se vor reface prin creștere naturală, asigurată de noua formulă a ADN-ului uman. Orice călătorie, în indiferent ce loc al planetei sau înafara ei, va fi gratuită. Toate locuințele necorespunzătoare unei vieți normale și ecologice, vor fi înlocuite de altele care vor îndeplini absolut toate cerințele. Cu rare excepții, orice locuință, orice casă, va fi construită în doar căteva ore (deobicei, într-o noapte, pentru a nu conturba activitatea zilnică).

Toate tipurile de energie necesară vor fi obținute din sursa infinită de energie liberă și nimeni nu va trebui să o mai cumpere. Aceasta însemnă că energia necesară pentru iluminat, încălzire, aparatură de orice fel, mijloace de transport terestru, acvatic sau aerian, precum și pentru necesități domestice, va fi la îndemâna oricărui locuitor, în cantitățile necesare și absolut gratuit.

La acest moment, noi cunoaștem absolut exact care sunt nevoile, în domeniu, ale fiecăruia dintre voi. Nicio sursă de energie nu va produce poluare de niciun fel: chimică, fonică, de câmp magnetic, radiații etc. 

Tot astfel, calculatoarele, telefoanele mobile, aparatele de emisie/recepție vor fi gratuite. Mai toate echipamentele din această categorie vor fi produse ale nanotehnologiilor. Echipamente de mare tehnicitate vor asigura celor care, din diverse motive, nu vor putea face deplasări, poducerea sau vizualizarea evenimentului sau peisajului dorit, la domiciliu.

Banii vor rămâne doar o amintire a dimensiunii a 3-a. Fiecare persoană va lucra pentru binele tuturora, în funcție de aptitudinile și dorința sa. Trebuie însă spus că nivelul de responsabilitate al fiecărui membru al societății se va situa la cote maxime. Fiecare va presta acea muncă pentru care simte că are chemare și față de care rezonează pozitiv.
Mulți vor munci pe nave spațiale care vor face deplasări în întregul univers cu scopuri de a ajuta alte lumi, a cartografia tărâmuri încă necunoscute, a revitaliza viața pe alte pământuri etc.

Știu că vi se pare ireal tabloul pe care vi l-am descris. El arată însă foarte puțin din tot ceea ce veți trăi în viitorul vostru nu foarte îndepărtat.

Când Pământul va atinge punctul zero (n.m. poziționarea față de centrul Galaxiei), procesul înfăptuirii celor menționate va fi declanșat.

Binecuvântări! Sananda.

http://144000raggidiluceattiva.com

(C.M.)