..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 mai 2012

Echipament de forare secret, aflat în posesia Armatei S.U.A.


Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii
(26 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Există în funcțiune un sistem feroviar de mare viteza, care a fost construit cu fondurile adunate de la voi, sistem care face legătura între marile orașe și porturi de pe întregul glob. Acest sistem de transport de mare viteză a fost proiectat si construit pentru plăcerea și luxul unui grup restrâns de umani, utilizându-se echipamente extraordinar de performate pentru costruirea unor tunele sub pământ. Un echipament similar de sfredelire cu mare viteză a subsolului planetei este deținut de Armata SUA.
Sistemul subteran este construit pentru ca cei mai bogați să se întâlnească în orice punct al planetei, într-un timp extrem de scurt, comparativ cu cel necesar mijloacelor de transport cunoscute. Viteza de deplasare a acestor mijloace de transport poate atinge valoarea incredibilă de 8 sau 9 Mach (aprox.11.000 km/h).        
Noi intenționam ca asemenea mijloace de transport să poată fi costruite și pentru utilizarea lor de către orice pământean, nu numai de o mână de supraîmbogățiți. Am putea-o face destul de repede, dacă vom primi o exprimare fermă în acest sens, din partea voastră.(Notă C.M.: Amintesc că există un tunel de transport, care leagă întreaga rețea de orașe subterane din care se compune Agharta, dintre care Telos este cel mai renumit. Acest tunel circular a fost construit prin tehnici de topire și pulverizare a rocilor. Nu sunt sigur dacă se face referire la acel sistem de transport, sau este vorba de un altul).

La drept vorbind, nu ați ajuns și voi la limita răbdării? Cât mai aveți de gând să suportați jugul pe care vi l-au pus pe grumaz acești netrebnici? Dacă v-a ajuns și dacă sunteti pregătiți pentru schimbare spuneti: “Eu sunt pregătit și doresc schimbarea!” Spuneți-o în fiecare seară, înainte de culcare, în fiecare dimineață, la sculare, așa cum vă faceți rugăciunea.
Hotărârea și cererea voastră va fi auzită, și atunci când pragul minimului necesar va fi fost atins, noi vom acționa. Dacă vreți să fiți ajutați, ajutați-ne la rându-vă.
Voi, Lucratorii întru Lumină, dar și voi toți, doritorii de dreptate și de adevăr, aveți, în această perioadă, datoria sacră de a deveni sursele de informare corectă a turturor celorlalți, pentru ca negura necunoașterii și manipulării să fie împrăștiată.
Ajutați umanitatea să iasă din închisoarea ignoranței în care a fost ținută foarte multă vreme de către întunecați și uneltele lor docile.

De-a lungul istoriei, vouă vi s-a blocat mereu evoluția prin acte de confiscare, intimidare, manevre permise de legi nedrepte, proiecte secrete etc. care v-au privat de posibilitatea de a vă putea folosi propria voastră putere, inteligență, spiritul inventiv și alte abilități de care dispuneați. Multe tehnologii viabile, multe soluții tehnice elaborate de către mințile strălucite ale elitelor umane, sau tehnologiile aduse din alte locuri ale universului, au fost blocate, ascunse sau distruse pentru a nu putea fi folosite de umanitate. Scopul a fost mereu același: menținerea stării de ignoranță a majorității ființelor umane, metodă clasică și mereu folosită de forțele întunecate pentru a-și putea mai bine impune puterea, controlul și voința. Mai este puțin până când se vor scoaste la lumină toate aceste încrengături criminale, prin care populația planetei voastre a fost condamnată la stagnare sau involuție.
Multe dintre cuceririle tehnologice și științifice au ca origine inteligența și ingeniozitatea ființei umane de pe Pământ, chiar dacă multe altele v-au fost oferite sau inspirate de civilizațiile universului, inclusiv de cele afiliate la Federația Galactică a Luminii. Utilaje extrem de eficiente, mașini cu mare randament, echipamente bazate pe energii nepoluante zac ascunse în diferite locuri de pe Pământ sau de sub Pământ. Mulți dintre autorii înaltelor tehnologii au sfârșit în închisori, condamnați pentru fapte inexistente sau inventate de cei care aveau sarcina de a fabrica un probatoriu credibil, care cădea sub incidența legilor voastre. Toată această politică distructivă poate explica, în mare măsură, încetineala cu care societatea umană a evoluat.

Noi dorim să schimbăm toată acestă situație grea, ajutându-vă cu tot ceea ce este necesar pentu a vă redresa. Toate aceste schimbări le veți face voi, nouă revenindu-ne obligația de a vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie. Încă aveți multe minți luminate, capabile să inventeze, să proiecteze și să creeze majoritatea tehnologiilor avansate, necesare unei evoluții rapide.
Dragilor, acestea nu sunt afirmații gratuite, care să vă inducă în eroare. Situația poate fi redresată rapid dacă voi, locuitorii Pământului, veți fi hotărâți și deschiși la acțiunile de curățare a planetei de elementele întunericului și să doriți cu toată ființa voastră sprijinul și expertiza fraților voștri din univers. Când vă declarăm aceasta, nu avem gânduri ascunse, care ar viza, într-un fel sau altul, lezarea libertății, suveranității sau independenței voastre. Nu am făcut așa ceva cu nici una dintre civilizațiile pe care le-am cunoscut și pe care le-am ajutat în modul cel mai onest posibil. Puteți înțelege diferența dintre atitudinea noastră neinteresată de avantaje, altele decât prietenia și frăția unor ființe care au același Creator și politica de dominare pe care au dus-o unele forțe întunecate față de voi?

Noi citim gândurile și cuvintele multora dintre voi, care fac postari în rețelele de socializare, și observăm că mulți ne înțeleg intențiile, dar că există și dintre cei care au rezerve sau își exprimă temerea că Federația Galactică a Luminii ar putea avea și unele planuri ascunse. În fibra noastră de ființe inteligente nu există nimic care să cotravină Voinței Divine.
Prin natura noastră, noi nu putem fi decât o asociere de civilizații din Lumină. În Federația noastră nu ar putea fi cooptate civilizații rău-intenționate, deoarece condițiile care se impun la aderare sunt foarte drastice, imposibil de îndeplinit de către civiliza'ii ale întunericului. (Nota C.M.: Cea mai dură selecție o face vibrația în care pot există ființele. Dimensiunea în care trăiesc ființele de lumină este categoric improprie supraviețuirii unor entități aparținând forțelor întunecate). 
Afirmația că putem citi gândurile ființelor umane este valabilă numai în cazul în care acele ființe sunt deschise la o asemenea interacțiune, și aceasta se întâmplă fie la nivel conștient, fie la cererea și cu acceptul sufletului acelei ființe.
Prin natura noastră, noi nu putem intra “cu bocancii” în viața sau mintea cuiva. Dacă cineva dintre noi ar face-o, automat și-ar scădea frecvența de vibrație, ceea ce ar fi sinonim cu imposibilitatea de a-și continua existența în dimensiunea noastră.

Schimbările pe care noi le avem pregatite pentru voi urmăresc prosperitatea umanității, spiritul de absolută dreptate și iubirea dintre toți componenții societății. Tot ceea ce ar urma să facem va fi numai cu aprobarea voastră, singurii care veți putea decide cum să arate viața voastră viitoare și societatea umană, în general.
Încă o dată vă rugăm să rețineți că noi niciodată nu facem promisiuni pe care să nu le putem realiza, așa cum am observat că se întâmplă cu candidații voștri care vă cer periodic votul, cunoscând de la început că o fac numai pentru a vă înșela.
Voi veți avea doar ceea ce veți alege în mod colectiv. Ințelegeți voi aceasta ?
Ințelegeți că atunci când noi vorbim despre o lume frumoasă, lipsită de poluare, o lume a păcii absolute, a liniștii, armoniei și echilibrului, nu vă facem promisiuni pe care n-am putea să le aducem în realitatea voastră?
Alegerea vă aparține! Este însă necesar să decideți cât mai repede pentru a nu pierde rarisima oportunitate care vi s-a deschis la sfârșitul acestui ciclu cosmic, când un amplu Program Divin este în plină desfășurare. Datoria noastră și a Lucrătorilor voștrii întru Lumină este să vă trezim pe cât mai mulți dintre voi, pentru ca să fiți pe deplin conștienți când alegeți. În rest, este treaba voastră.
Noi sperăm că ne-am făcut cu claritate înțeleși asupra acestui aspect, căci nu vrem să existe printre voi cineva care să ne suspecteze de interese oculte.
Greg

Vă asigurăm că noi vom face tot ceea ce vom putea, pentru a vă oferi experiența pe care o doriți pentru societatea umană și pentru fiecare dintre voi.
Tot ceea ce am făcut și intenționăm să facem izvorăște din dragostea nemăsurată pe care v-o purtăm, în calitatea noastră de frați și surori.
Existența noastră se bazează pe:
IUBIRE pentru Creatorul nostru,
IUBIRE pentru voi,

IUBIRE pentru întreaga creație a universului.
IUBIREA este singura noastră motivație care stă la baza tuturor acțiunilor Federației Galactice a Luminii.
Voi, oamenii Planetei Pământ, sunteți frații și surorile noastre, în căutarea noastra fără de sfârșit, de a oferi lumilor darul păcii, armoniei și prosperității, în deplină concordanță cu dorința Creatorului.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

 SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com
 (C.M.)

luni, 28 mai 2012

Vă vorbesc ELEMENTALII.


(24 mai 2012; channeler: Ree)

Noi suntem Elementalii. Am venit acum pentru a reaminti fiecăruia dintre voi că noi existăm cu adevărat.

Odată cu trecerea iubitei noastre Gaia în cea de a 4-a dimensiune, noi am luat alte forme. Ca și voi, și noi, elementalii, ne aflăm în procesul ascensionării. Conștiința noastră evoluiază la fel ca și a voastră. Renunțarea la vechile energii și trecerea la cele noi, a produs modificări fundamentale în structura elementalilor.

De foarte mult timp, mințile luminate ale lumii voastre au știut de existența noastră și au lucrat cu noi, chiar dacă rasa umană, pe ansamblul ei, s-a scufundat, pentru o lungă perioadă de timp, în întuneric, uitând foarte mult din ceea ce știa. Cu toate acestea, noi nu v-am părăsit niciodată, și am continuat să lucrăm cu puținele conștiințe evoluate ale lumii voastre.

În timpurile acestea, ființele umane au început să-și amintească de propria și îndelungata lor existență, și asta va face să-și amintească și de noi, de rolul important pe care-l îndeplinim la baza edificării sitemului planetar. Ne vom folosi abilitățile și capacitățile creative pentru ca umanitatea să construiască Noua Eră, unde noi avem de îndeplinit importante misiuni.

Cei mai evoluați dintre voi, cunosc că fără contribuția noastră, creațiile lumii voastre ar fi imposibile. Nimic din visurile voastre nu s-ar realiza dacă nu ar exista această fundamentală parte a conștiinței universale, elementalii.

Noi avem un rol imposibil de neglijat, în ancorarea noilor energii în sistemul planetar. Noua platformă energetică, noul spectru al vibrațiilor, ne-a determinat să ne modificăm și să ne completăm structura intrinsecă, pentru a fi complet adaptați Noului Pământ. De fapt însăși formarea Noului Pământ are la bază noua structură a elementalilor. Conștientizarea fiecăruia dintre voi a faptului că noi existăm ca niște conștiințe complementare, dar și autonome simultan, ne revitalizează și ne face încă și mai utili vouă. Când ne onorați cu iubirea și recunoașterea voastră, capacitățile noastre cresc, spre beneficiul întregului sistem planetar. 

Viaţa este o creaţie de o anume complexitate și care are menirea de a facilita evoluția componentelor sale. Mintea umană are o capacitate de extensie incredibilă, atunci când se subordonează comandamentelor sufletului și spiritului. Dintr-un bulgăre face un munte sau dintr-un munte o pietricică. Voi, dragi ființe umane, vă puteți extinde multidimensional, căci sunteți părți ale UNICULUI DIVIN. Reconfirmați-ne, dacă doriți din partea noastră o contribuție mai importantă în realizarea crațiilor voastre.

Elementalii.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

sâmbătă, 26 mai 2012

De la Grupul Arcturian.


(21 mai 2012; channeler: Marilyn Raffaele)
 
Arcturian
Dragii mei, începem prin a vă reaminti de numeroasele modificări care se produc sau care sunt pe cale de a se înfăptui pe planeta voastră. Modificările din prezent ating inima multora dintre voi, chiar dacă, nu cu mult înainte, trăiați într-o adâncă uitare, departe de lumina adevărului. Foarte mulți dintre cei reveniți la lumină, încep să înțeleagă ceea ce se întâmplă cu umanitatea și cu planeta lor, în această grandioasă perioadă de tranziție. De fapt, caracteristica principală a perioadei prezente este rata mare a celor care se trezesc și acceptă lumina, crescându-și, implicit, nivelul de conștiință.
 
Mulți devin rapid conștienți de stupiditatea războaielor și răul pe care-l aduc acestea întregii civilizații umane precum și planetei, indiferent în ce tabără s-ar afla beligeranții. La scară macro, din ce în ce mai multe ființe umane realizează și acceptă că toate sufletele aparțin unei SINGURE TOTALITĂȚI. A lovi sau extermina pe cel de lângă tine, sau de oriunde de pe planetă (și nu numai) este un act stupid de autodistrugere a unor aspecte existențiale din care faci și tu parte. Este ca și cum o mână ar hotărî s-o amputeze pe cealaltă.  
Este timpul, dargii noștri, să vă folosiți de toate mijloacele și abilitățile de care dispuneți, pentru a vă apropia unii de ceilalți, înțelegând că diferențele de cultură, religie, rasă, sex, culoarea pielii etc. nu pot fi motive pentru a vă izola unii de alții ci prilejuri de a vă îmbogății cunoașterea. Toate formele de viață îmbogățesc infinita panoplie a modelelor create sau aprobate de Creator. Niciuna n-a apărut din întâmplare, ca un accident în procesul de creație. Chiar și modelele cu caracteristici reprobabile, au fost create cu un anume scop, la scară generală ele putând fi catalizatori ai proceselor evolutive, experimentări care ajută ființa să se trezească, să înțeleagă și să se orienteze pe calea care duce spre lumină, spre SURSĂ.
 
Mulți dintre voi susțin că războiul este necesar deoarece mulţi nu respectă drepturile celorlalţi şi sunt stăpâniți de dorinţa de a face rău, dar noi vă spunem că războiul este un instrument puternic involutiv, care aruncă civilizația în urmă cu importante etape de dezvoltare. Cel puțin până acum, nu a existat război pe planeta voastră din care un grup restrâns să nu iasă în câștig, în dauna celor sacrificați și a majorității urmașilor acestora. Am putea spune că niciun conflict militar nu și-a atins țelul clamat de inițiatori, singurii care au avut de câștigat fiind cei care l-au programat. Dar, faptul că din cauza războiului, societatea, în ansamblul ei, a regresat, a avut efecte negative inclusiv asupra celor care au avut de câștigat (mai ales material) pe moment. (Nota C.M.: Poate că cel mai grav efect a fost că, pentru o anumită perioadă de timp, a fost instaurată domnia fricii, adică acea stare bazată pe energia negativă care a scăzut frecvența de vibrație a planetei).
Toate aceste sincope în dezvoltarea umanității și-au pus amprenta pe memoria celulei umane ale cărei caracteristic au fost preluate de descendență. Aceasta explică de ce un conflict militar, o tragedie de amploare, are reverberații de foarte lungă durată în caracterul ființelor umane ulterioare.Tarele trecutului dureros nu sunt șterse decât atunci când sufletele acced, în totalitatea lor, în Lumină.

În perioada actuală, procesul de rejecție a tarelor trecutului dureros se manifestă prin curioase și “nefundamentate cauze medicale” care aduc dureri în diverse locuri ale corpului, erupții cutanate, stări de angoasă, neliniști și frici inexplicabile etc. Cele mai multe dintre acestea sunt temporare, de compensare a energiilor vechi care au efecte asupra corpului fizic, emoţional sau mental. Aceste stări patologice dispar odată cu deblocarea energiilor localizate în diferite locuri din corp, adică, atunci când, printr-o tehnică adecvată, se recanalizează energiile orientându-le spre înafara corpului. 
O metodă extrem de eficientă este mentalizarea acelor stări, înțelegerea lor și intervenția mentală indusă prin voință. După aplicarea unei asemenea tehnici, de cele mai multe ori, manifestarea neplăcută dispare. Este, uneori, cazul ca procedeul să fie reluat de câteva ori, până la revenirea stării normale de sănătate. Este o regulă generală că atunci când ființa umană permite instalarea sentimentului de frică în mintea și corpul său, deschide ușa pentru primirea unei stări de boală, care își va alege organul cel mai devitalizat, cel mai vulnerabil. Din păcate, aceste situații se vor mai întâlni la acele ființe care nu vor ascensiona.
Umanitatea este angajată într-un gigantic proces evolutiv, cu care ființa voastră nu s-a mai întâlnit până acum, iar cei înscriși în el devin din ce în mai puțin vulnerabili tarelor dimeniunii a 3-a. Aceștia vor percepe din ce în ce mai clar că relele încep să-i ocolească, stările de nemulțumire și neșansă se răresc în viața lor cotidiană și, dimpotrivă, liniștea, neimplicarea și sicronicitățile vor fi oaspeții săi din ce în ce mai prezenți.
Ei încep să evite știrile alarmiste, gâlceava politicienilor, incriminările reciproce ale unor oameni ai zilei, din politica locală sau globală. 
Cei aflați în procesul evolutiv al ascensiunii decelează mai corect sensul evenimentelor politice, sociale, financiare, manifestărilor din starea schimbătoare a vremii, și-și păstrează calmul și înțelegerea direcției către care omenirea se îndreaptă, chiar dacă, în majoritatea cazurilor, pentru a depăși vechiul și a ajunge la tărâmul noilor energii, trebuie să treceți prin haos. Aceasta deoarece, haosul este creuzetul în care se amestecă și se topește totul, pentru ca topitura să poată fi turnată în formele Noii Epoci. 

Zi de zi sunteți bombardați din toate părțile, prin mijloacele media, în marea lor majoritate subordonate unor interese meschine, cu știri terifiante, însoțite de comentarii și interpretări exacerbate, toate menite să vă inducă starea de frică și de nesiguranță, adică acea stare care deschide potentaților și escrocilor câmp liber pentru realizarea scopurilor lor macabre.
Vă asigurăm că starea lucrurilor nu este nici pe departe tragică și că, de fapt, fluxul evenimentelor se îndreaptă spre propășirea nu spre prăbușirea omenirii. Atunci, de ce cei care vă manipulează vor să vă îngrozească? Pentru că altfel nu ar putea să vă mai manipuleze, nu ar mai putea să vă bage pumnul în gură, pentru a-i lăsa pe ei să facă ceea ce știu mai bine: batjocorirea ființei umane și menținerea ei în ignoranță.
Nu, dragii mei, acest scenariu este o gigantică farsă grotescă, un scenariu în care  sunteți târâți fără să vi se spună adevărul.
Gaia, care este un suflet viu, a ales să se înalţe indiferent ce hotărâre va lua fiecare dintre voi. Ca mamă iubitoare, ea dorește ca toți fiii ei s-o urmeze, dar nu obligă pe niciunul s-o facă. Gaia știe foarte bine că, din cauza ignoranței în care au fost ținute, multe ființe umane încă nu s-au trezit, sau au refuzat să se trezească, pentru a se ridica odată cu planeta. (Nota C.M.: Acesta este și motivul pentru care Mama Gaia a preferat să mai amâne un pic ascensiunea, la acest moment, numai partea ei nefizică fiind deja ascensionată în 5D, în timp ce corpul său material se va mai afla în 3D până la 21 dec 2012).
 
Dar, dragilor, în ceea ce vă privește, cunoașteți foarte bine că pentru a călători împreună cu Gaia, va trebui să aruncați toate bagajele pe care le-ați făcut în dualitate și pe care le-ți purtat cu voi prin toate viețile.
Iubiții mei, în „trenul” care vă va duce în noua dimensiune nu veți fi primiți cu geamantanele pe care le-ați târât după voi, și pe care va trebui să le lăsați pe peron. Pe ușa vagonului nu veți putea intra decât cel mult cu “bagajul de mână”.
Mai aveți puțin timp pentru a vă debarasa de povara vieților petrecute în dualitate. Unii dintre voi ați strâns în ele bani, averi, bogății materiale de tot felul. Pe toate le-ați ambalat în învelitori poleite cu egoisme, invidie, infatuare și le-ați ferecat cu lacătele fricii, pentru ca nimeni să nu vă jefuiască.  
În timpul care v-a mai rămas, bine ar fi dacă v-ați lăsa îndrumați de ghizii specializați, de Sinele vostru Interior, și de Ființele de Lumină. Asigurați-vă că tot ceea ce faceți este în deplin acord cu voința inimii voastre. Pe cei care pretind să vă îndrume, erijându-se în mari cunoscători, ignorați-i și urmați-vă calea către lumină.
Cunoașteți, desigur, că în perioada aceasta se fac eforturi pentru ca energia feminină s-o echilibreze pe cea masculină, care conduce lumea voastră de foarte mult timp. Energia Fermininului Divin înseamnă: mai mult calm, dorință de pace, receptivitate mărită, compasiune, intuițe, armonie și, mai ales, IUBIRE. Masculinul Divin deține atribute precum: îndrăzneala, riscul, bărbăția, intoleranța, dominația, stoicismul. Conștiința Divină îmbină ambele calităţi și le ține în echilibru perfect și în armonie.
 
Marilyn Raffaele
Toate lucrurile și ființele au în componența lor cele două tipuri de energie, dar în proporții diferite, de la entitate la entitate.  Pentru a avea energie masculină, o femeie nu are neapărat nevoie de ocrotirea unui bărbat, căci această energie se regăsește în mod natural în ființa ei. Tot așa, un bărbat are în structura sa intrinsecă energia feminină de care are nevoie. În toate ființele ar trebui să existe echilibrul masculin/feminin, ceea ce , în prezent, rar se întâlnește. Femininul Divin și Masculinul Divin sunt două jumătăţi ale unui întreg, care este o idealizare a intregului perfect, destul de rar reprodus în univers. Acesta este motivul pentru care se formează perechile masculin/feminin (în care nu trebuie neglijat rolul procreării).

Oricum, vă place sau nu, perioada prezentă are ca obiectiv și realizarea echilibrului de care vorbeam, prin ridicarea energiei feminine, deficitară până acum în societatea voastră. 

Totdeauna alături de voi cu iubire!
Grupul Arcturian

Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

joi, 24 mai 2012

Din partea Federatiei Galactice a Luminii.


(7 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Calea Adevărului este o călătorie a sufletului care decide să se încarneze pentru că dorește să experimenteze ceva de care are nevoie pentru a-și continua evoluția.
 Fiecare existență aleasă de suflet pe calea perfecționării sale are drept scop atingerea măestriei într-un anumit domeniu. Există multe călătorii tematice, pe care un suflet le poate face, cea a Dreptății fiind una dintre ele.
Fiecare dintre voi se află la acest moment într-o anumită călătorie tematică. Fiecare dintre voi și-a ales călătoria și toate lecțiile pe care le are de învățat, care vă vor fi prezentate pe durata încarnării voastre în planul fizic. Mulți dintre prietenii sau dușmanii pe care îi întâlniți au fost cu atenție selectați de voi, pentru a vă ajuta în însușirea lecțiilor particulare legate de călătoria cunoașterii, înțelepciunii și a experienței în care vă aflați în prezent.


Atunci când vine timpul să vă încheiați călătoria, și toate lecțiile pe care le-ați avut de învățat s-au epuizat, sosește momentul închiderii acelei etape. Reveniți din viața de pe Pământ, vă veți petrece o perioadă variabil de lungă, în starea de spirit (n.m., adică fără corp material), în care vă veți revedea viețile anterioare și ce ar urma să mai întreprindeți pentru a vă continua procesul evolutiv (Nota C.M.: este vorba de perioada cât sufletul trăiește în Nirvana). După un timp, în funcție de prioritățile noului program întocmit pentru viața care urmează, reveniți pe Pământ (sau pe o altă planetă) unde vă luați un alt corp material, care să vă ajute să interacționați cu mediul, în care veți desfășura alte experiențe.

De-a lungul secvențelor existențiale pe care le trăiți în corp fizic sau fără corp material, voi relaționați cu diferite alte ființe dintre care unii vă sunt ghizi, maeștri, prieteni, componenți ai ființei voastre cumulate, etc. care veghiază asupra voastră și intervin ori de câte ori este cazul pentru a vă ajuta să ieșiți din situații de viață mai dificile.
 
Ei fac tot ceea ce pot mai bine pentru a rămâne în fundal și pentru a nu deveni obstacole în calea devenirii voastre. Acești prieteni și ghizi vă iubesc profund și le pasă de voi așa cum părinții își iubesc și le pasă de copilul lor. Ei s-au aflat cu voi și au vegheat asupra voastră din momentul nașterii voastre și a primei respirații ca ființă de lumină nou încarnată în tărâmurile fizice.

Astăzi mulți dintre voi începeți să comunicați mai deschis cu ghizii voștri, cu familiile voastre și cu prietenii voștri, care au rămas acasă, în habitatul tărâmurilor superioare, unde, cu nerăbdare așteptăm reuniunea cu voi. Mulți dintre voi veți reveni aici foarte curând, în zilele care vor urma, pentru că multe dintre lecțiile pentru care v-ați încarnat le-ați încheiat. Cei care v-ați terminat treaba, veți reveni ACASĂ, pentru ca, după o perioadă, să reluați un nou ciclu al vieții voastre fără de sfârșit.

Exista câteva modalități prin care o ființă poate părăsi tărâmurile fizice pentru a exista încă o dată în dimensiuni superioare ale acestui univers.
Dar, nu toata lumea alege să iasă din tărâmurile fizice prin experiența cunoscută de oameni ca “moarte”. Exista și alte căi care pot fi folosite de o ființă, la trecerea din planul fizic în cel pur energetic.
În această perioadă, noi ne aflăm aici pentru a face posibil ca un număr cât mai mare dintre ființele umane încarnate să poată trece din planul fizice în planurile superioare, fără a-și mai părăsi corpul material. Această procedură poate fi o noutate pentru mulți dintre voi dar pentru alții, va fi un scenariu pe care l-au mai cunoscut.
Noi, cei din Federația Galactică a Luminii, ne aflăm acum și aici în număr mare, pentru a vă susține dorințele, așa cum am făcut-o totdeauna. Nu ne arogăm dreptul de mentori sau ghizi ci de prieteni și frați ai voștri care vă respectă deciziile liberului vostru arbitru. 


Colaborăm cu voi și ne oferim ajutorul în măsura în care ne-o cereți. Ne străduim ca prin tot ceea ce facem să vă fim de un real sprijin, spre binele cel mai înalt al civilizației voastre.
Ne vom bucura dacă sprijinul pe care vi-l oferim va materializa în viața voastră acele realități pe care le doriți, ca indivizi și ca umanitate. Nu avem alte scopuri în ceea ce vă privește decât să vă vedem revenind în marea familie a civilizațiilor înaintate ale universului. Am fost și vom rămâne alături de voi pentru a vă oferi cunoașterea la care am ajuns în lunga și prodigioasa noastră existență.
Mulți dintre voi ați stat exact unde noi ne aflam astăzi, când aveați calitatea de ghizi și îndrumători pentru alte ființe aflate, multe dintre ele, în corp de carne. Lor le-ați oferit sprijin și lumină, ajutându-i să evolueze.
Așa cum am declarat mereu, noi nu suntem străini pentru voi. Noi nu suntem vizitatori neinvitați, ci suntem familia voastră, prietenii voștri. Noi suntem, de asemenea, voi pentru că mulți dintre voi ați stat exact unde noi suntem astăzi, veghind, hrănind și ghidând alte suflete aflate în călătoria lor din planul fizic. 

Noi nu suntem diferiți de voi și voi nu sunteți diferiți de noi. Noi și voi, una suntem. Am fost mereu unul și vom fi intotdeauna aceeași grandioasă entitate. Nu exista nici o separare între noi. 
Într-un fel sau altul, de-a lungul calatoriei noastre fară de sfârșit, avem o origine comună, structură cvasicomună, idealuri comune și același Dumnezeu.

Noi suntem cu toții o mare familie și nu ne vom întâlni pentru prima oară. Întâlnirile noastre viitoare sunt, de fapt, reeditări ale unor vieți prin care am trecut. 

Să vă spunem ceva: noi vă cunoaștem chiar mai profound și mai amănunțit decât vă cunoașteți voi înșivă, pentru că noi avem conștiința deplină a cine sunteți voi cu adevărat, și asta pentru că noi nu suntem supuși tarelor dimensiunii planului fizic, planului dualității.
Greg
 Noi vă iubim profound pe fiecare dintre voi și dorim să aducem la îndeplinire ceea ce este cel mai bine pentru voi.
Nu va mai dura mult până ce ne vom putea întâlni din nou cu voi, pretenii și frații noștri.

Pentru unii dintre voi, actuala călătorie va fi ultima din ciclul pe care l-ați început cu eoni în urmă. Un ciclu se încheie, un altul se deschide. Cel pe care îl începeți va fi împreună cu noi, și nu va semăna cu ceea ce ați cunoscut anterior.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.


SURSA:
http://ascensionearth2012.blogspot.com
(C.M.)

luni, 21 mai 2012

Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii


(17 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Aceste mesaje vă sunt trimise de unele inteligențe superioare, spre a vă ajuta să faceți mai bine față tranzițiilor pe care le experimentați, pe măsură ce parcurgeți această perioadă incitantă și unică. Folosirea tuturor uneltelor pe care le aveți la dispoziție este recomandată, deoarece utilizarea lor parțială nu va fi suficientă pentru întregul program de tranziție. Nici o abilitate de care dispuneți nu ar trebui neglijată, astfel încât să obțineți un maximum de eficiență. Mesajele noastre reprezintă una dintre modalitățile care vi se oferă și recepționarea lor, cu însușirea recomandărilor pe care le cuprind, vă va ajuta să avansați mai ușor și cu o înțelegere mai completă a problemelor cu care vă confruntați. Importantă este selectarea canalelor (channeler-ilor) și nivelul lor de redare fidelă a ceea ce li se comunică.
De fapt, comunicarea telepatică va deveni un mijloc din ce în ce mai utilizat între ființele aflate atât în același plan cât și în dimensiuni diferite. Ea este cea mai răspândită cale de comunicare în univers. (n.m. comunicarea verbală fiind un sistem propriu dimensiunilor inferioare).
Cei care experimentați pentru prima oară acest mijloc de comunicare, veți avea, în mod evident, dificultăți și imperfecțiuni în folosirea lui, dar asta nu trebuie să vă descurajeze. Gândiți-vă de câți ani au nevoie copiii voștri să-și însușască limbajul de communicate al comunității, sau o altă limbă.
Noi înțelegem că, la început, este firesc ca nici unul dintre voi să nu poată face asemenea comunicări telepatice cu o mare ușurință. Important este să vă doriți și să încercați să sesizați orice semnal care v-ar indică începerea unui asemenea proces în ființa voastră. Și aici sunt importați mai mulți factori, printre care: dorința, atenția, un program de interiorizare (meditație) adecvat, calmul și încrederea, odihna, un regim alimentar cât mai natural, evitarea consumului de alcool, evitarea pe cât posibil a programelor tv și radio care vă încarcă mintea cu informații inutile, mersul în natură etc. În fapt, totul se reduce la nivelul vibrațiilor pe care-l poate atinge fiecare dintre voi.

În perioada care urmează, vom desfășura, la rându-ne, un program de testare a multora dintre voi, cu care vom încerca să luăm legătura, cu condiția ca și ei să aibă preocupări și interes în a deveni un canal de comunicare.
Greg

Noi vă recomandăm să vă propuneți a reține cât mai mult din mesajele pe care vi le transmitem în timp ce dormiți sau sunteți în stare de veghe. Pentru cei care debutează în asemenea comunicări, facem precizarea că mesajele noastre inițiale vor fi scurte și subtile. Ele nu trebuie să fie confundate cu priopria voastră gândire, deosebirea fiind dată, în principal, de tema abordată apărută în procesul de gândire. Ca să înțelegeți mai bine deosebirea dintre un gând indus, venit din afară, și unul apărut ca rezultat al unui proces interior de gândire, vă facem următoarea exemplificare: mergeți pe stradă și, în timp ce vă petreceți cu cineva care vă cunoaște, dar pe care nu l-ați observat la timp, parcă auziți că vi s-a pronunțat încet numele și ați fost salutat. Acest gând este unul indus de cel cu care v-ați întâlnit, gând care a fost recepționat de mintea voastră. Așa cum am spus, acesta este o abilitate care necesită o oarecare practică și o anumită experiență, și care nu trebuie ignorată.
Nu există nimic ce ființa umană să nu poată realiza. Voi sunteți ființe incredibil de complexe și dotate cu multă inteligență, fiecare dintre voi fiind mult mai capabil decât vă puteți imagina și accepta. De altfel, am văzut cu ochii noștri ce puteți realiza și ne-am convins că nu există nimic care nu l-ați putea obține, dacă o doriți cu adevărat.

Pe masură ce vă deplasați pe valul călătoriei pe care v-ați ales-o, tot mai multe abilități și însușiri veți căpăta, căci scopul final al intențiilor voastre este să atingeți măestria. Comunicarea telepatică este doar una dintre aceste noi talente, pe care o veți învăța să o stăpâniți, prin exercițiu hotărât.

Universul este gata să comunice cu voi, și numai de voi depinde cât de repede îi veți învăța limbajul. Firul comunicării universale este neîntrerupt și vă poate conduce absolut în orice colț în care există entități capabile să vă recepționeze și să vă răspundă. Merită să depuneți cât mai mult interes pentru a vă perfecționa acest mod de comunicare universală.
Telepatia este un minunat mijloc prin care vă puteți extinde universul cunoașterii. Când acest mod de comunicare va deveni modalitatea firească de a vă adresa lumilor, sistememele solare și galaxiile nu vi se vor mai părea la mii de ani lumină de planeta voastră. Universul nostru se va putea exprima ca un singur tot, în care se vor regăsi absolut toate civilizațiile care-l compun.

Prin dorință și acțiune, toți ne putem aduce contribuția la edificarea acestui măreț ideal. Toți facem parte din gândul Creatorului și suntem meniți să îmbogățim cunoașterea Ființei Divine care a creat TOTUL, știe TOTUL, dar care se poate îmbogăți numai prin experiența creației Sale, adică prin ceea ce experimentează fiecare dintre noi.
Vă invităm, dragilor, să vă reconectați cu familia voastră universală, de care v-ați despărțit doar aparent.
Universul este o capodoperă pe care merită cu prisosință să o cunoașteți și să relaționați cu ea.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA :
http://ascensionearth2012.blogspot.com
(C.M.)

joi, 17 mai 2012

CONSILIUL RAZEI VENUSIENE.


Un mesaj de la Pleiadiana Eirenae

(16 mai 2012; channeler: AuroRa Le)

* Eirenae este membră a Connsiliului Pleiadian și una dintre prietenele mele cele mai dragi. Semănăm extraordinar una cu alta, în ceea ce privește preferințele, concepțiile, felul în care ne raportăm la univers! Pot aprecia că ea este un înger în corp de pleiadian. E mica de statură, față de standardele pleiadiene, are părul negru şi ochii de culoare maro. Aceste informații și imagini mi le-a furnizat ca pe ceva foarte personal, dar, eu am considerat că le pot divulga și cititorilor mei.

☆ Totul va fi bine, Aurora, mă asigură Erianae. Ştiu că eşti tristă. Vouă, tuturor, vă este un dor cumplit de planetele de unde ați venit. Vă este dor de casa din care ați plecat cândva pentru a avea vieți pe Pământ. Acum doriți ca experiența voastră să ia sfârșit și să reveniți în locurile unde ați fost zămisliți.

Mulți dintre voi aveți vise dintre cele mai neobișnuite, regăsindu-vă în locuri cunoscute și, totuși, uitate.

În jurul datei când ați avut Lună Plină (n.m., 6 mai), s-a produs o importantă creștere a numărului celor care s-au trezit spiritual. Proporția a fost diferită în anumite zone ale planetei. Eu nu aș fi în măsură să vă prezint o statistică, dar cunosc că un salt important a avut loc. Procesul va continua și în timpul următoarei date cu Lună Plină (n.m., 4 iunie). Din informațiile pe care le dețin, am înțeles că numărul celor care urmează a se trezi va fi mai mare în zonele mai dezvoltate ale lumii voastre. Aceasta, deoarece, în acele aglomerări umane, mai este încă acumulată multă negativitate și mizerie morală și un exces de preocupări materialiste, în dauna spiritualității. În acest mod, și acele zone vor deveni mai pregătite pentru saltul ascensional programat în acest an.
Știm că multă singurătate o resimt în special Lucrătorii în Lumină, care înțeleg acum cel mai bine adevărurile care privesc civilizația umană. Personal, sunt puternic impresionată de suferința acestor suflete. Îmi este greu să înțeleg și să admit atitudinea de izolare a ființelor umane, unele față de altele. Ce-i face pe oamenii Pământului să nu se iubească și să se urască? De ce atât de multe ființe umane nu se plac? Sunt atitudini și comportamente pe care nu le pot înțelege și care mă oripilează. Este terifiant să trăiești într-o aglomerație umană și, totuși, să fii singur și indiferent față de cei de lângă tine. Asta sfidează orice logică și atitudine de prietenie, compasiune și înțelegere. Cum de a putut civilizația voastră să coboare atât de mult în mocirla insensibilității și indiferenței?

☆ Off, draga mea, îți trimit toată dragostea mea care să te facă să nu te mai simți singură. Noi toți suntem îngrijorați de această stare de lucruri și abia așteptăm să vă ajutăm să vă schimbați această atitudine și să vă înlăturați singurătățile, atunci când vom fi în contact direct cu voi. Înstrăinarea dintre voi, înstrăinarea voastră față de alte civilizații este un non-sens și nu poate fi justificată prin nimic. Iertați-ne, dar pare a fi o secretizare și izolare imbecilă.

Nouă ne este dor de voi și, nu greșim dacă susținem că sentimentul este reciproc, chiar dacă, în ceea ce vă privește, el se regăsește mai ales la nivel de suflet, aceasta deoarece foarte puțini dintre voi își mai amintesc. Cu siguranță, Lucrătorii întru Lumină sunt mai aproape de momentul în care-și vor reaminti trecutul lor îndepărtat.

Mă uit la lumea voastră și înțeleg cât de greu le poate fi celor care se întorc din voiajele pe care le fac în dimensiunile superioare (înafara corpului fizic) și-și reiau viața grea, anostă și plină de frustrări, din lumea a 3-a, în care corpul lor fizic încă se mai află. Agresivitatea, inospitalitatea mediului în care, deocamdată, mai trăiți, răzbate până la noi, prin energiile grele, sufocante care se propagă în jurul planetei voastre. Lupta asta continuă și nejustificată pentru bani, pentru acumulări materiale, total inutile ființei umane, îmi provoacă stări de perplexitate și de disconfort. Știm, vă este greu, și pentru curajul vostru, vă prețuim și vă aplaudăm. Știm că nu este ușor să trăiești într-un mediu poluat, să te hrănești cu alimente otrăvite, să mergi la servici cu mijloace de transport care produc gaze, să prestezi o activitate la normă și sub controlul unui șef totdeauna nemulțumit și pus pe ceartă, să revii acasă plin de nervi și de poluare, pentru a face un duș sau o baie cu apă cu conținut mare de otrăvuri etc. Doamne, voi sunteți cu adevărat eroi! Cănd vă gândiți însă că toate acestea voi vi le-ați creat!!! Ce diferită ar fi putut fi viața voastră, cât de plină de bucurii și de iubire, dacă ați fi făcut alte alegeri!?

☆ Mulţi dintre voi pe Pământ declară ce mult doresc să ne descoperim, dar ceea ce nu înțeleg ei este cât de bine observăm tot ceea ce faceți voi. 

Și nouă ne este dor de familiile noastre și asta ne face să ne dorim ca misiunea aceasta, în care suntem angrenați de multă vreme, să se încheie cât mai curând și cu succes.

Din navele noastre plasate în proximiatea planetei voastre, nu numai noi facem obsevații ci și voi, atunci când veniți în corp nefizic, în vizită la noi, lăsându-vă trupul fizic să doarmă. Sper ca atunci când vom descinde pe Pământ, să vă amintiți de aceste vizite, pe care ni le faceți mereu. Nava noastră este atât de aproape de suprafaţă planetei încât nici nu bănuiți.

Luminile din orașele voastre strălucesc în noapte ca diamantele. E o mare plăcere să vedem această fascinantă panoramă, mai ales că știm că pe sub luminile acelea multiple ființele umane se preumblă dintr-un loc în altul, mânate de cine știe ce necesități. Am putea sta să le privim toată noaptea. Vrem să ne plimbăm împreună pe străzile voastre, pe câmpiile voastre, prin pădurile și pe munții voștri, povestind-ne unii la alții despre infinitele noastre realități.

Dragii noștri, se întâmplă minunate lucruri acum pe planeta voastră. Păstraţi-vă încrederea și optimismul! Puțin mai este până când veți scăpa de vechile voastre atașamente, de greaua voastră moștenire în dualitate.

Draga mea prieteneă Aurora, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat încă o dată posibilitatea ca prin tine să mă adresez celor de pe Pământ. Noi vă iubim foarte mult.

Rămâneţi în pace, fiți binecuvântați!.

SURSA : http://theangeldiaries.org

(C.M.)

luni, 14 mai 2012

CERCUL AKASHIC (2)


Kryon
De la Kryon

(1 april 2012; channeler: Lee)

(ultima parte)

ADN-ul
ADN-ul vostru cuprinde date și caracterici ale ființei voastre totale, care se păstrează în Înregistrările Akashice. Ce aţi făcut pe această planetă? De câte ori ați fost aici? Care sunt energiile pe care le-aţi experimentat deja? Sufletele vechi au ceva pe care foarte puține fiinţe umane îl au, şi pe care nu-l aveau când au sosit pentru prima dată pe planetă. Aveți ÎNREGISTRAREA. Esența experienței acumulate după fiecare viață petrecută pe Pământ se depozitează ca energie unică și distinctă în Akasha și se regăsește în structura ADN. Deci în Akasha nu se păstreează ceea ce am numi filmul vieților anterioare ci esența energetică a acestora. Ele nu se constituie ca o stivă care urmează să fie citită de un cititor Akashic. Cei care au citit ceea ce ați putea numi vieţile anterioare, citesc energiile nu viețile trecute, după care se reconstituie scenariile vieților despre care se dorește o anume cunoaștere.

Mulți dintre voi își vor aminti de viața pe care au avut-o ca lemurienii, care au trăit în acel vast continent cu câteva mii de ani în urmă. Pe Lemuria a existat cea mai veche civilizație umană deși ea nu are o confirmare istorică.
Localizarea ei este în Oceanul Pacific și ceea ce numiți voi Hawaii aparținea Lemuriei. 

Lee
Nu va fi nevoie ca oamenii să caute dovezi în acele locuri deoarece datele și dovezile se găsesc în memoria ființei lor. Memoria voastră inconștientă este stratificată precum foile unei cepe. Dând la oparte și cercetând strat după strat, veți ajunge să găsiți și vechile realități ale vieților pe care le-ați avut pe acest continent dispărut. Dorința iscoditoare a ființei umane nu a încetat niciodată să se manifeste.

Perioada aceasta de accelerate transformări este propice recunoașterii trecutului vostru îndepărtat. Important este că vă veți aminti toate experiențele trecutului pe care l-ați parcurs. Când vă veți recăpăta abilitățilre, veți putea apela la vasta bibliotecă din Akasha unde veți putea găsi tot ceea ce vă interesează.

Unii dintre voi, deja au unele stări, vise și trăiri care frac trimitere la viețile lor trecute. Deocamdată, totul este amalgamat, totul se amestecă și este greu să puteți urmări un fir care să respecte o logică. Cu timpul, visele, simțurile și trăirile vor aduce clarificări ale trecutului vostru.

Comutarea între femeie şi bărbat.
Suflete vechi, permiteți-mi să vă spun ceva. Dacă sunteţi suflete destul de vechi, și mulți dintre voi sunt, ați avut vieți când erați bărbat și altele în care erați femeie. Ați avut când un sex când altul. Ființa voastră nemuritoare deține acel comutator: odată vă nașteți bărbat, altă dată femeie. Depinde de ceea ce suflerul vostru dorește să experimenteze în viața pe care și-o programează. În general este nevoie cam de trei vieți consecutive pentru ca o anumită caracteristică de sex să se stabilizerze. Pot exista și stări intermediare, și asta se va reflecta în starea fiziologică a acelei ființe.

Permiteţi-mi să vă spun despre Cave of Creation (nota C.M.: Peștera Creației; traducere improprie. Mai corect ar fi fost să se fi folosit termenul de “depozit”), adică de Inregistrările Akashice în care se păstrează esența tuturor vieților pe care le-au avut sufletele. Interfațarea cu Gaia, prin Rețeaua Cristalină, formula și structura ADN pentru fiecare viață, le puteți găsi acolo, bine și intact păstrate. La un anumit nivel de evoluție, fiecare dintre voi își poate accesa „bagajul” păstrat în Akasha, de unde poate preleva informații și chiar abilități care se păstrează acolo. Accesându-vă trecutul, vă veți putea crea viitorul. Totul este un cerc între trecut, pezent și viitor, voi putându-vă reformata și cizela personalitatea și fizionomia.

Plantând astăzi semințele păcii, vă pregătiți viitorul, când veți culege ceea ce ați semănat. Ființa umană poate fi măreață și nu are de ce să-i fie rușine de însușirile cu care a fost înzestrată de Creator.

Toate sufletele care se încarnează pe Pământ o fac pentru un anumit scop și pentru o anumită durată. Unele suflete vin doar pentru scurt timp, după care pleacă, lăsând în urmă durerea nemăsurată a unei mame traumantizate. Ați putea întreba: „de ce a mai venit, dacă hotărâse de la început să stea doar trei luni?” Iată un posibil răspuns: „ pentru ca acea mamă să-l găsească mai ușor pe Dumnezeu”.

Când veți fi evoluat suficient, veți putea merge în Akasha pentru a afla asemenea răspunsuri. Totul are o explicație și nimic nu vi se dă pentru a vă chinui, pentru a vă face să suferiți inutil. Alegerile pe care le faceți sunt necesități ale perfecționării sufletului vostru care caută mereu măestria. 

Cei care vă aflați acum pe scaune nu ați venit aici întâmplător ci pentru că sufletul vostru are nevoie de răspunsuri, de clarificări care să vă întătrească credința. Oh, eu știu cine este aici. De-asta m-am referit la mamele îndurerate. Sacrificiul pe care voi îl faceți uneori este, de fapt, o posibilitate, un dar care vi se dă, pentru a face pasul înainte. Toți aveți de câștigat din aceste experiențe, vesele sau triste, și nimeni nu pierde. De-aia eu spun că voi sunteți toți niște câștigători.

Se întâmplă, deși asta nu este întâmplare, ca sufletul copilului care a murit doar la trei luni să revină la aceeași mamă, pentru a o ocroti și a-i alina suferința pricinuită de plecarea lui timpurie. Dar, de data aceasta, va găsi o mamă care, între timp și datorită pierderii suferite, a evoluat și și-a crescut frecvența de vibrație fiind acum mai bine pregătită pentru rolul său de mamă iubitoare.

În Akasha există mai puține înregistrări decăt numărul celor care au avut vieți pe Pământ. Aceasta deoarece, în multe cazuri, sufletele revin la caracteristicile vieților anterioare.

Cât de mulţi oameni sunt acum pe Pământ și câți au fost până acum?

De unde apare diferența, care face ca populația globului să se înmulțească exponențial?

Se crează noi suflete sau există un stoc de suflete care se aduc pentru a obține acea creștere exponențială?

Concluzia logică este că de undeva vin pe Pământ suflete noi, care nu au mai avut vieți pe această planetă. [Nota C.M.: În scrierile de spiritualitate, Dumnezeu spune că TOATE sufletele rădăcină au fost create odată, dar ele se află plasate în diverse stadii de dezvoltare și în diverse planuri existențiale. Deși totalitatea sufletelor rădăcină din Cosmos este o constantă, numărul celor aflate la un moment dat într-un areal (planetă, sistem solar, galaxie etc) este variabil ca urmare a nevoilor, deciziilor și stadiului evolutiv în care se află ele.

Plecând de la elementali până la cel mai evoluat suflet, există o circulație permanentă, în ambele sensuri, a sufletelor. Sensul în care se îndreaptă fiecare suflet este dat de volumul și valoarea eforturilor pe care le face, el putând crește sau scădea în conștiință și în nivelul de vibrație.

Un suflet rădăcină este ca un trunchi de copac din care cresc ramuri. Pe acest trunchi poate fi creat un coronament din crengi, formând primul nivel de multiplicare, din care pot apărea alte crengi (al doilea coronament) s.a.m.d. Și în cazul sufletelor evoluția este similară, fiecare creangă sau crenguță fiind un nou suflet. „Coronamentele” de suflete sunt creații ale copacului (sufletului rădăcină) rezultate din acțiunea de co-creare împreună cu Dumnezeu, care insuflă energia vieții fiecărui suflet. Fiecare suflet este o entitate, cu liber arbitru și viață proprie.

Este importand de reținut că dacă sufletul rădăcină se „usucă” (cazul așa-numitelor „suflete pierdute”), întreaga descendență va fi resorbită în ființa Creatorului, indiferent de ceea ce a făcut fiecare, în ce stadiu de dezvoltare se află și indiferent în ce loc din univers ar fi].


În ceea ce o privește, Gaia cunoaște totdeauna cine vine și cine pleacă de pe ea. Orice intrare sau ieșire a unui suflet dintr-un sistem (planetar, solar, galactic, universal) primește aprobarea forului tutelar respectiv. Totul este structurat pe niveluri vibraționale având caracteristici nereproductibile.

Aș vrea acum să vă imaginați că ar exista o frumoasă planetă în care locuitorii ei trăiesc în pace și armonie, un loc aflat într-o dimensiune superioară. Planeta are câteva continente, înconjurate de ape limpezi, curate și pline de viață. De peste 100 de ani, planeta nu a cunoscut conflicte. Ființele de pe ea nu au totdeauna aceeași opinie, dar, de fiecare dată, părerile sunt ascultate și din diferențele de apreciere, toți încearcă să selecteze ceea ce este mai valoros și mai bun pentru societatea în care trăiesc. Despre crime sau alte acte antisociale, dacă-și mai amintesc cei mai în vârstă. Tot ceea ce se întreprinde este în deplin acord cu fiecare locuitor care este mândru că semenul lui a găsit o soluție viabilă unei probleme de interes comun. Vreți să vă spun numele planetei? Se numește planeta Pământ. Este adevărat, eu vorbesc despre acel Pământ după ce peste el vor fi trecut mai multe generații. Semințele acelor ființe pașnice, îndatoritoare și pline de compasiune sunt semănate în perioada actuală. 

Nu va fi o evoluție foarte rapidă, dar, cu siguranță, ea va exista. Poate nu este atât de ușor de observat. Încă de pe acum războiul (cu precădere cel nuclear) nu va mai fi o obțiune pentru civilizația umană. Sistemul economic și financiar aflat în haos, se reformează, se pun bazele depoluării planetei, cât de curând nevoile de energie vor găsi o soluționare totală și nepoluată. 
Nu le realizați singuri, dar asta nu contează. Se pun deja bazele noii conștiințe a ființelor umane, la care contribuie din plin sufletele vechi ale lemurienilor și atlanților. Pe planetă se nasc suflete luminoase, care au mai avut vieți pe Pământ sau care vor să debuteze cu o viață într-un corp mai rafinat.

Totuși, vor mai exista războaie? Posibil, dar unele pentru afirmarea spiritului de dreptate, pentru recuperarea unor drepturi inalienabile ale popoarelor care încă mai sunt exploatate de oligarhii financiare și politice. Dar, încă o dată, nu va mai fi admis un război nuclear sau unul cu caracteristică de exterminare în masă.

Copiii care se nasc acum vor avea o conștiință mult mai înaintată decât adulții prezentului. Și ce suflete vor intra în corpurile nou-născuților? Sufletele voastre, dragilor, cei care citiți aceste rânduri. Majoritatea dintre voi veți reveni pe noua planetă pentru a vă bucura de roadele îndelungatului efort pe care l-ați făcut pentru înălțarea voastră și a planetei. Voi veți fi părinții și strămoșii noilor ființe umane care....veți fi chiar voi.

Dragilor, eu, Kryon nu v-aș fi putut vorbi acum dacă voi nu ați fi făcut toate lucrările de până acum. Eu nu mai eram aici dacă viitorul vostru ar fi fost dat distrugerii. Nu aş fi fost aici dacă planeta voastră n-ar mai fi avut șansa reintrării în ciclul universal al vieții. Ați înțeles?

Vă prevalați de șansa liberului arbitru, pe care, din fericire, ați ales să-l folosiți pentru salvarea voastră și a planetei. Ați depășit zona în care încă mai putea exista revenirea la disoluție. Natura umană începe să se schimbe, ca structură și conștiință.

Și așa este.

KRYON

SURSA: http://www.kryon.com

(C.M.)

duminică, 13 mai 2012

Toate sunt UNUL – inclusiv negativitatea.



St.Germain
De la Saint Germain

(8 mai 2012; channeler:
Aruna Byers)

Următorul val energetic, care va sosi pe planetă, va fi o nouă oportunitate pentru trezitrea celor care încă nu au făcut-o până acum. Celor mai mulţi dintre cei care acum cunosc destule despre ascensiune, nu le sunt clare modalitățile de aliniere. Cum pot fi eliminate inadvertențele, nepotrivirile?


Tot ceea ce vine poate fi dizolvat prin conştientizare. Odată ce lumina este aprinsă, neconformitățile vor arde ca și cum nu ar fi fost. Contrariile vor fi estompate și calea pe care veți putea merge va fi din ce în ce mai puțin presărată cu încercări și obstacole. Gradual, veți trece de la haos și necorelare, la liniște și sincronocitate. Veți deveni capabili să vă dați singuri răspunsurile pe care, până acum, le-ați așteptat de la alții. Furia și teama vor începe să disăpară treptat și un sentimrent de încredere și bunăstare vă v-a cuprinde ființa.


Cei din alte dimensiuni vă privesc cu interes manifestările și știu că încercările prin care trebuie să treceți este necesar să le depășiți singuri, încurajați, desigur, de pe margine de către galeria universului. Schimbarea pe care o faceți are componență divină și ține cont mai cu seamă de rezultatele colectivității. Înaintările disparate au un rezultat mult mai mic decât cele de grup. Aceasta deoarece energia cumulată a colectivității dă un rezultat mai mare decât suma aritmetică a eforturilor individuale.

Sunt foarte încântat de faptul că mulţi sunt interesați să afle cât mai multe despre ascensiune. In urmatoarele zile dorim ca numărul celor care vor să părăsească întunericul să crească cât mai mult. Este important să nu vă deconectați de la proces, altfel, veți putea fi supuși la mai multe turbulențe. Dorința mea intimă este ca toți să urcați incorpore, dacă s-ar putea. Atmosfera creată de colectivitate dă curaj și optimism și ușurează efortul ascensiunii.

În următoarea perioadă mulți își vor părăsi corpul fizic, prin ceea ce voi numiți moarte. Moartea poate reprezenta un act de puternică ascensiune. De fapt, această moarte s-ar putea numi non-moarte deoarece, în timp ce corpul fizic își diminuiază puterile și acțiunile, sufletul începe să-și pregătească trecerea într-un nou tărâm, o altă dimensiune. Categoric, moartea corpului fizic nu este și nu trebuie să fie o tragedie ci un prilej de bucurie și eliberare, un eveniment care deschide sufletului noi și largi posibilități de a evolua.

Din cauza necunoașterii și falselor credințe, ființele umane se tem de moarte, pe care o consideră o trecere în neființă, în disoluție.

Este adevărat că mintea și corpul fizic sunt produse perisabile dar asta nu înseamnă că ființa încetează să mai fie, că iese din existență. Într-un fel, voi „muriți” în fiecare seară când mergeți la culcare. Și atunci corpul este inactiv în raport cu mediul exterior, și atunci el nu mai acționează fizic. Dimineața voi “înviați” și vă reluați activitatea. Malițios vă întreb, de ce nu vă speriați de fiecare dată când mergeți la culcare?
Vă spun eu, moartea corpului fizic este un detaliu, o etapă necesară în evoluția ființei. Majoritatea dintre voi o folosesc ca mijloc de înălțare în spirit, de ascensionare către dimensiuni superioare. Deși mai există și alte căi de evoluție, ființele umane folosesc în principal această metodă.

Din momentul în care corpul fizic moare, sufletul părăsește acel corp. Părăsirea corpului fizic și ruperea legăturilor care au constituit atașamente cu lumea fizică sunt operațiuni asistate de un înger care acordă acelui suflet, încă bulversat de situație, tot sprijinul necesar ridicării lui în noul tărâm (n.m., Nirvana). Prin această modalitate (n.m., a părăsirii corpului fizic) ascensionarea pare mai facilă, mai fără stres.
Cealaltă modalitate de ascensionare este de a-ți păstra materialitatea și a merge prin planual dualității, hotărât și cu inima deschisă, încrezător în nemurirea ta. Este o modalitate mai dificilă în care se cere multă determinare și acceptarea unor privațiuni în planul fizic.

Indiferent de ceea ce se intamplă în viața ta, singurul lucru care contează trebuie să fie creșterea nivelului tău de vibrație, care-ți asigură înaintarea. Momentul înălțării trebuie să te găsească pregătit și doritor să faci saltul.

Noi credem că este fără importanță unde te prinde momentul înălțării: în corp fizic sau nematerial. Importantă este frecvența de vibrație la care ai ajuns. Cine crede că divinitatea se poate regăsi doar dacă sufletul se află într-un corp uman, se înșeală. Este adevărat că, deși grea, experimentarea în corp uman oferă mai multe posibilități de a-ți accelera evoluția, comparativ cu existența într-un corp doar pur energetic. De ce? Pentru că în dualitate ai multiple ocazii de a ajuta, de a te manifesta cu toate corpurile care-ți compun totalitatea. Meritul celui care a ajuns la linia de sosire este cu atât mai lăudabil cu cât drumul pe care l-a străbătut a fost mai dificil.

În concepția umană răul și întunericul sunt detestabile și condamnabile. Desigur, ele nu trebuie dorite, dar atunci când se pune problema inevitabilității, este cel mai bine să accepți provocarea și să te confrunți cu situația dificilă care ți-a ținut calea. SURSA, Creatorul cuprinde în el atât binele cât și răul, cunoscutul și necunoscutul, lumina și întunericul; altfel, ar trebui să accepți că există ceva în Creație care nu aparține Creatorului. Și asta nu se poate. Este adevărat că există forțe ale întunericului care s-au îndepărtat de linia creației divine, dar ele aparțin pentru veșnicie celui care le-a creat, și care ar putea fi resorbite într-o singură exprimare a voinței Creatorului. Însă, universurile au fost create și vor exista de-a pururi în baza unor legi care nu vor fi niciodată retrase, altfel, totul s-ar nărui.

Un alt mesaj de astăzi este despre iubire. Iubirea este în totalitate acceptată ca fiind cea mai înaltă formă de energie divină. Iubirea nu clasifică nimic în bun și în rău. Iubirea doar se dăruiește și-și întinde brațele pentru a cuprinde totul.

Tot ceea ce a fost creat, a fost clădit cu dragoste. Iubirea de sine este acceptarea completă a ceea ce ești și așa cum ești. În iubire se regăsesc compasiunea și plăcerea.

Aruna
Atunci când o entitate care face channeling pretinde că tot ceea ce face se întâmplă exclusiv ca o transpunere a activității de channeling, este foarte probabil ca Maestrul său să nu fie dintre cei aflați în cele mai înalte sfere. Dealtfel, orice channeler autentic are abilitatea de a intra în comunicare nu numai cu o singură Ființă de lumină, deși, în multe cazuri el poate fi preferatul unei anumite entități superioare. Există, deasemenea, din păcate, și entități care se substituie altora, înducând în eroare pe cel care face calanizarea. Cu cât un channeler este mai evoluat și are o conștiință mai înaltă, cu atât este mai mică posibilitatea de a fi indus în eroare de cei care se dau drept ceea ce nu sunt.

EU SUNT CEEA CE SUNT: Maestrul Ascensionat Saint Germain.

Sursa: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

(C.M.)

luni, 7 mai 2012

EPOPEEA CREĂRII SISTEMULUI NOSTRU SOLAR

 Nota blogger: Câțiva cititori mi-au solicitat ca, pentru o mai rapidă accesare, să repostez articolul de mai jos. Mă conformez. (C.M.)

(din “A douăsprezecea planetă” de Zecharia Stichin, apărută în ed. Aldo Press, 1999)

Din cunoaşterea sumeriană.
Iată etapele prin care a fost creat sistemul nostru solar:

ACTUL 1

Faza 1 (2+1)     
- SOARELE (Apsu), “Cel care este de la inceput”,
- MERCUR (Mummu), “Sfetnicul si emisarul lui Apsu”, 
- TIAMAT ,‘’Fecioara dătătoare de viaţă’’.

Faza a 2-a (4 + 1)    
- Soarele (Apsu), 

- Mercur (Mummu), 

- Tiamat.
      Lor li s-au adaugat              
                      -VENUS (Lahamu),   ‘’ Zeiţa luptătorilor’’,
                      - MARTE (Lahmu),   ‘’ Zeul războiului ‘’.

Faza a 3-a (7 + 1)      
- Soarele (Apsu),
- Mercur (Mummu),
- Tiamat,

- Venus (Lahamu),

- Marte (Lahmu).


     Lor li s-au adaugat :
- JUPITER (Kishar),  
‘’ Prinţul pământurilor’’,
 - SATURN (Anshar), 
‘’ Prinţul cerurilor’’,
 - PLUTO (Gaga), ‘’ Sfetnicul si emisarul lui Anshar’’.

Faza a 4-a (9 + 1)       
- Soarele (Apsu), 

- Mercur (Mummu),

- Tiamat,
- Venus (Lahamu),
- Marte (Lahmu),
- Jupiter (Kishar),
- Saturn (Anshar),
- Pluto (Gaga).
     Lor li s-au adaugat:
                       - URANUS (Anu).  ‘’ El, cel din ceruri’’
                       - NEPTUN (Ea),     ‘’ Iscusitul creator’’

PĂMÂNTUL ŞI LUNA urmau să fie create ca rezultat al unei coliziuni cosmice.

ACTUL 2
Familia planetelor create nu se afla în stabilitate ca urmare a atracţiilor reciproce si a dispunerii pe orbite încă nesigure.
Cea mai mare conturbare o producea Tiamat, din cauza enormului sau volum, care atragea în jurul sau celelalte planete, punând în pericol stabilitatea sistemului solar format. In primul rând însă, cea mai ameninţată era însăşi TIAMAT care, din cauza apropierii celorlalte planete, risca coliziuni radicale.
Soarele (Apsu) considera că prin acţiunile lor, care puteau pune in pericol nu numai pe Tiamat dar şi restul sistemului solar format, planetele aveau manifestări necugetate.

Pentru a evita colapsul, Apsu, sfătuit şi de Mercur, sfetnicul său, a hotărât să intervină si să distrugă mişcarile necugetate ale grupului de planete.
Insă Neptun, singurul care şi-a păstrat calmul la aflarea planului lui Apsu, s-a hotarat să intervină în favoarea grupului de planete, născocind un descântec prin care urma ca ,, somnul să cadă asupra lui Apsu’’. (In inţelegerea astrofizicii, termenul de ‘’ descântec ‘’ se referea la măsuri de diminuare a magnetismului solar, astfel ca emisiile roadioactive ale Soarelui să nu mai poată afecta determinant planetele din sistem). In felul acesta, Soarele a fost trecut în planul al doilea, ca putere de decizie, astfel că ‘’somnul a căzut peste Apsu’’.

Lăsând Soarele fără puterile sale creatoare, prin stoparea emiterii de energie si materie, pentru a forma si alte corpuri ceresti, grupul de planete a adus temporar pacea în sistem.Victoria a fost întărită şi prin schimbarea locului şi menirii lui Apsu. 

ACTUL 3
Liniştea a durat până când, din adâncurile universului, şi-a anunţat sosirea un nou astru cu destin de planetă, dar cu caracteristici deosebite, în sensul că era extrem de fierbinte si emitea un câmp de radiaţii foarte puternic. Acest imens bolid incandeşcent se numea MARDUK (Nibiru).
Planeta care a conceput un plan prin care să-l folosească pe Marduk, în scopul stabilizarii sistemului solar în care urma să pătrundă, şi care cuprindea, în principal, anihilarea lui Tiamat, a fost Neptun (Ea), planeta, pe atunci, cea mai îndepărtată a sistemului solar.
Marduk a intrat în sistemul solar şi primul cu care a interacţionat a fost Neptun.
Trecând pe lângă Neptun, presiunea gravitaţională a acestuia a făcut ca o parte a lui Marduk sa se deformeze "de parcă el ar fi avut două capete", dar nu s-a produs nicio fragmentare a "vizitatorului". Când, însă, a ajuns în apropierea lui Uranus (Anu), din acesta (Uranus) s-au desprins 4 bucăţi, care au devenit 4 sateliţi care au fost atraşi de Marduk, în jurul căruia se roteau cu mare viteză.
Planetele pe lângă care a trecut Marduk indică faptul că acesta a intrat în sistemul nostru solar din direcţie opusă mişcării orbitale (invers acelor de ceasornic).

Continuâdu-şi  drumul, nou-venitul a fost confruntat cu imensul câmp gravitaţional al planetelor gigant Saturn (Anshar) şi Jupiter (Kishar), în acest fel, direcţia sa de deplasare fiind deviată şi mai puternic spre centrul sistemului solar, implicit, spre Tiamat.
Apropierea lui Marduk a început curând să o influenţeze puternic pe Tiamat şi planetele din proximitate (Marte, Venus si Mercur). 
In urmatoarea fază, bucăţi mari din Tiamat au început să se desprindă, formând în jurul ei unsprezece sateliţi, gata să o apere.

Conform scrierilor mesopotamiene, cel mai important satelit format de Tiamat era uriaşul KINGU, care, supus atracţiei atât a lui Tiamat cât şi a lui Marduk, a început să se apropie tot mai mult de Marduk.
Se spune că din cauza mărimii sale, Kingu avea  o orbita planetară proprie, ceea ce facea ca Tiamat să poată fi considerată o creatoare de planete, fapt neadmis în sistem unde, doar soarele avea acest drept. 
După ce a trecut de Neptun şi de Uranus, Marduk s-a apropiat de Saturn, şi de inelele sale. Uriaşa planetă a intrat în tratative cu Marduk căruia-i cerea să o distrugă pe Tiamat, drept plată, oferindu-i acestuia o asemenea formă şi intensitate de câmp magnetic încât să-i asigure luptătorului o orbită specială şi mareaţă în jurul Soarelui.

Inţelegerea fiind parafată, pentru a realiza ceea ce promisese, Saturn a renunţat la satelitul său PLUTO (Gaga), pe care l-a plasat pe o altă orbită, acesta devenind o nouă planetă (si cea mai îndepartată) a sistemului nostru solar.
In drumul său către noua orbită, Pluto a convins toate planetele să aprobe înţelegerea lui Saturn cu Marduk, care avea ca scop dezintegrarea lui Tiamat. 

In lupta care se pregatea, Marduk se baza pe cei patru sateliţi ai săi (primiţi cadou de la Uranus). Ei se numeau: Vântul de Nord, Vântul de Sud, Vântul de Est si Vântul de Vest.
In plus, prin trecerea prin vecinatatea planetelor gigant, Saturn si Jupiter, Marduk şi-a mai format înca trei sateliţi: Vântul Turbat, Vârtejul si Vântul Neîntrecut. Toţi cei şapte sateliţi au fost trimişi ca avangardă a lui Marduk.

Coliziunea cu Tiamat a înfăptuit-o unul dintre sateliţii lui Marduk, care a fisurat uriaşa planetă în două, în despicătura formată Marduk trimiţând un uriaş arc electric care a neutralizat câmpul electric şi magnetic al lui Tiamat, lăsad-o fără viaţă.
Zece din cei unsprezece sateliţi ai lui Tiamat au fost sfârtecaţi de agresori, din ei rezultând micile şi numeroasele corpuri cereşti numite comete.


Interesant este că acest curs al evenimentelor cosmice, de la formarea sistemului nostru solar, deşi neprobat ştiinţific, răspunde cu exactitate tuturor întrebărilor încă nelămurite de ştiinţă, privind unele particularităti (şi curiozităţi) întâlnite în acest sistem solar.
Se explică astfel, raţional, naşterea cometelor, aceste ‘’rebele ale sistemului’’care nu par a se supune nici uneia dintre legile cunoscute.
Orbitele planetelor în jurul Soarelui (cu exceptia lui Pluto) sunt aproape circulare în timp ce cele ale cometelor sunt puternic alungite astfel că, multe dintre aceste corpuri reapar în apropierea Pământului după sute sau mii de ani.

Cu excepţia lui Pluto, planetele se mişcă în acelaşi plan, în timp ce cometele trec prin mai multe planuri.
Şi, cel mai semnificativ fapt, mişcarea de rotaţie a cometelor, care este inversă faţă de cea a planetelor.
La sfârşitul coliziunilor, Marduk i-a luat lui Kingu ‘’tăbliţa destinului’’(orbita independentă) primită de la Tiamat.

Invingâd-o pe Tiamat, Marduk şi-a continuat drumul prin ceruri, în jurul Soarelui, trecând, din nou, pe lângă planetele ‘’de sus’’, a căror dorinţă o îndeplinise.
Pe noua sa orbită, Marduk va reveni, dupa lungi perioade, la locul bătăliei în care a triumfat.

ACTUL 4
La prima sa revenire, Marduk însuşi a lovit defuncta planetă Tiamat, secţionând-o în două părţi inegale. Apoi, un alt satelit a lui Marduk s-a prabuşit peste partea superioara (ţeasta) desprinsă din corpul lui Tiamat, împingând-o departe, într-o zonă în care nu existau planete.

DIN ACEASTĂ BUCATĂ A LUI TIAMAT A FOST CREAT PĂMÂNTUL.

Partea de jos a avut o soarta diferită: la a doua tură făcută în jurul Soarelui, Marduk a zdrobit această mare bucata transformand-o în miliarde de bucăţi din care s-a creat o mare fâşie cunoscută de astronomi sub numele de ‘’ Centura de asteroizi’’
Această centură împarte sistemul nostru solar în două: planetele de jos, ‘’terestre’’(Mercur,Venus, Pământ, Luna si Marte) si planetele de sus : Jupiter si celelalte.
Oricum, legenda este faşcinantă şi se mulează perfect, dând răspuns tuturor întrebărilor noastre. Este o explicaţie ştiintifică şi cosmologică coerentă a evenimentelor care au dus la dispariţia ,, PLANETEI CARE LIPSEŞTE’’si la misterul originii ,,Centurii de Asteroizi ‘’.
Mai mult, această teorie preluată de pe tabliţele sumeriene, poate explica suficient de convingator de ce continentele noastre sunt concentrate pe o singură faţă a Pământului, pe faţa cealaltă existând o gaură foarte adâncă (acoperită de Oceanul Pacific).

Acceptând teoria aceasta, s-ar explica şi de ce Pământul este acoperit  mai mult de apă decât de uscat.(Tiamat era supranumită ‘’Monstrul Apelor ‘’; avem tot dreptul să credem că o bună parte din această apă a ajuns pe Pământ).

Când Vântul de Nord al lui Marduk a împins viitoarea planetă Pământ în locul pe care îl ocupă astăzi, acesta a căpătat propria orbita în jurul Soarelui.

In ce priveşte LUNA, considerente temeinice argumentează că KINGU al lui Tiamat este, astăzi, LUNA Pământului.
Scrierile sumeriene, privind naşterea sistemului nostru solar, sunt cu atât mai faşcinante
dacă ne permitem să apreciem că Pământul este planeta Tiamat renăscută.

(C.M)